Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

καλως το κοριτσι!

σαν τις γιαγιαδες παιρνουμε και εμεις τα συμπρακαλα μας!!

αντε αφου περασες και την επιτροπη τωρα να παρεις το χαρτι για την Πητ να τελειωνεις και εσυ...

να μπαινουμε ολες σε μια σειρα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ κοριτσια ειχατε δικιο τελικα...ευτυχως...:P

Ο γιατρος μου ειδε την εξεταση εκανε και τις δικες του μετρησεις και ειναι πολυ καθυσυχαστικος!Οι τελιτσες θα φυγουνε μας ειπε σε λιγο καιρο και η μπεμπου μας ειναι μια χαρα....οποτε και μεις πλεουμε σε πελαγη ευτυχιας!Παντως ευχαριστω πολυ για την συμπαρασταση.Fangri συμφωνω απολυτα μ' αυτο που λες για το τι θα καναμε ....δεν θα καναμε τιποτα κ παλι θα το υποδεχομασταν,απλως τα ποσοστα σε τρελαινουν ,θελεις να ξερεις....

:D:D:D:D:D

1a0fd6e0b8.png

Nικάκι μου καλημέρα! Είπα να το γράψω αυτό(για το ξύπνημα τα χαράματα και το μασούλημα για να μην ανεβαίνει το zάχαρο αλλά φοβήθηκα να το πω μην με πάρουν στο ψιλό...:tongue:Όχι τίποτα, αλλά μου έχει βγeι και το όνομα:tongue::tongue::tongue:). Ειλικρινά, και μένα ο σύζυγος αυτό μου λέει: "Μπορείς να ξυπνάς κατά τις 4.00 και να μασουλάς κάτι; Δεν θα δεις ποτέ πρωινό ζάχαρο τσιμπημένο".

Ε, είπα, λέω που λέω πολλά περί διαβήτη και σας έχω πρήξει να μην το παρακανω...Ευτυχώς που το είπες εσύ!!!!:-P:razz::-P

Και δεν μου λες ρε θηρίο, τα καταφέρνεις και ξυπνάς τέτοια ώρα; Εγώ το έκανα 2 φορές, δεν πήγαινε τίποτα κάτω και το άφησα. Απλά, επειδή τις περισσότερες φορές κοιμάμαι αργά τρώω ένα μήλο ακριβώς πριν τον ύπνο και βλέπω ότι η μέτρηση νηστείας είναι άριστη: 73, 78...

Όσο για την μπέμπα είναι power λέμε... Έχω ακούσει και άλλη περίπτωση σαν την δική σου αλλά εξαφανίζονται, μανάρι μου, αυτές οι βουλίτσες....μην ανησυχείς....Είπαμε, εμείς τελειώσαμε με τις ατυχίες....ό,τι ήταν να το πάθουμε το πάθαμε και τώρα πάμε για άλλα....Είμαι απολύτως βεβαία ότι θα μας πεις τα καλύτερα σε λίγες ώρες....

Φιλενάδα, you speak my mind!:-P:cool:

Πολυ μου αρεσε αυτο το οτι ηταν να το παθουμε το παθαμε....:P

Στην αρχη ηταν μαρτυριο το ξυπνημα μετα ομως το συνηθισε ο οργανισμος και τωρα ξυπναω και χωρις ξυπνητηρι πινω μισο ποτηρι γαλα γιατι δεν παει τιποτα

αλλο κατω εκεινη την ωρα και οοοοολα καλα κοιμαμαι σαν πουλακι...!!!

Το κορυφαιο ειναι καποια στιγμη στις αρχες που νυσταζα τοσο που πιστευα οτι αφησα την κουπα πανω στον παγκο της κουζινας αλλα τελικα την αφησα στον αερα και ακουστηκε ενα μπαααμ μεσα στη μαυρη νυχτα...κατορθωμα ολο δικο μου!!!!!!!!!!!!Ευτυχως δεν ειχα βαλει γαλα ακομα μεσα....χαχαχαχα:lol:

1a0fd6e0b8.png

καλως το κοριτσι!

σαν τις γιαγιαδες παιρνουμε και εμεις τα συμπρακαλα μας!!

αντε αφου περασες και την επιτροπη τωρα να παρεις το χαρτι για την Πητ να τελειωνεις και εσυ...

να μπαινουμε ολες σε μια σειρα!

Το πήρα το χαρτί για την ΠΗΤ όταν πήγα για την άδεια, είναι μια πολύ καλή γυναικολόγος στο εδώ κέντρο μάνας και παιδιού και για να μη με ταλαιπωρεί και ξαναπηγαίνω μου το έδωσε την προηγούμενη εβδομάδα...

Τώρα γύρισα από τον οφθαλμίατρο...μας έδωσε το ΟΚ για φυσιολογικό τοκετο...Δεν μπορώ να πώ ότι ξετρελάθηκα νομίζω ότι προτιμώ την καισαρική (βέβαια έχουμε ακόμη να δούμε τι θα γίνει με ζάχαρο και πίεση...)

Ξέχασα να σχολιάσω τα τιγρέ φορμάκια του Η&Μ...τα είδα είναι τρομερά και σκέφτομαι να πάρω για την μπεμπούλα...πειράζει που είναι κίτρινα????:confused::confused::confused::confused:

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

α εσυ εισαι εξπερ!!

εμενα παλι με ταλαιπωρησαν πηγα την μια μερα ε πηγα και την αλλη!!

γιατι καλε να πειραζει το τιγρε??!!

εγω ολα ουδετερα τα εχω παρει κιτρινα,πορτοκαλι,πρασινα,λευκα...!!

Είναι πολυ΄όμορφο το βιντεάκι...άν δεν κάνω λάθος είναι το ίδιο κείμενο με αυτό που είχα ανεβάσει...

Έχουνε σπάσει τα νεύρα μου γιατί δεν βλέπω σχεδόν τίποτα...ο οφθαλμίατρος μου έβαλε κάτι σταγόνες κι ακόμη δεν λεώ να συνέλθω τα βλέπω όλα θολά εδώ και δυό ώρες...

I3hdp3.png

Δεν μπορώ να πώ αυτή η γυναικολόγος του ΙΚΑ είναι αστέρι...άν και για να σου πώ την αλήθεια νομίζω ότι το κάνει για να μη ξαναπηγαίνουμε και χρειάζεται να δουλεύει παραπάνω...:D

Εγώ πάλο δεν έχω πάρει τίποτα ουδέτερο...όλα είναι ρόζ εκτός από ένα που είναι λαχανί (με ρόζ σχέδια και λουλουδάκια...ουδέτερο δεν το λές :) )Αυτά που κορόϊδευα και έλεγα τους άλλους να μην κάνουν κάνω...Ευτυχώς μου έφερε η αδερφή μου από τον ανιψιό μερικά άσπρα,κίτρινα κλπ

I3hdp3.png

Αχ κοριτσια ειχατε δικιο τελικα...ευτυχως...:-P

Ο γιατρος μου ειδε την εξεταση εκανε και τις δικες του μετρησεις και ειναι πολυ καθυσυχαστικος!Οι τελιτσες θα φυγουνε μας ειπε σε λιγο καιρο και η μπεμπου μας ειναι μια χαρα....οποτε και μεις πλεουμε σε πελαγη ευτυχιας!Παντως ευχαριστω πολυ για την συμπαρασταση.Fangri συμφωνω απολυτα μ' αυτο που λες για το τι θα καναμε ....δεν θα καναμε τιποτα κ παλι θα το υποδεχομασταν,απλως τα ποσοστα σε τρελαινουν ,θελεις να ξερεις....

:-D:grin::-D:grin::-D

NIKAKI μου σημερα διαβασα την περιπετεια σας, αλλα τελικα πηγαν ολα καλα...ετσι μεχρι τελους κουκλιτσα μου!!!

τωρα ηρεμια για να μη στεναχωριεται το νινακι!!!

5RiXwR0DEuA&feature

μαριαεφη μου, τελειο το βιντεακι, εχω ενα παρομιο στο ημερολογιο εγκυμοσυνης που εχω αγορασει,,,μιλαμε εχω ριξει Το κλαμα...το διαβαζα και στις ανηψιες οταν ειχαν ερθει και της μιας της ηρθε λιποθυμια απτη συγκινηση (εγω εννοειτε πως δεν μπορουσα να το διαβασω απτους λυγμους...η απολυτη συγκινηση)..η αλλη (η νεογκαστρουλα δεν μασησε μας κοιτουσε που κλαιγαμε και ρωτουσε "τι παθατε καλε?"αααααααααα )

Καλημερα !!!

δεν ξεκινησε καλα η εβδομαδα μου...ειμαι σπιτι χαλια...τροφικη δηλητηριαση ειναι (απο κατι σουβλακια που φαγαμε )γαστρεντεριτιδα ειναι (δωρο του παιδικου)δεν ξερω αλλα και εγω και ο αντρας μου ειμαστε κρεββατομενοι ..

Εχω κρυαδες(χωρις πυρετο)εντονη αδυναμια και εμετους...πρεπει να εχω κανει και 15 φορες και λιγες λεω..ο συζυγος εχει και πυρετο....

Νερο πινω και το βγαζω...υπεροχα.....

ελπιζω να ειστε ολες καλα..

ρε κοριτσακι περαστικα σας, αμαν βρε κουκλιτσα μου τι επαθες...να αποφευγεις τα σουβλακια...στην τελικη παρε πιττες απτο σουπερ, αγορασε και καλαμακια απτον χασαπι, φτιαξε και τα παρελκομενα και τσουπ...να ξερεις τι τρωτε

%CF%85%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CE%B1+%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%82+2.jpg

Καλημέρα σας!:lol::lol::lol:

Στη διάθεσή σας πάντα!:lol::lol::lol:

βεσδελακι μου, πολυχρονη η κουκλιτσα σου, να την χαιρεσαι και να την καμαρωνεις παντα!

ολα τα καλα στην ζωη της ναχει οπως και ολη σου η οικογενεια!!!

δεν ειχα πολυ καρτα βρε καλη μου γιαυτο δεν σου μιλησα πολυ!

πολλα πολλα φιλακια!

Τι να κάνεις ρε δόλια μάνα κι εσύ? Δεν πειράζει, θα σε αποζημιώσει η κοράκλα σου που θα πει ποίημα!!!Κι εμένα θα πουν στα νήπια, αλλά η γιορτή θα γίνει μεταξύ τους οπότε δε θα τον καμαρώσω να λέει κοσμοτέ αντί για κοσμοξακουστή...:shock::shock::shock: Μη με κοροϊδεύεις για το μπέμπη εντάξει?Προετοιμάζομαι από τώρα μη μου 'ρθει το τσουτσούρι στη μάπα γεναριάτικα και πάθω σοκ!Α, γιατί δεν κανονίζεις να κλείσεις κασαρική για τις 20 να τα έχεις και μαζί τα πουλάκια σου γενέθλια? Ή δε θες?

φαγκρακι δεν θα τους παρουν βιντεο να τα εχεις ενθυμιο?

χαχαχαα κοσμοτε ε?χαχαχαχα

κοριτσια μου τι κανετε?????????εμεις ειμαστε τελεια πιο καλα δεν γινετε πηγαμε 4ημερο στα γρεβενα και γυρισαμε χτες το βραδυ και σημερα ειμαι στην δουλιτσα....αυτη και την επομενη εβδομαδα και μετα τελος θα γυρισω οταν ο μπεμπης θα φτασει 8μηνων:-D:grin:...λεω να ξεκινησω σιγα-σιγα τα ψωνια για να ετοιμασω την βαλιτσα μου σε κανα 2βδομαδες αχ κοριτσια ανυπομονω εχει κρυωσει και ο καιρος και αρχιζω να συνηδητοποιω οτι ειμαι πολυ κοντα....εσεις ειστε ολες καλα???φιλια πολλα σε σας και στις κοιλιτσες σας...:wink:

αχ τι καλα, ταξιδακι ε?

ναι, δεν εμεινε πολυ ηλιαννα μου, τωρα μετραμε αντιστροφα

εγω οταν με ρωτανε ποτε γενναω λεω ΠΗΤ αλλα συμπληρωνω..."αλλα ποτε δεν ξερεις, μπορει ο μπεμπης να ειναι βιαστικος"...λετε να μου λεει κατι το ενστικτο της μανας?δεν θελω να γεννησω προωρα...για τις 23 δεκεμβρη λεω που εχω γεννεθλια...το αργοτερο Χριστουγεννα...εχω πολλες απαιτησεις ε?χαχαχαχα

μωρε γερος να ειναι και ας ερθει οποτε θελει!ας ερθει και στα γεννεθλια του μπαμπα του (15 δεκ χιχιχι)

σημερα βγηκαμε κι εμεις, πηγαμε σε μια ωραιοτατη ταβερνα και εφαγα 3 πα'ι'δακια (χωρις τα ξιγκια μιαμ), χορτα, σαλατα και φαβα (μιλαμε της αλλαξα τα φωτα)...και η μετρηση?99 σουπερ

φιλακια σε ολες τις κοιλουμπιτσες!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Vasdeloγιατρέ μου υποβάλλω τα σέβη μου...μήπως θα έπρεπε να μας χρεώνετε για τις γνώσεις που μας μεταδίδετε???:lol::lol::lol::lol: Πέρα από την πλάκα μας έχεις βοηθήσει πολύ...

Άντε, καλέ!!! Και μένα μου τα λένε και σας τα μεταφέρω!!!!

Τζένη, όχι σοκολάτα πουλί μου! μηλαράκι, γαλατάκι...τέτοια πράγματα....:-P:razz:.

Ξέχασα να σχολιάσω τα τιγρέ φορμάκια του Η&Μ...τα είδα είναι τρομερά και σκέφτομαι να πάρω για την μπεμπούλα...πειράζει που είναι κίτρινα????:confused::confused::confused::confused:

Και φυσικά όχι!!! Εννοείται να τα πάρεις!

βεσδελακι μου, πολυχρονη η κουκλιτσα σου, να την χαιρεσαι και να την καμαρωνεις παντα!

ολα τα καλα στην ζωη της ναχει οπως και ολη σου η οικογενεια!!!

δεν ειχα πολυ καρτα βρε καλη μου γιαυτο δεν σου μιλησα πολυ!

πολλα πολλα φιλακια!

Μην το σκέφτεσαι!Κι εγώ δεν σε πήρα,καλή μου μετά....αλλά θα επανορθώσω....:-P

Κορίτσια εγώ σήμερα έπλυνα και ξανακρέμασα όλες τις κουρτίνες από τις 3 κρεββατοκάμαρές μας....Ευτυχώς δεν ένιωσα τίποτα...ούτε ιδιαίτερη κούραση...τώρα θα κάτσω στ' αυγά μου...

Μαρία, ωραίο το βιντεάκι!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Αχ! Νικάκι, υπέροχα νέα, ξέχασα να σε σχολιάσω...

Είδες που άδικα ανησυχούσες;

Κι εγώ είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα....

Έστειλα φαξ τις μετρήσεις της εβδομάδας στην ενδοκρινολόγο και με πήρε τηλέφωνο σήμερα...μου είπε ότι οι τιμές μου είναι πολύ καλές και να συνεχίσω έτσι. Προς το παρόν λοιπόν όχι ινσουλίνη!!!!

Μπεμπούλη, είδες; Η δίαιτα αποδίδει....Σ' ευχαριστώ που είσαι συνεργάσιμος....(αν θες κάνε και διαφορετικά!)

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημερααααα

Σήμερα ειμαι ποοοολυ καλα...ουτε αδυναμια ουτε τιποτα...η γιατρος μου ειπε ομως μεχρι και την Παρασκευη να κανω συντηρητικη διατροφη οποτε εχω περιορισει λιγο το γαλα και θα φαω και σημερα μακαρονια λευκα ....Τα σουβλακια ξου ξου...

Με αυτα τα φορμακια τα τιγρε μου εχετε εξαψει την περιεργια ....δεν μου πεφτουν και κοντα τα h&m..αλλα θα παω να παρω και εγω!!!!

Vasdeli μου σουπερ οι μετρησεις....Πωπω ρε κοριτσια παντως πολυ αγχος αυτο με τις μετρησεις συνεχεια...το καλο ειναι οτι 2 μηνακια εμειναν!!!!

Αληθεια εχουμε καποιο δημητρη ή δημητρα ???χρονια πολλα!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

καλημερα!!

μπραβο βρε Ιωαννα που εισαι καλυτερα!αντε γιατι σαν να μας εχουν ματιασει μου φαινετε!

Βικακυ μου ειδες βρε τι παιδι εχεις συνεργασιμο απο κοιλιας!!!

Μαυ την εκανες την μεγαλη καμπυλη?ολα καλα?

εγω παλι πολυ πιεση ρε κοριτσια χαμηλα και αναμεσα στα ποδια....!και εχω κ τον αντρα μου να μου λεει χτες το βραδυ λες να γεννησουμε??

μαλλον σημερα θα παω....κουρτινες δεν βγαζω εγω...βρηκα γυναικα και θα ερθει!

σημερα που ειχα παει φαρμακειο και το ειπα στην φαρμακοποιο μου ειπε να σταματησω κ να οδηγαω...

με βλεπω κλεισμενη στην Πρασσα απο τωρα δεν το συζητω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...