Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

χαχαχα!! η γυναικα ποτε θα ερθει??

εγω ακομη δεν εχω συνενοηθει με τον αντρα μου ποτε μπορει να ειναι και αυτος εδω να σηκωσει τους καναπεδες....

εγω σκεφτομαι ποτε θα γινουν ολα??!! 7 βδομαδες μεινανε...

εντωμεταξυ η μαμα μου εκανε τις εξετασεις που κανει καθε 6 μηνες και δεν βγηκαν καλες και τωρα πρεπει να παει σε ηπατολογο (που την παρακολουθει ετσι και αλλιως) και δεν ξερουμε τι θα γινει και με το ταξιδι της στην Κρητη...

στο τελος μπορει να πρεπει να παω εγω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα στα κοριτσάκια που μπήκαν τώρα!Ιωάννα, έχει δίκιο η γιατρός μας, αλλά ρε Βικάκι, εκείνο το αλμόρα δεν πίνεται με τίποτα!!Μαράκι, εγώ καθάρισα τα ντουλάπια της κουζίνας (οπότε τελείωσε η γενική μου, χαχαχαχα) κι η καλά μαμά μου μου γυάλισε όλο το σπίτι οπότε τζετ!Επίσης, έπλυνα και σιδέρωσα κάτι σεντόνια που πλέον θα γίνουν του μπέμπ....η κι αγόρασα σήμερα κι ένα φορμάκι μην τα έχει όλα χρησιμοποιημένα! Μου μένουν όλα τα μωρουδιακά και οι κουβέρτες που θα τα φέρω από Κατερίνη οπότε προς το παρόν, τέλος δουλειές!Νικάκι, hello!Τι ώρα έχεις ραντεβού?

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Καλημέρα στα κοριτσάκια που μπήκαν τώρα!Ιωάννα, έχει δίκιο η γιατρός μας, αλλά ρε Βικάκι, εκείνο το αλμόρα δεν πίνεται με τίποτα!!Μαράκι, εγώ καθάρισα τα ντουλάπια της κουζίνας (οπότε τελείωσε η γενική μου, χαχαχαχα) κι η καλά μαμά μου μου γυάλισε όλο το σπίτι οπότε τζετ!Επίσης, έπλυνα και σιδέρωσα κάτι σεντόνια που πλέον θα γίνουν του μπέμπ....η κι αγόρασα σήμερα κι ένα φορμάκι μην τα έχει όλα χρησιμοποιημένα! Μου μένουν όλα τα μωρουδιακά και οι κουβέρτες που θα τα φέρω από Κατερίνη οπότε προς το παρόν, τέλος δουλειές!Νικάκι, hello!Τι ώρα έχεις ραντεβού?

εισαι παιδι μου σουπερ!!

μπεμπη εε?!! χαχαχα!!!

παω φαρμακειο και να παρω την κορακλα μου απο το σχολειο...

αυτη η εβδομαδα θα ειναι δυσκολη...ΙΚΑ εργοδοτη ενημερωση σχολειο γιορτη γιατρο..ουφ!!

Τι να κάνεις ρε δόλια μάνα κι εσύ? Δεν πειράζει, θα σε αποζημιώσει η κοράκλα σου που θα πει ποίημα!!!Κι εμένα θα πουν στα νήπια, αλλά η γιορτή θα γίνει μεταξύ τους οπότε δε θα τον καμαρώσω να λέει κοσμοτέ αντί για κοσμοξακουστή...:shock::shock::shock: Μη με κοροϊδεύεις για το μπέμπη εντάξει?Προετοιμάζομαι από τώρα μη μου 'ρθει το τσουτσούρι στη μάπα γεναριάτικα και πάθω σοκ!Α, γιατί δεν κανονίζεις να κλείσεις κασαρική για τις 20 να τα έχεις και μαζί τα πουλάκια σου γενέθλια? Ή δε θες?

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

κοριτσια μου τι κανετε?????????εμεις ειμαστε τελεια πιο καλα δεν γινετε πηγαμε 4ημερο στα γρεβενα και γυρισαμε χτες το βραδυ και σημερα ειμαι στην δουλιτσα....αυτη και την επομενη εβδομαδα και μετα τελος θα γυρισω οταν ο μπεμπης θα φτασει 8μηνων:D:D...λεω να ξεκινησω σιγα-σιγα τα ψωνια για να ετοιμασω την βαλιτσα μου σε κανα 2βδομαδες αχ κοριτσια ανυπομονω εχει κρυωσει και ο καιρος και αρχιζω να συνηδητοποιω οτι ειμαι πολυ κοντα....εσεις ειστε ολες καλα???φιλια πολλα σε σας και στις κοιλιτσες σας...;)

Διαφημίσεις

Πραγματικά, περονόσπορος έπεσε στο καφέ μας.Χαχα!Πού είστε όλες οέο?Ηλιαννάκι, 2 βδομαδούλες και μετά σπιτάκι, να το ετοιμάσεις για τον μπεμπουλίνο σου και για τα Χριστούγεννα (αργότερα).Αλήθεια, περνάει ο καιρός. Έλεγα πότε ήταν που έκανα τα αχνά τα τεστ και πότε φτάσαμε 26η εβδομάδα.....Περνάνε οι μέρες.Σε λίγο θα μετράς ανάποδα.Κι εσύ κι όλες μας δηλαδή! :wink:

γυρισα και εγω αλλα εχω σιδερο...

Ηλιαννα μου χαρα στο κουραγιο σου βρε θηριο! 4ημερο εγω ουτε για καφε δεν μπορω να παω...!!!χαχα!!

μα το Θεο ειδικα σημερα που οδηγησα αισθανομουν τετοια πιεση χαμηλα....

Μαρακι αν ολα πανε καλα στις 20/12 θα γεννησω αλλα δεν ξερω ακομη...γιατι ετσι οπως με εχει παει δεν μπορω να προγραμματισω...

γυρισα και εγω αλλα εχω σιδερο...

Μαρακι αν ολα πανε καλα στις 20/12 θα γεννησω αλλα δεν ξερω ακομη...γιατι ετσι οπως με εχει παει δεν μπορω να προγραμματισω...

Σταμάτα, βρε μη γρουσουζεύεις!!!Όλα καλά θα πάνε και θα γιορτάζετε διπλά από του χρόνου!!Λες κι εγώ να γεννήσω ίδια μέρα με το Φάνη (15/01)?Μπα, πιο πιθανό στη γιορτή του Γρηγόρη, αν και θέλω φεβρουάριο.Μα τελοσπάντων, φαντάζεσαι να γεννηθεί καμιά 31 γενάρη?Ούτε μήνα δε θα χαρώ να αλλάζει!!Μόνο μάρτιο κ.λ.π.Καλά, έχω ξεφύγει η μάνα το ξέρω, χαχα!:tongue::tongue:

χαχα!!! εισαι φοβερη!!

ε πιστευω οτι ισως με διαφωτισει ο γιατρος αυριο μεθαυριο ή στο επομενο ραντεβου....

ασε ειδα και ενα ονειρο πολυ χαλια...

ειδα λεει οτι στο στομα μου μεσα ειχαν κουφαλες τα δοντια μου και απο εκει αναβλυζε αιμα αιμα πολυ και κατακοκκινο...τρομαξα και ξυπνησα...!!

καλο κ ευλογημενο να ναι αλλα κατατρομαξα!

Διαφημίσεις

ά ρε Βικάκι, εκείνο το αλμόρα δεν πίνεται με τίποτα!!

Ναι, το άτιμο.....:P

Λοιπόν, αυτή η Μαριαέφη φταίει που μετά την πρώτη κουρτίνα ξεκρέμασα άλλες 2 τις έπλυνα και τις άπλωσα.....:P:tongue:

Και μετά κρέμασα και την πρώτη, του παιδικού που είχα πλύνει στην αρχή....Ευτυχώς γύρισε η κόρη μου από το σχολείο και με βοήθησε το μανάρι μου να την κρεμάσω....κρατούσε από κάτω το βάρος!:P

Την κρέμασα και λίγο υγρή και ούτε σίδερο χρειάστηκε....αλλά ρε κορίτσια μοσχομύρισε όλο το παιδικό....:-P:-P:-P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

σε κολησσα για τα καλα!!!χαχαχα!!!

α ρε Βικακυ!!! με ρεγουλα εε! εγω μια μερα εκανα για το παιδικο με μια κουρτινα!

εγω παντα βρεγμενες τις κρεμαω για να μην σιδερωνω χιχι!!

Καλησπέρα!Επιτέλους κατάφερα να μπώ λιγάκι...

Τρώω το βράδυ και μάλιστα αργούτσικα γύρω στις 11. Μήπως άν έτρωγα λίγη σοκολατίτσα πρίν πέσω για ύπνο να γλίτωνα το ξενύχτι???όχι τίποτα αλλά τουλάχιστον να έχει λόγο για να είναι υψηλό το πρωί...το δηλώνω από τώρα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να σηκώνομαι το βράδυ και να τρώω...εδώ κάνουμε αμάν για να κοιμηθούμε...:D Πάντως οι δύο στις τέσσερις μετρήσεις μου είναι προβληματικές :-( (συνήθως η πρώτη και η τελευταία) και από πίεση η μία στις 3 είναι προβληματική :evil::evil::evil::evil::evil: Πως γέλασα σήμερα το πρωί που ξεκίνησα να πάω στη μαμά μου και μαζί πήρα : 1)το τσαντάκι με τον μετρητή ζαχάρου, 2) το πιεσόμετρο, 3) Το τσαντάκι με τα χάπια...έχω καταντήσει χειρότερα από τα χούφταλα...:lol::lol::lol:

Χτές συνέχισε ο σύζυγος το βάψιμο του παιδικού αλλά δεν το βλέπω να τελειώνει ποτέ...έχει καταντήσει σαν το γεφύρι της Άρτας...Σήμερα ήρθε κι η μανούλα και μου έκανε λίγες δουλίτσες...

Σήμερα πέρασα την τελευταία μου επιτροπή για άδεια στις 11 Νοεμβρίου ξεκινά επισήμως η άδεια κύησης...

Ιωάννα μου περαστικά...Αυτό είναι ένα από τα θετικά για μας που δεν τρώμε τέτοια αμαρτωλά πράγματα...:twisted:

Vasdeloγιατρέ μου υποβάλλω τα σέβη μου...μήπως θα έπρεπε να μας χρεώνετε για τις γνώσεις που μας μεταδίδετε???:lol::lol::lol::lol: Πέρα από την πλάκα μας έχεις βοηθήσει πολύ...

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...