Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Τζεννυ οπως λεει και η Vasdeli μας επειδη μενεις αρκετες ωρες χωρις snack γι' αυτο το ζαχαρο ανεβαινει!Εμενα με εχει βαλει να ξυπναω στις 3.30 τη νυχτα κ να πινω μισο ποτηρι γαλα για να δουλευει συνεχως το συστημα.Επειδη μονο η πρωινη μου μετρηση ηταν ανεβασμενη περιπου 94 95 εφτανε μου ξεκινησε βραδινη ινσουλινη πολυ λιγες μοναδες ισα ισα για να ρυθμιζει την πρωινη μετρηση!Κι ετι τωρα ξυπναω με 85 περιπου.Οι τιμες της υπολοιπης μερας ειναι ρυθμισμενες με τη διατροφη μου.Θα σου τα πουν αυτα και ο γιατρος σου κ η διαιτολογος σου.

Vasdeli τι καλα πρεπει να περασατε πολυ ομορφα...τελικα γευτηκες καθολου τουρτιτσα??

Εγω ειμαι λιγο καλυτερα,προσπαθω να το βγαλω απ'το μυαλο μου και ανυπομονω για την αυριανη επισκεψη με το γιατρο μου που πιστευω να ειναι διαφωτιστικη κυριως με τη θεση του ως προ την αμνιοπαρακεντηση....για να δουμε...εις αυριον τα σπουδαια.

Σας ευχαριστω ολες παντως για την συμπαρασταση,καληνυχτα .

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα, κοριτσάκια!Νικάκι μου, εγώ τώρα διάβασα τα της μπουμπούς σου κι έχω να πω τα εξής:1). Της κουμπάρας μου η μικρή στον υπέρηχο είχε κι αυτή κάτι σημαδάκια στην καρδούλα και είχε κατααγχωθεί η καημένη. Το μωρό γεννήθηκε υγιέστατο σε πληροφορώ.2). Μια γνωστή μου που είχε κάνει υπέρηχο κι οι πιθανότητες για ντάουν ήταν 90% (!!!!!!) γέννησε ένα μπέμπη υγιέστατο επίσης που σήμερα είναι στα 4 και δεν έχει κανένα πρόβλημα (το 90% το πρόσεξες???).Για την αμνιο δεν ξέρω την ηλικία σου, αλλά κι εγώ στα 33 που είμαι πολύ δύσκολα θα την αποφάσιζα.Μην ξεχνάς ότι είναι ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΚΗ, αμνιακό υγρό δεν παίρνουν?Καταλαβαίνω το άγχος σου,αλλά ξέρεις τι λέγαμε με τον άντρα μου μια μέρα?Άντε και βρήκαν κάτι στο μωρό τώρα στον 6ο (Θεός φυλάξει) θα κάναμε κάτι?Όχι, γιατί ένα ποσοστό δίνουν δεν είναι σίγουροι, οπότε κάνουμε την προσευχή μας και συνεχίζουμε.Καλημέρα!:P Περιμένω ότι κι ο γιατρός σου θα σε καθησυχάσει!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες???

πως ήταν το σκ σας??

vasdelaki να είναι πολύχρονη η κοράκλα σου και να την δείς όπως επιθυμείς!!!!

νικακι μου κάνε υπομονή και θα στα πει όλα ο γιατρός σου!! εγώ είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά!!

0eOLp2.png

Τζεννυ οπως λεει και η Vasdeli μας επειδη μενεις αρκετες ωρες χωρις snack γι' αυτο το ζαχαρο ανεβαινει!Εμενα με εχει βαλει να ξυπναω στις 3.30 τη νυχτα κ να πινω μισο ποτηρι γαλα για να δουλευει συνεχως το συστημα.Επειδη μονο η πρωινη μου μετρηση ηταν ανεβασμενη περιπου 94 95 εφτανε μου ξεκινησε βραδινη ινσουλινη πολυ λιγες μοναδες ισα ισα για να ρυθμιζει την πρωινη μετρηση!Κι ετι τωρα ξυπναω με 85 περιπου.Οι τιμες της υπολοιπης μερας ειναι ρυθμισμενες με τη διατροφη μου.Θα σου τα πουν αυτα και ο γιατρος σου κ η διαιτολογος σου.

Vasdeli τι καλα πρεπει να περασατε πολυ ομορφα...τελικα γευτηκες καθολου τουρτιτσα??

Εγω ειμαι λιγο καλυτερα,προσπαθω να το βγαλω απ'το μυαλο μου και ανυπομονω για την αυριανη επισκεψη με το γιατρο μου που πιστευω να ειναι διαφωτιστικη κυριως με τη θεση του ως προ την αμνιοπαρακεντηση....για να δουμε...εις αυριον τα σπουδαια.

Σας ευχαριστω ολες παντως για την συμπαρασταση,καληνυχτα .

Nικάκι μου καλημέρα! Είπα να το γράψω αυτό(για το ξύπνημα τα χαράματα και το μασούλημα για να μην ανεβαίνει το zάχαρο αλλά φοβήθηκα να το πω μην με πάρουν στο ψιλό...:tongue:Όχι τίποτα, αλλά μου έχει βγeι και το όνομα:tongue::tongue::tongue:). Ειλικρινά, και μένα ο σύζυγος αυτό μου λέει: "Μπορείς να ξυπνάς κατά τις 4.00 και να μασουλάς κάτι; Δεν θα δεις ποτέ πρωινό ζάχαρο τσιμπημένο".

Ε, είπα, λέω που λέω πολλά περί διαβήτη και σας έχω πρήξει να μην το παρακανω...Ευτυχώς που το είπες εσύ!!!!:-P:razz::-P

Και δεν μου λες ρε θηρίο, τα καταφέρνεις και ξυπνάς τέτοια ώρα; Εγώ το έκανα 2 φορές, δεν πήγαινε τίποτα κάτω και το άφησα. Απλά, επειδή τις περισσότερες φορές κοιμάμαι αργά τρώω ένα μήλο ακριβώς πριν τον ύπνο και βλέπω ότι η μέτρηση νηστείας είναι άριστη: 73, 78...

Όσο για την μπέμπα είναι power λέμε... Έχω ακούσει και άλλη περίπτωση σαν την δική σου αλλά εξαφανίζονται, μανάρι μου, αυτές οι βουλίτσες....μην ανησυχείς....Είπαμε, εμείς τελειώσαμε με τις ατυχίες....ό,τι ήταν να το πάθουμε το πάθαμε και τώρα πάμε για άλλα....Είμαι απολύτως βεβαία ότι θα μας πεις τα καλύτερα σε λίγες ώρες....

Άντε και βρήκαν κάτι στο μωρό τώρα στον 6ο (Θεός φυλάξει) θα κάναμε κάτι?Όχι,

Φιλενάδα, you speak my mind!:-P:cool:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες???

πως ήταν το σκ σας??

vasdelaki να είναι πολύχρονη η κοράκλα σου και να την δείς όπως επιθυμείς!!!!

νικακι μου κάνε υπομονή και θα στα πει όλα ο γιατρός σου!! εγώ είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά!!

Εύα μου, σ' ευχαριστώ....έφαγα και λίγη τουρτίτσα....:lol:

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!

29 βαθμοι σημερα στην Κρητη!

Νικακι αντε κουκλα μου να ηρεμησεις να πας στο γιατρο και πιστευω οτι ολα θα ειναι τελεια!

σε μια μαια φιλη κατι εξετασεις που ειχε κανει στον 8ο της ειχαν βγαλει 60% πιθανοτητα για down και η κοπελα εκλαιγε μες την κλινικη και δεν ηξερε τι να κανει κ ολοι οι γιατροι της ελεγαν να προχωρησει κανονικα ε και τωρα εχει μια κορακλα σαν τα κρυα τα νερα!

ολο ποσοστα ειναι και οπως ειπε και η Μαρια μας!

Καλημερα !!!

δεν ξεκινησε καλα η εβδομαδα μου...ειμαι σπιτι χαλια...τροφικη δηλητηριαση ειναι (απο κατι σουβλακια που φαγαμε )γαστρεντεριτιδα ειναι (δωρο του παιδικου)δεν ξερω αλλα και εγω και ο αντρας μου ειμαστε κρεββατομενοι ..

Εχω κρυαδες(χωρις πυρετο)εντονη αδυναμια και εμετους...πρεπει να εχω κανει και 15 φορες και λιγες λεω..ο συζυγος εχει και πυρετο....

Νερο πινω και το βγαζω...υπεροχα.....

ελπιζω να ειστε ολες καλα..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ιωαννα να μιλησεις με τον γιατρο κουκλα μηπως χρειαστεις καναν ορο δεν κανει να αφυδατωθεις....

ειχα παθει στην Εφη κ με εβαλαν μεσα για 1 μερα(βεβαια εκανα και πυρετο).

Περαστικα!

Καλημερα !!!

δεν ξεκινησε καλα η εβδομαδα μου...ειμαι σπιτι χαλια...τροφικη δηλητηριαση ειναι (απο κατι σουβλακια που φαγαμε )γαστρεντεριτιδα ειναι (δωρο του παιδικου)δεν ξερω αλλα και εγω και ο αντρας μου ειμαστε κρεββατομενοι ..

Εχω κρυαδες(χωρις πυρετο)εντονη αδυναμια και εμετους...πρεπει να εχω κανει και 15 φορες και λιγες λεω..ο συζυγος εχει και πυρετο....

Νερο πινω και το βγαζω...υπεροχα.....

ελπιζω να ειστε ολες καλα..

Καλημέρα Ιωάννα μου!

Περαστικά σας, βρε τι πάθατε και οι δύο!

Το σημαντικό στην παρούσα φάση είναι να μην αφυδατωθείς....

(Αχ, αχ πάλι θα κάνω τον γιατρό δεν κρατιέμαι...:lol:).

Πίνε πολύ νερό και ρώτα τον παθολόγο σου μήπως πρέπει να πάρεις και φακελάκια almora(Ηλεκτρολύτες είναι για την αφυδάτωση, το διαλύεις σε νερό και το πίνεις, θα κάνει καλό και στον σύζυγο).

Να το πάλι, δεν άντεξα...

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Απο τα ξημερωματα δεν εχω ξανακανει αλλα τωρα σιγα σιγα ξεκιναω και πινω νερακι ...γιατι λογικα ο οργανισμος μετα απο τοσο εμετο θελει υγρα..

εγω απο πλυντηρια τιποτα ακομη...φεεεεετα...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα Ιωάννα μου!

Περαστικά σας, βρε τι πάθατε και οι δύο!

Το σημαντικό στην παρούσα φάση είναι να μην αφυδατωθείς....

(Αχ, αχ πάλι θα κάνω τον γιατρό δεν κρατιέμαι...:lol:).

Πίνε πολύ νερό και ρώτα τον παθολόγο σου μήπως πρέπει να πάρεις και φακελάκια almora(Ηλεκτρολύτες είναι για την αφυδάτωση, το διαλύεις σε νερό και το πίνεις, θα κάνει καλό και στον σύζυγο).

Να το πάλι, δεν άντεξα...

σας ευχαριστω γιατρε μου...

αχ παιδι μου αφου το εχεις ..μην το καταπολεμας...εισαι ο γιατρουλης μας!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

χαχα!!

γεια σου γιατρε μας!!!

εγω παλι πηγα να σιδερωσω σαν καλη νοικοκυρα και μανουλα και το σιδερο εβγαλε αλατα !!

ετσι τωρα πρεπει να ψιλοκρυωσει η στιρελα για να την καθαρισω..γμτ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...