Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Περιμένω πως και πως να έρθει ο Νοέμβριος για να αρχίσω σιγά σιγά να ανεβάζω τα Χριστουγεννιάτικα!!!Φοβάμαι μην γίνει κάτι και γεννήσω νωρίτερα...δεν ξέρω γιατί αλλά έχω πολύ έντονο προαίσθημα...αφού σκέφτομαι να πάρω να ζητήσω να μου φέρουν και τα έπιπλα νωρίτερα...κι εκτός αυτού με την κοιλιά στο στόμα θα θέλω και τον χρόνο μου για να στολίσω 2,5 μέτρα δέντρο...άλλες χρονιές ήθελα 2-3 μέρες να το στολίσω, φέτος δεν θα χρειαστώ 1-2 βδομάδες????

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχαχ!! 1 βδομαδα σιγουρα!!χαχα!!

η Εφουλα 20/12 εχει γενεθλια το μαναρι μου!

και εμεις παντα νωρις στολιζουμε γυρω στις 26/11.

αλλα φετος δεν εχει υπερπαραγωγη μονο το δεντρο και κατι φωτακια γιατι δεν την παλευω να ξεστολιζω μετα με το μωρακι...

γιατι εγω στολιζα πολυ μεσα εξω το σπιτι...ολες τις πορτες κ τα παραθυρα καταρχην 3 στο σαλονι στην κουζινα πορτα και παραθυρο και παει λεγοντας..φετος μπα...

20/12 έχει και της κουμπάρας μου η μικρή, φέτος γίνεται 2...

Ευτυχώς δεν έχω να στολίσω μπαλκόνια...επειδή δεν είναι δικό μας το σπίτι δεν μπήκα στην διαδικασία να δώσω του κόσμου τα λεφτά...Έχω μόνο το δέντρο και τα διακοσμητικά, αλλά πίστεψε με το δέντρο από μόνο του αρκεί είναι τεράστιο. Έχω και μια γενικότερη τρέλα που δεν θέλω να το ασχοληθεί κανένας μόνο εγώ κι αφού τελειώσει θέλω μετά μια βδομάδα να το κοιτάζω από κάθε μεριά για να μετακινώ τα στολίδια μέχρι να βρεθεί η κατάλληλη θέση για το καθένα...Μιλάμε για αρρωστημένη κατάσταση...

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

Με σκοτώνεις...έχουμε και τον Γιάννη Σερβετά στο ραδιόφωνο εδώ στην Θεσσαλονίκη που κάνει Χριστουγεννιάτικες εκμπομπές...γελούσα σαν τη χαζή προχτές μόνη μου στο αυτοκίνητο...

Δεν θέλω και πολύ να αρχίσω το στόλισμα, αλλά δεν βοηθάει κι ο καιρός με τέτοια ζέστη...

Με έπιασε μια τρομερή νύστα τώρα...θα μετρήσω την γλύκα μου και θα πάω να την πέσω...

I3hdp3.png

Vasdeli μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για την κορακλα σου,να τη χαιρεσαι κ να την καμαρωνεις καθημερινα.

Αυτο το μη μασας ηταν καταλυτικο........;)

Σιγουρα τη Δευτερα θα νιωσω καλυτερα μιλωντας με το γιατρο μου που του εχω απολυτη εμπιστοσυνη και ειναι πολυ εμπειρος.

Μαρακι χαιρομαι που εισαι καλα....Η γιατρος χθες μας ειπε πως συνηθως οι τελιτσες αυτες εξεφανιζονται σιγα σιγα μεχρι τον 6 μηνα ζωης του μωρου μας,ηταν πολυ καθυσυχαστικη αλλα πως να ηρεμησεις... τεσπα!!!!!!!!!

Jennaki καλα κανεις και με μαλωνεις γιατι σκεφτομαι τα χειροτερα ενω η μπεμπου εφτασε τα 500 γρ και δε σταματαει τα κουνηματα...ολη την ωρα τεντωνε τα ποδαρακια της κ τα σηκωνε κ τα εφερνε μπροστα στο προσωπο της...ειναι ειμη για γυμναστικες επιδειξεις,μα πως βολευεται????χθες ηταν η πρωτη φορα που την ενιωσε κ ο αντρουλης μου και ηταν υπεροχα!Το βραδακι που ξαπλωσαμε εβαλε το χερι του στην κοιλιτσα μου και τον κλωτσησε.......χεχεχεχε.Ευτυχως εκεινος ειναι πολυ αισιοδοξος γιατι δεν θα αντεχα...!

Η γιατρος μου ειπε πως πιο σοβαρος ειναι ο διαβητης που εχω και η ρυθμιση του παρα το ποσοστο....

1a0fd6e0b8.png

Nikakki μου νομιζω οτι εχει δικιο ο γιατρος!

προσπαθησε να εισαι ηρεμη και να σκεφτεσαι θετικα κοριτσακι μου!

η μπουμπου σου θα ειναι τελεια!

ο μπαμπας πως αισθανθηκε?

Διαφημίσεις

Nikakki μου νομιζω οτι εχει δικιο ο γιατρος!

προσπαθησε να εισαι ηρεμη και να σκεφτεσαι θετικα κοριτσακι μου!

η μπουμπου σου θα ειναι τελεια!

ο μπαμπας πως αισθανθηκε?

προσπαθω προσπαθω και ελπιζω να ειναι ολα ενταξει...οσο για τον μπαμπα ξετρελαθηκε...ελεγε συνεχεια ωχχχ...ωχχχχ....αυτη ειναι????

το βιντεακι σου εχει πολυ γελιο.....επαθααα....:P

1a0fd6e0b8.png

Κορίτσια μου, σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας!

Ωραία περάσαμε χθες, κάναμε πάρτυ σε παιδότοπο και την τίμησαν την Ηλέκτρα όλοι σχεδόν οι συμμαθητές της!!!

Είχα μαγειρέψει και μερικά πραγματάκια....ήταν πολύ ωραία!

Όχι μη Vasdeli μη μου θυμώνεις...είσαι η πολύτιμη τράπεζα πληροφοριών μας :-P:razz::-P

Μπορείτε να μου πείτε πως γίνεται ενώ χτές πρίν πέσω για ύπνο να μην έχω ζάχαρο και σήμερα το πρωί να δείχνει 98????Τα νεύρα μου :mad::-x:-x:-x:-x

Καλά, θα το ξανασκεφτώ....:tongue: Και επανέρχομαι...

Τζένη, πάντα το ζάχαρο νηστείας είναι πολύ σημαντικό...Μπορεί οι μεταγευματικές σου μετρήσεις να είναι άριστες αλλά το νηστείας να είναι τσιμπημένο....Αυτό συμβαίνει γιατί όλο το βράδυ ο οργανισμός παραμένει νηστικός(αφού κοιμόμαστε και δεν τρώμε για 7-8 ώρες) με αποτέλεσμα ό ίδιος ο οργανισμός να εκκρίνει γλυκόζη για να την χρησιμοποιήσει ώς τροφή, αφού εμείς δεν του δίνουμε....Και έτσι ανεβαίνει το ζάχαρο νηστείας...Φαντάζομαι ότι η διαβητολόγος σου θα σου είπε πόσο σημαντικό είναι πριν πέσεις για ύπνο να μασουλήσεις ένα μήλο, μια φρυγανιά ή να πιεις ένα ποτήρι γάλα( 1,5 %) για να βοηθήσεις τον οργανισμό σου να έχει κάποια τροφή το βράδυ και να μην εκκρίνει πολύ γλυκόζη κατά την διάρκεια της νύχτας....Κάντο και πες μου.... Εμείς οι διαβητικές πρέπει να τρώμε κάθε 3 ώρες μικρά και ελαφρά γεύματα, άλλωστε...

Χτές πήγα μετά την διαβητολόγο μια βόλτα από το H&M και έριξα μια ματιά στα παιδικά...Τι ωραία ρούχα ειδικά τα φορμάκια είναι Θεϊκά και τα φουστανάκια επίσης...χάζεψα η καημενούλα...κρίμα που δεν είχα λεφτά να ψωνίσω κάτι :-( αλλά που θα πάει την άλλη εβδομάδα πληρώνομαι από το ΙΚΑ :mrgreen:

Ναι, ναι...καταπληκτικά μπεμπέ ρούχα!!! Ειδικά εκείνα τα φορμάκια τιγράκια.....δεν ξέρω αν τα πρόσεξες καθόλου ή αν έβλεπες μόνο τα κοριτσίστικα...:-P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Νικακι ολα θα πανε καλα!!καταλαβαινω την ανησυχια σου αλλα για να μην συνιστει και ο γιατρος την αμνιο σημαινει οτι ειναι ελεγχομενη η κατασταση ..

Μay πολυ ομορφα τα πραγματα σας !!!με το καλο να ερθει και η ιδιοκτητρια

Εμεις παραλαβαμε το κρεββατι του χρηστου (μετα απο 3 μηνες)και βαψαμε και το δωματιο !!τωρα αν τελικα ο χρηστος θα δεχτει να αλλαξει δωματιο ...αλλο θεμα..

Γιατρε μου(vasdeli)να χαιρεσαι την πριγκηπισσα σου...να εχει καλη προοδο και να ειναι παντα καλοτυχη...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Γιατρε μου(vasdeli)να χαιρεσαι την πριγκηπισσα σου...να εχει καλη προοδο και να ειναι παντα καλοτυχη...

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές....:P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...