Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

τι γνωμη εχετε για την αμνιοπαρακεντηση???θα 'θελα να την κανω για να μου φυγει το αγχος αλλα φοβαμαι επειδη εχει επικινδυνοτητα....

προσωπικα δεν εχω γνωμη,

αλλα αυτο που σου ειπε ο γιατρος ειναι νομιζω το σημαντικοτερο..

οι πιθανες παρενεργεις της αμνιο ειναι πολυ περισσοτερες απο τις πιθανοτητες να πηγαινει κατι στραβα με το μωρακι....

πολυ πολυ περισσοτερες!!

οποτε εγω μαλλον δε θα το σκεφτομουνα..

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΝΙΚΑΚΙ καταλααβαινω απολυτα το αγχος και την αγωνια σας, αλλα θεωρω οτι πρεπει να προσπαθησετε να ξεαγχωθειτε..οσο γινεται!!

οι πιθανοτητες ειναι οντως παρα πολυ μικρες και οπως ειπες και εσυ, δεν υπαρχουν αλλες ενδειξεις!

επισης και ο ιδιος ο γιατρος σας διαβεβαιωσε οτι ειναι κατι το συνηθες και οτι προκειται να εξαφανιστει!

μη βαζετε κανενα κακο με το μυαλο σας, ειμαι σιγουρη οτι ολα ειναι τελεια, αλλα εμεις ολες, ειμαστε χαζομαμαδες φαινεται, απο πολυ πριν γεννηθουν τα μωρακια μας!!

Ελπιζω να με καθυσηχασει και ο γυναικολογος μου τη Δευτερα,αν και αυτη σημερα που ειπε να το ξεχασω γιατι δεν ειναι τιποτα.....αχ αφου δεν ειναι τιποτα γιατι μου το 'παν για να μη μπορω να ηρεμησωωω??

1a0fd6e0b8.png

προσωπικα δεν εχω γνωμη,

αλλα αυτο που σου ειπε ο γιατρος ειναι νομιζω το σημαντικοτερο..

οι πιθανες παρενεργεις της αμνιο ειναι πολυ περισσοτερες απο τις πιθανοτητες να πηγαινει κατι στραβα με το μωρακι....

πολυ πολυ περισσοτερες!!

οποτε εγω μαλλον δε θα το σκεφτομουνα..

μαλλον εχεις δικιο και αυτο ειναι κ το πιο λογικο.....αλλα καταλαβαινεις!!!:confused::confused:

1a0fd6e0b8.png

Ελπιζω να με καθυσηχασει και ο γυναικολογος μου τη Δευτερα,αν και αυτη σημερα που ειπε να το ξεχασω γιατι δεν ειναι τιποτα.....αχ αφου δεν ειναι τιποτα γιατι μου το 'παν για να μη μπορω να ηρεμησωωω??

πιστευω ειναι "ιατρικη υποχρεωση" να αναφερουν οι γιατροι καθετι που παρατηρουν.

78xyp2.png

RUAmp3.png

Νικάκι, μην μασάς....

Η μπέμπα είναι μια χαρά μανάρι μου, διαφορετικά ο γιατρός σου δεν θα σε απέτρεπε από την αμνιο...Προσωπικά δεν θα την έκανα σε αυτην την ηλικία κύησης.... Είχα κάνει στην πρώτη μου εγκυμοσύνη γιατί είχαν βγει κάτι αποτελέσματα ψευδώς θετικά αλλά ήμουν στην 16 εβδ κύησης....

Μην στενοχωριέσαι, κάνε αισιόδοξες σκέψεις!

Στο μυαλό μου μέσα είσαι ρε κοπελιά.Εκεί που

τα έβαζα κάτω κι είχα χάσει τα αυγά και τα πασχάλια κι έλεγα ποια γεννάει, τι και πότε-πώς τσακ, κότσαρες τη λίστα, Θεά!!

:-P:-P:-P:-P

Χε, χε...είχα μπερδευτεί κι εγώ!!!!!:-P

Ευχαριστώ πολύ γιατρέ μου για την άμμεση απάντηση σας!!!:tongue::tongue::tongue:

Πάντως το μεγάλο δράμα με το φαγητό δεν είναι μόνο ότι δεν τρώω γλυκά αλλά οτι τρώω πρέπει να τρώω και τελείως ανάλατο :mad::-x:-x:-x

Αχ, μου βγήκε το όνομα!:oops: Δεν ξαναμιλάω!:tongue:

Ιωάννα, για μπες λίγο στη θέση του Χρήστου, έρχονται τα πάνω κάτω στη ζωή του.Εκεί που ήταν ο ένας και μοναδικός κι όλοι ήσασταν πάνω του, τσουπ, να 'σου ξεφυτρώνει ένας άλλος μπόμπιρας απαιτητικός και το παιδί δεν ξέρει πώς να αντιδράσει.Can you blame him? Εγώ θα είμαι εδώ να τα λέμε, γιατί τα πέρασα και τα περνάω ακόμη, γιατί με 2 αγόρια οι καυγάδες σταματούν, δεν ξέρω...στα 18????:shock::shock::shock:

Κάπου διάβασα ότι το σοκ του πρωτότοκου όταν έρχεται το δεύτερο είναι ίσο με αυτό που θα πάθαινε μια γυναίκα ή αντίστοιχα ένας άνδρας αν το ταίρι του κουβαλούσε στο σπίτι το τρίτο πρόσωπο και του/της ζητούσε να ζήσουνε όλοι μαζί!!!!:shock: έ, μετά από αυτό, όλα δικαιολογούνται....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάρες!!!

Νικάκι μου κουράγιο ή ακόμη καλύτερα όπως είπε η Vasdeli μη μασάς...μην ξεχνάς ότι υπάρχουν 449 πιθανότητες στις 550 το μωρό σου να είναι υγειές!!!Όσο για την αμνιο... καλύτερα θα είναι να το συζητήσεις με τον γιατρό σου αλλά μπορώ να καταλάβω για πιό λόγω θές να την κάνεις, ούτε εγώ θα άντεχα τόσους μήνες χωρίς να γνωρίζω στα σίγουρα...Θα σε μαλώσω όμως γιατί δεν μας μίλησες και πολύ για την υγειέστατη (είμαι σίγουρη γι'αυτό) μπεμπούλα σου...πόσα γραμμάρια είναι????τι ύψος έχει????

Όχι μη Vasdeli μη μου θυμώνεις...είσαι η πολύτιμη τράπεζα πληροφοριών μας :-P:razz::-P

Αυτό με το τρίτο πρόσωπο κι εγώ το άκουσα κάπου και μάλιστα πρόσφατα και νομίζω ότι πρέπει να ήταν ένας ψυχολόγος στο κούς-κούς ή έχω μπερδέψει τα πρωινομεσημεριανά???Κοντεύω να παραμορφωθώ από την πολύ τηλεόραση...:tongue:

Πήγα χτές στην διαβητολόγο, ευτυχώς οι μετρήσεις που μου έκανε βγήκανε καλές κι έτσι ήτανε πολύ ελαστική με την δίαιτα μου και απ'ότι φαίνεται δεν θα πεινάσω (ιδιαίτερα). Μου έδωσε και μηχάνημα να μετράω το ζάχαρο μέρα παρά μέρα για 15 μέρες μέχρι να ξαναπάω και άν βγούν καλές οι μετρήσεις μου είπε ότι θα διαπραγματευτούμε να τρώω ένα σοκολατάκι μια στο τόσο!!!

Μπορείτε να μου πείτε πως γίνεται ενώ χτές πρίν πέσω για ύπνο να μην έχω ζάχαρο και σήμερα το πρωί να δείχνει 98????Τα νεύρα μου :mad::-x:-x:-x:-x

I3hdp3.png

καλημερα!

ξερω χαθηκα (Βικακυ μολις ειδα το μυνημα σου) αλλα προχτες χαλια μαυρα και χτες πηγα και ΙΚΑ και εμτα γυρισα ξαπλωσα και σηκωθηκα...σημερα το πρωι μην γελασετε κοιμουν ωρες ατελειωτες! μεχρι και ο αντρας μου ανυσηχησε κοριτσια.

Τεσπα λοιπον:

Happy_Birthday_Winnie.gif

για την κορη σου Βικακυ!!!!!!!!

Ιωαννα μια χαρα οι εξετασεις σου!! :)

Νικακι μου θα ελεγα να το συζητησεις με τον γιατρο σου.Η εβδομαδα κυησης ειναι μεγαλη οπως λεει και το vasdelaki και επισης αυτο που εχω ακουσειο ειναι οτι σε πολλες γυναικες βγαινει αυτο και μετα απο την 28η εβδ εξαφανιζετα

Καλε με γεια τα επιπλα! ωραια πολυ ωραια οι τιμες ειναι αυτες που γραφει στο ΛΗΤΩ? γιατι τα βρηκα λιγο τσιμπημενα....

ΛΙΣΤΑ ΜΩΡΟΥ(γεννα σε ιδιωτικη κλινικη):

6-8 φορμακια ( μην παρετε μονο το 0 νουμερο θα το φορεσουν πολυ λιγο γνωμη μου 3 μηδεν ειναι αρκετα εχει προσφορα το Mothercare τα 3 με 24ευρω)

6-8 ζιπουνακια

2 ζευγαρια γαντακια (θα εχουν νυχακια οποτε μεχρι να κοπουν ας μην γρατσουνιστουν ενναλακτικα μπορειτε να χρησιμοποιησετε καλτσακια)

2 καπελακια

1 σετ ρουχαλακια για την εξοδο(ε πρωτη δημοσια εμφανιση ειναι αυτη)

1 σετ σεντονια για το κουνακι

1 ματακι-φυλακτο (για το κακο ματι)

1-2 κουβερτουλες (μαλλινη ή βαμβακερη οχι πολυεστερ)

3-4 πανες αγκαλιας(να μην ακουμπαει το νινακι με τα ρουχα των επισκεπτων)

1 σετ πετσετες

βουρτσα για τα μαλλακια τους(μαλακη)

1 πιπιλα

συνηθως μωρομαντηλα, παμπερς, αφρολουτρο,οινοπνευμα,βαμβακι ,μπουκαλια ,γαλα. τα δινει η κλινικη(ε τοσα λεφτα παιρνουν)!!

στο δημοσιο σιγουρα τα χρειαζεσαι και αυτα ....

ΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ:

3 νυχτικα ή πυτζαμες (με ανοιγμα για θηλασμο και οχι πολυ χοντρα κανει πολυ ζεστη μεσα στην κλινικη)

παντοφλες (φθηνες να τις πεταξετε μετα πριν πατε σπιτι ε μην φερουμε τυχον μικροβια)

1 κουτι επιθεματα στηθους

5 εσωρουχα μιας χρησης

5 εσωρουχα κανονικα

σερβιετες λοχειας(οχι σερβιετακια .λογικα θα σας δωσουν και απο την κλινικη)

2 σουτιεν θηλασμου

καλλυντικα(ειμαστε και γυναικες αν και λιγο ρουζ κρεμα ημερας και ενα λιπ γκλος ειναι οκ)

φωτογραφικη μηχανη-καμερα

κινητο και φορτιστης

χαρτομαντηλα (ε θα πεσει και κλαμα)

σαμπουν αφρολουτρο οδοντοκρεμα οδοντοβουρτσα(τα δινουν συνηθως αλλα αν θελετε τα δικα σας)

το ζητησατε το εχετε!

Και μόλις μπήκα μέσα για να στείλω μήνυμα να σε αναζητήσω...μας ανησύχησες αλλά δεν πειράζει αφού είσαι καλά!:D

Ευχαριστούμε πολύ και για την λίστα!!!Μας σώζεις εμάς τις ασχετούλες...:rolleyes:

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

Χτές πήγα μετά την διαβητολόγο μια βόλτα από το H&M και έριξα μια ματιά στα παιδικά...Τι ωραία ρούχα ειδικά τα φορμάκια είναι Θεϊκά και τα φουστανάκια επίσης...χάζεψα η καημενούλα...κρίμα που δεν είχα λεφτά να ψωνίσω κάτι :-( αλλά που θα πάει την άλλη εβδομάδα πληρώνομαι από το ΙΚΑ :mrgreen:

Πρίν από λίγο είδα και την καινούργια Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση του Jumbo και κατενθουσιάστηκα...τι ωραία σε 63 μέρες έχουμε Χριστούγεννα!!!

I3hdp3.png

Κι εγώ ακριβώς το ίδιο σκέφτηκα μόνο που για μένα θα είναι πιό ζόρικα καθότι πρώτη φορά μανούλα και δε νομίζω ότι θα καταλάβω ιδιαίτερα τα Χριστούγεννα από την αυπνία και την κούραση...αλλά δεν πειράζει άς είναι γερή η μπέμπα

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...