Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

εγω παντα ερχομαι τελευταια και καταιδρωμενη στην παρεα μου φαινεται...;)

-mariaefi περαστικα σου βρε κοριτσακι μου!!

μα τι ταλαιπωρια και αυτη με τις ναυτιες!!

-vasdeli χρονια πολλα πολλα στο παιδακι σου για αυριο..και φυσικα να φας οχι μονο φλουδα, αλλα κανονικο κομματακι τουρτιτσα!!

-jenny, μη στεναχωριεσαι!!

η κουμπαρα μου γεννησε περσι τα χριστουγεννα φυσιολογικοτατα, παρολο που ειχε προεκλαμψια..το μονο, οτι ειχε λιωσει στα αναλατα τους τελευταιους μηνες, αλλα της βγηκε σε καλο γιατι πηρε το λιγοτερο δυνατο βαρος στο τελος!

-αννετ, καλοριζικα τα επιπλακια!!

-joa τελεια τα αποτελεσματα της καμπυλης!!

ολες οι αλλες και τα μπεμπε σας, ευχομαι να ειστε τελεια!!

εγω αυριο, παω για τη μεγαλη καμπυλη!!

7.30 πρεπει να ειμαι στο μικροβιολογικο και θα κανω και τις λοιπες μου εξετασεις, (αιμα, ουρα, θυροειδης κτλ) μιας και τη δευτερα εχω και εγω γιατρο να παω..

δε σας ειπα, το καινουριο που επαθα ειναι το εξης..

εδω και καμια βδομαδα εχω φοβερη φαγουρα στον "κηπο" μου-μια και το ονομασαμε ετσι τωρα :D- προσπαθησα να το αντιμετωπισω με καταλληλα αντισηπτικα σαπουνια και κρεμουλες, αλλα τιποτα..και ετσι πηρα τον dr εχτες και μου ξεκινησε κολπικα υποθετα-τελεια :?-για 3 ημερες και βλεπουμε!!

μια και εχω λιγο χρονο ακομα, να σας βαλω και τα πραγματακια που αγορασαμε που σας ειχα υποσχεθει!!

λοιπον εχουμε και λεμε:

καροτσακι αυτο

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&colID=1455&ct=10403&itmid=2119833

καθισματακι αυτοκινητου αυτο

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&colID=1458&ct=10402&itmid=2119845

(στο ιδιο χρωμα με το καροτσι)

κουνια και αλλαξιερα αυτα

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1080306&itmid=1437639

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1080301&itmid=1425904

(οχι σε αυτο το χρωμα. στα δικα μας οπου κοκκινο χρωμα, ειναι γκρι-καφε..κατι σα μοκα ανοιχτη)

καλαθουνα

http://www.babyisland.gr/product_info.php?manufacturers_id=6&products_id=34

προικα αυτη

http://www.spitokosmos.gr/index.php?page=result&cat_o=1&cat_01=69&cat_02=1452

(και κουβερτακι και σεντονακια)

ουφ...αυτα νομιζω!!!

παρεπιπτοντως, δεν πηραμε τιποτα απο το λητω..απλα ειχε καλες φωτογραφιες για αυτο εβαλα αυτες!!

τα πηραμε ολα απο το baby island!!

σας αρεσανε??

πολυ ροζ??

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

May πολύ όμορφα τα πραγματάκια σας...το κρεβατάκι και την συρταριέρα τα είχα δεί κι εγώ και μ'άρεσαν αλλά δεν είχε δείγμα το κόκκινο που μου άρεσε και φοβήθηκα να κάνω την παραγγελία από τον κατάλογο...

Νομίζω ότι ήρθε ο καιρός οι κοριτσομανούλες να απενοχοποιηθούμε!!!Τι κι άν κάποτε μισούσαμε το ρόζ????Τώρα μας αρέσει τρελά όταν το σκεφτόμαστε δίπλα στα μωράκια μας!!!!

I3hdp3.png

ναι και εγω δεν πηρα το κοκκινο, δεν ηξερα ποσο κοκκινο θα ειναι βλεποντας τον καταλογο, αλλα σε γκρι ειναι πιο διακριτικο νομιζω!!!

με τα ροζ παντως εσενα σκεφτηκα..χαχαχαχα:D:D

αλλωστε πρπει να κανουμε τη διαφορα στο καφε, ως σπανιες κοριτσομανες που ειμαστε!!:)

78xyp2.png

RUAmp3.png

Κορίτσια τα ανάλατα δεν παλεύονται με τίποτα...το βραστό είναι μια αηδία και πάλι έβαλα λίγο μια τζουρίτσα (με την άδεια του γιατρού) αλλά τζίφος το κρέας είναι τελείως άνοστο, έβαλα περίπου ένα λεμόνι από πάνω μπάς και νοστιμίσει αλλά πάλι τζίφος...τον σύζυγο τον βλέπω να πηγαίνει στην μαμά του για φαγητό από δω και πέρα, δεν θα την παλέψει ο καημένος...

I3hdp3.png

υπομονη με τα αναλατα.

ετσι και αυτη η φιλη μου που σου ειπα, ειχε τρελαθει, τι αναλατους ξηρους καρπους, αναλατα τυρια, βραστα....ολα τα ειχε δοκιμασει και δεν ευχαριστιοταν με τιποτα!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

ναι και εγω δεν πηρα το κοκκινο, δεν ηξερα ποσο κοκκινο θα ειναι βλεποντας τον καταλογο, αλλα σε γκρι ειναι πιο διακριτικο νομιζω!!!

με τα ροζ παντως εσενα σκεφτηκα..χαχαχαχα:D:D

αλλωστε πρπει να κανουμε τη διαφορα στο καφε, ως σπανιες κοριτσομανες που ειμαστε!!:)

Έτσι μπράβο...πρέπει να ξεχωρίζουμε!!!

Ωραίο και το γκρί δεν λέω αλλά σαν πανηγυρτζού που είμαι μου χτυπάνε στο μάτι όλα τα έντονα...Πάντως είναι πολύ καλά ποιοτικά...πιό κρεβατάκι πήρες? το βρεφικό ή το προεφηβικό?

I3hdp3.png

αυτο που γινεται και κρεβατακι, που μπροστα και πισω δεν εχει καγκελα, ειναι "κλειστο"..η διασταση του ειναι 1,40 ενω το αλλο ηταν 1,20 και αφου δεν εχω προβλημα χωρου, ειπα να το προτιμησω.

και τα δικα σου επιπλα παντως μου αρεσαν παρα πολυ, θυμασαι που στο ειχα πει!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

τωρα που τελιωσαμε με τα χοντρα-επιπλα κτλ-

θελω να βρω μια λιστα-καποιο καλο κοριτσι ειχε βαλει μια και δεν τη βρισκω-

με ολα τα ψιλολογια που χρειαζονται...

πχ σελτεδακια, πανουλες(δεν ξερω τη διαφορα), κορμακια(ποσα πχ),

μπιμπερα και και και...

εχω προμηθευτει ενα καταλογο της chicco και προσπαθω να βγαλω ακρη!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Τα σελτεδάκια είναι σαν τις πάνες μόνο που από την μια μεριά είναι πλαστικές. Είναι αδιάβροχες για το άλλαγμα του μωρού...κι εγώ μη νομίζεις έχει κανα μήνα που έμαθα την διαφορά!!

I3hdp3.png

κοριτσακια γυρισαμε απο τη γιατρο αλλα δυστυχως εμεις μεχρι να γεννησουμε θα εχουμε συνεχες αγχος.........

Βρηκε 2 τελιτσες στην καρδουλα που σημαινουν οτι με βαση την ηλικια μου εχουμε πιθανοτητες να γεννηθει το μωρο μας με συνδρομο down 1 στα 550 κ με βαση την αυχενικη διαφανεια που καναμε 1 στα 5000.Μας διαβεβαιωσε πως το ποσοστο ειναι πολυ μικρο κ δεν συνιστα αμνιοπ. και μας ειπε να μην αγχωνομαστε γιατι σε λιγο καιρο οι τελιτσες θα εξαφανιστουν!

Παω να τρελαθω πως ειναι δυνατον να μην το σκεφτεσαι κ να ξεαγχωθεις....επεμενα κιολας για αμνιοπαρακεντηση αλλα μου ειπε πως το ποσοστο αποβολης απο το ποσοστο να εχει κατι ειναι μεγαλυτερο γι' αυτο δε συνιστα την εξεταση...θα το συζητησω ομως τη Δευτερα κ με το γιατρο μου.Επισης μας ειπε πως καθε βδομαδα το βλεπει 2-3 φορες αυτο και τα μωρακια ειναι υγιεστατα....αν δεν ηταν ολο και καποιος αλλος δεικτης θα υπηρχε!!!

Αχ κατα τα αλλα βεβαια ειναι μια γλυκα αλλα δεν αφηνε να δουμε ολο της το προσωπο ,εβαζε κ τα χερακια κ τα ποδαρακια μπροστα......μιλαμε για τρομερη ευλιγυσια!!!

1a0fd6e0b8.png

ΝΙΚΑΚΙ καταλααβαινω απολυτα το αγχος και την αγωνια σας, αλλα θεωρω οτι πρεπει να προσπαθησετε να ξεαγχωθειτε..οσο γινεται!!

οι πιθανοτητες ειναι οντως παρα πολυ μικρες και οπως ειπες και εσυ, δεν υπαρχουν αλλες ενδειξεις!

επισης και ο ιδιος ο γιατρος σας διαβεβαιωσε οτι ειναι κατι το συνηθες και οτι προκειται να εξαφανιστει!

μη βαζετε κανενα κακο με το μυαλο σας, ειμαι σιγουρη οτι ολα ειναι τελεια, αλλα εμεις ολες, ειμαστε χαζομαμαδες φαινεται, απο πολυ πριν γεννηθουν τα μωρακια μας!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Τα σελτεδάκια είναι σαν τις πάνες μόνο που από την μια μεριά είναι πλαστικές. Είναι αδιάβροχες για το άλλαγμα του μωρού...κι εγώ μη νομίζεις έχει κανα μήνα που έμαθα την διαφορά!!

μμμμ...,τζεννακι σε αυχαριστω...

χρησιμη η πληροφορια αυτη!!

περιμενουμε τις "γκουρου" λοιπον να μας κατατοπισουν για τα υπολοιπα!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...