Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

εμένα μου είπε ότι λόγω των ενέσεων δεν κάνει να μου σπάσουν τα νέρα γιατί δεν θα μπορούν να μου κάνουν επισκληρίδιο (πρέπει να έχω σταμάτησει τις ενέσεις 24 ώρες πριν)

τώρα τι να σου πω και εγώ η πρωτομάνα???!!!?? :tongue::tongue::tongue:

Έτσι είναι...

Κι εγώ που κάνω κλεξάν ξέρω ότι πρέπει να τις σταματήσω την παραμονή της κασαρικής....

Stellinula, που χάθηκες; Εσύ θες καισαρική ή ο γιατρός σου το είπε;

Αννετ, σε φιλώ αδελφή ψυχή! Προσοχή, οι ντομάτα ανεβάζει πολύ το ζάχαρο, και οι σάλτσες, ξέρεις εσύ όμως....;)

Κορίτσια, μόλις ολοκλήρωσα την παραγγελία με τα αυτοκόλλητα για τα δωμάτια των παιδιών, από το σάιτ που έβαλε το Νικάκι!!! Έχει ωραία πραγματάκια! Δεινόσαυρους για τον Παυλάκη και μπαλαρίνα με νεράιδες για την μπαλαρίνα μου!:-P

Ανέτ, κοίτα τι σου έχω!!! Εμείς μόνο έτσι κουκλάρα μου!

ion-Chocofreta.jpg

:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Επιτέλους το κοπρόσκυλο αποφάσισα να γυρίσω σπίτι :D όχι τίποτα να προλάβω να κάνω και κανένα φαί γιατί τον σύζυγο χτές τον τάισα αυγά δεν λέει πάλι σήμερα αυγά θα πάθει τίποτα...

Εύα μάλλον παρακουράστηκες...δες πως θα πάει και σήμερα κι άν είναι πάρε ένα τηλεφωνάκι τον γιατρό σου άν και δε νομίζω ότι είναι κάτι σημαντικό φταίει λίγο το μωράκι όπως είπε κι η vasdeli είναι που μεγαλώνει κι η μήτρα και σπρώχνονται όλα ήρθε και η κούραση σαν το κερασάκι στην τούρτα...(τι τις θέλω η ρουφιάνα αυτές τις παρομοιώσεις:confused::confused::confused:)

Το Μαράκι τι να κάνει άραγε?Τι ζόρι κι αυτό με το στομάχι της τοσους μήνες...:-(

Φαντάζομαι Βασδελί μου ότι όλα θα κριθούν από τις επόμενες εξετάσεις για το άν θα κάνω καισαρική...Το μόνο που ξέρω στα σίγουρα είναι ότι άν δεν έχω πίεση-λεύκωμα-προεκλαμψία και άν μας δώσει το οκ ο οφθαλμίατρος για φυσιολογικό τοκετό τότε θα γεννήσω το αργότερο μέχρι τις 24/12 με πρόκληση λόγω ζαχάρου...τώρα άν αλλάξει κάτι από τους παραπάνω παράγοντες τότε σίγουρα θα πάω για καισαρική...Το μόνο σπαστικό είναι ότι ακόμη και με τα χάπια η πίεση μου γυροφέρνει το 13 όπως η πεταλούδα τη φωτιά :mad::-x:-x

Αννέτ μου δεν έχω ιδέα άν ισχύει για τα υπόλοιπα αλλά στην μυωπία συνήθως πάνω από 7,5 βαθμούς γίνεται καισαρική για να αποφύγουν το ενδεχόμενο της αποκόλλησης...Εγώ είχα 9,5 βαθμούς μυωπία αλλά έκανα laser πρίν 2 χρόνια...δυστυχώς όμως δεν μειώνονται και οι πιθανότητες της αποκόλλησης μαζί με την στραβομάρα...

Να ρωτήσω...βραστό σουπίτσα επιτρέπεται να φάμε????(με μοσχαράκι)

I3hdp3.png

Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

mariaefi-kinder εκπληξη! ΑΣΚΛΗΠΕΙΟ Κρήτης (ΠΗΤ 03.01.11) καισαρική μέχρι 20.12.10

vasdeli-αγοράκι :-PΙΑΣΩ (ΠΗΤ 10.01.11) καισαρική 27.12.10

Jenny-κοριτσάκι ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ (ΠΗΤ 06.01.11) καισαρική μέχρι 24.12.10

Ηλιάννα-αγοράκι ΙΑΣΩ (ΠΗΤ 10.01.11)

annete-αγοράκιΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΠΗΤ 12.01.11)

evapgf-αγοράκι ΛΗΤΩ (ΠΗΤ 20.01.11)

joa- αγοράκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΠΗΤ 23.01.11) καισαρική 05-10.01.11

liana87-αγοράκι ΥΓΕΙΑ Λάρισας (ΠΗΤ 23.01.11)

may23-κοριτσάκι ΙΑΣΩ (ΠΗΤ 25.01.11)

stellinula-αγοράκι ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ (ΠΗΤ 30.01.11)

kxristina-αγοράκι ΙΑΣΩ (ΠΗΤ 04.02.11)

Fangri1523-Kinder έκπληξη Γιαννιτσά (ΠΗΤ 04.02.11)

Νικάκι-κοριτσάκι (ΠΗΤ 22.02.11) καισαρική κατά τις 05.02.11

qwlrp3.png

Να ρωτήσω...βραστό σουπίτσα επιτρέπεται να φάμε????(με μοσχαράκι)

Ναι, ναι, ναι...με μια λεπτή φέτα μαύρο ψωμάκι και σαλάτα πράσινη....:P

qwlrp3.png

Stelinnoula περιμενουμε νεα σου απο τον γιατρο!!!!

Jennaki μου για το βραστο η αννετ ή η διαβητολογος μας (vasdeli )θα σου πουν τα σχετικα ..

Εμεις κοριτσια αυριο θα βαψουμε το δωματιο του μπεμπη/χρηστου(αν θελησει να μεταφερθει ο χρηστος ειδαλλως του μπεμπη)ο χρηστος ηρεμησε λιγο αλλα ζηλευει πολυ τον μπεμπη ...ολο για αυτο μιλαει το ζουζουνι μου...θα εχουμε θεματακια με την γεννα...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Αμάν βρε Βασδελί μου τι φωτογραφία κι αυτή...γυάλισε το μάτι μου!!!!

Γιατί ανησυχείς stellinula?κι εγώ απ'ότι θυμάμαι δεν έχεις κάποιο πρόβλημα...

Εγώ πάλι δεν θέλω με τίποτα να γεννήσω φυσιολογικά, προτιμώ την καισαρική...Προχτές ήμουνα με δύο φίλες μου (αδερφές) οι οποίες γέννησαν πρόσφατα (φυσιολογικά και οι δύο) και πήγαν οι αθεόφοβες και ανοίξαν κουβέντα μπροστά μου για τα ράμματα τους...Της μίας κόπηκαν τα ράμματα και έχει μείνει πολύ ανοιχτό και δεν νιώθει τίποτα (περιμένει να κάνει δεύτερο παιδί για να το στρώσει!!!!) και η άλλη έχει πολύ σφιχτά ράμματα και υποφέρει κάθε φορά λές και είναι πρώτη φορά...από τη μια γελούσα και απ'την άλλη με έλουσε κρύος ιδρώτας...άν είναι το "άνθος" :tongue: μου να γίνει καλλιγραφία τότε προτιμώ χίλιες φορές καισαρική και πάλι καισαρική...μπρός στα κάλη τι είναι ο πόνος???:-P:razz::-P

I3hdp3.png

Κορίτσια μου εχω βουβονοκοιλες και δεν ξέρω αν το λαμβάνει ο γιατρός ως σοβαρο θέμα για ΚΤ ή ΦΤ....

Αν γεννήσω με ΦΤ και με το πολύ σφιξιμο πεταχτούν οι κοιλες θα μπω αμεσα για χειρουργείο για αυτες και μετά για 3 μήνες δεν κάνει να σηκώσω ούτε ένα κιλό βάρος....Πως θα μεγαλώσω το μπεμπάκι μου???

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Αμάν βρε Βασδελί μου τι φωτογραφία κι αυτή...γυάλισε το μάτι μου!!!!

Γιατί ανησυχείς stellinula?κι εγώ απ'ότι θυμάμαι δεν έχεις κάποιο πρόβλημα...

Εγώ πάλι δεν θέλω με τίποτα να γεννήσω φυσιολογικά, προτιμώ την καισαρική...Προχτές ήμουνα με δύο φίλες μου (αδερφές) οι οποίες γέννησαν πρόσφατα (φυσιολογικά και οι δύο) και πήγαν οι αθεόφοβες και ανοίξαν κουβέντα μπροστά μου για τα ράμματα τους...Της μίας κόπηκαν τα ράμματα και έχει μείνει πολύ ανοιχτό και δεν νιώθει τίποτα (περιμένει να κάνει δεύτερο παιδί για να το στρώσει!!!!) και η άλλη έχει πολύ σφιχτά ράμματα και υποφέρει κάθε φορά λές και είναι πρώτη φορά...από τη μια γελούσα και απ'την άλλη με έλουσε κρύος ιδρώτας...άν είναι το "άνθος" :tongue: μου να γίνει καλλιγραφία τότε προτιμώ χίλιες φορές καισαρική και πάλι καισαρική...μπρός στα κάλη τι είναι ο πόνος???:-P:razz::-P

χαχααχα καλά φοβερή σκηνή!!!!!!!!

λες να πάθουμε κάμια τέτοια ζημειά εμείς του φυσιολογικού??????:tongue::tongue:

fangri μου ακούς????:shock::shock::shock::shock::shock:

και όχι τίποτα άλλο αλλά μέχρι και αν κάνω δεύτερο παιδί λογικά θα περάσουν 2 χρονάκια!!!!

0eOLp2.png

Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

mariaefi-kinder εκπληξη! ΑΣΚΛΗΠΕΙΟ Κρήτης (ΠΗΤ 03.01.11) καισαρική μέχρι 20.12.10

vasdeli-αγοράκι :-PΙΑΣΩ (ΠΗΤ 10.01.11) καισαρική 27.12.10

Jenny-κοριτσάκι ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ (ΠΗΤ 06.01.11) καισαρική μέχρι 24.12.10

Ηλιάννα-αγοράκι ΙΑΣΩ (ΠΗΤ 10.01.11)

annete-αγοράκιΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΠΗΤ 12.01.11)

evapgf-αγοράκι ΛΗΤΩ (ΠΗΤ 20.01.11)

joa- αγοράκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΠΗΤ 23.01.11) καισαρική 05-10.01.11

liana87-αγοράκι ΥΓΕΙΑ Λάρισας (ΠΗΤ 23.01.11)

may23-κοριτσάκι ΙΑΣΩ (ΠΗΤ 25.01.11)

stellinula-αγοράκι ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ (ΠΗΤ 30.01.11)

kxristina-αγοράκι ΙΑΣΩ (ΠΗΤ 04.02.11)

Fangri1523-Kinder έκπληξη Γιαννιτσά (ΠΗΤ 04.02.11)

Νικάκι-κοριτσάκι (ΠΗΤ 22.02.11) καισαρική κατά τις 05.02.11

Στο μυαλό μου μέσα είσαι ρε κοπελιά.Εκεί που τα έβαζα κάτω κι είχα χάσει τα αυγά και τα πασχάλια κι έλεγα ποια γεννάει, τι και πότε-πώς τσακ, κότσαρες τη λίστα, Θεά!!

:-P:-P:-P:-P

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Ναι, ναι, ναι...με μια λεπτή φέτα μαύρο ψωμάκι και σαλάτα πράσινη....:P

Ευχαριστώ πολύ γιατρέ μου για την άμμεση απάντηση σας!!!:tongue::tongue::tongue:

Πάντως το μεγάλο δράμα με το φαγητό δεν είναι μόνο ότι δεν τρώω γλυκά αλλά οτι τρώω πρέπει να τρώω και τελείως ανάλατο :mad::-x:-x:-x

Stelinnoula περιμενουμε νεα σου απο τον γιατρο!!!!

Jennaki μου για το βραστο η αννετ ή η διαβητολογος μας (vasdeli )θα σου πουν τα σχετικα ..

Εμεις κοριτσια αυριο θα βαψουμε το δωματιο του μπεμπη/χρηστου(αν θελησει να μεταφερθει ο χρηστος ειδαλλως του μπεμπη)ο χρηστος ηρεμησε λιγο αλλα ζηλευει πολυ τον μπεμπη ...ολο για αυτο μιλαει το ζουζουνι μου...θα εχουμε θεματακια με την γεννα...

Joa θα χρειαστείς πολύ υπομονή και κουράγιο...μια γνωστή μου έχει ένα κοριτσάκι 3,5 χρονών και τώρα έκανε και ένα αγοράκι...δεν φαντάζεσαι τι λέει η μικρή για το μωρό του τύπου "τι το θέλατε αυτό?καλά δεν είμασταν οι τρείς μας?"...την κρατάνε όσο το δυνατόν περισσότερο από το μωρό γιατί έχει επιθετική συμπεριφορά

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

Καταρχήν, τουλάχιστον αναίσθητες οι ''φίλες'' σου που πιάσανε τέτοια συζήτηση μπροστά σου!Κατά δεύτερον, έχω κάνει 2 παιδάκια φυσιολογικά χωρίς καμιά αναισθησία κι ο γυναικολόγος που είχα πάει μετά το δεύτερο μου είπε ότι το ''άνθος'' κι ο γύρω κήπος (πώς να το πω, χαχα είμαι και γεωπόνος)είναι σα να μη γέννησα ποτέ.Ακούς Ευάκι μου???Ε μην τρελαθώ που θα χαλάσει κι η ομορφιά της περιοχής......Τι κάτσανε και σου είπανε, έλεος όμως!!!:mad::mad:

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Να 'σαι καλά fangri με έκανες και γέλασα με τον κήπο...Το θέμα δεν είναι τόσο στην εμφάνιση του κήπου και του άνθους αλλά στην αίσθηση που έχει μετά το άνθος...

Βρε θηρίο και τα δύο χωρίς αναισθησία????πλάκα με κάνεις????

I3hdp3.png

Ιωάννα, για μπες λίγο στη θέση του Χρήστου, έρχονται τα πάνω κάτω στη ζωή του.Εκεί που ήταν ο ένας και μοναδικός κι όλοι ήσασταν πάνω του, τσουπ, να 'σου ξεφυτρώνει ένας άλλος μπόμπιρας απαιτητικός και το παιδί δεν ξέρει πώς να αντιδράσει.Can you blame him? Εγώ θα είμαι εδώ να τα λέμε, γιατί τα πέρασα και τα περνάω ακόμη, γιατί με 2 αγόρια οι καυγάδες σταματούν, δεν ξέρω...στα 18????:shock::shock::shock:

Να 'σαι καλά fangri με έκανες και γέλασα με τον κήπο...Το θέμα δεν είναι τόσο στην εμφάνιση του κήπου και του άνθους αλλά στην αίσθηση που έχει μετά το άνθος...

Βρε θηρίο και τα δύο χωρίς αναισθησία????πλάκα με κάνεις????

Δεν κάνω πλάκα, αλήθεια λέω.Άλλωστε, στο νοσοκομείο δεν κάνουν επισκληρίδιο στο φυσιολογικό.Ήταν 2 υπέροχες εμπειρίες οι γέννες μου, καταλάβαινα τα πάντα, συμμετείχα πλήρως και ενεργά, ένιωθα τα μωρά που πάλευαν να βγουν (απίστευτη αίσθηση) και γι' αυτό θέλω κι αυτή τη φορά να το ζήσω ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ. Όσο για το άνθος, στο μεν Γρηγόρη που είχε και κεφάλα, ζοριζόμουν να κάτσω λίγες μέρες, αλλά στο Φάνη ειλικρινά σου μιλάω μπορούσα να χοροπηδάω την ίδια κιόλας μέρα!Και σκέψου, είμαι 1,60 με το ζόρι και γέννησα 3410 το πρώτο και 3640 το δεύτερο;);)

Κοριτσάκια, φεύγω, σχολάω... Νικάκι μου αυτή τη στιγμή βλέπεις τη μπέμπα σου και δακρύζεις...Θα διαβάσω τα καλά σου νεάκια τη Δευτέρα. Φιλιά σε όλες τις κοιλίτσες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...