Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Ευχαριστώ, Μαράκι μου! Να είσαι καλά και να χαίρεσαι τους λεβέντες σου και με το καλό το τρίτο....λεβεντόπαιδο;

Όσο για την διατροφή...τι να την κάνεις κοπέλα μου....μια χαρά πρόβλημα δεν έχεις...Σκίσε κανένα γλυκάκι και για μας!!!:D

Νικάκι μου με το καλό!!! Να θαυμάσεις την κοπελάρα σου και να μας πεις τα ευχάριστα! Τι ώρα είναι το ραντεβού;

Η αλήθεια είναι πως δεν έχω δοκιμάσει αυτές τις σοκολάτες που λες....

στις 2 το μεσημερι κ δεν περνανε τα λεπτα!!!!!!!!!!

θα μπω να σας πω τα νεα μετα....

ουτε εγω τη δοκιμασα ακομα....χαρηκα μονο και μονο που αγορασα σοκολατα!!!!

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα και καλά αποτελέσματα, Νικάκι!Εύχομαι να απολαύσεις τη μπουμπούκα σου όοοοοοοοοοοσο περισσότερο γίνεται!!Όλα καλά να πάνε! Θετική αύρα αποστέλλεται άμεσα!:D:D:D

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Ρε σεις, πλάκα πλάκα, θα γεννήσει καμιά φυσιολογικά εδώ μέσα??Άλλες 2 καισαρικές αν δεν κάνω λάθος, καλέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.........Αχ, μόνη μου θα μείνω να μιλάω στο τέλος:(:(:(:(

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Ρε σεις, πλάκα πλάκα, θα γεννήσει καμιά φυσιολογικά εδώ μέσα??Άλλες 2 καισαρικές αν δεν κάνω λάθος, καλέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.........Αχ, μόνη μου θα μείνω να μιλάω στο τέλος:(:(:(:(

χαχαχαχαχα.............

χλωμο το βλεπω..........

εσυ ομως νομιζω θελεις να γεννησεις φυσιολογικα ετσι δεν ειναι....?

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Καλε εγώ εδώ!!!!!!!!

Εγώ μάλλον θα γεννησω φυσιολογικά αλλά με ραντεβού Απ΄οσο ξέρω αλλά πλακα πλακα πολλές καισαρικες. !!!

Νικακι υπολόγιζε και σε μένα για θετική αύρα!!!!!

0eOLp2.png

Ρε Ευάκι, πώς γίνεται φυσιολογικά με ραντεβού???:shock::shock::shock:.Πρόκληση τοκετού? Γιατί????Άντε, 2 θα είμαστε χαχα!Δεν τον αλλάζω με τίποτα το φυσιολογικό, αλλά εντάξει, κοίτα, τα άλλα κορίτσια έχουν θέμα με διαβήτη και προηγούμενες καισαρικές οπότε επιβάλλεται.

κοριτσια σας ευχαριστω πολυ, αλλο να το βλεπετε στο βιντεο κι αλλο απο κοντα...δεν ξεκολλουσαμε λεμε απο κει!!!

γιατρο δεν πηγαμε γιατι κοιμηθηκα το βραδυ...μαλλον το πρωι 6 και κατι λιγα...μου εριξε και ο μπεμπουλης κατι κλωτσομπουνιδοσφαλιαρες κι ευχαριστηθηκα (για να μαθεις μανουλα να στεναχωριεσαι)

Καλημέρα!

Joa μου άψογη η καμπύλη σου!!!Φάε κανένα γλυκάκι και για μας!!!!

Αννέτ με γειά τα έπιπλα...είναι πολύ όμορφα...είμαι όμως σίγουρη ότι θα ομορφύνουν περισσότερο όταν θα μπεί το νινί μέσα...

Χτές όλη την μέρα ήμουν έξω από το σπίτι...προσπαθώ να λείπω όσο το δυνατόν περισσότερο πρώτον για να μη με παίρνει από κάτω και δεύτερον για να ξεχνάω την πείνα μου :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: Το απόγευμα έχω ραντεβού με την διαβητολόγο...άντε να δούμε τι θα μας πεί...Και την Δευτέρα έχω ραντεβού με τον οφθαλμίατρο για να μάθουμε άν τελικά θα κάνουμε καισαρική ή όχι...Αλήθεια σας είπα ότι άν όλα πάνε καλά και δεν τύχει κάτι έκτακτο από 14/12 εώς 24/12 θα έχω την μπεμπούλα στα χέρια μου???

Η κοράκλα μου από χτές με έχει ταράξει στις κλωτσιές δεν σταμάτησε καθόλου ούτε κάν το βράδυ...σας το λέω το μωρό θέλει γλυκό...έχει πάθει στερητικό σύνδρομο :tongue::tongue::tongue:

τζενακι, ολα να πανε πριμα με τον διαβητολογο!

εχεις μυωπια?υπερμετροπια και αστιγματισμος πιανετε?μηπως κι εγω πρεπει να παω σε οφθαλμιατρο?

καλημέρα κοπελούδες τι κάνετε??

joa μου απ'ότι ακούω η καμπύλη σου είναι καλή είδες που ανυσηχούσες?? με τον μικρό πως τα πάτε? υπάρχει αλλαγή?:confused::confused:

Μαράκι μου πως είσαι σήμερα? ελπίζω να είχες ένα ήρεμο βράδυ!!;);););)

αννετ μεγειά τα έπιπλα άντε με το καλό να τα παραλάβεις και να τα γεμίσεις!!:tongue::tongue:

jennaki καλά αποτελέσματα να έχεις στην διαβητολόγο και όσο για τις βόλτες μακάρι να μπορούσα και εγω να μην είμαι καθόλου σπίτι :P:p:p

nikaki, fangri, vasdeli είστε όλες καλά? ελπίζω να μην ξέχασα κάποια!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εγώ από εχθές είμαι χάλια με πολύ έντονους πόνους χαμιλά μέχρι το πλάι στα νεφρά μου!! βέβαια η αλήθεια είναι ότι εχθές και περπάτησα αρκετά και κάναμε πολλές δουλειές στο σπίτι

σιγά σιγά ετοιμάζουμε το δωμάτιο του μωρού :cool::cool:

ελπίζω να μου περάσουν σήμερα αλλιώς λέω να πάρω τον γιατρό τηλέφωνο εσείς τι λέτε?

ευακι, χαλαρα με τις δουλειες κουκλα μου, δεν σε βιαζει κανεις...ολα θα γινουν στην ωρα τους!

κοριτσια καλημερα....σημερα ειναι η μεγαλη μερα της β επιπεδου,η καρδια μου θα σπασει νομιζω!

...ωραια στiκερακια κ σχετικα φθηνα εχει το www.sticky.gr

Χθες που πηγαμε super market πηρα μια σοκολατιτσα της γιωτης για διαβητικους κι εχω παρει μια χαρα....;)

καλα αποτελεσματα νικακι σημερα, δεν εμεινε πολυ ωρα!!!θα χορτασεις το νινι!!!

Καλημέρα κορίτσια!

Από το συννεφιασμένο Αιγαίο!

Σήμερα ζυγίστηκα και πάλι....Η δίαιτα έχει και τα θετικά της. Είμαι σταθερή στα κιλά μου +7 (νομίζω εδώ και 1,5 μήνα). Δεν μπορώ να πω ότι πεινάω....αλλά που και που θα ήθελα να απολαύσω κανένα γλυκάκι, δεν λέω!!!:oops:

Αύριο έχει γενέθλια η κόρη μου, γίνεται 8 χρόνων και ελπίζω να φάω καμιά φλύδα(!!!!:shock:) τούρτα.

βασδελακι μου, οι ευχες θα πεσουν αυριο!!!:tongue:

αχ τυχερουλα, εγω μονο μισο κιλο εχω χασει, λετε να φταιει ο θυρεοειδης?

οχι οτι πειναω βεβαια...κανω καμια ατασθαλια στα γραμμαρια και στο ειδος φαγητου...πχ γιουβετσακι χωρις πολλες σαλτσες...μια φρεσκια ντοματουλα για την γευση...με ριχνει στα ταρταρα...θα παθω κανα υπογλυκεμικο επεισοδιο στο τελος...χαχαχαχα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

bonjour...

Εφαγα μια σοκοφρετα εκ μερους ολων σας και να μαι ....

Αννετ με το καλο τα πραγματα του μπομπιρα...

Φαγκρι και εγω καισαρικη!!!αλλα με το νεο ετος ...5-10/1 ...ηταν καισαρικη και το πρωτο μου..

Νικακι με το καλο ο β επιπεδου ..περιμενουμε νεα σου...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Ηρθα ηρθα κοριτσια....Καλημέραααα!!!

Σημερα έχω γιατρο κοπελες μου και θα θίξω το φλεγων ζήτημα της καισαρικής....Αχ να δω τι θα μου πεί!!!

Εχω αγχωθεί!!!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

bonjour...

Εφαγα μια σοκοφρετα εκ μερους ολων σας και να μαι ....

Αννετ με το καλο τα πραγματα του μπομπιρα...

Φαγκρι και εγω καισαρικη!!!αλλα με το νεο ετος ...5-10/1 ...ηταν καισαρικη και το πρωτο μου..

Νικακι με το καλο ο β επιπεδου ..περιμενουμε νεα σου...

ευχαριστω ιωαννα μου κι εσυ με το καλο το δευτερο ζιζανιακι σου!!!

αααααααααχ τι καλη που ηταν η σοκοφρετα!!!!!!!!!!μμμμμμνα σαι καλα!!!

ο χρηστακης τι κανει?ηρεμισε καθολου?

Σημερα έχω γιατρο κοπελες μου και θα θίξω το φλεγων ζήτημα της καισαρικής....Αχ να δω τι θα μου πεί!!!

Εχω αγχωθεί!!!

γεια σου στελλινουλα, μην αγχωνεσαι κουκλα, οτι ειναι καλυτερο για σενα και το μωρο θα γινει!!!

ολα ταλλα περισσευουν!!!πως εισαι?πως περνας?να μη χανεσαι οκ?

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Ρε Ευάκι, πώς γίνεται φυσιολογικά με ραντεβού???:shock::shock::shock:.Πρόκληση τοκετού? Γιατί????Άντε, 2 θα είμαστε χαχα!Δεν τον αλλάζω με τίποτα το φυσιολογικό, αλλά εντάξει, κοίτα, τα άλλα κορίτσια έχουν θέμα με διαβήτη και προηγούμενες καισαρικές οπότε επιβάλλεται.

εμένα μου είπε ότι λόγω των ενέσεων δεν κάνει να μου σπάσουν τα νέρα γιατί δεν θα μπορούν να μου κάνουν επισκληρίδιο (πρέπει να έχω σταμάτησει τις ενέσεις 24 ώρες πριν)

τώρα τι να σου πω και εγώ η πρωτομάνα???!!!?? :tongue::tongue::tongue:

0eOLp2.png

Εχω αγχωθεί!!!

καλέ μην έχεις άγχος ότι είναι θα το κάνεις για το καλό το δικό σου και του μωρού σου!!!

ε ρε και μέτα που θα το έχεις αγκαλία εκεί να δείς γλέντια και άγχος και όλα τ'άλλα!!!!!:tongue::tongue::tongue:

0eOLp2.png

Εχω αγχωθεί!!!

Βρε καλό μου, βρε χρυσό μου, χωρίς λόγο να φας το μαχαίρι?Είσαι καλά??Γιατί?Φοβάσαι τον πόνο?Δε θυμάμαι να είχες πει κάτι για πρόβλημα, νομίζω απλώς φοβόσουν, λάθος θυμάμαι?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...