Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να μαι και εγω..

λοιπον οι εξετασεις μου θεωρω οτι ειναι καλες (vasdeliiiiiiiiiiiiii)

0' - 74

60' - 94

αιματοκριτης στα ταρταρα ...32...

θα τις φαξαρω στην γιατρο αυριο...

Μαριαεφη μου περαστικα κοριτσακι .....αυτοι οι εμετοι ποσο σε εχουν ταλαιπωρησει..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

κοριτσια γυρισαμε...παραγγειλαμε και το κρεββατακι μας!!!τελειο κοριτσια...ο καλος μου δεν επαψε να το κουναει...χεχεχε στη δευτερη σελιδα του βιντεο το bella φυσικο με σταμπα μικι μαους...εγκρινεται?

και η τιμη?σουπερ...κομπλε 512 ευρω...στρωμα κοκοφοινικας απτη μια λατεξ απτην αλλη greco strom, ολη τη προικα , μαξιλαρακι ειδικο για την αποφυγη αναρροφησης...και μου κανανε δωρο κουπα, ματακι για το μωρο και μαξιλαρι υπνου και θηλασμου...ερε κατι αγκαλιες θα κανουμε πριν παρω το ζιζανιακι μου αγκαλιτσα χαχαχα

ψωνισαμε και φορμακια πυζαμακια κουβερτουλες σαλιαρες πανακια και ολα τα παρελκομενα (σκετα ερωτας...αχ φανταστειτε να μπει και το νινι μου μεσα, θα παθω!!!), το σαββατο παμε για καροτσι και καθισματακι αυτοκινητου σεντονακια και πετσετουλες...ε να πληρωσει και τιποτα η γιαγια...τι μονο τον εγγονο θα περιμενει?χαχαχαχα

ασε που αμα μαθει πως κλεισαμε μονοι μας τα παραπανω θα πεσει σε καταθλιψη χαχαχα

ιωαννα μου την καμπυλη την βλεπω σουπερ ντουπερ...αντε τωρα φαε και καμια σοκολατιτσα και για μας ναι?μετα το οκ του γιατρου...μη περνουν τα μυαλα σου αερα χαχαχα

νικακι μας αρεσε τοσο πολυ που μονο μεσα δεν μπηκαμε να κουνηθουμε χαχαχαχα

και ολα τα προιοντα παμφθηνα (α και μεταφορα, συναρμολογηση δωρεαν...και η προκαταβολη με την παραδοση...3 δεκεμβρη με το καλο)

εχει και φοβερες προσφορες...μεγαλη κουβερτουλα (κρεββατιου)αξιας 30 ευρω, δωρο κουβερτουλα μικρη (καροτσιου-αγκαλιας) αξιας 20 ευρω.

και κανει μια δουλεια κοριτσια...γεματο.

αντε καλη σας νυχτα, παω για νανι γιατι αυριο παω να δω το μπεμπουκο μου!

φιλακιααααααααααααααααααααααααααααααααααα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Κάνε μια κουβέντα μαζί της και πείσε την ότι η αγάπη όταν έρχεται κι άλλο παιδί δε διαιρείται, αλλά πολλαπλασιάζεται.Καλά, δεν ξέρω τι τάξη πάει, άμα δεν ξέρει αυτές τις έννοιες πες το κάπως αλλώς.

Συνεχώς στο μπλα μπλα είμαι, κάνω και τίποτα άλλο;:) Πάει Γ΄Δημοτικού η κοράκλα μου....

Τα παιδια νιωθουν απειλη σιγουρα ενα νεο μελος ειναι θεμα για αυτα νομιζω οτι πρεπει να συζητησετε ειλικρινα και ανοικτα μαζι τους για τις αλλαγες αλλα κ την αγαπη που θα γεμισει το σπιτι σας-μας!

Τα έχουμε πει μανάρι μου όλα αυτά και η ίδια λέει ότι θα τον προσέχει, θα του τραγουδά και θα τον αγαπά....ΑΛΛΑ! μετά λέει τα άλλα....

Βασδελακι, τι κανεις φιλεναδα?οι μετρησεις οκ να υποθεσω…μια απτα ιδια δοξα Τον Θεο!τα ζουζουνια να μου φιλησεις και πολλα χαδακια στην κοιλιτσα!!!

Όλα καλά, Ανέτ μου, δόξα τω Θεώ!Και οι μετρήσεις πολύ καλές, χαίρομαι που και οι δικές σου είναι καλές!!!Σούπερ τα ψώνια σου!!!Ωραίο και το site, θα το μελετήσω....Άντε να βάλεις και τον μπεμπούλη μέσα στο κρεββατάκι τώρα...:D

τι καλα που θα ηταν να μην ζοριζομουν τοσο πολυ ρε γμτ με την εγκυμοσυνη...

να μπορουσα να ευχαριστηθω....

Κουράγιο!!! Είσαι στο τέλος!

Vasdelaki κι εγω σκεφτομουν να τα παραγγειλω ,αφου σου αρεσαν κι εσενα why not?? διαβασα κιολας οτι μπορεις να βαλεις στη θηκη του μαλακτικου σταγονες αιθεριου ελαιου απλως δεν ξερω αν επιτρεπεται για το μωρο!!!

Επιτρέπεται, έτσι διάβασα αλλά να σου πω δώρο άδωρο είναι γιατί δεν μένει καθόλου η μυρωδιά....:-(

χαλια κοριτσια μου ειμαι........

οι ανακατωσουρες κ οι καουρες κατεληξαν σε εμετους μου ανοιξε κ η μυτη....

Όχι ρε Μαράκι....

Joa, πιο τέλεια δεν θα γινόταν να είναι η εξέτασή σου!!! Μπράβο κοπέλα μου! Άντε σκίσε καμιά σοκολάτα και για μας!!!:tongue:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Joa μου άψογη η καμπύλη σου!!!Φάε κανένα γλυκάκι και για μας!!!!

Αννέτ με γειά τα έπιπλα...είναι πολύ όμορφα...είμαι όμως σίγουρη ότι θα ομορφύνουν περισσότερο όταν θα μπεί το νινί μέσα...

Χτές όλη την μέρα ήμουν έξω από το σπίτι...προσπαθώ να λείπω όσο το δυνατόν περισσότερο πρώτον για να μη με παίρνει από κάτω και δεύτερον για να ξεχνάω την πείνα μου :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: Το απόγευμα έχω ραντεβού με την διαβητολόγο...άντε να δούμε τι θα μας πεί...Και την Δευτέρα έχω ραντεβού με τον οφθαλμίατρο για να μάθουμε άν τελικά θα κάνουμε καισαρική ή όχι...Αλήθεια σας είπα ότι άν όλα πάνε καλά και δεν τύχει κάτι έκτακτο από 14/12 εώς 24/12 θα έχω την μπεμπούλα στα χέρια μου???

Η κοράκλα μου από χτές με έχει ταράξει στις κλωτσιές δεν σταμάτησε καθόλου ούτε κάν το βράδυ...σας το λέω το μωρό θέλει γλυκό...έχει πάθει στερητικό σύνδρομο :tongue::tongue::tongue:

I3hdp3.png

καλημέρα κοπελούδες τι κάνετε??

joa μου απ'ότι ακούω η καμπύλη σου είναι καλή είδες που ανυσηχούσες?? με τον μικρό πως τα πάτε? υπάρχει αλλαγή?:confused::confused:

Μαράκι μου πως είσαι σήμερα? ελπίζω να είχες ένα ήρεμο βράδυ!!;);););)

αννετ μεγειά τα έπιπλα άντε με το καλό να τα παραλάβεις και να τα γεμίσεις!!:tongue::tongue:

jennaki καλά αποτελέσματα να έχεις στην διαβητολόγο και όσο για τις βόλτες μακάρι να μπορούσα και εγω να μην είμαι καθόλου σπίτι :P:p:p

nikaki, fangri, vasdeli είστε όλες καλά? ελπίζω να μην ξέχασα κάποια!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εγώ από εχθές είμαι χάλια με πολύ έντονους πόνους χαμιλά μέχρι το πλάι στα νεφρά μου!! βέβαια η αλήθεια είναι ότι εχθές και περπάτησα αρκετά και κάναμε πολλές δουλειές στο σπίτι

σιγά σιγά ετοιμάζουμε το δωμάτιο του μωρού :cool::cool:

ελπίζω να μου περάσουν σήμερα αλλιώς λέω να πάρω τον γιατρό τηλέφωνο εσείς τι λέτε?

0eOLp2.png

Kαλημέρα!

Τζενάκι, τα καλά νέα τα άφησες για το τέλος!!Άντε, πουλάκι μου, μαζί με το Μαράκι και το Βικάκι θα είστε οι πρωτοπόρες του forum!!! Μπράβο που το είδες πιο ψύχραιμα με την πίεση, μόνο καλό κάνεις στον εαυτό σου...Κι οι βόλτες, ό,τι καλύτερο!Και ασκείσαι και χαλαρώνεις και δε μένεις στους 4 τοίχους να κοιτάς τα ντουβάρια...;)

Αννετάκι, με γεια όλα τα πραματάκια του μπέμπη σου, με το καλό να γεμίσει το κρεβατάκι και τα ρουχαλάκια του! :P

Αχ, ρε Μαράκι, πολύ σε τυραννάει αυτό το κιντεράκι σου.Ξεκουράσου και ξάπλωσε άμα μπορέσεις.Υπομονή, ξέρω σπαστική λέξη...

Ιωάννα, φάε τσουρέκια φάε σοκολάτες φάε ό,τι σου αρέσει, μια χαρά η καμπύλη, ελπίζω κι εγώ σε τέτοιες τιμές το Νοέμβριο.

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Καλημέρα Ευάκι!Κι εγώ έχω τέτοιους πόνους όταν περπατάω μόνο.Βέβαια, δεν ξέρω πόσο έντονοι είναι οι δικοί σου.Δε χάνεις τίποτα να πάρεις ένα τηλεφωνάκι ε?;)Κράτα δυνάμεις για την ετοιμασία του δωματίου!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Καλημέρα κορίτσια!

Από το συννεφιασμένο Αιγαίο!

Χτές όλη την μέρα ήμουν έξω από το σπίτι...προσπαθώ να λείπω όσο το δυνατόν περισσότερο πρώτον για να μη με παίρνει από κάτω και δεύτερον για να ξεχνάω την πείνα μου :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: Το απόγευμα έχω ραντεβού με την διαβητολόγο...άντε να δούμε τι θα μας πεί...Και την Δευτέρα έχω ραντεβού με τον οφθαλμίατρο για να μάθουμε άν τελικά θα κάνουμε καισαρική ή όχι...Αλήθεια σας είπα ότι άν όλα πάνε καλά και δεν τύχει κάτι έκτακτο από 14/12 εώς 24/12 θα έχω την μπεμπούλα στα χέρια μου???

Η κοράκλα μου από χτές με έχει ταράξει στις κλωτσιές δεν σταμάτησε καθόλου ούτε κάν το βράδυ...σας το λέω το μωρό θέλει γλυκό...έχει πάθει στερητικό σύνδρομο :tongue::tongue::tongue:

Τζένη καλά κάνεις και είσαι έξω. Βελτιώνει την διάθεση και ξεχνιέσαι...Άσε που και το περπάτημα είναι πολύ καλό για μας... Περιμένουμε νέα από την διαβητολόγο σου το απόγευμα. Όλα θα πάνε καλά, κορίτσι μου. Έφτασες μέχρι το τέλος σχεδόν...δεν θα στραβώσει τίποτα τώρα, όλα αντιμετωπίζονται...

Τίθεται ζήτημα να γεννήσεις φυσιολογικά; Αν δεν κάνω λάθος όταν ο γιατρός υποψιάζεται προεκλαμψία η καισαρική επιβάλλεται. Δεν θα με απασχολούσε τόσο η μυωπία(Υποψιάζομαι ότι αυτό εννοείς όταν λες για τον οφθαλμίατρο) όσο αυτή η πιθανότητα...Βέβαια ο γιατρός σου ξέρει φυσικά τι πρέπει να γίνει...

Τελικά μόνο μανούλες Ιανουαρίου δεν θα γίνουμε εδώ οι περισσότερες!:-P

Τα Χριστούγεννα και ίσως πιο πριν αρκετές από εμάς θα τα κρατάμε τα ζουζουνάκια μας....:-P:-P:-P

εγώ από εχθές είμαι χάλια με πολύ έντονους πόνους χαμιλά μέχρι το πλάι στα νεφρά μου!! βέβαια η αλήθεια είναι ότι εχθές και περπάτησα αρκετά και κάναμε πολλές δουλειές στο σπίτι

σιγά σιγά ετοιμάζουμε το δωμάτιο του μωρού :cool::cool:

ελπίζω να μου περάσουν σήμερα αλλιώς λέω να πάρω τον γιατρό τηλέφωνο εσείς τι λέτε?

Εύα, προσπάθησε να ξεκουραστείς....τα πονάκια έρχονται μαζί με την κούραση και την ορθοστασία...νομίζω ότι έχει να κάνει και με την θέση του μωρού μέσα στην μήτρα, ωστόσο...

Σήμερα ζυγίστηκα και πάλι....Η δίαιτα έχει και τα θετικά της. Είμαι σταθερή στα κιλά μου +7 (νομίζω εδώ και 1,5 μήνα). Δεν μπορώ να πω ότι πεινάω....αλλά που και που θα ήθελα να απολαύσω κανένα γλυκάκι, δεν λέω!!!:oops:

Αύριο έχει γενέθλια η κόρη μου, γίνεται 8 χρόνων και ελπίζω να φάω καμιά φλύδα(!!!!:shock:) τούρτα.

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

http://www.cosycorner.gr/catalogue/cosy/cosycorner.pdf

Κορίτσια, δείτε κι εδώ....

Έχει καταπληκτικά αυτοκόλλητα τοίχου και πολλά ωραία πραγματάκια, βέβαια τσούζουν λίγο οι τιμές....

qwlrp3.png

Καλημέρα, Βικάκι!Σου λέω προκαταβολικά (αφού αύριο δε θα μπω, κλαψ)ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΜΑΡΩΣΕΙΣ ΝΥΦΟΥΛΑ.ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΗ! Αλήθεια, σε ποιο νησί ζείτε?Ρε Βικάκι, γιατί παίζεις με τον πόνο μας και μας κάνεις ζήλια ζήλια εμάς που θα γεννήσουμε γενάρη-φλεβάρη ε???:tongue::tongue::tongue::tongue: Ρε συ, δε μου στέλνεις εκείνη τη διατροφή σου κι εμένα που έχω τρελαθεί στο γλυκό αυτόν τον καιρό?Σταθερά κιλά εδώ κι ενάμιση μήνα, γουάου!! :shock::shock::shock:

κοριτσια καλημερα....σημερα ειναι η μεγαλη μερα της β επιπεδου,η καρδια μου θα σπασει νομιζω!

...ωραια στiκερακια κ σχετικα φθηνα εχει το www.sticky.gr

Χθες που πηγαμε super market πηρα μια σοκολατιτσα της γιωτης για διαβητικους κι εχω παρει μια χαρα....;)

1a0fd6e0b8.png

Καλημέρα, Βικάκι!Σου λέω προκαταβολικά (αφού αύριο δε θα μπω, κλαψ)ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΜΑΡΩΣΕΙΣ ΝΥΦΟΥΛΑ.ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΗ! Αλήθεια, σε ποιο νησί ζείτε?Ρε Βικάκι, γιατί παίζεις με τον πόνο μας και μας κάνεις ζήλια ζήλια εμάς που θα γεννήσουμε γενάρη-φλεβάρη ε???:tongue::tongue::tongue::tongue: Ρε συ, δε μου στέλνεις εκείνη τη διατροφή σου κι εμένα που έχω τρελαθεί στο γλυκό αυτόν τον καιρό?Σταθερά κιλά εδώ κι ενάμιση μήνα, γουάου!! :shock::shock::shock:

Ευχαριστώ, Μαράκι μου! Να είσαι καλά και να χαίρεσαι τους λεβέντες σου και με το καλό το τρίτο....λεβεντόπαιδο;

Όσο για την διατροφή...τι να την κάνεις κοπέλα μου....μια χαρά πρόβλημα δεν έχεις...Σκίσε κανένα γλυκάκι και για μας!!!:D

κοριτσια καλημερα....σημερα ειναι η μεγαλη μερα της β επιπεδου,η καρδια μου θα σπασει νομιζω!

...ωραια στiκερακια κ σχετικα φθηνα εχει το www.sticky.gr

Χθες που πηγαμε super market πηρα μια σοκολατιτσα της γιωτης για διαβητικους κι εχω παρει μια χαρα....;)

Νικάκι μου με το καλό!!! Να θαυμάσεις την κοπελάρα σου και να μας πεις τα ευχάριστα! Τι ώρα είναι το ραντεβού;

Η αλήθεια είναι πως δεν έχω δοκιμάσει αυτές τις σοκολάτες που λες....

qwlrp3.png

Τζενυ πολυ καλα κανεις και περπατας,κανεις καλο κ στο ζαχαρο κ στο μωρακι σου κ στην ψυχολογια σου μην το συζητας καθολου...!Εμενα μου ειπε ο γιατρος μου πως λογω του ζαχαρου δεν θα γεννησω φυσιολογικα,θα κανουμε καισαρικη.Καθε περιπτωση βεβαια ειναι διαφορετικη οποτε ο γιατρος σου μονο ξερει!

Προσπαθησε να εισαι καλα ψυχολογικα κ να τρως συχνα κ μικρα γευματα....εγω τρωω καθε 2 ωρες ανελλειπως!!!Ολα θα πανε καλα θα το δεις κ με τη βοηθεια της διατροφολογου θα σου φανει πανευκολο.

Αχ βρε Μαρακι πολυ ταλαιπωρια,ευτυχως δεν εχεις πολυ ακομη...

Ευακι μαλλον η κουραση την εκανε τη δουλεια,δεν παιρνεις ομως κ το γιατρο ενα τηλεφωνακι.....

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...