Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Φαγκρι μου ...τι τελεια οικογενεια !!να σου ζησουν τα κουκλια σου...και ο μεγαλος ο γιος ειναι copy-paste

Aννετ μου ,σε συτη την φαση το μωρο παθαινει λοξυγγα , εγω δεν το ειχα αντιμετωπισει στην πρωτη εγκυμοσυνη αλλα ειναι συχνο φαινομενο ..

Οσο για τον παιδοτοπο ..προετοιμασου ...θα μπεις κατευθειαν στα σκληρα ...ποοοοολυ φασαρια !!!αλλα θα σε ανταμειψουν τα ζουζουνια μας ..Χρηστος και Σωτηρης!!!

η αληθεια ειναι πως ανησυχησα ιωαννα μου αλλα το κραταω μεσα μου γιατι ποιος τον ακουει τον αλλον

οσο για τους παιδοτοπους ειμαι συνηθησμενη...2 βαφτηστηρια και καμια δεκαρια ανηψια χαχαχαχα εχω κανει ηδη κεφαλι χαχαχαχα

ανετ μου ολα καλα θα ειναι δινει το παρον!!!!! μπορει να ειχε λοξυγκακι.Ποτε ειναι να πας κανονικα? νομιζω οτι αν πας και κανα 2 μερες νωριτερα θα νιωσεις εσυ πιο καλα!!

εγω να ρωτησω κατι ?

εχετε πονους περιοδου ή κσι πονους στα ποδια χαμηλα??

ραντεβου δεν εχω, συνηθως παω γυρω στις 24-25 γιατι κανω και τις αιματολογικες αλλα λεω ρε παιδι μου μηπως ηταν κανα σημα μορς...καπως περιεργο μου φανηκε...θα την παρω την γιατρο να την ρωτησω αλλα αμα δεν δω τον γιοκα μου να επιβεβαιωσω πως ολα ειναι καλα δεν ησυχαζω

κατα καιρους εχω κατι πονακια χαμηλα και ο νους παντα στο κακο βεβαια....οι πονοι στη μεση δινουν παρον καθε μερα και ξυ[πναω με αφορητους πονους στους γοφους

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω παιδια δεν εχω τιποτα ...

ειναι σαν να μην ειμαι εγκυος περα απο τις κλωτσιες του μικρου αντε και κανα πονος στην μεση ...

ετσι και στην πρωτη εγκυομσυνη..

Πωπω εχω ενα αγχος για τις εξετασεις ...το απογευμα θα παω να τα παρω ....λετε να αποχαιρετησω τις σοκολατιτσες μου ???

χθες το βραδυ ζυγιστηκα και τα κιλα που εχω παρει ειναι πλεον 9!!!

σου ριχνω σταυτια joa μου, 12 παρακαλω..γκρρρρρρρρρρρ τα 3 τα πηρα τον τελευταιο μηνα

να μην εχεις αγχος για τις εξετασεις...οτι εγινε εγινε τωρα...

μακαρι ολα να ειναι καλα και να συνεχισεις ακαθεκτη την αγαπημενη σου λιχουδια μιαμμμμμμμμμμ

IB5Vp2.png

φαγκρι, τι αντρακια ομορφα ειναι αυτα?φτου φτου τα πουλακια μου!!!

να τα χαιρεστε!!!εσυ δεν φενεσαι καθαρα βρε κουκλα μου...μαλλον κρυωνε ο αντρας σου οταν σε εβγαζε φωτογραφια χαχαχχα

εγω μετα την αναβαθμηση του υπολογιστη δεν εχω αποθηκευμενες φωτο να βαλω...οχι οτι ειχα και πολλες...μια στο συνολο...θα αγκαρεψω καποια στιγμη την κουμπαρα μου που ειναι κομπιουτερου και το κατεχει καλα το αθλημα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

IB5Vp2.png

τι καλα που θα ηταν να μην ζοριζομουν τοσο πολυ ρε γμτ με την εγκυμοσυνη...

να μπορουσα να ευχαριστηθω....

μαρακι, θα ευχαριστηθεις μαζεμενα μετα τη γεννα!!!

τα δυσκολα περασαν εξαλλου...τον φαγαμε τον γαιδαρο που λενε

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

δεν σας ειπα...σημερα ξεκιναμε τα ψωνακια μας (ζιπουνακια, φορμακια κτλ) και ερευνα αγορας για επιπλακια και καροτσακια!!!ειμαι πολυ χαρουμενη!

παω να βρω την κουνια που εχουμε δει και ξετρελαθει με τον καλο μου

IB5Vp2.png

ετσι θελω να πιστευω οτι πρωτα οΘεος μετα την γεννα θα ευχαριστηθω τα παιδακια μου!!!!!!

αλλωστε τι εμεινε λιγοτερο απο 60 μερουλες......!!!!!!!!!!!!

κι ετσι θα γινει μαρια μου!:tongue:

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

ανετ ΤΕΛΕΙΟ!!!!!

ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΒΡΕ ΘΗΡΙΟ?????η Εφη ενθουσιαστηκε το ειδαμε μαζι!!!!

και η τιμη πολυ πολυ καλη.Το ειδες απο κοντα??

σημερα θα παμε και ειναι και πολυ κοντα στο σπιτι μας...οποτε δεν θα ταλαιπωρηθω κιολας

και γενικα ολα τα προιοντα τους ειναι παμφθηνα

για δες και ρουχαλακια...στα 8 τεμ +2 δωρο...οι τιμες τους?3 ευρω

καντε τσεκαρισμα

παω να μαγειρεψω τωρα και μετα ξεκιναει η υπεροχη βολτουλα για τα πλαματακια του μπεμπουλη

πολλα φιλακια κοριτσια!!!

θα μπω το απογευμα να σας πω εντυπωσεις!

IB5Vp2.png

καλησπερα εγκυουλες........πως ειστε???

Joa καλα αποτελεσματα με την καμπυλη , καλα θα ειναι τα αποτελεσματα αλλα κ να μην ειναι θα προσεξεις λιγο κ θα ειναι ολα καλα...:P

Jenny μη στεναχωριεσαι καθολου...εισαι πολυ τυχερη που το βρηκες εγκαιρα αυτο που εχεις και μπορεις να το αντιμετωπισεις με χαπακια και προσοχη!

Η διατροφη δεν ειναι τιποτα θα τη συνηθισεις φαντασου οτι εγω κανω διατροφη απο την αρχη της εγκυμοσυνης και το συνηθισα και αφου φευγει κιολας το ζαχαρο με τη γεννα θα τα ευχαριστηθουμε ολα μαζεμεναααααααααα.........;)

κ μην ξαναπεις οτι εισαι μονη σου...εηηηη ειμαστε κι εμεις εδω.

Παντως μακρυα απο χυμους,αρακα,ρυζι,αλευρι,ασπρο ψωμι,ζαχαρη,σταφυλι.Εγω μολις τα ειδα ολα αυτα ειπα καλα κ τι θα τρωω και μολις ηρθε η διαβητολογος σπιτι και μου εφτιαξε προγραμματακι πηγε η καρδια στη θεση της...!Παρε τις συμβουλες διαβητολογου θα νιωσεις πολυ καλυτερα.Φιλακια ......οτι θελεις με ρωτας.

1a0fd6e0b8.png

Αννετ τα περιμενω πως και πως....

Καλυτερα να τηλεφωνησεις στη γιατρο σου,για να ηρεμησεις κιολας ;)

Vasdelaki κι εγω σκεφτομουν να τα παραγγειλω ,αφου σου αρεσαν κι εσενα why not?? διαβασα κιολας οτι μπορεις να βαλεις στη θηκη του μαλακτικου σταγονες αιθεριου ελαιου απλως δεν ξερω αν επιτρεπεται για το μωρο!!!

Εμεινε μια μερα αυριο εχω συναντηση με τη μπεμπου μουυυυυυ.............

ααα δεν σας ειπα χθες πηγαμε Μαρινελα...βρε κοριτσια τι φωναρα ειναι αυτηηηηη κ ειναι ανω των 70 Μαιων απαπα ξερετε πως εκανε σαν κοριτσακι...!

1a0fd6e0b8.png

Αννετ το 'χω βρει κι εγω στο internet φαινεται πολυ ωραιο,αντε να το δεις απο κοντα να μας πεις ανειναι καλο.Με προβληματιζει το κατα ποσο ανεβοκατεβαινουν τα καγελακια....

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...