Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Μαριαέφη, έβαλα χθες την πρώτη μου μπουγάδα με τα soap nuts(τα παρέλαβα προχθες τελικά). Έμεινα καταευχαριστημένη....τα ρούχα βγήκαν πεντακάθαρα και τόσο μαλακά σαν να είχα βάλει μαλακτικό...βέβαια δεν έχουν καμία μυρωδιά αλλά δεν με απασχολεί....Αν γλιτώνεις τα χημικά....και φυσικά τρελλάθηκα όταν διάβασα στο φυλλάδιο με τις οδηγίες ότι αυτούς τους καρπούς μπορείς να τους χρησιμοποιείς 3 φορές πριν τους πετάξεις!!! Μιλάμε για φοβερά οικονομική λύση....:D

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα, κοριτσάκια! Ιωάννα, καλά αποτελέσματα το απόγευμα! Τζενάκι, κάνε ό,τι σου λέει ο γιατρός σου και προσπάθησε να είσαι ήρεμη για τη μπεμπούλα σου.Θα συμφωνήσω με τη Vasdeli ότι πολλές φορές οι άντρες δεν ξέρουν πώς να χειριστούν μια κρίση και πώς να αντιδράσουν οπότε γίνονται λίγο ...άγαρμποι, μην τον παρεξηγείς. Προσπαθεί κάπου να ρίξει το φταίξιμο, ξέρει ότι δε φταις εσύ, φυσικά!:):) Σκέψου τη μπεμπούλα σου (μπεμπάρα, βασικά, χαχα!) που θα είναι 2 μέτρα μοντέλο και θα πέφτουν οι άντρες ξεροί στο πέρασμά της κι όλα τ'άλλα περαστικά είναι.Υπομονή για το μωράκι σου.Εμ, μανούλα θα γίνεις, απλώς άρχισες λίγο νωρίτερα τις θυσίες για τη μικρή:D:D

Άσχετο, πώς μπορώ να βάλω φωτο να δείτε?

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Ιωάννα μου, τι λέει ο Χρηστάκος σήμερα? Να σου πω, τα νεύρα είναι στο πρόγραμμα λόγω ηλικίας, αλλά να ξέρεις και που δεν μιλάτε πολύ πολύ για το μπέμπη, το παιδί βλέπει την κοιλίτσα να μεγαλώνει... απειλητικά, ε, κάπως του 'ρχεται!Κι αν δε σου κάνει τα ίδια κι όταν γεννηθεί το μωρό θα σου τα κάνει στο 4μηνο- 6μηνο που πλέον κι ο μικρός θα αρχίσει να μένει πιο πολύ ξύπνιος και να θέλει κι αυτός το χρόνο σου.Δεν πιστεύω ότι υπάρχει παιδί που δε ζηλεύει, ειδικά με τόσο μικρή διαφορά όσο τα 2,5-3 χρόνια!Απλώς να περνάς χρόνο μόνη μαζί του (και μετά τη γέννα εννοώ) για να δει ότι η αγάπη σου μένει ίδια:).Είναι δύσκολο γι' αυτόν πάντως.Μαζί θα το περάσουμε, πουλάκι μου, κι εμένα ο Φάνης ίσα που θα έχει κλείσει τα 3 όταν γεννηθεί ο μικρός (μικρός???:shock::shock::shock:)

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

εγω την vasdeli εχω χρισει ειδικη σε αυτα!!!την εχω της τεχνολογιας...

Καλημερα φαγκρακι ..

:oops::oops::oops::oops:

Πάλι κοκκίνισα...Αλλά στο συγκεκριμένο μου έκανε μάθημα η Μαριαέφη!!!!:D

Καλημέρα, κοριτσάκια! Ιωάννα, καλά αποτελέσματα το απόγευμα! Τζενάκι, κάνε ό,τι σου λέει ο γιατρός σου και προσπάθησε να είσαι ήρεμη για τη μπεμπούλα σου.Θα συμφωνήσω με τη Vasdeli ότι πολλές φορές οι άντρες δεν ξέρουν πώς να χειριστούν μια κρίση και πώς να αντιδράσουν οπότε γίνονται λίγο ...άγαρμποι, μην τον παρεξηγείς. Προσπαθεί κάπου να ρίξει το φταίξιμο, ξέρει ότι δε φταις εσύ, φυσικά!:):) Σκέψου τη μπεμπούλα σου (μπεμπάρα, βασικά, χαχα!) που θα είναι 2 μέτρα μοντέλο και θα πέφτουν οι άντρες ξεροί στο πέρασμά της κι όλα τ'άλλα περαστικά είναι.Υπομονή για το μωράκι σου.Εμ, μανούλα θα γίνεις, απλώς άρχισες λίγο νωρίτερα τις θυσίες για τη μικρή:D:D

Άσχετο, πώς μπορώ να βάλω φωτο να δείτε?

Λοιπόν Μαρία θα βάλεις την φωτό που θέλεις στον υπολογιστή σου και μετά θα πας στην εδώ σελίδα του φόρουμ στον πίνακα ελέγχου.Έπειτα θα πας pictures and albums(Aριστερά στη σελίδα με τα κόκκινα γράμματα) και εκεί θα κάνεις download την φωτό που θέλεις!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Μαρια μου, ακομη ειναι αρκετα νευρικος...δεν θελει να μενει καθολου με την μαμα μου παρα μονο με μενα και τον αντρα μου . δεν θελει να ξυπναει να παει σχολειο ...και εμεις μπορει να μην μιλαμε για τον μπεμπη αλλα αυτος τον συζηταει συνεχεια!!!!!

Μαρια μου θα το περασουμε μαζι το λουκι..ομοιπαθουσες και με παρομοια διαφορα ηλικιας...

Βλεπω σιγα σιγα το δενεις κομπο οτι ειναι αγορακι ε ??χαχαχα..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

:oops::oops::oops::oops:

Πάλι κοκκίνισα...Αλλά στο συγκεκριμένο μου έκανε μάθημα η Μαριαέφη!!!!:D

Λοιπόν Μαρία θα βάλεις την φωτό που θέλεις στον υπολογιστή σου και μετά θα πας στην εδώ σελίδα του φόρουμ στον πίνακα ελέγχου.Έπειτα θα πας pictures and albums(Aριστερά στη σελίδα με τα κόκκινα γράμματα) και εκεί θα κάνεις download την φωτό που θέλεις!

χαχαχα επιβεβαιωθηκα....vasdeli το βραδακι περιμενω γνωματευση για την καμπυλη μου ε!!!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

δεν θελει να μενει καθολου με την μαμα μου παρα μονο με μενα και τον αντρα μου . δεν θελει να ξυπναει να παει σχολειο ...και εμεις μπορει να μην μιλαμε για τον μπεμπη αλλα αυτος τον συζηταει συνεχεια!!!!!

Μαρια μου θα το περασουμε μαζι το λουκι..ομοιπαθουσες και με παρομοια διαφορα ηλικιας...

Joa... αντιμετωπίζω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με την κόρη μου!!!

Έχει μια φοβερή προσκόλληση σε μένα, συνεχώς μου γκρινιάζει ότι δεν την αγαπάω(να φανταστείτε όταν ήθελα να δω Το Νησί και εκείνη είχε ήδη ξαπλώσει μου φώναξε από το κρεββάτι της:"Αγαπάς Το Νησί πιο πολύ από εμένα!"). Κάποια άλλη φορά, όταν απουσίαζε ο μπαμπάς μας και είμαστε μόνοι μας ήθελε να κοιμηθούμε όλοι μαζί στο κρεββάτι και όταν το αρνήθηκα μου είπε;" Βέβαια, εσύ τώρα έχεις μέσα σου τον μπιμπίκο και εμάς δεν θα μας αγαπάς".....Και φυσικά τα πρωινά έχουμε πρόβλημα για το σχολείο....7 στις 10 κλαίει, λέει ότι δεν της αρέσει το σχολείο ενώ είναι καλή μαθήτρια....Χθες πήγα και μίλησα στην δασκάλα της και έμεινα εκπληκτη όταν εκείνη μου είπε ότι η Ηλέκτρα που της περιγράφω δεν έχει καμιά σχέση με την εικόνα που δείχνει στο σχολείο: Ήσυχη, επιμελής,με άποψη, αυτό που έχει να το πει θα το πει, θα υποστηρίξει την άποψή της!!!!:shock:

Ρε παιδιά, το δικό μου παιδί είναι αυτό; Εμένα ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΛΑΔΙ,ε;

qwlrp3.png

Ρε παιδιά, το δικό μου παιδί είναι αυτό; Εμένα ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΛΑΔΙ,ε;

Βικάκι μου, όλα τα παιδιά αλλιώς είναι με όλους κι αλλιώς με τη μάνα και τον πατέρα του. Κι εγώ όταν τα αφήνω στους παππούδες είναι αγγελούδια και εμάς μας ψήνουν το ψάρι στα χείλια (καλά όχι πάντα).Εσένα σ' έχεθι άλλη άνεση και θάρρος.Στο σχολείο είναι σούζα. Καλά, δε θυμάσαι τι μπουνίδι είχα φάει εγώ από το Γρηγόρη?Έτσι μου έδειχνε ότι ζηλεύει το μωρό.Το ίδιο ισχύει για τη κόρη σου (μα στο είπε κιόλας εμμέσως!)Κάνε μια κουβέντα μαζί της και πείσε την ότι η αγάπη όταν έρχεται κι άλλο παιδί δε διαιρείται, αλλά πολλαπλασιάζεται.Καλά, δεν ξέρω τι τάξη πάει, άμα δεν ξέρει αυτές τις έννοιες πες το κάπως αλλώς.Καλέ, τι πάθανε όλα τα παιδιά σας σήμερα?Παρεπιπτίντως, στο fb μπορώ να βάλω φωτο πιο εύκολα, εδώ μπόρεσα λίγες.Καμαρώστε μας!

Διαφημίσεις

καλησπερα!

γυρισα απο ικα.αυριο παλκ εκει θα ειμαι...ουφ!

jenny ολοι μα ολοι οι αντρες (μην σου πω οτι μπορει να ακουσεις κ απο γυναικα κατι αντστοιχο0 οταν δεν ξερουν τι φταιαει τα ριχνουν σε αλλους δηλ σε εμας!!

εσυ κανε την διατροφη σου πηγαινει στο γιατρο σου και πιστευω ακραδαντα οτι θα γεννησεις κανονικοτατα στον μηνα σου την μπεμπαρα σου!!!!!!!!!!

vasdelaki θα το παραγγειλω δεν το συζητω μολις αρχισει να τελειωνει το αλλο....

Ιωαννα μου με το καλο τα αποτελεσματα!

Τα παιδια νιωθουν απειλη σιγουρα ενα νεο μελος ειναι θεμα για αυτα νομιζω οτι πρεπει να συζητησετε ειλικρινα και ανοικτα μαζι τους για τις αλλαγες αλλα κ την αγαπη που θα γεμισει το σπιτι σας-μας!

FAGKRI καλε τι κουκλια παιδια που εχεις!! και σου μοιαζουν απιστευτα!!!!

Καλημερα στις μανουλες στα παιδακια και τις κοιλουμπιτσες τους!

Τι κανετε κουκλιτσες μου?

Ευακι ετρωγε τα γονατακια του ε?τεστ drive κανει μωρε το παιδι, σου λεει ποσο μου εχει μεινει εδώ μεσα?θελω να τα εξερευνισω ΟΛΑ χαχαχα

Μετα η μαμα μου όταν θα βαζω κατι στο στομα θα φωναζει ΜΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ, τωρα εχω το ελευθερο οποτε βουρ!!!

Μαριαεφη μου οπλισου με υπομονη για το ικα, αντε 2 επισκεψεις εμειναν και μετα ριξε και μια μπουντζα γιατι αυτό είναι που τους αξιζει τελικα

Ιωαννα μου κι εγω χαρηκα παρα πολύ που βρεθηκαμε και να το ξανακανουμε συντομα!την επομενη στον παιδοτοπο με τα ʽʼφιλαρακιαʼʼ

Σημερα είναι η μεγαλη μερα ε?καλα αποτελεσματα κουκλα και πολλα φιλακια και αγκαλιτσες στον χρηστακη και χαδακια στον μπεμπουδακο, μη ξεχνιομαστε!!

May με γεια τα πλαματακια του νινιου και μη συγχιζεσαι…τετοια ευτραπελα γινονται συχνα…σου λεει κι αν δεν τα παρει να μου μεινουν αμανατι?περνω το μετρητο απτον άλλο και τα ξαναφερνω αν τελικα αποφασισετε να τα παρετε…εσυ μονο να μη συγχιζεσαι οκ?

Νικακι καλομελετα κι ερχονται τα κλωτσομπουνιδια!!!και θα είναι τα πιο απολαυστικα τις ζωης σου!!!

Βρε τζενακι μου, αμαν βρε κοπελα μου τι αγχος κι αυτό τωρα?αλλα όλα θα πανε καλα θα δεις..εσυ ακολουθα τις συμβουλες του γιατρου και να εισαι ηρεμη!

και μη δινεις πολυ σημασια στα λεγομενα του συζυγου...δεν ξερει πως να το αντιμετωπισει και αντιδραει λανθασμενα...εσυ απτο ενα αυτι να σου μπαινουν κι απτο αλλο να σου βγαινουν!

Μεγεια τα ρουχαλακια σας, καλοφορετα όταν ερθει η ωρα η καλη!!!

Βασδελακι, τι κανεις φιλεναδα?οι μετρησεις οκ να υποθεσω…μια απτα ιδια δοξα Τον Θεο!τα ζουζουνια να μου φιλησεις και πολλα χαδακια στην κοιλιτσα!!!

Φαγκρι μου μπεμπη ακουω …γλωσσα λανθανουσα λεει η παροιμια αχαχαχα…μωρε γερο να είναι!!!

Ρε κοριτσια προχθες ο μικρος ηταν πολύ ησυχος, εχθες πιο ζωηρουλης με χτυπηματα κατω χαμηλα…μη φανταστειτε πολλα πολλα…

Αναφερω την ωρα του φαγητου στον συζυγο για καναν υπερυχο να δουμε το βαρος του (γιατι ζηλεψα από σας χιχιχι )και πως όλα είναι καλα και αρχισε τα «μη σε πιανουν υστεριες κτλ κτλ»

Από μεσα μου σκεφτηκα «ναι καλα, τραγουδα»

Το βραδυ το λοιπον οι χαμηλες κλωτσιτσες συνεχιστηκαν με μια διαφορα που πρωτη φορα αισθανομαι…ρυθμικα ελαφρια χτυπηματακια σαν παλμοι…παντα χαμηλα ετσι?να τρεχει κατι ρε κοριτσια?να ηταν κανα λοξυγκακι?να είναι κατι άλλο…αχ Παναγια μου να είναι όλα καλα!τι αγχος κι αυτό?

Σας ζαλισα ε?σορρυ σας φιλω και σας ευχομαι καλο μεσημερι!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Φαγκρι μου ...τι τελεια οικογενεια !!να σου ζησουν τα κουκλια σου...και ο μεγαλος ο γιος ειναι copy-paste

Aννετ μου ,σε συτη την φαση το μωρο παθαινει λοξυγγα , εγω δεν το ειχα αντιμετωπισει στην πρωτη εγκυμοσυνη αλλα ειναι συχνο φαινομενο ..

Οσο για τον παιδοτοπο ..προετοιμασου ...θα μπεις κατευθειαν στα σκληρα ...ποοοοολυ φασαρια !!!αλλα θα σε ανταμειψουν τα ζουζουνια μας ..Χρηστος και Σωτηρης!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

ανετ μου ολα καλα θα ειναι δινει το παρον!!!!! μπορει να ειχε λοξυγκακι.Ποτε ειναι να πας κανονικα? νομιζω οτι αν πας και κανα 2 μερες νωριτερα θα νιωσεις εσυ πιο καλα!!

εγω να ρωτησω κατι ?

εχετε πονους περιοδου ή κσι πονους στα ποδια χαμηλα??

εγω παιδια δεν εχω τιποτα ...

ειναι σαν να μην ειμαι εγκυος περα απο τις κλωτσιες του μικρου αντε και κανα πονος στην μεση ...

ετσι και στην πρωτη εγκυομσυνη..

Πωπω εχω ενα αγχος για τις εξετασεις ...το απογευμα θα παω να τα παρω ....λετε να αποχαιρετησω τις σοκολατιτσες μου ???

χθες το βραδυ ζυγιστηκα και τα κιλα που εχω παρει ειναι πλεον 9!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...