Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

θα κανω θα κανω....ας ειναι ολα καλα και δε με νοιαζει τιποτα αλλο....ευχαριστω για τις πληροφοριες,φιλακια παω να φαω μακαρονια με κιμα,απ' τα αγαπημενα μου.....

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

απο τον αστερια τα ειχες παραγγειλει ??εμεις παντως που απο κει πηραμε μειναμε ευχαριστημενοι και απο ποιοτητα και απο θεμα παραδοσης και εξυπηρετησης..εχουν περασει και 2 1/2 χρονια βεβαια..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

απο τον αστερια τα ειχες παραγγειλει ??εμεις παντως που απο κει πηραμε μειναμε ευχαριστημενοι και απο ποιοτητα και απο θεμα παραδοσης και εξυπηρετησης..εχουν περασει και 2 1/2 χρονια βεβαια..

όχι από το kidscom έχει ένα μαγαζί στο μαρούσι και ένα στον άλιμο

καλέ από το μαγαζί δεν έχω κανένα παράπονο ίσα ίσα απλά δεν είχαμε υπολογίσει να τα πάρουμε ακόμα και τώρα πρέπει

0eOLp2.png

Κορίτσια είμαι στεναχωρημένη...Από το πρωί άν και είχα πολλή καλή διάθεση αισθανόμουν κάπως περίεργα αλλά δεν πτοήθηκα ετοιμάστηκα κανονικότατα να πάω την βολτίτσα μου και την ώρα που κλείνω την πόρτα λέω δεν βλέπω την πίεση έτσι για να μου φύγει η ιδέα?και βλέπω ότι έχω 16 και 10...πήρα κατευθείαν τον γιατρό τηλέφωνο οπου κι αυτός το πρώτο πράγμα που με ρώτησε ήταν άν έγινε κάτι...αλλά ρε κορίτσια αλήθεια δεν έγινε τίποτα ίσα ίσα που το πρώτο πράγμα που είπα στον άνδρα μου σήμερα το πρωί ήταν ότι νιώθω πολύ ξεκούραστη και ευδιάθετη...Ο γιατρός αφού του είπα ότι και προχθές το βράδυ ανέβασα πίεση χωρίς λόγω το μόνο που μου είπε ήταν "πάμε για προεκλαμψία" και τώρα πάιρνω ανά 8ωρο χάπι για την πίεση και ένα σαλοσπίρ την ημέρα...Θεέ μου κάνε να πάνε όλα καλά...

Παρόλα αυτά αφού πήρα το χάπι μου βγήκα βόλτα...το φιλοσόφισα και είπα ότι άν κάτσω μέσα πιθανότατα θα γίνω χειρότερα...Κι έτσι κατέληξα στο Mega Outlet να βλέπω παιδικά ρούχα...πήρα ένα λαχανί φορμάκι για την μπουμπού από το Sam 0-13 και ένα συνολάκι από τα Marasil σκέτο έρωτας, καταρχάς να πώ ότι οι τιμές είναι τζάμπα καμία σχέση με τα κανονικά καταστήματα, το συνολάκι είναι όλο ρόζ με ένα μπλουζάκι με ασημορόζ κλωστή και μια φουστίτσα μπαλαρινέ με τούλια και στρασάκια κολλημένα επάνω, αρχική τιμή είχαν και τα δύο μαζί είχαν 80 ?!!!! αλλά επειδή ήταν δείγμα το είχαν 15? δεν μπόρεσα να αντισταθώ στον πειρασμό και το πήρα...μαζί αγόρασα και ένα ρόζ καλσόν με ασημένια σχεδιάκια....άν εύρισκα την φωτογραφική μηχανή θα σας ανέβαζα φωτογραφίες να δείτε...είναι μια τρέλα...

I3hdp3.png

Jenaki μου τι είναι πάλι αυτό;;

Κοριτσάκι κάτσε χαλάρωσε κανε αυτά που σου λέει ο γιατρός σου και όλα θα πανε καλά!!!

Τα ρουχαλακια ακούγονται απίθανα με γεια και καλοφορετα από την πριγκιπησα σου!!!

0eOLp2.png

Jenny μου να προσεχεις κοριτσακι μου να παιρνεις τα χαπακια σου να μετρας συχνα την πιεση σου και ολα θα πανε καλα!!!

Εμεις καλα ειμαστε , ο μικρος ελαφρως καλυτερα ,ο συζυγος βλεπει μπαλα και εγω χαζευω στο νετ...

Σημερα συναντηθηκα με την αννετ !!χαρηκα παρα πολυ που την γνωρισα ..απιθανη κοπελα και πολυ ζεστος ανθρωπος...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

ααα και βρηκα γυναικα!! 6 ευρω την ωρα και θα ερθει μονη της!!

χαχαχα!!!

επιτελους!!!

τωρα θα την παρω τηλ να συνενοηθουμε ποτε θα ερθει γιατι ερχετε απο Αγ.ΝΙΚΟΛΑΟ παρακαλω 4 φορες την εβδομαδα Ηρακλειο η γυναικα να δω που θα με χωσει!!

μου εφυγε ενα βαρος!

Άντε μπράβο! κι εμένα άλλο ένα που σε σκεφτόμουν να τινάζεις και να τεντώνεσαι....

εγω εκανα καμπυλη ζαχαρου το σαββατο -τη μικρη-50g γλυκοζης-

και η τιμη στα 60' βγηκε 145 και ο γιατος μου ειπε οτι πρεπει να κανω οπψσδηποτε τη μεγαλη-100g- αναγκαστικα λοιπον, θα πρεπει να ξαναπαω και αυτη τη φορα για τριωρο!!!

Η τιμή είναι όντως τσιμπημένη και καλά σου είπε να κάνεις την μεγάλη....Υπομονή, όλα αντιμετωπίζονται την σήμερον ημέρα!:P Και η μεγάλη να βγει πειραγμένη, δεν είναι κάτι μη αντιμετωπίσιμο...

θα δει και τις τιμες η διαβητολογος - vasdeli και θα μας πει σχετικα!!

:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Μαριαεφη μου τι να σου πω ...απο την προηγουμενη Πεμπτη περναμε πολυ δυσκολα...ο μικρος τρελα νευρα ..με το παραμικρο ξεσπαει σε κλαμματα , βαραει ,φωναζει και αν του πεις τιποτα εξοργιζεται περισσοτερο ..ελπιζω να ειναι φαση και να περασει ..τι να πω πια??ειμαστε και οι δυο πολυ απογοητευμενοι..

Το ίδιο αντιμετωπίζω κι εγώ με την μεγάλη μου...και βγάζει μια αντίδραση προς το σχολείο....

Κορίτσια είμαι στεναχωρημένη...Από το πρωί άν και είχα πολλή καλή διάθεση αισθανόμουν κάπως περίεργα αλλά δεν πτοήθηκα ετοιμάστηκα κανονικότατα να πάω την βολτίτσα μου και την ώρα που κλείνω την πόρτα λέω δεν βλέπω την πίεση έτσι για να μου φύγει η ιδέα?και βλέπω ότι έχω 16 και 10...πήρα κατευθείαν τον γιατρό τηλέφωνο οπου κι αυτός το πρώτο πράγμα που με ρώτησε ήταν άν έγινε κάτι...αλλά ρε κορίτσια αλήθεια δεν έγινε τίποτα ίσα ίσα που το πρώτο πράγμα που είπα στον άνδρα μου σήμερα το πρωί ήταν ότι νιώθω πολύ ξεκούραστη και ευδιάθετη...Ο γιατρός αφού του είπα ότι και προχθές το βράδυ ανέβασα πίεση χωρίς λόγω το μόνο που μου είπε ήταν "πάμε για προεκλαμψία" και τώρα πάιρνω ανά 8ωρο χάπι για την πίεση και ένα σαλοσπίρ την ημέρα...Θεέ μου κάνε να πάνε όλα καλά...

Παρόλα αυτά αφού πήρα το χάπι μου βγήκα βόλτα...το φιλοσόφισα και είπα ότι άν κάτσω μέσα πιθανότατα θα γίνω χειρότερα...Κι έτσι κατέληξα στο Mega Outlet να βλέπω παιδικά ρούχα...πήρα ένα λαχανί φορμάκι για την μπουμπού από το Sam 0-13 και ένα συνολάκι από τα Marasil σκέτο έρωτας, καταρχάς να πώ ότι οι τιμές είναι τζάμπα καμία σχέση με τα κανονικά καταστήματα, το συνολάκι είναι όλο ρόζ με ένα μπλουζάκι με ασημορόζ κλωστή και μια φουστίτσα μπαλαρινέ με τούλια και στρασάκια κολλημένα επάνω, αρχική τιμή είχαν και τα δύο μαζί είχαν 80 ?!!!! αλλά επειδή ήταν δείγμα το είχαν 15? δεν μπόρεσα να αντισταθώ στον πειρασμό και το πήρα...μαζί αγόρασα και ένα ρόζ καλσόν με ασημένια σχεδιάκια....άν εύρισκα την φωτογραφική μηχανή θα σας ανέβαζα φωτογραφίες να δείτε...είναι μια τρέλα...

Τζένη, φρόντισε να μην αγχώνεσαι πουλάκι μου, να είσαι ήρεμη και να ξεκουράζεσαι....να παρακολουθείς συχνά την πίεσή σου...Παίρνε ταχτικά το χάπι σου και όλα θα πάνε καλά. Η προεκλαμψία είναι αντιμετωπίσιμη, ίσως προς το τέλος μπεις για παρακολούθηση.

Πες μου που είναι αυτό το Mega Outlet, please....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια για την συμπαράσταση σας...ευτυχώς που έχω κι εσάς...

Πήγαμε στον γιατρό, η μπεμπάρα έχει φτάσει τα 1.590 γρ!!!! δεν το περίμενε ούτε ο γιατρός αυτό την υπολόγιζε γύρω στα 1400...ύψος δεν μας έκανε το χατίρι να μας αφήσει να την μετρήσουμε...το καλό είναι ότι δεν επηρεάστηκε από το ζάχαρο απλά είναι μεγάλη από φυσικού της κι αυτό είναι πολύ ευχάριστο γιατί θα συμπληρώσει σύντομα τα 2.200 σε περίπτωση που χρειαστεί να βγεί πρόωρα...

Τα δικά μου τα νέα δεν είναι και τόσο καλά...ο συνδυασμός ζάχαρο-πίεση είναι όλα τα λεφτά...πρέπει να πάω σε διαβητολόγο άμεσα (αφού πρώτα κάνω κάποιες εξετάσεις ακόμη) και να μπώ σε αυστηρότατη δίαιτα τουλάχιστον για ένα μήνα...επίσης για λόγους ασφαλείας ξεκινάμε από τώρα τις επισκέψεις κάθε 15 μέρες...είμαι ένα ράκος...φοβάμαι τόσο πολύ και ταυτόχρονα είμαι τόσο θυμωμένη...πονάει το κεφάλι μου και νιώθω ένα συνεχόμενο κάψιμο στον λαιμό, στα μάτια και στα χέρια (είναι από τα χάπια για την πίεση)...και μέσα σε όλα αυτά έχω και τον άλλον που μου έκανε ολόκληρη φασαρία γιατί προχτές παραγγείλαμε και φάγαμε πίτσα και ότι αυτό έφταιγε που είμαι σε αυτή την κατάσταση :mad::-x:-x:-x:-x:-x:-x:-x λές κι εγώ ήξερα ότι θα σηκωθώ τρείς μέρες μετά και θα έχω πίεση...ή ακόμη καλύτερα λές και μου αρέσει η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί...συμπαράσταση μηδέν...τελικά απ'ότι φαίνεται μόνη μου είμαι σε όλο αυτό...

Τέλος πάντων ότι είναι να γίνει θα γίνει ο χρόνος θα δείξει...

Joa μου σήμερα δεν παίρνεις τα αποτελέσματα για την καμπύλη? ή έχω χάσει κάποιο επεισόδιο???

Vasdeli το mega outlet είναι στη Θεσσαλονίκη στην περιοχή του αεροδρομίου κοντά στο ΙΚΕΑ...Εντωμεταξύ είχε ρουχάκια β'διαλογής τα οποία όμως μη φανταστείτε ότι είχαν τίποτα το τρομερό απλά κάτι ψιλοελαττωματάκια στη ραφή ή στο κέντημα κι όχι μόνο μπεμπέ αλλά και για πιό μεγάλα παιδάκια με 5?, ειδικά στο sam 0-13 είχε κάτι εκπληκτικά ρουχάκια για κοριτσάκια λίγο μεγαλύτερης ηλικίας που ήμουν έτοιμη στο τσάκ να τα πάρω για την μπέμπα :tongue::tongue::tongue::tongue:

Ευάκι τι να σου πώ με γειά τα έπιπλα????:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: Πως με εκνευρίζει όταν γίνεται αυτό...εγώ επειδή είμαι και αντιδραστικό πλάσμα δεν θα τα έπαιρνα εκτός φυσικά κι άν σας αρέσουν...και τα δικά μας τα έπιπλα της kidscom είναι...

I3hdp3.png

Καλημερα...

Jennaki μου προσοχη κοριτσαρα μου και ολα θα πανε καλα ..σκεψου με την διατροφη δεν θα παρεις και πολλα κιλα...και καλυτερα που σε εβαλε καθε 15 μερες ..δες το και θετικα θα βλεπεις το μωρακι σου πιο συχνα !!!!Προσπαθησε να εισαι οσο πιο ηρεμη και χαλαρη μπορεις ..

Εμεις καλα ειμαστε οικογενειακως ...σήμερα το απογευμα παιρνω τα αποτελεσματα απο την καμπυλη...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια για την συμπαράσταση σας...ευτυχώς που έχω κι εσάς...

Πήγαμε στον γιατρό, η μπεμπάρα έχει φτάσει τα 1.590 γρ!!!! δεν το περίμενε ούτε ο γιατρός αυτό την υπολόγιζε γύρω στα 1400...ύψος δεν μας έκανε το χατίρι να μας αφήσει να την μετρήσουμε...το καλό είναι ότι δεν επηρεάστηκε από το ζάχαρο απλά είναι μεγάλη από φυσικού της κι αυτό είναι πολύ ευχάριστο γιατί θα συμπληρώσει σύντομα τα 2.200 σε περίπτωση που χρειαστεί να βγεί πρόωρα...

Τα δικά μου τα νέα δεν είναι και τόσο καλά...ο συνδυασμός ζάχαρο-πίεση είναι όλα τα λεφτά...πρέπει να πάω σε διαβητολόγο άμεσα (αφού πρώτα κάνω κάποιες εξετάσεις ακόμη) και να μπώ σε αυστηρότατη δίαιτα τουλάχιστον για ένα μήνα...επίσης για λόγους ασφαλείας ξεκινάμε από τώρα τις επισκέψεις κάθε 15 μέρες...είμαι ένα ράκος...φοβάμαι τόσο πολύ και ταυτόχρονα είμαι τόσο θυμωμένη...πονάει το κεφάλι μου και νιώθω ένα συνεχόμενο κάψιμο στον λαιμό, στα μάτια και στα χέρια (είναι από τα χάπια για την πίεση)...και μέσα σε όλα αυτά έχω και τον άλλον που μου έκανε ολόκληρη φασαρία γιατί προχτές παραγγείλαμε και φάγαμε πίτσα και ότι αυτό έφταιγε που είμαι σε αυτή την κατάσταση :mad::-x:-x:-x:-x:-x:-x:-x λές κι εγώ ήξερα ότι θα σηκωθώ τρείς μέρες μετά και θα έχω πίεση...ή ακόμη καλύτερα λές και μου αρέσει η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί...συμπαράσταση μηδέν...τελικά απ'ότι φαίνεται μόνη μου είμαι σε όλο αυτό...

Τέλος πάντων ότι είναι να γίνει θα γίνει ο χρόνος θα δείξει...

Joa μου σήμερα δεν παίρνεις τα αποτελέσματα για την καμπύλη? ή έχω χάσει κάποιο επεισόδιο???

Vasdeli το mega outlet είναι στη Θεσσαλονίκη στην περιοχή του αεροδρομίου κοντά στο ΙΚΕΑ...Εντωμεταξύ είχε ρουχάκια β'διαλογής τα οποία όμως μη φανταστείτε ότι είχαν τίποτα το τρομερό απλά κάτι ψιλοελαττωματάκια στη ραφή ή στο κέντημα κι όχι μόνο μπεμπέ αλλά και για πιό μεγάλα παιδάκια με 5?, ειδικά στο sam 0-13 είχε κάτι εκπληκτικά ρουχάκια για κοριτσάκια λίγο μεγαλύτερης ηλικίας που ήμουν έτοιμη στο τσάκ να τα πάρω για την μπέμπα :tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλημέρα κορίτσια!

Τζενάκο μου, μην μου στενοχωριέσαι....Όλα θα πάνε καλά, ο γιατρός σου σωστά έπραξε και θέλει να σε βλέπει κάθε 2 βδομάδες....μην αγχώνεσαι και μην απαισιοδοξείς γιατί ως συνήθως το άγχος και η στεναχώρια αυξάνουν τόσο το ζάχαρο όσο και την πίεση....

Όσο για την πίτσα, εντάξει άνθρωπος είσαι κι εσύ, έκανες την κουτσουκέλα σου....αυτό σίγουρα δεν δημιούργησε το πρόβλημα, στιγμιαία το επιβάρυνε βέβαια.....Προσπάθησε να αντισταθείς από δω και στο εξής σε τέτοιου είδους πειρασμούς.Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα πως οτιδήποτε από έξω είναι φουλ στη ζάχαρη και στα κορεσμένα λίπη....θάνατος για μας, τα 'γλυκά' κορίτσια....Α! και κάτι άλλο! Η ενδοκρινολόγος που είδα στο ΙΑΣΩ μου είπε ότι εμείς με τον διαβήτη κύησης δεν πρέπει να ακουμπάμε τα κορν φλέικς, ειδικά αυτά που κόπτονται ότι είναι χωρίς ζάχαρη....μου είπε ότι έχουν κάνει μετρήσεις και όλα αυτά που λένε είναι ψέματα για λίγες θερμίδες και ζάχαρη καθώς είναι φουλ στη ζάχαρη....είπε ότι είναι ό,τι χειρότερο για το ζάχαρο....

Μην σε παίρνει κάτω με τον καλό σου....Προφανώς και αυτός ανησυχεί και επειδή αισθάνεται ότι δεν μπορεί ουσιαστικά να κάνει κάτι να σε βοηθήσει αντιδρά έτσι πάνω στον πανικό του....Οι άντρες θέλουν πάντα να βρίσκουν λύση στο πρόβλημα και όταν δεν μπορούν νιώθουν αδύναμοι με αποτέλεσμα να αρχίζουν να παρεκτρέπονται....

Η μπεμπα σου είναι σούπερ!!! Και εγώ είχα ανησυχία μήπως ο μπιμπίκος μου είχε κάνει καμιά μακροσωμία(λόγω διαβήτη) αλλά δόξα το Θεώ δεν έχει επηρρεαστεί καθόλου μιας και προσέχω και οι μετρήσεις μου είναι καλές! Απλά είναι μεγάλο παιδί!!!!

Εσύ κάνεις μετρήσεις με μηχανάκι στο σπίτι; Η ενδοκρινολόγος θα σου το πει σίγουρα ότι πρέπει να ξεκινήσεις, και πίστεψέ με θα είναι καλό και για σένα γιατί θα σε ηρεμήσει η παρακολούθηση....

Θα έχω υπ΄όψην μου το μεγκα άουτλετ αν αριβάρω καμιά φορά στην Θεσ/νίκη....Όσο για τα SAM 0-13 μου αρέσουν και μένα πάρα πολύ ως ποιότητα, είναι και Ελληνικά!!! Στην Αθήνα έχει ένα καταπληκτικό στοκ με ρούχα SAM, στη Ν. Ιωνία και όσες φορές έχω πάει εκεί έχω βρει καταπληκτικά ρούχα και ειδικά πάμφθηνα μπεμπέ(σετάκια με 5 και 10 ευρώ).

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...