Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ευχαριστω κοριτσια μου πολυ!!

μου ειπε ο γιατρος αυτρες τις μερες να κανω διατροφη υπερκορεσμενη σε υδατανθρακες-μακαρονια, ρυζι, πατατες, ασπρο ψωμι-

και μετα να την κανω....καλα κρασια,τι να πω!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Μαριαεφη μου τι να σου πω ...απο την προηγουμενη Πεμπτη περναμε πολυ δυσκολα...ο μικρος τρελα νευρα ..με το παραμικρο ξεσπαει σε κλαμματα , βαραει ,φωναζει και αν του πεις τιποτα εξοργιζεται περισσοτερο ..ελπιζω να ειναι φαση και να περασει ..τι να πω πια??ειμαστε και οι δυο πολυ απογοητευμενοι..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

may δεν νομίζω ότι δεν θα είναι καλή η εξετασούλα σου αν κάνεις όλα αυτά που σου είπε ο γιατρός...όσο για το 3ώρο πάρε κανένα βίβλιο, περιοδικό και τηλέφωνο και θα περάσει νεράκι ;)

joa σε αυτές τις ηλικίες νομίζω ότι δύσκολα τα παίδια μπορούν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα (νέο μέλος) μήπως αν κάνατε κάτι όλοι μαζί και του δείχνατε ότι δεν υπάρχει λόγος να αντιδρά έτσι υπήρχε αποτέλεσμα? :confused::confused:

θέλει κουράγιο και υπομονή και να μην το βάζετε κάτω!!!

η γνώμη μου είναι αυτή αν και νέα μανούλα

0eOLp2.png

πωπω έχω κάτι νεύρα τώρα!!!!

με πήρε ο καλός μου τηλέφωνο να μου πει ότι τα πράγματα που δεν είχαμε αποφασίσει αν θα τα πάρουμε είναι στο μαγαζί και πρέπει να πάμε να τα πάρουμε!!!!!!:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

πήρε η αδελφή του να ρωτήσει τις τιμές γιατί είναι γνωστός της και τα πράγματα ως δια μαγείας κάποιος τα παράγγειλε!!!!

που να είχαμε αποφασίσει ότι δεν τα θέλαμε!!!!!!!!:shock::shock::shock:

και το δωμάτιο ούτε που είναι έτοιμο ακόμα

πάει η τρελή χαρά μαράκι!!!!!

0eOLp2.png

Διαφημίσεις

τι να πω ευακι ..προς το παρον κανουμε υπομονη ...αλλα δεν ξερω τελικα τι του φταιει ...μακαρι να ειναι φαση και να περασει..οσο για το μωρο δεν το πολυσυζηταμε αραια και που ..ολα γυρω απο τον χρηστο εξακολουθουν και γυριζουν..

Πωπω ακουω την καμπυλη και αγχωνομαι ..αυριο βγαινουν τα αποτελεσματα...να δουμε θα πω bye bye στις σοκολατιτσες??

cca53e644d.png

eTRlp2.png

ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΤΟΥ LAPTOP δεν εχουμε ακομα ρευμα...

ευακι οταν παραγγελνεις δεν πρεπει να εχεις υπογραψει καπου?και να εχεις δωσει και καποια λεφτα?? ειναι δυνατον να τα φερνουν ετσι?? για πατα ποδι!!

Ιωαννα μου νομιζω οτι ισως ειναι μια φαση που περναει...εσυ να εισαι σταθερη και να μην αφηνεις τον Χρηστακο σου οσο και αν στεναχωριεσαι να παρει το πανω χερι... μηπως οπως συμβαινει κατι στο σχολειο? για δες η συμπεριφορα του εκει πως ειναι?

Ηλιαννα τελειος ο αιματοκριτης σου!

ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΤΟΥ LAPTOP δεν εχουμε ακομα ρευμα...

ευακι οταν παραγγελνεις δεν πρεπει να εχεις υπογραψει καπου?και να εχεις δωσει και καποια λεφτα?? ειναι δυνατον να τα φερνουν ετσι?? για πατα ποδι!!

κανονικά ναι αλλά από εκεί που τα πήραμε είναι φίλος της αδελφής του άντρα μου και απ'ότι μου είπε τα έφερε μόνος του για να μας τα δώσει όταν τα θελήσουμε αμέσως!!!!:shock::shock::shock::shock:

άσε πίασε το αυγό και κούρευτο

0eOLp2.png

καλημέρα κοιλουμπίτσες τι κάνετε???

jennny μου σίγουρα και η δικιά σου έτσι ήσυχη θα είναι!!!!

vasdelaki μου καλήμερα όλα κάλα σήμερα??

εγώ εχθές πήγα στον γιατρό και είδα τον κούκλο μου!!!!!:P:p:p

είναι 1200γρ με το κεφάλι προς τα κάτω αλλά ευτυχώς ψηλά ακόμα χωρίς να υπάρχει φόβος πρόωρου τοκετού :cool::cool::cool:

ο μικρός μου έχει περίεργα γούστα.....έτσι κάτω που είναι σου λέει τι να βάλω στο στόμα μου??????:confused::confused::confused::confused:

δεν βάζω το γόνατο μου να δω τι γεύση έχει!!!!:tongue::tongue::tongue:

αχ κορίτσια είναι ένα κουκλί αλλά το μόνο άσχημο είναι ότι δεν του αρέσουν οι κάμερες και δεν μπόρεσε να μας τον βλάλει φωτογραφία :-(:sad::-(

το καλό είναι ότι μου έκανε ντόπλερ και είναι και αυτό καλό

Μπραβο Ευα,ο κουκλος σου εχει μεγαλωσει για τα καλα και ειναι κ με το κεφαλι προς τα πανω τελειαααα....οσο για το γονατο εεεε εχει περιεργεια το μαναρακι σου...σου λεει μηπως εχει αλλη γευση αυτο χαχαχα.Εγω περιμενω την Παρασκευη να τη δουμε απο κοντα να δουμε τι κανει...αχ εχω μια αγωνια!!

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Vasdelaki χαιρομαι που βοηθησα κι εγω καπου ;) οσο για τα τραγουδια super μου αρεσουν παρα πολυ, καλα με το εισαι εσυ ο ανθρωπος μου ριχνω κλαααμα!!!!!!

Καλα οταν βαζω κλασσικη μουσικη η μπουμπου αρχιζει να με γαργαλαει...ειναι απιστευτο.......!δεν εχει αρχισει να κλωτσαει ακομη να ανησυχησω????

1a0fd6e0b8.png

άντε nikaki κόντα είναι 2 μέρες μόνο που λέει και το τραγούδι!!!;);););)

χαχαχαχα.....εχεις δικιο.......που θα πανε θα περασουν και ειναι κ η β επιπεδου οποτε καταλαβαινεις τι εχει να γινει!Οσο για τα επιπλα υπομονη !τι αλλο να κανεις????

1a0fd6e0b8.png

Vasdelaki χαιρομαι που βοηθησα κι εγω καπου ;) οσο για τα τραγουδια super μου αρεσουν παρα πολυ, καλα με το εισαι εσυ ο ανθρωπος μου ριχνω κλαααμα!!!!!!

Καλα οταν βαζω κλασσικη μουσικη η μπουμπου αρχιζει να με γαργαλαει...ειναι απιστευτο.......!δεν εχει αρχισει να κλωτσαει ακομη να ανησυχησω????

εμένα ο γιατρός μου είχε πεί ότι συνήθως στην 22η εβδομάδα το νιώθεις

αφού σε γαργαλάει είσαι μια χαρά κάνε υπομονή και θα έρθουν και οι κλωτσίες ;););)

0eOLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...