Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα κοιλουμπίτσες τι κάνετε???

jennny μου σίγουρα και η δικιά σου έτσι ήσυχη θα είναι!!!!

vasdelaki μου καλήμερα όλα κάλα σήμερα??

εγώ εχθές πήγα στον γιατρό και είδα τον κούκλο μου!!!!!:P:p:p

είναι 1200γρ με το κεφάλι προς τα κάτω αλλά ευτυχώς ψηλά ακόμα χωρίς να υπάρχει φόβος πρόωρου τοκετού :cool::cool::cool:

ο μικρός μου έχει περίεργα γούστα.....έτσι κάτω που είναι σου λέει τι να βάλω στο στόμα μου??????:confused::confused::confused::confused:

δεν βάζω το γόνατο μου να δω τι γεύση έχει!!!!:tongue::tongue::tongue:

αχ κορίτσια είναι ένα κουκλί αλλά το μόνο άσχημο είναι ότι δεν του αρέσουν οι κάμερες και δεν μπόρεσε να μας τον βλάλει φωτογραφία :-(:sad::-(

το καλό είναι ότι μου έκανε ντόπλερ και είναι και αυτό καλό

Μπράβο Εύα μου!!

Λοιπόν, όπως μου είπε ο γιατρός μου ψωμομένα τα αγοράκια μας!!! Είμαστε στο 90% της κλίμακας ανάπτυξης, το ξέρεις;:tongue::tongue: Και μένα πριν μια βδομάδα(28η δηλαδή) ήταν 1245γρ! Χαλάρωσα τώρα που και ο δικός σου είναι μεγαλούτσικος γιατί είχα το άγχος μην έχει επηρρεαστεί από τον διαβήτη...πάντα ο γιατρούλης μου μου τα παρουσιάζει πιο έντονα τα πράγματα για να μην παίρνω θάρρος....και τρώω!:-P

Έχασα ένα κιλό από τότε που άρχισα διατροφή, δεν μπορώ να πω ότι πεινάω, όχι...:| αλλά που και που ονειρεύομαι τίποτα γλυκό....

Έχω πρόβλημα με το fb....δεν μπορώ να συνομιλήσω....:mad:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

αχ vadelaki μου εσύ και τραγούδια σου :cry:

για άκουστε και αυτό

!

Γιατί κλαις;:tongue:

Τότε άκου αυτό!!!

Eoym0fgmzvw

Τέλειος ο Μουζουράκης!!!!:-P

qwlrp3.png

Κορίτσια βγαίνω για εξωτερικές δουλειές. Πρέπει να πάω στο σχολείο για να ταχτοποιήσω την ανανέωση της άδειάς μου...

Καλημέρα!

qwlrp3.png

Ευάκι πολύ καλός ο μπεμπούλης...αλλά τι γούστα είναι αυτά?Δεν του έφταναν τα δάχτυλα???κι εγώ σήμερα το βράδυ έχω ραντεβού στον γιατρό...στις 22.00!!!

Εγώ να δείς κάτι όνειρα που κάνω Vasdeli μου...όλο γλύκα...:)

Πάω να ετοιμαστώ κι εγώ...αρκετά τεμπέλιασα...

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα στις ομορφες μανουλες!

εγω σημερα ειμαι σπιτι με την κορακλα μου!!δεν εχουν σχολειο.Τωρα τρωει πρωινο το καλο μου μετα βουρα διαβασμα γιατι το απογευμα θα την παω στις κολλητες της με τα διαφορα θεματα μου εχει το παιδι να της δει μηνες!!

τεσπα παλι δυσκολο βραδυ περασα..jennu με κολλησες! μετα τις 3 υπνος και μαλιστα ανυσηχος! και αυτες οι καουρες...ουφ!

Ευα μου καλος ο γιος εε?!! πολυ καλα και τα κιλα του να δεις που θα βγει μεγαλο παιδι!ετοιμος για φανταρος που λενε!! χαχα!!

εγω την αλλη Τεταρτη θα παω γατρο.

Αυριο εχω ΙΚΑ οπως και την Παρασκευη το ιδιο...

και μετα μαλλον Τριτη ή Τεταρτη θα παω ξανα ΙΚΑ για την πληρωμη...α και απο τον εργοδοτη να μου υπογραψει και την αδεια τοκετου να ειμαι ετοιμη μετα αρχες Νοεμβρη να παρω το επιδομα...

ααα και βρηκα γυναικα!! 6 ευρω την ωρα και θα ερθει μονη της!!

χαχαχα!!!

επιτελους!!!

τωρα θα την παρω τηλ να συνενοηθουμε ποτε θα ερθει γιατι ερχετε απο Αγ.ΝΙΚΟΛΑΟ παρακαλω 4 φορες την εβδομαδα Ηρακλειο η γυναικα να δω που θα με χωσει!!

μου εφυγε ενα βαρος!

άντε jennaki να δεις με το καλό την τσούπρα σου το βράδυ και αύριο να έχεις και εσύ να μας πείς τα γούστα της!!!!

μαράκι μου γιατί δεν πέρνεις κανένα αντιόξινο για τις καούρες??

0eOLp2.png

δεν μου κανου τιποτα!! :( :(

εσυ καλα?

εγώ μετά την χθεσινή συνάντηση με τον γιό μου είμαι μέσα στην τρελή χαρα!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

δεν με νοίαζει τίποτα ούτε πόνοι ούτε καούρες :cool::cool::cool:

ααα εχθές δεν πρόλαβα να βγάλω φωτογραφίες την κουζίνα σήμερα όμως.....;););)

0eOLp2.png

Διαφημίσεις

βρε ειδες τον γιο σου! αυτο εχει σημασια!!!!

ολα τα αλλα δεν μετρανε!!

χαχα!!!!

εμεις εχουμε διακοπη ρευματος απο τις 7 μιση το πρωι αντε να δω ποτε θα ερθει το ρευμα........

Καλημερααααα

Ευακι σουπερ ο υιος ολοκληρο παλικαρι!!!!!

εμεις εχουμε ραντεβου αργουτσικα μιας και λειπει η γιατρος στα εξωτερικα και εχω ραντεβου 8/11..πρεπει να κλεισω και ραντεβουδακι στο ικα για να παω να μου γραψει ο γιατρος την αδεια...

Καναμε και κατι με το δωματιο του παιδιου!!!αγορασαμε τα χρωματα!!!αντε μεχρι τον Γεναρη ελπιζω να το εχουμε βαψει κιολας χαχα..

Ο γιος μου ο μεγαλος μας εχει τρελανει ..συνεχιζει και εχει τρελα μα τρελα νευρα..

Μακια μουκια..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

καλημερα καλημερα!!!!

μανουλες και μωρακια, ειστε ολοι καλα??

εγω εκανα καμπυλη ζαχαρου το σαββατο -τη μικρη-50g γλυκοζης-

και η τιμη στα 60' βγηκε 145 και ο γιατος μου ειπε οτι πρεπει να κανω οπψσδηποτε τη μεγαλη-100g- αναγκαστικα λοιπον, θα πρεπει να ξαναπαω και αυτη τη φορα για τριωρο!!!

κατα τα αλλα, παραγγειλαμε¨

κουνια, αλλαξιερα, καλαθουνα, καροτσι, καθισματακι αυτοκινητου!!

πολυ ωραια!!

οταν θα εχω χρονο αργοτερα θα σας βαλω και τις σχετικες εικονες!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

May23 ευχομαι στην μεγαλη καμπυλη να εχεις τελεια αποτελεσματα!!!θα δει και τις τιμες η διαβητολογος - vasdeli και θα μας πει σχετικα!!

μεγια τα καινουργια σας πραγματα!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...