Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Κορίτσια, άσχετο με τα της κουζίνας, αλλά εδώ και λίγες μέρες κάτι μου λέει ότι θα συνεχίσω να είμαι αγορομάνα και το 2011.Το ίδιο νιώθει κι ο Γιώργος (αγοροπατέρας, όχι αγορομάνα!).Λέτε να βγει το ένστικτο?Άντε εγώ 3 γιους, ο άντρας μου που έχει άλλον ένα από τον πρώτο του γάμο???Πότε θα νιώσει τρελή αγάπη, χαχα!!!

ακόμα ένα και έχετε ομάδα μπάσκετ :tongue::tongue::tongue:

κάμια φορά το ένστικτο έχει απόλυτο δίκιο αλλά ποίος το ακούει????

γερό να είναι και αν είναι κόρη κάθε ομάδα θέλει την μαζορέτα της!!!!!!!!

0eOLp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοίτα, δεν ξέρω τι σχέση έχεις με τη μικρή, αλλά η αγάπη γιου προς μάνα δεν υπάρχει, σου μιλάω για ΛΑΤΡΕΙΑ!Και μάνας προς γιο, αν και δεν έχω κόρη για να συγκρίνω.Και να έκανα όμως, που δεν το πολυκόβω, θα ξεχώριζα τα αγόρια, ντρέπομαι αλλά ναι.Ειδικά τον πρώτο μου...αυτός με έκανα μάνα, λέμε!Βέβαια κι ο μικρός είναι τόοοοοοοοοοοοοοοσο γλυκός που με έκανε δική του αφού έκλεισε τα 2 ως τότε τους ξεχώριζα στην καρδιά μου η άσπλαχνη (χωρίς να τους το δείχνω, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ).:oops::oops::oops:

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

χαχαχα!!!τελειο!!

Χαχα, καλό!Εννοείται, Ευάκι, γερό να είναι!!Κορτσούδια, φεύγω, σχολάω, πάω για κοτόσουπα.Δεν ξέρω άμα το προσέξατε αλλά πολύ κότα παίζει σήμερα στα μενού, χαχα.Φιλιά στις κοιλίτσες σας!!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

Κοίτα, δεν ξέρω τι σχέση έχεις με τη μικρή, αλλά η αγάπη γιου προς μάνα δεν υπάρχει, σου μιλάω για ΛΑΤΡΕΙΑ!Και μάνας προς γιο, αν και δεν έχω κόρη για να συγκρίνω.Και να έκανα όμως, που δεν το πολυκόβω, θα ξεχώριζα τα αγόρια, ντρέπομαι αλλά ναι.Ειδικά τον πρώτο μου...αυτός με έκανα μάνα, λέμε!Βέβαια κι ο μικρός είναι τόοοοοοοοοοοοοοοσο γλυκός που με έκανε δική του αφού έκλεισε τα 2 ως τότε τους ξεχώριζα στην καρδιά μου η άσπλαχνη (χωρίς να τους το δείχνω, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ).:oops::oops::oops:

εχω σχεση εξαρτησης!!χαχα!!

ενταξει παντα υπαρχει ο μπαμπας δεν το συζητω και η αγαπη αυτη ειναι μεγαληηηη αλλα το ποσο λατρευομαστε δεν υπαρχει!!

δεν ξερω στο γιο τι θα γινει .............

Θα μου πεις τι θα γίνει αν το κίντερ σου έχει τσουτσούρι, χαχα!Αλλιώς άστο!Αύριο είναι η απελευθέρωση των Γιαννιτσών, οπότε τα λέμε Πέμπτη. Πολλά πολλά πολλά φιλιά σε όλες σας.Τώρα φεύγω, με κλειδώνουνε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε:D:D:D

Vasdeli μου παντα μου τις γραφει στο βιβλιαριο του δημοσιου και απο πανω γραφει διβητης κυησης,ετσι το δικαιολογει......τωρα τι να σου πω η αληθειςα ειναι πως τα λεφτα δεν τα εχω παρει ακομα απο το ταμειο μας για να τα δωσω στο φαρμακειο αλλα φανταζομαι κατι θα μας ειχαν πει αν υπηρχε προβλημα!Εσενα γιατι δε σου τα γραφει??

1a0fd6e0b8.png

Vasdeli μου παντα μου τις γραφει στο βιβλιαριο του δημοσιου και απο πανω γραφει διβητης κυησης,ετσι το δικαιολογει......τωρα τι να σου πω η αληθειςα ειναι πως τα λεφτα δεν τα εχω παρει ακομα απο το ταμειο μας για να τα δωσω στο φαρμακειο αλλα φανταζομαι κατι θα μας ειχαν πει αν υπηρχε προβλημα!Εσενα γιατι δε σου τα γραφει??

Eγώ μέχρι τώρα τις πλήρωνα....αλλά σήμερα ρώτησα την εδώ διαβητολόγο και μου είπε ότι άνετα μου τα γράφει στο βιβλιάριο! Τις δικαιολογεί το δημόσιο....

Ευχαριστώ, Νικάκι μου!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!Ωραίο πράγμα ο ύπνος!!!Τι κάνετε?

Σαν καλή νοικοκυρούλα που είμαι σηκώθηκα έκανα τις δουλίτσες μου (όσες μπορώ :) ) και τώρα κάθομαι να πάρω μια ανάσα και μετά βούρ έξω για ψώνια και βολτίτσα!Μετά θα πάω να δώ τον μέλλοντα βαφτισιμιό μου...Αλήθεια σας έχω πεί ότι έχω έναν ολοκαίνουργιο και κούκλο βαφτισιμιό???Τι καλό μωράκι που είναι...μακάρι και η δικιά μου η τζαναμπέτισα να είναι τόσο ήσυχη...Δεν έχετε δεί μωράκι να κοιμάται τόσες ώρες...φτού φτού μη τον ματιάξω...

I3hdp3.png

Καλημέρα σας!

Εύα, προσπάθησα να σου απαντήσω στην συνομιλία αλλά κάτι έχει πάθει τοfb γμτ....Και χθες έτσι ήταν, δεν μίλησα με την Μαρία....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

καλημέρα κοιλουμπίτσες τι κάνετε???

jennny μου σίγουρα και η δικιά σου έτσι ήσυχη θα είναι!!!!

vasdelaki μου καλήμερα όλα κάλα σήμερα??

εγώ εχθές πήγα στον γιατρό και είδα τον κούκλο μου!!!!!:P:p:p

είναι 1200γρ με το κεφάλι προς τα κάτω αλλά ευτυχώς ψηλά ακόμα χωρίς να υπάρχει φόβος πρόωρου τοκετού :cool::cool::cool:

ο μικρός μου έχει περίεργα γούστα.....έτσι κάτω που είναι σου λέει τι να βάλω στο στόμα μου??????:confused::confused::confused::confused:

δεν βάζω το γόνατο μου να δω τι γεύση έχει!!!!:tongue::tongue::tongue:

αχ κορίτσια είναι ένα κουκλί αλλά το μόνο άσχημο είναι ότι δεν του αρέσουν οι κάμερες και δεν μπόρεσε να μας τον βλάλει φωτογραφία :-(:sad::-(

το καλό είναι ότι μου έκανε ντόπλερ και είναι και αυτό καλό

0eOLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...