Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

ε μια χαρα τοτε φαγκρι μου!

Με ενα 4ωρω καθαρισες πιστευω...!!

εγω να δω τι θα κανω τελικα απο την μια σκεφτομαι τα λεφτα απο την αλλη την καθαριοτητα!!

ενταξει δεν βρομαει το σπιτι προς Θεου αλλα χρειαζετε ενα καλο ειμαστε και εξοχη εδω και ετσι απο σκονη αλλο τιποτα ασε που απεναντι φτιαχνανε και μια οικοδομη και ολο το χωμα ηρθε μεσα..

για να δουμε τι θα γινει τελικα και οτι ειναι να γινει πρεπει να γινει μεσα στο επομενο 15ημερο για να ασχοληθω μετα με τα πλυσιματα ασε που και η αποθηκη πρεπει να αδειασει απο τα μωρουδιακα της Εφης ρηλαξ καροτσια μπανακι αποστειρωτηρες παρκα να καθαριστει και να βαλουμε αλλα πραγματα μεσα....αυτο βεβαια ειπε ο συζυγος οτι θα το αναλαβει!!χιχιχ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εμείς έχουμε βάλει τον ίδιο τον πάγκο για πλάτη και είναι σε σκούρο γκρί είναι πολύ εύκολο στο καθάρισμα!!! για σκέψου το σαν ιδέα και αυτό

ειναι τελειο αυτο!! το ειχαμε δει και εμεις να ειναι εξολοκληρου παγκος και τοιχος ενα αλλα πολλα τα λεφτα και ηταν μεγαλη η κουζινα οποτε το αποριψαμε ομως Λιανα εσυ δεν εχεις πολλα μετρα και ειναι πολυ καλη λυση!

μπραβο Ευακι!!

εγω να δω τι θα κανω τελικα απο την μια σκεφτομαι τα λεφτα απο την αλλη την καθαριοτητα!!

εγώ πάντως έχω γυναίκα μια στις 15 γιατί δεν την παλεύω με τίποτα μόνη μου!!! το σπίτι δεν είναι τόσο μεγάλο αλλά με τον καλό μου είναι σαν πεδίο μάχης μόνιμο!!!:mad::mad:

κάθε φορά που έρχεται της δίνω 50 ευρώ για τουλάχιστον 7-8 ώρες

0eOLp2.png

Εγώ πάλι στην κουζίνα (του υπογείου, πάνω δεν έχω ακόμη) δεν έβαλα πλακάκια στον τοίχο, αλλά το βάψαμε με ένα χρώμα που καθαρίζει με σφουγγάρι και νεράκι, για σκέψου το κι αυτό, και πιο οικονομικό και πρακτικό.

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

Εγώ πάλι στην κουζίνα (του υπογείου, πάνω δεν έχω ακόμη) δεν έβαλα πλακάκια στον τοίχο, αλλά το βάψαμε με ένα χρώμα που καθαρίζει με σφουγγάρι και νεράκι, για σκέψου το κι αυτό, και πιο οικονομικό και πρακτικό.

σωστή fangri μου και ότι ώρα θές αλλάζεις και το χρώμα!!!;);)

ααα έχω δεί στην τηλεόραση που δείχνουν ένα υλικό που όταν στεγνώσει γίνεται σαν μάρμαρο και έχει και σε πολλά χρώματα. δεν ξέρω αν το έχει δεί κάποια και ξέρει πως λέγετε θα το ψάξω....

0eOLp2.png

αληθεια??

εδω για αυτο (δεν ηταν ξυλο το υλικο ηταν κατι σαν πλαστικο) μας ειχχαν ζητησει 1500 ευρω...η κουζινα κομπλε (χωρις νεροχυτη και μπαταρια) πηγε 5000 ευρω το 2005. χωρις ηλεκτρικες συσκευες φυσικα.

και οι ντουλαπες αλλα 5000 ευρω.

το δε μεγαλο μπανιο κομπλε πηγε 7000 ευρω.

ωραια αυτη η ιδεα!!

τελεια!!!αλλαζεις και χρωμα ευκολα...

δεν το ειχα ξανακουσει!

αληθεια??

εδω για αυτο (δεν ηταν ξυλο το υλικο ηταν κατι σαν πλαστικο) μας ειχχαν ζητησει 1500 ευρω...η κουζινα κομπλε (χωρις νεροχυτη και μπαταρια) πηγε 5000 ευρω το 2005. χωρις ηλεκτρικες συσκευες φυσικα.

και οι ντουλαπες αλλα 5000 ευρω.

το δε μεγαλο μπανιο κομπλε πηγε 7000 ευρω.

λοιπόν τώρα που θα πάω σπίτι θα βγάλω φωτό την έκανα πριν από 2 χρόνια και πήγε χωρίς ηλεκτρικές συσκευές 3500 (την έκανα σε μαραγκό)

εσένα πάντως σου πήρε πολλά νομίζω ήταν από κατάστημα?

0eOLp2.png

Διαφημίσεις

ωραια αυτη η ιδεα!!

τελεια!!!αλλαζεις και χρωμα ευκολα...

δεν το ειχα ξανακουσει!

Κι εμένα η κοπέλα που κάναμε την κουζίνα (και παραγγείλαμε και την κρεβατοκάμαρα ΚΑΙ καθιστικό κ.λ.π.) μου το πρότεινε.Κι εννοείται όταν κάνω και την πάνω κουζίνα αυτό θα κάνω. Αχ,θα σκάσω.Μου φαίνεται θα πάω σπίτι να βγάζω φωτο και θα τις περάσω στο usb και μετά στον υπολογιστή της δουλειάς να δείτε μωρό, παιδιά κι ό,τι μου 'ρθει, χαχα!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

ειναι μασιφ κερασια (οχι απλα φυλλο απεξω) και πολλα μετρα η κουζινα την καναμε σε μαγαζι αλλα οχι αντιπροσωπεια γνωστης εταιρειας εδρευει μονο Ηρακλειο ο συγκεκριμενος και μας εκανε φοβερη δουλεια!

σε ενα μηνα παραδοση 50% πριν και το υπολοιπο 50% στην παραδοση...

και εννοειτε και οι μηαχανισμοι πομολα ολα μεσα ....τελικα ολα μαζι (χωρις ηλεκτρικα) πηγε 5700.

Κι εμένα η κοπέλα που κάναμε την κουζίνα (και παραγγείλαμε και την κρεβατοκάμαρα ΚΑΙ καθιστικό κ.λ.π.) μου το πρότεινε.Κι εννοείται όταν κάνω και την πάνω κουζίνα αυτό θα κάνω. Αχ,θα σκάσω.Μου φαίνεται θα πάω σπίτι να βγάζω φωτο και θα τις περάσω στο usb και μετά στον υπολογιστή της δουλειάς να δείτε μωρό, παιδιά κι ό,τι μου 'ρθει, χαχα!

χαχαχα!!!

ε αντε να δουμε....

εγω ειχα πολλες φωτο στο παλιο η/υ αλλα χαλασε και πρεπει να βγαλουμε τον σκληρο για να κανουμε back up αλλα δεν εχω ασχοληθει βαριεμαι!

Κορίτσια, άσχετο με τα της κουζίνας, αλλά εδώ και λίγες μέρες κάτι μου λέει ότι θα συνεχίσω να είμαι αγορομάνα και το 2011.Το ίδιο νιώθει κι ο Γιώργος (αγοροπατέρας, όχι αγορομάνα!).Λέτε να βγει το ένστικτο?Άντε εγώ 3 γιους, ο άντρας μου που έχει άλλον ένα από τον πρώτο του γάμο???Πότε θα νιώσει τρελή αγάπη, χαχα!!!

Κορίτσια, άσχετο με τα της κουζίνας, αλλά εδώ και λίγες μέρες κάτι μου λέει ότι θα συνεχίσω να είμαι αγορομάνα και το 2011.Το ίδιο νιώθει κι ο Γιώργος (αγοροπατέρας, όχι αγορομάνα!).Λέτε να βγει το ένστικτο?Άντε εγώ 3 γιους, ο άντρας μου που έχει άλλον ένα από τον πρώτο του γάμο???Πότε θα νιώσει τρελή αγάπη, χαχα!!!

χχαχα!!

ελα μωρε και τα αγορια εχουν αλλη χαρη λενε ερωτας!ο αντρας σου μου φαινετε εχει το αγοροσπερμα!

εγω παντως χτες ειπα στην κορη μου αυθορμητα: παμε να μαζεψουμε τα ρουχα του ΜΠΕΜΠΗ!! και μετα λεω ΩΠ!τι ειπε η μανα?!

χαχα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...