Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ααααααα!!!επιτελους την ειδα...πριν δεν εβλεπα καθολου το αλμπουμ!!

πολυ ωραια οντως!!τι χρωμα ειπες ειναι ο παγκος??αχ εμεις δεν εχουμε σχεδον καθολου γωνια..ειναι ισα ισα η στηλη και το ψυγειο στη μια!!

Γεια σας νικακι και ανετ...Καλο μεσημεριιιιι....

b353ca0f41.png26lWp2.png

μωρε Μαρακι θελω γενικο για να στρωσουμε δηλ παραθυρα κουρτινες καναπεδες κουζινα κτλ κτλ....

το παιδικο το εχω κανει το δικο μας δεν θελει πολλα τον ξενωνα θα το κανει η μαμα τελευταιο γιατι εχουμε μεσα πραγματα για το μπεμπε...

οποτε 6 ωρες σιγουρα την θελω

βασδελακι μου, αχου τον τον μπεμπουλινο σου!!!φτου φτου φτου!!!

ειναι ενας γλυκας, με το καλο κοπελα μου να τον κρατησεις στην αγκαλιτσα σου!!!

αχ τι ομορφα μπρατσακια ειναι αυτα...και δαχτυλακια και χειλακια και ματακια αχ αχ αχ!!!

Ax...άντε να έρθει εκείνη η μέρα....:P

την φοτο την βλεπετε??

Για να πάω και στο προφίλ σου....

να πω πως γεια στα χερια σας μαρακι και βασδελακι...χρυσοχερες ειστε!!!

:oops::oops::oops: Ευχαριστούμε!!!

Νικάκι, ήθελα να σε ρωτήσω...με τις ταινίες του ζαχάρου τι κάνεις; Σου τις δικαιολογούν στο βιβλιάριο του δημοσίου; γράφονται δηλαδή;

Ανετ, εσύ;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Θέλω κι εγώ να βάλω φωτο και δε μπορώ!!Μαράκι, τι τι θες τη γυναίκα, μια χαρά κούκλα την έχεις την κουζίνα!!Καλά, για την αρχι-κούκλα με τα πατίνια δεν το συζητώ!!!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

χμμμ αυτη ειναι η εικονα πριν την εγκυμοσυνη...χαχα!!

και οχι δεν ειναι πατινια αλλα οι μποτες του μπαμπα της και κρανος απο την μηχανη του ανδρος μου!

καλα και τωρα δεν ειναι χαλια αλλα θελουν καθαρισμα και οι καρεκλες και ψηλα τα ντουλαπια και απο πανω...εχουν να γινουν χμμμ απο τον Ιουνη...

μωρε Μαρακι θελω γενικο για να στρωσουμε δηλ παραθυρα κουρτινες καναπεδες κουζινα κτλ κτλ....

το παιδικο το εχω κανει το δικο μας δεν θελει πολλα τον ξενωνα θα το κανει η μαμα τελευταιο γιατι εχουμε μεσα πραγματα για το μπεμπε...

οποτε 6 ωρες σιγουρα την θελω

Μαράκι μου, εκεί στην Κρήτη μου φαίνεται είναι ακριβές οι κυρίες....Εμένα παίρνει 50 ευρώ και έχει φύγει και 3,5 μμ....ιγότερο από 7 ευρώ την ώρα έρχεται αν υπολογίσεις....Ξεκινά στις 8

Κορίτσια, σας αφήνω....

Πάω να υποδεχτώ την κόρη μου που έρχεται από το σχολείο!:P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Πωπω...Καμια λευκο δηλαδη ε?

Εγω να σας πω...δε θα εχω πολυ ελευθερο παγκο...

Στην ουσια διπλα απο τα ματια ειναι 10 εκατοστα περιπου ολος

και μετα απο την αλλη μερια του νεροχυτη μεχρι και τη γωνια της στηλης ειναι ισα ισα για να πει το φουρνακι, η καφετερια και το δοχειο που στραγγιζουμε τα πιατα..δηλαδη μονο μπροστα λιγο θα ειναι κενο..

Λετε να με δυσκολεψει πολυ?

Αχ μη μιλατε για χαλια...Γιατι εγω σκεφτομαι να μη στρωσω καθολου σ αυτο που ειμαι τωρα για να ναι καθαρα για το αλλο σπιτι..Αλλα μαλλον θα μπουμε κοντα αρχες Δεκεμβρη!!Δεν ξερω τι να κανω!!

b353ca0f41.png26lWp2.png

να μην στρωσεις φυσικα!!!

και εγω επειδη ειχα μετακομισει Δεκεμβρη (10/12) δεν ειχα στρωσει στο παλιο σπιτι και μια και καλη στο καινουργιο!

Βικακυ αυτο λεω και εγω πολυ ακριβες ρε γμτ!!

Διαφημίσεις

και μετα απο την αλλη μερια του νεροχυτη μεχρι και τη γωνια της στηλης ειναι ισα ισα για να πει το φουρνακι, η καφετερια και το δοχειο που στραγγιζουμε τα πιατα..δηλαδη μονο μπροστα λιγο θα ειναι κενο..

Αχ μη μιλατε για χαλια...Γιατι εγω σκεφτομαι να μη στρωσω καθολου σ αυτο που ειμαι τωρα για να ναι καθαρα για το αλλο σπιτι..Αλλα μαλλον θα μπουμε κοντα αρχες Δεκεμβρη!!Δεν ξερω τι να κανω!!

Μια και καλή στο καινούριο, ασυζητητί!! Και την κουζίνα, επειδή θα την έχεις και πάααααααααααρα πολύ καιρό μπορείς να την αλλάξεις όσες φορές θες ώσπου να την πετύχεις όπως τη θες!!Πλάκα κάνεις?

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Άμα είναι για γενική Μαράκι, πάω πάσο.Εγώ ευτυχώς επειδή το Δεκέμβρη θα έρθει όλος ο μεσαίος όροφος γιατί προς το παρόν είναι γήπεδο ποδοσφαίρου για τα παιδιά γλιτώνω τη γενική (δεν έχω πάρει ούτε χαλιά, ούτε κουρτίνες, τίποτα).Μένουν τα υπνοδωμάτια (που τρελαίνομαι να τα καθαρίζω) και το υπόγειο που δεν έχει και πολλά να κάνω γιατί πέρσι μετακομίσαμε Γιαννιτσά από Κατερίνη οπότε όλα είναι στη θέση τους, άντε λίγο τα ντουλάπια της κουζίνας,γιατί η ντουλαπάρα της κάτω κρεβατοκάμαρας καθαρίστηκε το σεπτέμβρη που δεν είχα τα τέκνα. :D

αντε καλο μαγειρεμα!

εγω λεω φακες αυριο να βαλω στο προγραμμα...

και εγω βγαινω παω να μαζεψω τα ρουχαλακια μας!

φιλακια σε όλες τις κοιλιτσες!!

και μην ανυσηχεις Λιανα δεν κρυωνει ο μπεμπης καλε!

εγω τοτε ειχα την Εφη 1 ετους!

εμείς έχουμε βάλει τον ίδιο τον πάγκο για πλάτη και είναι σε σκούρο γκρί είναι πολύ εύκολο στο καθάρισμα!!! για σκέψου το σαν ιδέα και αυτό

0eOLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...