Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, dimi.tra είπε:

Καλά κι εγώ που έμεινα μόνη μου αν με αφήσεις μια βδομάδα θα ζω με τοστ και σαλάτα. 😆
      Δόξα το θεό κάνει τις υπόλοιπες δουλειές, βασικά στο σπίτι μας ισχύει ο νόμος το είδες το έκανες, δεν περιμένει να του πω κάνε αυτό ή εκείνο ή το άλλο και αυτό με βοηθάει πολύ γιατί είμαι και ελεύθερος επαγγελματίας και τα ωράρια μου είναι ότι να ναι. Αλλά έχω φίλες που ο σύντροφος τους είναι σαν να μην μένει στο ίδιο σπίτι, ειλικρινά δεν την παλεύουν και με παιδιά. Όλο γκρινιάζουν ότι δεν έχουν βοήθεια από πουθενά. Το σωστό είναι μένεις στο ίδιο σπίτι; Οι δουλειές του σπιτιού είναι επίσης υποχρέωση σου. Αλλά το φαγητό, αν θέλουμε να φάμε και να μην πάθουμε δηλητηρίαση ας το κάνω εγώ... βέβαια δεν σιδερώνω να τα λέμε κι αυτα 😂

Κι εμένα γι αυτό το πήρε στο τέλος το χρησιμοποιώ εγώ ψήνει τα μπιφτέκια τέλεια 😂

Χαχαχαχα. Και εγώ έτσι. Ξέρω να μαγειρεύω αλλά φοιτήτρια και δουλειά μαζί , αραβικές και σαλάτες έτρωγα 😂 με έβαλε στον ίσιο δρόμο και τρώω από όλα. Μέχρι και αρνί με έμαθε να τρώω και λαδερά! Ούτε εγώ σιδέρωνα, το κάνω γιατί το είχε παράπονο η πεθερούλα μου 😂😂 (για να μην με ζαλίζει). Τα υπόλοιπα τα κάνουμε όλα. Πχ εκείνος καθαρίζει βεράντα με ντουλάπια εξωτερικού χώρου και όλα, εγώ κάνω φούρνο ψυγείο γενική κουζίνα, μετά συνεχίζουμε. Μαζί! Αυτό ακριβώς! Μένουμε εδώ; Και οι δύο! Οσο και να σαγαπαω αν είναι να μαζεύω και τα δικά σου και του παιδιού και του σκύλου καλύτερα να μην μένεις εδώ. Είμαστε άνθρωποι κορίτσια! Χρειαζόμαστε λίγο προσωπικό χρόνο! 
      Θα ξεκινήσω τώρα γυμναστήριο φανταστείτε! Αν δεν τα μοιραζόμασταν; Ούτε χρόνο για νύχια δεν θα είχα . 
      μην χάνετε τους εαυτούς σας! Χαρούμενη μαμά = χαρούμενο παιδι! 

Α να προσθέσω και ολας, ότι έχουμε τρομερή ευθύνη εμείς που σταματάνε να κάνουν δουλειές. Οταν καθαρίζει ο άλλος , συμμαζεύει, και όλο του λέμε όχι έτσι, ή πάμε από πάνω και τα κάνουμε, θα σταματήσει να κάνει δουλειές. Λογικό δεν είναι; Φταίμε εμείς που τα φέρνουμε σε αυτήν την κατάσταση, και μετά βλέπουμε τα παιδιά μας τα αγόρια μας πως συμπεριφερόμαστε με τον μπαμπά τους και πάνε μετά και έχουν τις ίδιες απαιτήσεις από τις συντρόφους του. Ενας φαύλος κύκλος. 

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Λιανα ο συνδιασμος ακουγεται υπεροχος,για τον παγκο εγω εχω βαλει λευκο με νερα μεσα πιο σκουρα και με εχει βολεψει!

Μαρια τι απεγινε με τη δημοσια τραπεζα??

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χαχαχα...Θα με βρισουν αμα αλλαξω και τριτη φορα παγκο...

Τα ντουλαπια που ειναι ασπρα τα επανω δεν πειραζουν ε?

γιατι λιανα μου, αφου πλερωνειιιιιιιιιιιιιιις, σιγα μη ζητησουμε και συγνωμη.

μη τρελαθουμε κιολας

κοτοσουπα μου ειχε ζητησει η μικρη αλλα ο αντρας μου ηθελε πιλαφι και ετσι ε ειπα ας του κανω το χατηρι...

η κοπελα που κανει πεντικιουρ οσες φορες της ειπα να ερθει δεν μπορει ας το καλο.Τωρα θα δω τι μπορω να κανω μονη μου και μετα θα παω σε καμμια 15αρια μερες σε ενα κεντρο(απλα ρε γμτ παιρνουν πιο πολλα λεφτα και δεν εχω ακουσει και καλα λογια)κ αν κρινω που ειχα παει για φρυδια χμμμ δεν εμεινα και πολυ ευχαριστημενη!

εγω μεχρι στιγμης βολευομουνα μονη μου για τα νυχια, τωρα αρχιζουν τα δυσκολα, ευτυχως εχει ενα πολυ ωραιο μαγαζακι στα 150 μετρα απτο σπιτι μου και θα γινω τακτικη πελατισσα

τωρα πρεπει να βρω καποιον να μου δενει τα κορδονια χαχαχαχχααχα

γιογκα κανω για να φορεσω τα πανινακια μου!:rolleyes::-P

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

την φοτο την βλεπετε??

εγω δεν βλεπω τιποτα, ουτε εδω ουτε στο προφιλ σου!

και παρεπιπτοντως να πω πως γεια στα χερια σας μαρακι και βασδελακι...χρυσοχερες ειστε!!!

IB5Vp2.png

γιατι λιανα μου, αφου πλερωνειιιιιιιιιιιιιιις, σιγα μη ζητησουμε και συγνωμη.

μη τρελαθουμε κιολας

εγω μεχρι στιγμης βολευομουνα μονη μου για τα νυχια, τωρα αρχιζουν τα δυσκολα, ευτυχως εχει ενα πολυ ωραιο μαγαζακι στα 150 μετρα απτο σπιτι μου και θα γινω τακτικη πελατισσα

τωρα πρεπει να βρω καποιον να μου δενει τα κορδονια χαχαχαχχααχα

γιογκα κανω για να φορεσω τα πανινακια μου!:rolleyes::-P

χαχαχαχαχαχα.....

ωχ καταλαβα τι θα τραβηξω μελλοντικα.....θα τα 'χω συνεχεια λυμενα.....

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

εγω γιατι δεν βλεπω τιποτις?

ααααααααααα κουζινα ακουω και κουζινα δεν βλεπω ααααααααααααα

IB5Vp2.png

και παιρνει 8 ευρω την ωρα δηλ 6 ωρες ενα 50 ευρω...σκατα αλλα δεν γινεται πρεπει να αρχισω επιτελους!

Κι εδώ στα Γιαννιτσά στα 7 ευρώ είναι η δικιά μου.Αλλά πολλές ώρες ρε συ οι 6! Θα μου πεις έχεις και σπιταρώνα.Εμένα όμως ηλεκτρική, σφουγγάρισμα και ξεσκόνισμα + 3 μπάνια πώς τα έκανε σε 4 ώρες (και μια χαρά?).Γιατί κι εμένα το σπίτι είναι 200 τ.μ. Εγώ ένα τετράωρο την έπαιρνα (τώρα τα κάνω εγώ, γιατί βαριόμουνα να την πηγαινοφέρνω). Άμα βαρύνω κι άλλο θα την ξαναρχίσω, αφού δε θα δουλεύω κιόλας!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια ο καλος μου θελει το πισι, θα βγω λιγακι και θα ξαναμπω αργοτερα, ελπιζω να πετυχω καμια, αν οχι καλο μεσημερι σας ευχομαι και καλη ορεξηηηηηηηηηηηηηηη!

ματς μουτς

IB5Vp2.png

αχαχαχχα τωρα την ειδα, εβλεπα τη μικρη με το κρανος και δεν εδωσα σημασια στο φοντο!!!χαχαχαα

λοιπον κοριτσαρες αντιος!ο κυριος με τραβαει χαχαχα

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...