Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Μακάρι να είναι και σε μένα έτσι !!! ❣️❣️

Καλέ κανένα σύμπτωμα δεν είχα τπτ 

Απλά θετικό τεστ είχα πάρει με το κιλό τότε θυμάμαι τα τεστ 

Τα συμπτώματα ήρθαν πολύ αργότερα μετά τον υπέρηχο μη σου πω

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Κι εγώ εδώ!Έδωσα 2 βεβαιώσεις και γύρισα ακμαία! Αχ, άλλες 14 εργάσιμες για την αδειούλα, ζήτω!!!Ε ρε κι έχει να ρίξω ένα μαγείρεμα μετά... Όλους τους Γαστρονόμους θα τους φτιάξω!Πάλι no fb σήμερα.Μία μία με πάει:mad::mad:Οπότε, βικάκι, από εδώ σου λέω ότι 10 εβδομάδες είναι αρκετός καιρός και για δουλείές και φγια όλα!!Μη μου αγχώνεσαι τώρα για το σπίτι.Τα του μπεμπέ να έχεις έτοιμα και τίποτ' άλλο δε μας νοιάζει!Καλά, λέω τώρα εγώ, αλλά κι εγώ θέλω ένα σπίτι να λαμποκοπά για το νινί.Ρε χαζό, ούτως ή άλλως όσο θα είσαι κλινική για το ευτυχές γεγονός η μαμά δε θα πάει σπίτι σου για τα παιδιά?Ε, κούκλα θα σου το αφήσει φεύγοντας για Αθήνα...;)

Εμένα το νοσοκομείο είναι δίπλα στο σπίτι μου, οπότε θα βγαίνω στο μπαλκόνι και θα χαιρετάω τα πουλιά μου (άσχετο, αλλά τώρα το θυμήθηκα):-P:razz::-P

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

annete μου και εγώ το ίδιο αλλά ελπίζω σήμερα να έχουμε και τις ..... ευλογίες του γιατρού γιατί με βλέπω να γίνομαι εγώ του γιατρού αν το πάμε έτσι!!!!

χαχαχαχχαχα εχει μαυρισει το ματι μας ευακι ε?χαχαχαχα

Καλά είμαστε, δόξα τω Θεώ!!!

Τα παιδάκια στο σχολείο κι εγώ εδώ...

πώς ήταν η μέτρηση;

πολυ καλη, 76...σε καμια ωρα θα φτασω το πολυ 110, καρατσεκαρισμενο

το τοστακι μιαμ

τα ρουχαλακια τους αρεσαν?

εχεις πμ

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Κι εγώ εδώ!Έδωσα 2 βεβαιώσεις και γύρισα ακμαία! Αχ, άλλες 14 εργάσιμες για την αδειούλα, ζήτω!!!Ε ρε κι έχει να ρίξω ένα μαγείρεμα μετά... Όλους τους Γαστρονόμους θα τους φτιάξω!Πάλι no fb σήμερα.Μία μία με πάει:mad::mad:Οπότε, βικάκι, από εδώ σου λέω ότι 10 εβδομάδες είναι αρκετός καιρός και για δουλείές και φγια όλα!!Μη μου αγχώνεσαι τώρα για το σπίτι.Τα του μπεμπέ να έχεις έτοιμα και τίποτ' άλλο δε μας νοιάζει!Καλά, λέω τώρα εγώ, αλλά κι εγώ θέλω ένα σπίτι να λαμποκοπά για το νινί.Ρε χαζό, ούτως ή άλλως όσο θα είσαι κλινική για το ευτυχές γεγονός η μαμά δε θα πάει σπίτι σου για τα παιδιά?Ε, κούκλα θα σου το αφήσει φεύγοντας για Αθήνα...;)

Εμένα το νοσοκομείο είναι δίπλα στο σπίτι μου, οπότε θα βγαίνω στο μπαλκόνι και θα χαιρετάω τα πουλιά μου (άσχετο, αλλά τώρα το θυμήθηκα):-P:razz::-P

μη μιλας για πουλια χαχαχχαχαα

IB5Vp2.png

υπαρχει και η αγκαλια της μανουλας..υπαρχει καλυτερο κρεββατακι?δεν νομιζω!

ολα θα γινουν ευακι μου, μην αγχεσαι!κατα ταλλα καλα?

τα υπόλοιπα όλα καλά

τελίκα ο αιματοκρίτης πήγε στο 25,9 όχι 25,8 που έργαψα εχθές τα πλευρά με έχουν ψιλοαφήσει

τον άντρα μου κυνηγάω για δουλειές αλλά δεν μου κάθετε ούτε σ'αυτό!!! :tongue::tongue:

όλα τ'αλλά δόξα τον Θέο καλά σήμερα θα δω τον παίδαρο και αν τα καταφέρω αύριο θα βάλω φωτογραφία

εσύ όλα καλά?

0eOLp2.png

Διαφημίσεις

τα υπόλοιπα όλα καλά

τελίκα ο αιματοκρίτης πήγε στο 25,9 όχι 25,8 που έργαψα εχθές τα πλευρά με έχουν ψιλοαφήσει

τον άντρα μου κυνηγάω για δουλειές αλλά δεν μου κάθετε ούτε σ'αυτό!!! :tongue::tongue:

όλα τ'αλλά δόξα τον Θέο καλά σήμερα θα δω τον παίδαρο και αν τα καταφέρω αύριο θα βάλω φωτογραφία

εσύ όλα καλά?

σουπερ ο αιματοκριτης, γλυτωνεις τα δυσκολα

δεν ζαλιζεσαι ομως βρε κουκλα μου?

αχ τι καλα που θα δεις τον κουτσουνο σου!!!

εγω 19 νοεμβρη εχω doppler, να δω ποτε θα μου πει η γιατρος να δουμε τον δικο μας!

σε καμια βδομαδα θα το θιξω το θεμα, δεν θα μου χαλασει χατηρι, ελπιζω!!!

να δω και ποσο εχει μεγαλωσει βρε παιδι μου :D

IB5Vp2.png

Οπότε, βικάκι, από εδώ σου λέω ότι 10 εβδομάδες είναι αρκετός καιρός και για δουλείές και φγια όλα!!Μη μου αγχώνεσαι τώρα για το σπίτι.Τα του μπεμπέ να έχεις έτοιμα και τίποτ' άλλο δε μας νοιάζει!Καλά, λέω τώρα εγώ, αλλά κι εγώ θέλω ένα σπίτι να λαμποκοπά για το νινί.Ρε χαζό, ούτως ή άλλως όσο θα είσαι κλινική για το ευτυχές γεγονός η μαμά δε θα πάει σπίτι σου για τα παιδιά?Ε, κούκλα θα σου το αφήσει φεύγοντας για Αθήνα...;)

Τυχερή είσαι που το σπίτι σου είναι απέναντι στην κλινική! Εγώ θα είμαι Αθήνα για την γέννα και ευτυχώς θα είναι και τα παιδια στα πεθερικά μου, στην Αθήνα αφού θα είναι διακοπές Χριστουγέννων! Η μαμά μου θα είναι στη γέννα(ελπίζω-την προηγούμενη δεν ήταν γιατί ο πατέρας μου έκανε σοβαρότατη εγχείρηση 2 μέρες πριν την καισαριή μου) και ελπίζω να έρθει και μετά στο νησί για λίγο....

πολυ καλη, 76...σε καμια ωρα θα φτασω το πολυ 110, καρατσεκαρισμενο

το τοστακι μιαμ

τα ρουχαλακια τους αρεσαν?

εχεις πμ

Ναι, κι εμένα το τοστάκι μια χαρά μου τις βγάζει! Κι εγώ μόλις μετρήθηκα, είχα 104:p μια ώρα μετά!

Τα ρούχα σούπερ!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

βασδελακι, ψεματα ειπα για την μετρηση

δεν ηταν 76 τελικα, ηταν 75 χαχαχαχα

πωπωω πολυ ξεχναω βρε παιδι μου...ερε κατακαημενο αιλσχαιμερ χαχαχα

IB5Vp2.png

παρτε κι ενα νανουρισμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=huPL-LUElTY

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Καλέ ψυχή δεν έχουν οι άντρες σας, απαπα!! Να τους πείτε ότι το σεχ κάνει καλό έμμεσα και στο μωρό γιατί χαίρεται η μαμάκα, το σώμα εκλύει ενδορφίνες, ε, με τόσο επιστημονικό τρόπο, πού θα πάει, θα κάτσει, χαχα!Ευτυχώς ποτέ δεν είχα τέτοιο θέμα με το παληκάρι μου, άσε που κι εμένα γίνεται της ....ορμόνης οπότε, βούτυρο στο ψωμί του :tongue::tongue::tongue:.Το άλλο το ξέρετε?Και καλά στο μήνα σου, το σεχ βοηθά και για τοκετό (καλά, αυτό μην του το πείτε τώρα γιατί θα σας ξανακοντέψει όταν θα πάνε οι γιοι φαντάροι!).

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

τσα να ειμαι και εγω!!

απλωσα αλλο ενα πλυντηριο και ηδη το πρωτο θα το μαζεψω σε λιγακι.Υπεροχη μερα!

και ναι επεισα τον συζυγο για γυναικα!! καλα οτι θα την επαιρνα δεν υπηρχε θεμα απλα και αυτος συμφωνησε επιτελους!!!

τωρα μου ειπαν για μια και περιμενω να δω αν θα ερθει μονη της ή αν θελει να παμε να την παρει καποιος (ελπιζω πως οχι).

και παιρνει 8 ευρω την ωρα δηλ 6 ωρες ενα 50 ευρω...σκατα αλλα δεν γινεται πρεπει να αρχισω επιτελους!

ετσι ειναι ελευθερες επαφες με το που μπεις στο μηνα σου και επισπευδει τον τοκετο...

αληθεια ειναι!

vasdelaki ηρθε το απορρυπαντικο???

καλα ολο το δωματιο της Εφης μυριζει μωρουδιλα!

επλυνα και την κουρτινα με μωρουδιακο και μιλαμε μπαινω μεσα και δεν θελω να βγω!

Καλημερα κοριτσαρες τι κανετε?

Ηλιαννα μεγεια το δωματιο...Να το χαρει και ο μπεμπης και συ...

Κοριτσια τι επισπευδει τοκετο και τα συναφη??

Εμενα δε με ζυγωνει τωρα γιατι φοβαται μην παθει τπτ ο "διαδοχος"του

οπως τον αποκαλει...χαχαχα

Αμα του πω κι αυτο...χαθηκαμε!!! :tongue:

Ανετ οσο για τα ονειρα...μια απο τα ιδια τραβαω κι εγω!!

Τουλαχιστον στον υπνο μας κανουμε οτι θελουμε!!χαχαχα

b353ca0f41.png26lWp2.png

Καλέ ψυχή δεν έχουν οι άντρες σας, απαπα!! Να τους πείτε ότι το σεχ κάνει καλό έμμεσα και στο μωρό γιατί χαίρεται η μαμάκα, το σώμα εκλύει ενδορφίνες, ε, με τόσο επιστημονικό τρόπο, πού θα πάει, θα κάτσει, χαχα!Ευτυχώς ποτέ δεν είχα τέτοιο θέμα με το παληκάρι μου, άσε που κι εμένα γίνεται της ....ορμόνης οπότε, βούτυρο στο ψωμί του :tongue::tongue::tongue:.Το άλλο το ξέρετε?Και καλά στο μήνα σου, το σεχ βοηθά και για τοκετό (καλά, αυτό μην του το πείτε τώρα γιατί θα σας ξανακοντέψει όταν θα πάνε οι γιοι φαντάροι!).

ο πρωτος γιατρος μου ειχε πει οχι επαφες το πρωτο τριμηνο, μετα μας ηρθε η αιμοραγια (που ορεξη), μετα ο πλακουντας ηταν χαμηλα, τωρα που πηρε την ανυφορα ουτε λογος

ευτυχως υπαρχουν και τα ονειρα...να μην ειμαι και αχαριστη...καλα περναω χαχαχαχα

ο κουμπαρος εθειξε το θεμα για τον τελευταιο μηνα..."καλα μεγαλε, θα βλεπεις την κοιλουμπα τουρλα και δεν θα σου κανει κουκου" αυτα ηταν τα λογια του γκρρρρρρρρρρρρρρ

κουμπαρε θα σε σκισωωωωωωωωωωω:mad::-x:-x

ετσι ειναι ελευθερες επαφες με το που μπεις στο μηνα σου και επισπευδει τον τοκετο...

αληθεια ειναι!

vasdelaki ηρθε το απορρυπαντικο???

καλα ολο το δωματιο της Εφης μυριζει μωρουδιλα!

επλυνα και την κουρτινα με μωρουδιακο και μιλαμε μπαινω μεσα και δεν θελω να βγω!

ααααααααααααααααααααα μοσχοβολια!!!!!

τι απορρυπαντικο χρησιμοποιησες μαρακι μου?

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...