Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας μανούλες Γενάρη 2011!!

Είναι καιρός που θέλω να σας γράψω!! Περίμενα πως κ πως μετά τις μανούλες του Γενάρη 2010 να δω το δικό σας καφέ!!!!!

Είμαι μανούλα του Γενάρη 2009, γέννησα την κορούλα μου στις 22/1/09 κ αυτές τις μέρες αγαπημένη της ασχολία είναι να πηγαίνει γύρω γύρω στο σπίτι το καροτσάκι της με τις κούκλες της κ να κάνει την μανούλα!

Ευχομαι σε όλες σας μια υπέροχη εγκυμοσύνη κ το Γενάρη θα διαβάζω τις γέννες σας.

Ενα γλυκό φιλι στην όμορφη κ γλυκιά Vasdeli που την ξέρω από κοντά

Σας περιμένω όλες στο Facebook λοιπόν!!! Είμαι πολύ θυμωμένη και στεναχωρημένη με αυτά που έγιναν τις τελέυταίες 3 μέρες!!! Αν δεν μπορούν να εκφράσουν κάποιοι ελεύθερα την γνώμη τους τότε εγώ δεν γίνεται να ανήκω σε ένα τέτοιο φόρουμ !!! Μακάρι να είμαι εγώ η κακιά και η καχύποπτη και να συνεχίσει αυτό το forum με την ίδια επιτυχία με την οποία εξελίχθηκε μέχρι σήμερα, αλλά δυστυχώς δεν το βλέπω να γίνεται!!! Δεν σας χαιρετώ οριστικά γιατί θα τα ξαναπούμε είμαι σίγουρη, θα σας περιμένω στα άλλα social group!!! Φιλιά σε όλες!!! Στα αιτήματα φιλίας στο facebook γράψτε μου και τα ψευδώνυμά σας από εδώ για να σας γνωρίσω!!!!

Jesgk σε ευχαριστουμε πολύ για τις ευχές σου και σου εύχομαι ολόψυχα να χαίρεσαι τα παιδάκια σου και να τα δεις όπως επιθυμείς!!!

καλησπερουδια. Σημερα μιλησα με την αννετε στο τηλεφωνο. Για καποιες μερες δε θα μπαινει γιατι δεν εχει πισι. Εχετε χαιρετισματα κ την αγαπη της!Την ελενιτσατουρκεϊ δεν την πηρα,γιατι ξεχαστηκα με τις τρεχαλες μου.Γκουφυμαμα,κριμα που αποκλειστηκαν καποιες κοπελες. Ομως πιστευω πως δε θαναι για παντα,αλλα για λιγες μερες. Ας κανουμε λιγο υπομονη και βλεπουμε. Φιλακια...

ένα μήλο την ημέρα...

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑ ΜΙΛΑΜΕ ΠΕΦΤΩ ΣΑΝ ΠΤΩΜΑ ΚΑΘΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΗΚΩΜΩ..ΕΦΑΓΑ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΧΑΖΕΥΩ ΣΤΗ ΤΙΒΙ..Ο ΥΠΝΟΣ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΒΡΥΚΟΛΑΚΙΑΣΩ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ..ΓΚΟΥΦΥ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙΣ..ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙΠΟΤΑ???

Διαφημίσεις

Μην ανησυχείς Ηλιάννα μου δεν είσαι η μόνη, ούτε κι εγώ πήρα χαμπάρι....

Jesgk σ'ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σου...να σου ζήσουν τα παιδάκια σου!!!!

Το μωρό στο τικεράκι μου σήμερα δεν είναι φτυστό το alien????

I3hdp3.png

Γειά σας μανούλες Γενάρη 2011!!

Είναι καιρός που θέλω να σας γράψω!! Περίμενα πως κ πως μετά τις μανούλες του Γενάρη 2010 να δω το δικό σας καφέ!!!!!

Είμαι μανούλα του Γενάρη 2009, γέννησα την κορούλα μου στις 22/1/09 κ αυτές τις μέρες αγαπημένη της ασχολία είναι να πηγαίνει γύρω γύρω στο σπίτι το καροτσάκι της με τις κούκλες της κ να κάνει την μανούλα!

Ευχομαι σε όλες σας μια υπέροχη εγκυμοσύνη κ το Γενάρη θα διαβάζω τις γέννες σας.

Ενα γλυκό φιλι στην όμορφη κ γλυκιά Vasdeli που την ξέρω από κοντά

Καλή μου Τζέσικα, γεια σου!!!

Ποιος να το έλεγε ότι θα σε ξανασυναντήσω εδώ...

Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Να χαίρεσαι τα κουκλάκια σου!!!

Σε φιλώ!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Κοριτσάρες μου τι κάνετε?? Εγώ μπήκα σήμερα να σας αποχαιρετήσω!!! Εγκαταλείπω το parents.gr και το parentscafe.gr!!! Σπάστηκα πολύ άσχημα με κάποια πράγματα που έγιναν και πλέον θεωρώ ότι δεν ανήκω εδώ.....Είμαι αντίθετη με το να φυμώνονται στόματα και ειδικά σε μια χώρα σαν την Ελλάδα που υποτίθεται έχουμε Δημοκρατία!!!

Το να μην δέχεσαι την άποψη κάποιον το θεωρώ απαράδεκτο και θεωρώ ρατσιστικό να διαγράφονται άτομα τα οποία δεν έχουν "μέσο" στα δυο αυτά site!!!

Θα στείλω σε όλες σας π.μ. με το ονομα μου στο facebook το mail μου και το skype μου να επικοινωνούμε γιατί δεν θέλω να χάσω τις συνγγαστρούλες μου.....χιχι!!! Σας φιλώ γλυκά και σας αγαπώ όλες ακόμα και άν δεν προλάβαμε ακόμα να γνωριστούμε καλά!!!

Γιατί βρε Ελένη μου, φεύγεις; Πολύ λυπάμαι...Μήπως να το ξανασκεφτόσουν;:|

Κάτι έγινε, η αλήθεια αυτή είναι...

Δεν κατάλαβα όμως ακριβώς τι...κάτι μου εγραψε η Μηλίτσα.....για να πάω να δω...

qwlrp3.png

κοριτσαρες μου δεν σας εχω διαβασει αλλα ελπιζω να ειστε καλα...

εγω ζορι πολυ μπηκα στην κλινικη γιατι επαθα αφυδατωση και επεσε και ηπιεση μου στο 8!

καθολου καλα δεν ειμαι αλλα το φασολακι μου ειναι καλα!!

ηρθαν και οι γονεις μου για βοηθεια..οι εμετοι ειναι διπλα νουμερο πανω απο 10 την ημερα και οι καουρες δεν το συζητω....

εννοειτε οτι γραφειο δεν πηγαινω,,,,,

δεν μπαινω γιατι ζαλιζομαι πολυ,

vasdelaki μου ξερω οτι ανυσηχησεςς!!Δευτερα πας γιατρο εε?εχεις πμ

εγω ζορι πολυ μπηκα στην κλινικη γιατι επαθα αφυδατωση και επεσε και ηπιεση μου στο 8!

ηρθαν και οι γονεις μου για βοηθεια..οι εμετοι ειναι διπλα νουμερο πανω απο 10 την ημερα και οι καουρες δεν το συζητω....

Mariaefako μου,

Πολύ χάρηκα που είσαι καλύτερα!!! Υπομονή γλυκιά μου! Όλα για το σποράκι σου! Σκέψου πόσο πολύ το επιθυμούσες....το ξέρω ότι δεν αγανακτείς αφού είσαι συνειδητοποιημένη μανούλα!!!

Εγω σήμερα είχα ραντεβού με τον γιατρούλη μου, στις 7μμ! Όλα είναι καλά, δόξα τω Θεώ! Είναι πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα της εγκυμοσύνης και από τις μετρήσεις. Το σουσαμάκι μου είναι 8,3 χιλιοστά! Η καρδούλα του χτυπάει με 170 χτύπους ανά λεπτό. Το συγκινητικό ήταν ότι όχι μόνο την ακούσαμε να χτυπάει αλλά την είδαμε και να πάλλεται!!! Τι θαύμα είναι αυτό ρε κορίτσια....Ούτε ένα εκατοστό ύπαρξη και να έχει και καρδούλα...:P Τελικά είμαι 6 εβδ και 4 ημ! Η υπερηχογραφική ηλικία συμπίπτει με την ημερολογιακή στο β' υπερηχογράφημα.

Πολύ υποτονική κίνηση....καλέ που είστε;

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Ωχ μαρακι μου,τι τραβας κι εσυ! Υπομονη, θα περασει κι αυτο! Βασδελιτσα,πολυ χαρηκα με τα νεα σου! Καλε εγκυουλες που ειστε? Ε?

ένα μήλο την ημέρα...

Άστα να πάνε Μηλίτσα μου....περονόσπορος έπεσε!

Η annete δεν μπαίνει, η Ελένη τα ίδια, η γκουφομαμά αποχώρησε, η μαριαέφη έχει εμετούς...μόνη μου έμεινα....:cry:

qwlrp3.png

καλημερααααααααα, βασδελακι μου γλυκο πολυ χαρηκα με τα νεα σου..ετσι να συνεχιστει η εγκυμοσυνη σου και ακομα καλυτερα!!!η αληθεια ειναι πως ειχα προβλημα με τι πισι για 4 μερες αλλα τωρα ολα ειναι οκ!!!εγω εχω λιγα καφε που και που αλλα δεν ανυσηχω..αν μπω στο τρυπακι καηκα (οχι πως δεν αγωνιω ετσι?)αλλα ελπιζω για το καλυτερο!!!

τα υπολοιπα θα στα γραψω με πμ!!!

φιλια σε ολες τις εγκυουλες ιανουαριου και μη!!!

goofy mom ελπιζω να επιστρεψεις πολυ πολυ συντομα στην παρεα μας, να μου φιλησεις τον γαλανοματη αγγελο σου και να μου χαιδεψεις το μικρο και ζουζουνοσπορι, φιλακια πολλα κουκλαρα μου!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

καλη εβδομαδαααααααααααααα!!!αντε να γεμιζει το καφε μας!!!

βασδελακι μου τι κανεις κουκλα!!!

μαριαεφη μου, υπομονη κουκλιτσα μου, φυσιολογικα ειναι αυτα αλλα η περιπτωση σου πολυ με στεναχωρησε..σου ευχομαι αγυριστες να ειναι οι ταλαιποριες που περασες..αλλα αυτο που εχει σημασια τελικα ειναι πως το μωρουδακι σου ειναι υγειεστατο!!!φιλακια και στο εφακι σου!!!

τζενακι την καλημερα μου και πολλα χαδακια στο σπορακι σου!!!

ηλιαννα δεν τα εχουμε πει ποτε, συντομα να κανουμε την αρχη!και επειδη δεν σου εχω ευχηθει "με το καλο το μωρακι σου, να εχεις μια υπεροχη και τελειομηνη εγκυμοσυνη"

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...