Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Μακάρι να είναι και σε μένα έτσι !!! ❣️❣️

Καλέ κανένα σύμπτωμα δεν είχα τπτ 

Απλά θετικό τεστ είχα πάρει με το κιλό τότε θυμάμαι τα τεστ 

Τα συμπτώματα ήρθαν πολύ αργότερα μετά τον υπέρηχο μη σου πω

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Κοίτα, Τζενάκι, να εκμεταλλευτείς αυτές τις ευκαιρίες μέσα στη μέρα για ύπνο, γιατί μετά θα τις ψάχνεις.Άκου κι εμένα που άδεια ξεάδεια, 6.40 στο πόδι να ετοιμάσω 2 παιδιά για σχολείο;);).Ευτυχώς, από χθες ο καλός μπαμπάκας μου τα πάει αυτός οπότε είμαι πολύυυυυυ πιο άνετη:P

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλοριζικα Μαρακι τα επιπλα!

και ο δικος μου χτες ελεγε για μια νεα συνθεση για την τηλεοραση αλλα τον εβαλα στην θεση του απλα λεγοντας ποσα λεφτα θελουμε για την γεννα και την εφορια...οποτε το ξεχασε αμεσως!!

χαχαχα!!!

μαυ τι κανεις ολα καλα?!

και εσενα jennaki μπραβο στον γιατρο δεν πληρωνεις και επισκεψεις μια χαρα!

εγω ως τωρα επισκεψεις και εξετασεις (β επιπεδου αυχενικη αιματος κτλ) εχω χαλασει: 1000 ευρω.

αλλα εχω παει και πολλες φορες στο γιατρο λογω των προβληματων....

Το κακό είναι που όλοι βασίζονται στη χαρά σου (ή στην αγωνία σου να κάνεις ένα παιδάκι) για να σε ξεζουμίσουν! Αλήθεια, ξέρετε?Εμείς οι τρίτεκνες to be (ακούς Βικάκι?) παίρνουμε 2000 με τη γέννα κι ένα 500 άρι ανά δίμηνο ώσπου το τρίτο τέκνο κλείσει τα 6!!Προχθές το έμαθα αυτό. Πάλι καλά, να δώσουν και τίποτα, όχι μόνο παίρνουν!! Άντε κορίτσια, να αυξήσουμε τον πληθυσμό της χώρας!Μαράκι και Ιωάννα, άντε άλλο ένα, χαχαχαχα!:tongue::tongue:

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

καλημερα κουκλες!τι μου κανετε?

μην απορειτε που με βλεπετε πρωινη πρωινη χαχαχα συμβαινει κι αυτο καμια φορα...για λεφτα χαχαχα...σημερα παιρνω το χαρτι για την πληρωμη απτο ικα και εχω αυπνιες...θα παρω τα λεφτακια μου επιτελους!χαχαχα

παω να διαβασω τα νεακια σας κι επιστρεφω

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

μαρακι?τι διαβασα?γαλακτομπουρεκο?φτουσου δεν ντρεπεσαι χαχαχα...τουλαχιστον εφαγες λιγο και για μας που το ζηλευουμε και δεν μπορουμε ουτε να το μυρισουμε?

αχ ρε κοριτσια τι τυχερες που ειστε, οι συζυγοι παρακαλανε ε?

ο δικος μου τον πλησιαζω και αλλαζει δρομο χαχαχχα

πολυ ορεξη ρε κοριτσια...μαλλον η δικη σας ηρθε σε μενα χαχαχαα

ολο ονειρα βλεπω, μιλαμε για πολυ σεξ, ερε τι εχει να γινει οταν με το καλο γεννησω και σαραντισω...σεισμος 10 ριχτερ χαχαχαα

τις δικες μου δουλειες τις κανει η μανουλα μου, ο συζυγος κανα πιατο ααααααααμα φιλοτιμηθει (2 φορες ολες κι ολες ως τωρα)

γλυκακια για διαβητικους μου προτειναν τα υδριωτικα...μα δεν μπορω να τα βρω γκρρρρρ τι να το κανεις...κοπελια φερε κανα κιλο ναχουμε χαχαχα

βασδελακι σου στελνω το email μου, θελω κι εγω να καμαρωσω τον γιοκα σου!

ηλιαννα καλοριζικο το δωματιο, με το καλο να το χαζευεις γεματο!!!

κατι αλλο μου ξεφυγε?χμμμμμμμμμμ για βοηθατε ρε κοριτσια

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

παω να μετρηθω και να φτιαξω το τοστακι μου, σε 5 επιστρεφω

IB5Vp2.png

καλε μονη μου μιλαω?

απαπαααααααααααα, θα με περασουν για τρελη χαχαχχαα

IB5Vp2.png

Καλημέρα!!!!

Καλά πάλι φύγατε όλες τώρα που μπήκα;:tongue:

Ανέέέέτ.....που είσαι κορίτσι μου;

εδω κοριτσαρα μου, τρωω το τοστακι μου γιατι με εκοψε η λορδα

περιμενω να με παρουν απτη δουλεια για να στειλω τον καλο μου να παρει το χαρτι για την πληρωμη...γιουπιιιιιιιιιιι

εσεις τι κανετε?τα μικρα, ο μπεμπακος?ο καιρος πως ειναι στα μερη σας?

IB5Vp2.png

Το κακό είναι που όλοι βασίζονται στη χαρά σου (ή στην αγωνία σου να κάνεις ένα παιδάκι) για να σε ξεζουμίσουν! Αλήθεια, ξέρετε?Εμείς οι τρίτεκνες to be (ακούς Βικάκι?) παίρνουμε 2000 με τη γέννα κι ένα 500 άρι ανά δίμηνο ώσπου το τρίτο τέκνο κλείσει τα 6!!Προχθές το έμαθα αυτό. Πάλι καλά, να δώσουν και τίποτα, όχι μόνο παίρνουν!! Άντε κορίτσια, να αυξήσουμε τον πληθυσμό της χώρας!Μαράκι και Ιωάννα, άντε άλλο ένα, χαχαχαχα!:tongue::tongue:

Ναι, ναι, το ξέρω για το επίδομα εφ' άπαξ του 3ου τέκνου...κάτι ακούγεται όμως ότι ίσως το καταργήσουν από το νέο έτος...δεν ξέρω αν αληθεύει....και για το 500άρι γνωρίζω....άντε να δούμε, αν δεν το ψαλιδίσουν και αυτό....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα τσούπρες τι κάνετε??

vasdelaki τι παιδαράς είναι αυτός???άντε με το κάλο!!!:cool::cool::cool:

μαράκι κοίτα μήπως ξεκλέψεις καμία ώρα να ξαπλώσεις μέσα στην ημέρα γιατί μόνο με 3 είναι δύσκολα τα πράγματα!!;);)

ηλιάννα μεγεία το δωμάτιο με το καλό να γεμίσει φωνούλες!!!:tongue::tongue::tongue: (βάλε και καμία φωτογράφια να δούμε και εμείς!!)

όσο για τις πεθερές εμένα μου βάζει χέρι για τις δουλειές αλλά από απόσταση :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ελπίζω ότι θα καταφέρει η μανούλα μου να έρθει μέσα στον Νοέμβρη γιατί βλέπω το παιδί να κοιμάτε στον καναπέ!!!

0eOLp2.png

Ναι, ναι, το ξέρω για το επίδομα εφ' άπαξ του 3ου τέκνου...κάτι ακούγεται όμως ότι ίσως το καταργήσουν από το νέο έτος...δεν ξέρω αν αληθεύει....και για το 500άρι γνωρίζω....άντε να δούμε, αν δεν το ψαλιδίσουν και αυτό....

κοριτσια, γιουχουυυυυυυυυ εδω ελλαδα..κανα επιδομα βουλευτικο δεν κοβουνε το κερατο μου...ουφ συγχιστηκα παλι

και περιμενουν να τους ψηφισουμε παλι...δεν μου κοβεται το χερι καλυτερα (φτου φτου) αποχηηηηηηηηηηηηηηηηηη απτο σεξ (αααααααααααχ) και απο τα εκλογικα δικαιωματα

αυταααααααααααα χεχεχε

οι μετρησεις πως πανε?εγω προχθες εφαγα κατι πατατουλες και εφτασα 179 γμτ...αλλα κατα ταλλα δοξα Τον Θεο

IB5Vp2.png

ο δικος μου τον πλησιαζω και αλλαζει δρομο χαχαχχα

πολυ ορεξη ρε κοριτσια...μαλλον η δικη σας ηρθε σε μενα χαχαχαα

ολο ονειρα βλεπω, μιλαμε για πολυ σεξ, ερε τι εχει να γινει οταν με το καλο γεννησω και σαραντισω...σεισμος 10 ριχτερ χαχαχαα

annete μου και εγώ το ίδιο αλλά ελπίζω σήμερα να έχουμε και τις ..... ευλογίες του γιατρού γιατί με βλέπω να γίνομαι εγώ του γιατρού αν το πάμε έτσι!!!!

0eOLp2.png

εδω κοριτσαρα μου, τρωω το τοστακι μου γιατι με εκοψε η λορδα

περιμενω να με παρουν απτη δουλεια για να στειλω τον καλο μου να παρει το χαρτι για την πληρωμη...γιουπιιιιιιιιιιι

εσεις τι κανετε?τα μικρα, ο μπεμπακος?ο καιρος πως ειναι στα μερη σας?

Καλά είμαστε, δόξα τω Θεώ!!!

Τα παιδάκια στο σχολείο κι εγώ εδώ...

πώς ήταν η μέτρηση;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

καλημέρα τσούπρες τι κάνετε??

ελπίζω ότι θα καταφέρει η μανούλα μου να έρθει μέσα στον Νοέμβρη γιατί βλέπω το παιδί να κοιμάτε στον καναπέ!!!

υπαρχει και η αγκαλια της μανουλας..υπαρχει καλυτερο κρεββατακι?δεν νομιζω!

ολα θα γινουν ευακι μου, μην αγχεσαι!κατα ταλλα καλα?

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...