Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Μακάρι να είναι και σε μένα έτσι !!! ❣️❣️

Καλέ κανένα σύμπτωμα δεν είχα τπτ 

Απλά θετικό τεστ είχα πάρει με το κιλό τότε θυμάμαι τα τεστ 

Τα συμπτώματα ήρθαν πολύ αργότερα μετά τον υπέρηχο μη σου πω

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

εμενα παλι οι καλτσες του οι περισσοτερες ειναι μονες μια θα ειναι στο καλαθι με τα απλυτα η αλλη κατω απο το κρεβατι μεσασ το παπουτσι....και μενα απο σεξ αλλα τιποτα πριν μεινω εγκυος σχεδον σε καθημερινη βαση:oops: μετα να πω την αληθεια βαριεμε υπερβολικα και μετα την αποκοληση και τις συσπασεις φοβαμαι κι ολας....ακομα δεν με ενοχλει για τις δουλεις γιατι μια ερχετε η μαμα μου σιδερωνει και κανει γενικη μια η πεθερα μου..ευτυχως εχω καελς σχεσεις και με τις 2και με βοηθανε αφανταστα....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

βοηθαειθ το δερμα να επανελθει..η θεια μου ειδε διαφορα παντως!!!

παω να παρρω γαλακτομπουρεκο και να γυρισω να βαλω το φαγητο μας..κοτοπουλο με ρυζακι σημερα κοπιαστε!

εχει και Νησι σημερα!!χαχα!!

εμενα παλι οι καλτσες του οι περισσοτερες ειναι μονες μια θα ειναι στο καλαθι με τα απλυτα η αλλη κατω απο το κρεβατι μεσασ το παπουτσι....και μενα απο σεξ αλλα τιποτα πριν μεινω εγκυος σχεδον σε καθημερινη βαση:oops: μετα να πω την αληθεια βαριεμε υπερβολικα και μετα την αποκοληση και τις συσπασεις φοβαμαι κι ολας....ακομα δεν με ενοχλει για τις δουλεις γιατι μια ερχετε η μαμα μου σιδερωνει και κανει γενικη μια η πεθερα μου..ευτυχως εχω καελς σχεσεις και με τις 2και με βοηθανε αφανταστα....

α εσυ εισαι τυχερη κ μανα κ πεθερα ουαου!!!εγω παλι τιποτα μηδεν...η μαμα στην Αθηνα ε η πεθερα χμμμ οχι!

Διαφημίσεις

Δυστυχώς εμένα η μανούλα μου δουλεύει και δεν μπορεί να βοηθήσει...όσο για την πεθερά όσες φορές ήρθε να κάνει δουλειές πέρα από το ότι μου τσάκισε τα νεύρα κάνει τσαπατσουλιές...Την τελευταία φορά που ήρθε ντεμέκ καθάρισε το μπάνιο...ξέρετε τι έκανε???Επειδή έχω καμπίνα υδρομασάζ καθάρισε μόνο τις πόρτες για να μη φαίνονται τα άλατα (και όχι το πάτωμα που ουσιαστικά ήταν λερωμένο λαι επίσης δεν μπορώ να σκύψω να το κάνω) και ψιλοπασάλλειψε τον νιπτήρα...με αποτέλεσμα όταν έφυγε και πήγα στο μπάνιο να βρώ την ντουζιέρα κάτω μέσα στην γλίτσα (γιατί όπως προείπα έκανε μόνο τις πόρτες λές κι εμένα με ενοχλούσε η αισθητική άποψη), τον μισό νεροχύτη καθαρό και όλο το πάτωμα μούσκεμα...Ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα δεν την αφήνω να ξανάρθει...άν δεν αντέχω ένα πράγμα είναι οι προχειροδουλειές...θέλω όταν γίνεται μια δουλειά να γίνεται σωστά αλλιως άστο καλύτερα...Κι όταν είχα πάθει την αποκόλληση και ήμουν στο κρεβάτι εξαιτίας της έψαχνα τρείς μπλούζες και τα μοναδικά δύο σουτιέν που με έκαναν για τρείς εβδομάδες...μιλάμε για πολλά νεύρα...Η μια μπλούζα καθώς και το ένα σουτιέν ήταν στο συρτάρι με τα εσώρουχα του γιού της και τα υπόλοιπα στην ντουλάπα με τα χειμωνιάτικα!!!!Τα έχωσε κάπου ίσα ίσα για να φύγουν από τη μέση...Καλά την λέω εγώ ο τυφώνας Κατρίνα...

I3hdp3.png

Ηλιάννα μου με τον καλό σου μένατε και πρίν μαζί ή τώρα με τον γάμο μείνατε για πρώτη φορά...

Επίσης Μαρία με σκότωσες...στου κρεμασμένου το σπίτι δε μιλάνε για σχοινί...ακούς εκεί πάς να φάς γαλακτομπούρεκο...σα δε ντρέπεσαι λέω γω...

I3hdp3.png

Vasdelaki τι ωραια νεα ...μπραβο!ο μπεμπαρος μεγαλωνει για τα καλα,τελεια.Αχ πως περναει ο καιρος,θυμαμαι οταν μας το ανακοινωσες.....:P

Οσο για τις τιμες αφου τα 'χεις ξαναπερασει ξερεις πως με λιγη προσοχη στο φαγητο ολα θα 'ναι ενταξει!Αλλα και λιγη ινσουλινη να χρειαστει μικρο το κακο,θα γινει και λιγο πιο εξυπνο χαχα.Τωρα οι τιμες ειναι αναμενομενες,αφου δεν μπορουμε να αντιδρασουμε απλα θα τα πληρωσουμε!Μακαρι να πηγαιναν ολα στο γιατρο.

Εγω αδημονω για την Παρασκευη..εχω β επιπεδουυυυυυυυυυυ........

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

εγω εδω παρουσα οχι απλα στα μουτρα να τον σπασω στο ξυλο θελω!!!!!!!!!ειδικα στο θεμα σεξ και δουλειες στο σπιτι!!

δεν μπορω ρε φιλε δεν εχω ορεξη καθολου(πραγματικα μηδεν ορεξη) και βαζε τουλαχιστον τα ρουχα ΜΕΣΑ στον καδο!!

χτες μονο μου επλυνε την χυτρα και 2 ταψια!!κουραστηκε!!!

Μαρια ακομα γελαω με τον τροπο που τα γραφεις.........

Πρεπει ομως να προσεχεις πολυ,ιδιως μετα τα υγρα.

1a0fd6e0b8.png

Πως σε νιώθω Μαράκι μου να ήξερες...Άλλο πάλι κι αυτό με το σεχ...χαλάρωσε λίγο ρε μεγάλε κι εμείς δεν κάνουμε αλλά δεν κάνουμε κι έτσι...Θές να είσαι εσύ η έγκυος να δείς την γλύκα???Αυτό έλεγα το μεσημέρι στον σύζυγο "Ευχή και κατάρα σου δίνω δεν ξέρω πως αλλά να μείνεις έγκυος σε αυτή τη ζωή έτσι για να είμαι από κοντά και να πάρω το αίμα μου πίσω..."

Τώρα αποκτήσαμε και καινούργιο κουσούρι, λέγεται "πετάω τις κάλτσες μου όπου με βρεί η ώρα και ειδικά πάνω στον καναπέ..." συνήθως μετά απο αυτό ακολουθεί και το "μη με καταπιέζεις..." και συνήθως μετά απο όλα αυτά ακολουθεί η δική μου κρίση υστερίας "άν συνεχίσεις έτσι δε θα γλιτώσεις και θα το φάς το τασάκι στο κεφάλι..." κι έτσι τελειώνει συνήθως μια τυπική ημέρα στο σπιτικό μας...Ε αφού σου έπλυνε και το ταψί και την χύτρα μην παραπονιέσαι καθόλου ο δικός μου ούτε για πλάκα δεν ασχολείται με τον νεροχύτη, ούτε κάν τον πλησιάζει...Το Σάββατο που μάζευα τα ρούχα ξέρεις τι γύρισε και μου είπε "γιατί να σε βοηθήσω?δικά σου είναι τα ρούχα δεν είναι δική μου δουλειά..."Και σε ρωτώ κύριε δικαστά του το ανοίγεις το κεφάλι στα τέσσερα ή όχι??????

αααααα ρε τζενακι....ωραια τα λες!!!!!Ευτυχως ο δικος μου δεν εχει βαρεθει ακομα,βοηθαει την κατασταση!

1a0fd6e0b8.png

xaxaxa!!τυφωνας Κατρινα!!! ε και μενα τυφωνας αλλα Μαρια!

το καλοκαιρι με την υπερεμεση μετα το νοσοκομειο ειχε ερθει ε και σκουπισε οχι ομως με ηλεκτρικη με την χειρος ε και εριξε ενα σφουγγαρισμα στα γρηγορα thats all ε και κανα 2 φορες που απλωσε τα ρουχα...δουλευει ομως να μην ειμαι αχαριστη κραταει την Εφη οταν χρειαζεται!

εχουμε καλες σχεσεις μια χαρα και μιλαμε και βολτες και απο ολα απλα δεν ειναι των δουλειων ασε που και εγω δεν θελω κιολας...τι να βλεπει και τα βρακια μου στην τελικη?! τωρα θα παει διακοπουλες στην Χιο...

Νικακι εισαι καλα?επαφες εννοειτε δεν εχουμε απλα με πρηζει και δεν μπορω αλλο!!!δεν μπορω!!

χμμ ποτε εγινε τελευταια φορα χμμμ πανω απο 15 μερες....

ασε ρε jenny θελω να φαω και λαχανοντολμαδες!! και ποιος θα τους φτιαξει??οεοε?

εγω δεν την παλευω να κατσω να τους φτιαξω...χμμ να παω απο κανενα εστιατοριο μηπως εχουν??!! εε??

Ηλιαννα εισαι πολυ τυχερη και μαμα που βοηθαει και πεθερα.....τελεια!Καλη επιτυχια στην εξεταση αυριο.

Φτιαχνω φαγητο για να ειμαι ετοιμη για το νησι...θα πεσει κλαμα παλι..το βλεπω!

please μη μιλατε για γαλακτομπουρεκα.........λυπηθειτε με!!!!!!!Παντως το σ/κ το ξεσκισα...εφαγα σουβλακι και ειχα πολυ καλη μετρηση και την Κυριακη πιτσα με ζυμη απο πολυσπορο και παλι ειχα καλη μετρηση......απιστευτοοοοοο?????

Πρεπει να βρω και κανα γλυκακι για διαβητικους γιατι δεν αντεχω αλλο......ριξτε καμια ιδεα.

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...