Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, Blue Velvet said:

Μου είπε αν θέλω να πάω και νωρίτερα,αλλά δε θα φανεί κάτι καλά και να πάω σε δύο εβδομάδες.Νομίζω πως στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάει νωρίτερα και είχαμε δει απλά σάκους και μετά την παλινδρόμηση ακούσαμε την καρδουλα της κόρης μου 

Κ ο γιατρός μου έτσι κάνει, βάζει ραντεβού περίπου 6+2 ώστε να δει καρδούλα. Είναι όντως 2 βδομάδες αγωνίας, υπομονή!

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

αυριο παω για καμπυλη ωχ και ναι θα παραλαβω σημερα στις 8το παιδικο δωματιο γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

ηλιαννα μου καλη επιτυχια αυριο στη καμπυλη και ποιος σε πιανει με το δωματιακι σημερα!με το καλο να το δεχτειτε!!!

να κανω μια ερωτηση εχω παρει μια κρεμα της φισσαν για ραγαδες αλλ δυστυχως προχτες ξεφυτρωσανε 2γυρω απο τον αφαλο :( Η βαζελινη βοηθαει?

αν λες την φισσαν μαμα την επερνα κι εγω, αλλα σε μια εβδομαδα το πολυ δεν εμενε ουτε για δειγμα..τωρα παιρνω ενα λαδακι γερμανικο frei massageΟΙ με βιταμινη Ε

και εχει μονο 3 ευρω παραπανω και θα με βγαλει μεχρι το τελος

βαζελινη καλυτερα μη βαλεις γιατι περιεχει πετρελαιο εχω ακουσει...ρωτησε το για σιγουρια μηπως λεω βλακειες

φιλια και καλη συνεχεια στη δουλεια!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και σορρυ για πριν αλλα με πεταξε στα καλα καθουμενα και μετα μου εβγαζε μνμ πως "ο διακομιστης ειναι πολυ απασχολημενος να προσπαθησω αργοτερα" γκρρρρρρρρρρρρ

ιωαννα μου μην αγχωνεσαι, αν εχει τετοιο καιρο το κανονιζουμε αλλη φορα (δεν ειμαστε για βηχαλακια και αρρωστιες τωρα) ουτως η αλλως αθηνα ειμαστε, καπου θα συναντηθουμε χιχιχι

τα αποτελεσματα γιατι την πεμπτη?στο μαιευτηριο εκανες τη καμπυλη?

καλα αποτελεσματα να εχεις κοριτσακι και φιλακια στον χρηστακη

IB5Vp2.png

ε θελω να πιστευω οτι μεχρι την τεταρτη θα εχει φτιαξει ο καιρος ..στην αθηνα μενουμε και οχι στον λονδινο..

Την καμπυλη την εκανα σε ενα τοπικο διαγνωστικο κεντρο μαζι με αιματολογικες εξετασεις ..ηταν μια κοπελα διπλα που εκανα την τριωρη και ειχε βαρεθει την ζωη της ελπιζω να την γλυτωσω..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

τα υγρα ειναι φυσιολογικα απο εκεινη την ωρα,τι να πω...

κουραση φαγκρι μου ?!τι να πεις εσυ με 2 παιδια και πας κ στην δουλεια.....!!!εγω δεν πρεπει να μιλαω.

Ιωαννα με το καλο τα αποτελεσματα!!

εγω περιμενω την πεθερα μου να μου φερει τις τιμες...εδω και 3 μερες και δουλευει και εκει......

μαρακι μου δοξα Τον Θεο

ιωαννα μου καλε τι λονδινο λες, εδω στη περιοχη κοντευουμε να γινουμε βενετια μονο οι γονδολες μας λειπουν χαχαχαχαχαα

αχ κοριτσαρες παω να απλωσω την κορμαρα μου γιατι πονεσε ο πωπουδακος μου χιχιχι :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

πολλα πολλα πολλα φιλακια!

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

εγω ακομα στηνν δουλεια κλαψ:-(...βαριεμε αφορητα και πειναω σε καμια ωρα θα μου φερουν τα τιμολογια να τα ελενξουμε μαζι με την λογιστρια πανικοβλητη θα παω σπιτι να προλαβω τα επιπλακια ευτυχως το εχω αδειο το δωματιο...θα τα πουμε το βραδυ φιλια πολλα παιρνω την κοιλια μου και φευγω χιχιχι:lol:

Καλησπέρα!

Εγώ πάντως από τα μόνα που έχω δεί χαΐρι για τις ραγάδες και ένιωσα πραγματικά ενυδατωμένη την κοιλιά μου είναι η βαζελίνη και το βούτυρο κακάο πάλι της vaseline...

αυτή της Fissan την δοκίμασα κι εγώ καλούτσικη είναι αλλά σε μια βδομάδα έχει τελειώσει...Πάντως για να μην κοροϊδευόμαστε άν έχεις προδιάθεση να κάνεις ραγάδες ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα θα κάνεις...

Έχω κάνει επίσημη δήλωση στον σύζυγο...Θα κάνουμε μαζεμένα 2-3 παιδιά όσα θές και μετα θα το κλείσουμε το "μαγαζί" θα μαζέψουμε λεφτά να πάω να κάνω ένα γενικότερο ρεκτιφιέ γιατί δεν μας βλέπω καθόλου καλά...Πως θα βγούμε του χρόνου στις παραλίες οεο???? :D :D :D

Ρε κορίτσια πείτε την αλήθεια κάποια στιγμή δεν νιώσατε την ανάγκη να τους χώσετε (τους συζύγους) μια μες στα μούτρα έτσι για να το ευχαριστηθείτε??? :P

Λυπάμαι πολύ για την φίλη σου Φαγκρί μου πέρα από την πλάκα είναι πολυ κρίμα να χάνεις τόσο νέο τον άνθρωπο σου και ειδικά όταν έχεις και τόσο μικρό παιδάκι...

I3hdp3.png

εγω εδω παρουσα οχι απλα στα μουτρα να τον σπασω στο ξυλο θελω!!!!!!!!!ειδικα στο θεμα σεξ και δουλειες στο σπιτι!!

δεν μπορω ρε φιλε δεν εχω ορεξη καθολου(πραγματικα μηδεν ορεξη) και βαζε τουλαχιστον τα ρουχα ΜΕΣΑ στον καδο!!

χτες μονο μου επλυνε την χυτρα και 2 ταψια!!κουραστηκε!!!

οσο για τις ραγαδες αν υπαρχει προδιαθεση θα κανεις οτι κρεμα και αν βαλεις...η θεια μου που ειχε πολλες εβαζε συνεχεια κρεμες αλλα τιποτα τζιφος με την simulcium μετα κατι ψιλοεστρωσε...

Πως σε νιώθω Μαράκι μου να ήξερες...Άλλο πάλι κι αυτό με το σεχ...χαλάρωσε λίγο ρε μεγάλε κι εμείς δεν κάνουμε αλλά δεν κάνουμε κι έτσι...Θές να είσαι εσύ η έγκυος να δείς την γλύκα???Αυτό έλεγα το μεσημέρι στον σύζυγο "Ευχή και κατάρα σου δίνω δεν ξέρω πως αλλά να μείνεις έγκυος σε αυτή τη ζωή έτσι για να είμαι από κοντά και να πάρω το αίμα μου πίσω..."

Τώρα αποκτήσαμε και καινούργιο κουσούρι, λέγεται "πετάω τις κάλτσες μου όπου με βρεί η ώρα και ειδικά πάνω στον καναπέ..." συνήθως μετά απο αυτό ακολουθεί και το "μη με καταπιέζεις..." και συνήθως μετά απο όλα αυτά ακολουθεί η δική μου κρίση υστερίας "άν συνεχίσεις έτσι δε θα γλιτώσεις και θα το φάς το τασάκι στο κεφάλι..." κι έτσι τελειώνει συνήθως μια τυπική ημέρα στο σπιτικό μας...Ε αφού σου έπλυνε και το ταψί και την χύτρα μην παραπονιέσαι καθόλου ο δικός μου ούτε για πλάκα δεν ασχολείται με τον νεροχύτη, ούτε κάν τον πλησιάζει...Το Σάββατο που μάζευα τα ρούχα ξέρεις τι γύρισε και μου είπε "γιατί να σε βοηθήσω?δικά σου είναι τα ρούχα δεν είναι δική μου δουλειά..."Και σε ρωτώ κύριε δικαστά του το ανοίγεις το κεφάλι στα τέσσερα ή όχι??????

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

επιτελους μπηκα στπιτι ριχνει μια βροχη εξω καρεκλοποδαρα με πηρανε και απο τον αστερια μεχρι της 9θα τα φερουν γιουπιιιιιιιιιιιιι...θα εχει ερθει και ο συζυγος και θα το κανουμε κουκλακι...παω να φαω γιατι γουργουριζει το στομαχακι μου σημερα...οσο για το θεμα σεξ τι να πω και μενα ζηταει αλλα ο γιατρος μας εχει απαγορεψει τις συχνες επαφες γιατι ο μπεμπης ειναι πολυ χαμηλα οποτε μια φορα στης 15και εχω βρει την υγεια μου γιατι και εγω δεν εχω καμια ορεξη...αυριο δεν δουλευω αλλα πρεπει στης 9να παω να κανω την καμπυη ωχ ωχ

εμενα με βοηθαει δεν μπορω να πω πιατα βεβαια δεν εχει πλυνει αλλα τα βαζει στο πληντυριο πιατων...ρουχα εχει επειχηρηση να πλυνει αλλα εβαλε διαφορα χρωματα και τα περισσοτερα βγηκανε χρωματιστα..:rolleyes:γενικα προσπαθει να με βοηθαει βεβαια 2μηνες ειμαστε μαζι στο σπιτι εχουμε ακομα

ναι η κρεμα αυτη ειναι για μετα την γεννα...

αντε Ηλιαννα μου με το καλο τα επιπλα...!!!!!!!!!!!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΞ..δεν τον αφωνω ετσι αλλα δεν μπορω και συνεχεια το ιδιο βιολι ρε κοριτσια μα το Θεο ωρες ωρες δεν παλευονται!

οι καλτσες?!αχ μεγαλο θεμα στο πατωμα μονιμα μεχρι που του ειπα οτι δεν θα πλενονται και καπως εστρωσε....

χαχαχα!!εμενα στην αρχη που μειναμε μαζι δεν εκανε τιποτα τωρα εε κατι γινεται μερικες φορες...

αακομα περιμενω να βαλει μια κουβερτα ψηλα στην ντουλαπα εδω και μια βδομαδα....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...