Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kate724 είπε:

Έπαιρνα φάρμακα για διέγερση για 5 μέρες και ο γιατρός δεν είδε αποτέλεσμα οπότε μου είπε να τα σταματήσω γιατί δεν έχει νόημα.

Καλά έκανε και σε σταμάτησε. Σε τέτοιες περιπτώσεις αποτέλεσμα έχουν οι φυσικοί κύκλοι και οι τροποποιημένοι φυσικοί. Θέλει υπομονή αλλά αξίζει. Καλή αρχή θα σου ευχηθώ και να μαζέψεις όσο γίνεται πιο γρήγορα τα εμβρυακια (ούτε εγώ είχα ανταπόκριση στα φάρμακα αλλά στους φυσικούς τα πήγα πολύ καλά)

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Ανετάκι, δεν είναι μπλε μπλε, είναι βεραμάν για ουδέτερο, χαχα!Μαράκι, εκεί που έκανες της Έφης σου μπήκα και τα έκανα. Πώς είσαι? όταν σπάνε τα νερά, δε σταματάει μετά να τρέχει ως τη γέννα.Μήπως παρακουράζεσαι ρε συ?Αμαρτία, κάνε λίγο κράτει τώρα στα τέλη, πουλί μου....

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Υπομονή, τζενάκι.Όπως τα δικά μας νεύρα είναι στην τσίτα έτσι είναι και των συζύγων.Κορίτσια, μια γνωστή μου έχασε τον άντρα της την Παρασκευή από ανακοπή, 37 χρονών...οπότε, ας τους χαιρόμαστε γιατί....

ωχ τι κρίμα.....νέος άνθρωπος....κρίμα

0eOLp2.png

καλημέρα και από μένα

κορίτσια βάλτε και μένα στους συζυγοκτόνες!!!! ακόμα δεν έχουμε κάνει τίποτα για το παιδικό!!!!!!

και να σκεφτείτε ότι τις τιμές στο ιασώ τις έχουν ρίξει 40% εδώ και κάτι μήνες:roll:

πωπω ρε Μαράκι μόνο 9 βδομάδες????? τι κάλα!!!!!:tongue::tongue::tongue:

annete μου και εμένα τα ίδια μου λέει για να τους δω να το έχουν αυτοί για 9 μήνες και να τους λέμε εμείς όχι αυτό και όχι εκείνο ;););)

9 εργάσιμες μερούλες και άδεια!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue: μετά θα σας παρακολουθώ πιο καλά από το σπίτι

καλημερα ευακι, εμεις που δεν εχουμε ξεκινησει τα ψωνια ακομα?

ολο λεμε αντε απο βδομαδα και ολο κατι γινεται...

αλλα απο τεταρτη θα ξεχυθουμε στους δρομους, δεν παει αλλη αναβολη

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Ανετάκι, δεν είναι μπλε μπλε, είναι βεραμάν για ουδέτερο, χαχα!Μαράκι, εκεί που έκανες της Έφης σου μπήκα και τα έκανα. Πώς είσαι? όταν σπάνε τα νερά, δε σταματάει μετά να τρέχει ως τη γέννα.Μήπως παρακουράζεσαι ρε συ?Αμαρτία, κάνε λίγο κράτει τώρα στα τέλη, πουλί μου....

χαχαχααχα οχι γιαννης γιαννακης χαχαχαχα

και χαρα στο κουραγιο σου που δεν θες να μαθεις το φυλλο...σημασια βεβαια ειναι να ειναι γερο αλλα λεμε τωρα!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

οχι ρε γμτ νεος ανθρωπος :-(

συλληπητηρια στην οικογενεια

Ο Θεος να δινει κουραγιο στην κοπελα

ας ειναι καλα φαγκρι μου κι ας μας τρελενουν, δεν το συζητω

Το χειρότερο είναι που υπάρχει και παιδάκι, 4 χρονών...Άσε, τι να λέμε τώρα.Τόση τύχη αυτό το κορίτσι...

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

να μαι και εγω καλημερα στην δουλιτσα σημερις μεχρι της 6...φιου...βασδελι τι τιμες ειναι αυτες??να τραβηξω τωρα τα μαλλια μου η μετα??εμενα μου ζηταει ο γιατρος 1800για φ.τ και 2000για κ.τ. δηλαδη αμα μεινω σε 2κλινο που ελεγα θελω 5000Ε παναγια μου...παλι οι γονεις μας θα τα δωσουν...πανακριβα ειναι γμτ και ο δικος μου γιατρος δεν παει σε δημοσιο...φανκρι συλληπητηρια στην γνωστη σου πωπω τρεμω σε αυτη την ιδεα....στα δικα μας τωρα και εγω εχω ξινιλες και πολλες καουρες την νυχτα αυριο παω για καμπυλη ωχ και ναι θα παραλαβω σημερα στις 8το παιδικο δωματιο γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

συγνωμη στις τιμες να συμπεριλαβω και το 11%?????ααα δεν παμε καλα....το τικερακι μου αλλαξε φουσκωσε κι αλλο η κοιλια μου αντε υπομονη 10-12βδομαδες ακομα..:D

ηλιάννα με το καλό το δωμάτιο!!

εμένα για τις ξυνήλες μου έδωσε αντιόξινα 1 κάθε βράδυ και ύπνο με 2 μαξιλάρια ;)

ΑΑΑ ξέχασα ο αιματοκρίτης μου πήγε στο 25,8 γιουπι γιουπι γιουπι άντε μπας και γλυτώσω τις ενέσεις :?

0eOLp2.png

Διαφημίσεις

καλα παω και εγω να φαω το τοστακι μου και να ξαναγυρισω στην δουλιτσα..ευτυχως το γραφειο μου ειναι πισω πισω και δεν φαινετε τι κανω στον υπολογιστη ;)

Μόνο στο τικεράκι φο΄΄υσκωσε η κοιλιά, γιατί κατά τ' άλλα...χαχα.Άντε, ποιος σας πιάνει άμα έρθει και το δωμάτιο.Σε βλέπω όλη μέρα εκεί μέσα να χαϊδεύεις τα σεντονάκια:tongue::tongue::tongue: Για τις ραγάδες, νομίζω ότι δε φεύγουν γενικώς, αλλά μη σε πάρω και στο λαιμό μου.Σίγουρα είναι ραγάδες?:confused:

Καλημερααααα

Πηγα πρωι πρωι και ηπια την γλυκοζη μου (50μλ) εκανα και λοιπες αιματολογικες και ουρων και την Πεμπτη περιμενω τα απτελεσματα..

Αννετ ερχεται η σειρα μας..ευελπιστω μονο σε καλυτερο καιρο ...

Vasdeli μου συγκιμηθηκα πολυ με τον υπερηχο ...πολυ καθαρος υπερηχος ...κουκλι..με το καλο να το παρεις αγκαλια..

Εμεις περασαμε καλα αν εξαιρεσεις οτι ο χρηστος μας εχει αλλαξει τα φωτα απο γκρινια και νευρα και πεισμα...τι θα κανω η μανα με τα 2 οεο???

παω να κανω καμμια δουλεια να εκμεταλευτω την μερα .,..

Μακια

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...