Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kate724 είπε:

Έπαιρνα φάρμακα για διέγερση για 5 μέρες και ο γιατρός δεν είδε αποτέλεσμα οπότε μου είπε να τα σταματήσω γιατί δεν έχει νόημα.

Καλά έκανε και σε σταμάτησε. Σε τέτοιες περιπτώσεις αποτέλεσμα έχουν οι φυσικοί κύκλοι και οι τροποποιημένοι φυσικοί. Θέλει υπομονή αλλά αξίζει. Καλή αρχή θα σου ευχηθώ και να μαζέψεις όσο γίνεται πιο γρήγορα τα εμβρυακια (ούτε εγώ είχα ανταπόκριση στα φάρμακα αλλά στους φυσικούς τα πήγα πολύ καλά)

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

τι θα διαλεξεις??

φανταζομαι σουιτα εεε?????? χαχαχα!!

Πλάκα κάνεις, ε;

όσο το σκέφτομαι μπιμπικιάζω....μ' αρέσει που ονειρευόμουν και δίκλινο....Δεν θέλω ούτε μια δραχμή να τους δώσω αυτούς....Θα ήθελα στον γιατρούλη μου να τα δώσω που είναι άνθρωπος....Δεν μας έχει πάρει δεκάρα τσακιστή σε ΟΛΕΣ τις εγκυμοσύνες...ούτε για εξετάσεις, ούτε για έκο, τπτ,τπτ...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα ! vasdeli τα ειδες τα δωματια απο μεσα? 3κλινο με 3κλινο superior εχει μεγαλη διαφορα σαν χωρος?

Όχι, δεν τα είδα τώρα.....Αλλά και αυτό με τον διαχωρισμό σε απλό και σουπίριορ...μεγάλη απάτη...

qwlrp3.png

Καλημέρα κι από μένα. Ρε κορίτσια, στις κλινικές εκμεταλλεύονται λίιιιιιγο τη χαρά μας και βαράνε στο ψαχνό ή μου φαίνεται? Επίσης αυτό που δε μου άρεσε στη γενική κλινική στη Θεσσαλονίκη που είχε γεννήσει μια φίλη μου (Τζενάκι, Τζένη την λένε κι εκείνη!)ήταν που το μωρό της το πήγαιναν μόνο για να φάει.Ενώ στο διαβαλκανικό που γέννησε η κουνιάδα μου είχε δικαίωμα rooming in. Εγώ αντίθυετα στο νοσοκομείο τα είχα τα κουταβάκια μου όλη μέρα και νύχτα, εκτός 10-1 το πρωί που τα έπαιρναν να τα μπανιαρίσουν, ζυγίσουν, εξετάσουν και λοιπά.Οπότε βγαίνοντας από το νοσοκομείο, ήξερα να κάνω τα βασικά με το μωρό. Η Τζένη το είχε πάρει σπίτι και το κοιτούσαν με τον άντρα της και λέγανε τώρα τι το κάνουμε?Γι' αυτό, για όσες γεννήσετε σε κλινική (για πρώτο παιδί μιλάω) προτείνω το rooming in,αν επιτρέπεται, βέβαια.Να σας πω, ξινίλες το βράδυ καμιά?

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Καλημέρα, Βικάκι!Έντονο πρόβλημα?Εμένα τα βράδια με πίάνουν, αλλά ξαπλώνω με λίγο σηκωμένο το μαξιλάρι και οκ. Κάνεις κάτι άλλο εσύ?Μου έστειλες κάτι στο fb?Δε μπορώ να μπω κι αν υποψιαστώ ότι είναι το τετραδιάστατο του μπέμπη σου..... :evil::evil::evil::evil::evil:

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα, Βικάκι!Έντονο πρόβλημα?Εμένα τα βράδια με πίάνουν, αλλά ξαπλώνω με λίγο σηκωμένο το μαξιλάρι και οκ. Κάνεις κάτι άλλο εσύ?Μου έστειλες κάτι στο fb?Δε μπορώ να μπω κι αν υποψιαστώ ότι είναι το τετραδιάστατο του μπέμπη σου..... :evil::evil::evil::evil::evil:

Δεν κάνω κάτι άλλο, κι εγώ με το μαξιλάρι...όχι πολύ έντονο το πρόβλημα.

Στο fb δεν μπόρεσα...

Για άνοιξε το μέιλ σου, να δεις τον παίδαρο!:-P

qwlrp3.png

Αχου, το παληκάρι μου, τι καλό είναι!Και τι ωραία μυτούλα(τέτοιες που μου αρέσουν, χαχα, είπαμε το κόλλημα!).Είδες πώς φαίνεται ρε Βικάκι, σα να το έχεις μπροστά σου δεν είναι?Απίστευτο... Άντε να βάλω ίντερνετ στο σπίτι να σας στείλω κι εγώ το Βασιλοπουλάκι νούμερο 3!

Καλημέρα!Fangri μου απ'όσο ξέρω εξαρτάται σε τι δωμάτιο είσαι...στο τρίκλινο που μπαινοβγαίνει ένα σωρό κόσμος λογικό είναι να μη σου αφήνουν συνέχεια το μωρό...κι εμένα μια φίλη μου στο διαβαλκανικό έκλεισε μονόκλινο για να έχει το μωρό συνέχεια μαζί της...

Οι τιμές είναι πολύ απλά εξωφρενικές...και γιατί τέτοιος διαχωρισμός με επισκληρήδιο ή χωρίς ή καισαρική?Για πόσες μέρες είναι?Σκέφτομαι σιγά σιγά να αρχίσω κι εγώ την έρευνα αγοράς...

Χτές βάψαμε το μισό παιδικό μόνο το πάνω μέρος που είναι πράσινο την άλλη εβδομάδα πάμε για το δεύτερο ημίχρονο...εάν ακούσετε την επόμενη Κυριακή τίτλο στις ειδήσεις "Εγκυμονούσα σκότωσε τον σύζυγο της με πινέλο" εγώ θα είμαι!Άγιο είχε που μου την γλίτωσε χτές...αυτοί οι άντρες είναι απίστευτοι...Είναι ικανοί να κάνουν την διαδρομή Θεσσαλονίκη Αθήνα μέσω Αμερικής...

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

φαγκρι τι τελεια τα νεα σου τικερακια!!!

φανταστικα!!

Βικακυ αστα πανακριβα! αληθεια δεν σου παρνει λεφτα ο γιατρος?μπραβο!!

δηλ μονο την αμοιβη του για τη γεννα?ποσα αν επιτρεπετε?>

εμενα περνει 50 ευρω με υπερηχο οταν παω για εξετασεις να δει ή να μου γραψει δεν μου παιρνει τιποτα και για τη γεννα υπολογιζω γυρω στα 1200-1500 ευρω δεν ξερω δεν το εχω ρωτησει ακομη τι θα παρει...

jenny μαζι θα μας γραφουν στην εφημεριδα!!

καλημερα κουκλες και καλη εβδομαδα!!!

βρε τζενακι με εκανες και γελασα πολυ πρωι πρωι χαχαχαχαχα

ακους εκει "Εγκυμονούσα σκότωσε τον σύζυγο της με πινέλο"αχχαχαχαα

χαχαχχαχαχαχχαχα νασαι καλα βρε κουκλα μου χαχαχαχχαχαχαχα

ο δικος μου με κοιταει καλα καλα...σου λεει τι επαθε αυτη και χαχανιζει και μου ταρακουναει το παιδι χαχαχαχχαχα εχει φαει τρελο κολλημα ο τυπος

-μη καθεσαι καθιστη πολυ ωρα, μου τον ζουμπας

-μη γελας, μου τον ταρακουνας

-μη γυρνας πλευρο, μου τον ξεβολευεις

αααααααααααααααααααααααααααααα θα τον διωξω δεν παει αλλο χαχχαχαχαα

βασδελακι μου, τα ζουζουνακια σου τι κανουν?φανταζομαι χαρα μολις σε ειδαν!!!

ο μπεμπουλης καλα?

για τις τιμες δεν θα το σχολιασω...αυτες ειναι οι μειωμενες για να χτυπησουν το γαια που λυσσαξανε?και μη χειροτερα

φαγκρι με γεια τα τικερακια κοπελα μου, του μπεμπε γιατι σε γαλανη αποχρωση?μηπως εχουμε κανενα ενστικτο?χαχχααχα

μαρακι μου, ενταξει με τα υγρα?μειωθηκαν?η ζουζουνα καλα?

ιωαννα μου, καλη επιτυχια με την καμπυλη σημερα, περιμενουμε αποτελεσματα!

οι υπολοιπες κουκλιτσες τι κανετε?

σας φιλω μουυυυυυυυυυυυυυατς!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Καλημέρα!Fangri μου απ'όσο ξέρω εξαρτάται σε τι δωμάτιο είσαι...στο τρίκλινο που μπαινοβγαίνει ένα σωρό κόσμος λογικό είναι να μη σου αφήνουν συνέχεια το μωρό...

Γιατί ρε συ να μπαινοβγαίνουν συνέχεια?Δεν έχει επισκεπτήριο??Αυτό με τον κόσμο και το μωρό είναι κάπως.....

Χτές βάψαμε το μισό παιδικό μόνο το πάνω μέρος που είναι πράσινο την άλλη εβδομάδα πάμε για το δεύτερο ημίχρονο...εάν ακούσετε την επόμενη Κυριακή τίτλο στις ειδήσεις "Εγκυμονούσα σκότωσε τον σύζυγο της με πινέλο" εγώ θα είμαι!Άγιο είχε που μου την γλίτωσε χτές...αυτοί οι άντρες είναι απίστευτοι...Είναι ικανοί να κάνουν την διαδρομή Θεσσαλονίκη Αθήνα μέσω Αμερικής...

Υπομονή, τζενάκι.Όπως τα δικά μας νεύρα είναι στην τσίτα έτσι είναι και των συζύγων.Κορίτσια, μια γνωστή μου έχασε τον άντρα της την Παρασκευή από ανακοπή, 37 χρονών...οπότε, ας τους χαιρόμαστε γιατί....

καλημέρα και από μένα

κορίτσια βάλτε και μένα στους συζυγοκτόνες!!!! ακόμα δεν έχουμε κάνει τίποτα για το παιδικό!!!!!!

και να σκεφτείτε ότι τις τιμές στο ιασώ τις έχουν ρίξει 40% εδώ και κάτι μήνες:roll:

πωπω ρε Μαράκι μόνο 9 βδομάδες????? τι κάλα!!!!!:tongue::tongue::tongue:

annete μου και εμένα τα ίδια μου λέει για να τους δω να το έχουν αυτοί για 9 μήνες και να τους λέμε εμείς όχι αυτό και όχι εκείνο ;););)

9 εργάσιμες μερούλες και άδεια!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue: μετά θα σας παρακολουθώ πιο καλά από το σπίτι

0eOLp2.png

Υπομονή, τζενάκι.Όπως τα δικά μας νεύρα είναι στην τσίτα έτσι είναι και των συζύγων.Κορίτσια, μια γνωστή μου έχασε τον άντρα της την Παρασκευή από ανακοπή, 37 χρονών...οπότε, ας τους χαιρόμαστε γιατί....

οχι ρε γμτ νεος ανθρωπος :-(

συλληπητηρια στην οικογενεια

Ο Θεος να δινει κουραγιο στην κοπελα

ας ειναι καλα φαγκρι μου κι ας μας τρελενουν, δεν το συζητω

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...