Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kate724 είπε:

Έπαιρνα φάρμακα για διέγερση για 5 μέρες και ο γιατρός δεν είδε αποτέλεσμα οπότε μου είπε να τα σταματήσω γιατί δεν έχει νόημα.

Καλά έκανε και σε σταμάτησε. Σε τέτοιες περιπτώσεις αποτέλεσμα έχουν οι φυσικοί κύκλοι και οι τροποποιημένοι φυσικοί. Θέλει υπομονή αλλά αξίζει. Καλή αρχή θα σου ευχηθώ και να μαζέψεις όσο γίνεται πιο γρήγορα τα εμβρυακια (ούτε εγώ είχα ανταπόκριση στα φάρμακα αλλά στους φυσικούς τα πήγα πολύ καλά)

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσακια μου πριν λιγο ξυπνησα και απολαμβανω ενα ωραιοτατο αβγο βραστο...εχουμε σ.μαρκετ σημερα και το ποσο μου αρεσει δεν περιγραφετε..χαχαχαχα...μπραβο βασδελακι για της μετρησεις....εδω τις εχω βαλει της φωτο;)

εχω παρεικαι εγω τετοιες σακουλες κανουν πολυ καλη δουλεια...εχω βαλει μεσα κουρτυινες και κουβερτες που πιανουν ογκο και φανταστειτε το ντουλαπι μου χωραει 4κουβερτες με αυτες της σακουλες..

καλησπερουδια στις μανουλες με τις ομορφες κοιλουμπιτσες!!!

εμεις ειμαστε πολυ καλα και ευχαριστηθηκαμε υπνο (τουαλετα μονο 2 φορες,απιστευτο), αν και ο μπεμπουλινος καθε πρωι 11 με 11 και τεταρτο ξυπναει και χορευει ασταματητα χιχιχι!

εχθες βρεθηκαμε με το βασδελακι και χαρηκα παρα μα παρα πολυ!

βασδελακι μου, εισαι μια γλυκα, σου στελνω πολλα πολλα φιλακια...απο μακρια αυτη τη φορα...οπως επισης και στα ζουζουνια σου που τωρα θα κανετε αγαπουλιτσες!

οι μετρησεις σου ετσι να συνεχιστουν μεχρι τελους...μπραβο, πολυ χαρηκα!

μακαρι να μπορουσα να σας γνωρισω ολες!!!

τωρα σειρα εχει η joa την τεταρτη πρωτα Ο Θεος!joa μου εισαι ετοιμη?χαχαχαχα

το βραδακι εχουμε εξοδο σε ταβερνουλα...μπεμπουλης-μανουλα-μπαμπακας-γιαγιακα και προγιαγιακα!!!πωπω απο τωρα σκεφτομαι τι να φαω...οι υπολοιποι πα'ι'δακια...σλουρπ...εγω?με καμια μπριζολα μοσχαρισια με βλεπω και σαλατα...ααααααχ πατατουλες,τζατζικακια,παπαρες στη σαλατα...αααααααααααααααααα χαχαχα συγνωμη αν σας λυγωσα

πολλα φιλακια και καλο σ/κ σας ευχομαι!

μακιαααααααααα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

καλα βρε που ειστε ολες σημερα?εμεις ετοιμαζομαστε για βολτιτσα ποτακι ο συζυγος και χυμο εγω η ενα ποτηρακι κρασι;)....εφυγα θα τα πουμε προς το μεσημερακι χιχιχι φιλια σε ολες καλο βραδυ να εχουμε..

Διαφημίσεις

δεν σας ειπα τι επαθα ομως σημερα.γυρναω απο την πεθερα μου και παω τουαλετα και ειχα πολλα πολλα υγρα που ειχα λερωσει και το παντελονι.τρομαξα νομιζα οτι σπασανε τα νερα αλλα ευτυχως δεν ηταν τιποτα....

βεβαια εκεινη την ωρα τα παιξα....δεν ηταν ο αντρας μου σπιτι και ημουν μονη με την Εφη και σκεφτομουν οτι αν κατι παει στραβα δεν θα εχω κανεναν να με παει στην κλινικη και το χωριο ειναι και μακρια 12 χλμ απο την κλινικη και δεν περνανε ταξι απο εδω...επαθα σοκ μετα συνηλθα. Το παρακολουθησα και ολα οκ τωρα...

παω για ντους και νανακια αντε να δω πως θα παει η βραδια

καλημερα!

πηρα τον γιατρο και μου ειπε οτι μαλλον ηταν ορμονικο αν ειχαν σπασει τα νερα θα ετρεχαν στην ουσια και επειδη απο την ωρα που σπανε τα νερα εχεις περιπου 12 ωρες να γεννησεις σιγουρα θα ειχα πονους...

αν ξαναδω ή με πιασουν πονοι τοτε παω στην κλινικη φυσικα.

εβαλα το 1ο πλυντηριο ρουχα του μωρου γεμισε μωρουδιλα το μπαλκονι!

καλησπεριζω τα ομορφα κοριτσια!!!

μαρακι μου, λαχταρισες παλι...αλλα τελος καλο ολα καλα

κι εγω ψιλοαγχονομαι μη σπασουν τα νερα, δεν ειμαστε για τετοια τωρα

θετικη σκεψη λοιπον και ξεκουραση

κι οταν λεει ορμονικο τι εννοει...δεν μπορεις να το τσεκαρεις με καποια εξεταση να δεις τι φταιει για τα υγρα σε αυτη τη ποσοτητα?

ουφ...μεχρι να γεννησουμε θα μας βγει η ψυχη ρε παιδι μου

καλα να περασετε σημερα, πολλα πολλα φιλια σε ολες!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Γεια σας κορίτσια!

Επέστρεψα στο νησί! Πα, πα βρέχει όλη μέρα σήμερα!!!

Μαρία μου, ελπίζω να είσαι καλά τώρα....μεγάλο σοκ αυτό με τα υγρά!

Ανέτ μου, κι εγώ απόλαυσα την συνάντησή μας! Είσαι τόσο συμπαθητική, σαν να σε ήξερα και από πριν ένιωσα....

Οι μετρήσεις μου συνεχίζουν να είναι καλές, μακάρι ως το τέλος!

Καλή Κυριακή!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Οι τιμές του ΙΑΣΩ για όσες τις ενδιαφέρει....Πήρα τον κατάλογο την Πέμπτη που ήμουν εκεί και.... χάρηκα ιδιαιτέρως!:!:

ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΤΟΚΕΤΟΣ

Χωρίς επισκληρίδιο, Με επισκληρίδιο

3κλινο 1700 2000

3κλινο superior 2000 2300

2κλινο 3000 3300

2κλινο superior 3650 3950

1κλινο 5500 5800

Λουξ 6800 7100

σουίτα 12500 12800

ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΤΟΜΗ

3κλινο 2150

3κλινο superior 2450

2κλινο 3600

2κλινο superior 4200

1κλινο 6300

Λουξ 7800

σουίτα 13300

Οι ανώτερες τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 11% :!::!::!::!:

Ώρες επισκεπτηρίου 10.00-13.00 και 18.00 -21.00

Οι ασθενείς που δεν θα μπορούν να νοσηλευθούν σε τρίκλινο δωμάτιο λόγω μη διαθεσιμότητας κρεββατιού θα νοσηλεύονται σε ανώτερη θέσση και θα επιβαρύνονται με διαφορά ωοσηλίου 75 ευρώ την ημέρα.

ΚΑΛΟ Ε;:shock:

Τσάμπα πράγμα!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

δεν πειραζει ρε vasdelaki τι να κανουμε...!!θα τα πληρωσουμε και θα πουμε και ευχαριστω!αρκει ολα να ειναι καλα!

τι θα διαλεξεις??

φανταζομαι σουιτα εεε?????? χαχαχα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...