Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, Blue Velvet said:

Μου είπε αν θέλω να πάω και νωρίτερα,αλλά δε θα φανεί κάτι καλά και να πάω σε δύο εβδομάδες.Νομίζω πως στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάει νωρίτερα και είχαμε δει απλά σάκους και μετά την παλινδρόμηση ακούσαμε την καρδουλα της κόρης μου 

Κ ο γιατρός μου έτσι κάνει, βάζει ραντεβού περίπου 6+2 ώστε να δει καρδούλα. Είναι όντως 2 βδομάδες αγωνίας, υπομονή!

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Που πηγατε βρε κοριτσια??

Δεν παρει καθολου συγχρονισμος σημερα,δεν υπαρχει!!

Βαριεμαι παρα πολυ...Ειμαι σπιτι μονη,βρεχει παλι κιολας(τι πρωτοτυπο!!)

και ο αντρας μου ειναι στη δουλεια...:-(

Μαρια πραγματικα σαν ταινια ακουγεται!! :)

b353ca0f41.png26lWp2.png

Κοριτσια εχω διλλημα!!!

Επιλεξαμε την κουζινα και εχουμε κολλησει στα πλακακια!!

Δωστε καμια καλη ιδεα!

Απορριψαμε το γυαλι γιατι βγενει ακριβα...

Λοιπον τα ντουλαπια μας πανω κατω ειναι στο κοκκινο χρωμα και οι φασες ασπρες και ο παγκος που διαλεξαμε ειναι γκρι σκουρο!!Οι συσκευες ειναι ολες inox.

b353ca0f41.png26lWp2.png

Κοριτσια εχω διλλημα!!!

Επιλεξαμε την κουζινα και εχουμε κολλησει στα πλακακια!!

Δωστε καμια καλη ιδεα!

Απορριψαμε το γυαλι γιατι βγενει ακριβα...

Λοιπον τα ντουλαπια μας πανω κατω ειναι στο κοκκινο χρωμα και οι φασες ασπρες και ο παγκος που διαλεξαμε ειναι γκρι σκουρο!!Οι συσκευες ειναι ολες inox.

αν καταλαβα καλα θες πλακακι για ολο το σπιτι η μονο για την κουζινα??εμεις εχουμε βαει ενα πλακακι που ειναι σαν μαρμαρο μονο απο τοιυς αρμους ξεχωριζει οτι ειναι πλακακι;)

Διαφημίσεις

Ηλιάννα μου να είστε γεροί κι ευτυχισμένοι...Είστε πολύ ταιριαστό ζευγάρι...

αν σου πω ολη την ιστορια θα τρελαθεις...σεναριο για ταινια ανετα γινεται!

παντως και οι δυο πιστευουμε οτι ηταν πεπρωμενο!

Μου αρέσουν πολύ οι σχέσεις που ξεκινάνε περίπλοκα, θεωρώ ότι έχουν πολύ ενδιαφέρον όταν εξελίσσονται...Αλλά Μαράκι το τεκνό το τσιμπήσαμε ε????:D

Κάπως έτσι είμαστε κι εμείς...σκέτη κωμωδία θα ήτανε η γνωριμία μας και οι καταστάσεις που βιώσαμε...:D Αλλά από αυτό το στάδιο με τους πρώην το περάσαμε κι εμείς, ήξερα τουλάχιστον τρείς σχέσεις που είχε πρίν από μένα, κι η καημένη η τελευταία με είχε και σε εκτίμηση :oops::oops::oops::oops:

Αυτό που λέω συχνά για μας τους δύο είναι ότι δεν ήταν δική μας απόφαση να είμαστε μαζί κάτι άλλο το είχε αποφασίσει για μας πρίν από μας...

Μαρία την μέτρηση στην κοιλιά πως την κάνεις?Εγώ από αφαλό εώς αφαλό είμαι 1,12...

I3hdp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Διαβάζω για πλακάκια, κοιλιές, κινηματογραφικά love story! Όλα τα έχει αυτό το καφέ!!!:P

Ηλιάνα, πού έβαλες φωτό; στο fb;

Είμαι χαρούμενη μιας και οι μετρήσεις μου σήμερα ήταν όλες πολύ καλές!:-P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

καλημερα!

ολες εχουμε μια ιστορια αγαπης να διηγηθουμε τελικα...και ναι εγω το τεκνο το τσιμπησα! ασε που ολες οι φιλες μου ειχαν παθει σοκ γιατι ηταν και μηχανοβιος(και ειναι) και με εβλεπαν πανω στην μηχανη και ελεγαν δεν ειναι η Μαρια αυτη δεν μπορει να ειναι!(ημουν το καλο παιδι της οικογενειας)

χαχαχα!!

ναι την κοιλια περιμετρικα γυρω απο τον αφαλο την μετραμε!

οσο για τα πλακακια νομιζω οτι πρεπει να βαλεις λιανα κατι σε λευκο του παγου που ομως να εχει κανα στρας μεσα ή κατι διαφορετικο. Η κουνιαδα μου εκανε βεγκε ντουλαπια ασπρο παγκο γρανιτη με στρας μεσα γκρι μαυρα λευκα και κοκκινο τζαμι αντι για πλακακια πολυ μοντερνο....(μην βαλεις τζαμι θελει συνεχεια καθαρισμα)

Καλημέρα!

Κορίτσια φτύστε με γιατί έχω ξεσκιστεί στον ύπνο τις τελευταίες δυό μέρες!!!Νιώθω άλλος άνθρωπος...

Πρός Θεού όχι τζάμι....η κουμπάρα μου έβαλε και είναι όλη την ώρα με ένα πανί στο χέρι...καλή η ιδέα με το αστραφτερό, κατάλαβα τι λές το έχω δεί σε πάγκο

Λιάνα γιατί δεν κάνεις και το πλακάκι γκρί όπως τον πάγκο?

Δεν το ξέρεις Μαρία ότι τα καλά κορίτσια κάνουν πάντα την έκπληξη???"Τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι"!!!!

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

Καλά πάει αργά αλλά σταθερά!έκοψα λίγο ταχύτητα γιατί δεν θα τη γλίτωνα την τενοντίτιδα έτσι όπως πήγαινα...

Σήμερα βγάζω τα χειμωνιάτικα...Ότι με κάνει...να δώ τα περισσευούμενα τι θα τα κάνω δεν έχω καθόλου αποθηκευτικούς χώρους φέτος...Τις άλλες χρονιές καλά ήτανε που είχα το δεύτερο δωμάτιο...

I3hdp3.png

εχει το jumbo κατι σακουλες που βγαινει ο αερας με την ηλεκτρικη σκουπα και μειωνει πολυ το χωρο. Τις εχει σε διαφορα μεγεθη η αδελφη μου που εχει μονο μια ντουλαπα σωθηκε απλα βεβαια οταν βαζει ρουχα μεσα μετα θελουν ολα σιδερο γιατι ειναι τσαλακωμενα αλλα ειναι οτι πρεπει για κουβερτες παπλωματα...

εγω να δω ποτε θα τα κανω τα δικα μου που με εχει πιασει οξεια τεμπελιτιδα....της Εφης τα εχω κανει του αντρα μου ναι τα δικα μου τραλαλαλα!!!

Πήρα χτές κάτι τέτοιες σακούλες από το leroy merlin για να τις δοκιμάσω..λές να κάνουν δουλειά?

Εσείς καλά είστε εκεί κάτω ακόμη έχετε ζεστούλα...

Τώρα θυμήθηκα μια συμφοιτήτρια μου από την Κρήτη...ανεβαίνει στην σχολή στην Καστοριά Οκτώβρη μήνα με τιραντάκι και ένα τζίν μπουφανάκι τυλιγμένο στη μέση...ανώτερη θερμοκρασία 12 βαθμούς :)...είχε ψοφήσει από το κρύο ήτανε με δανεικά χειμωνιάτικα μέχρι να πάρει καινούργια...έφαγε πολύ δούλεμα...

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...