Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!

Χαίρομαι πολυ με τα θετικά σας αποτελέσματα!! Εύχομαι τελειομηνες εγκυμοσύνες και μωράκια το 25!!

Για μένα πιστεύω θ είναι αρνητικό δεν νμζω ν πέτυχε.

Έχω χοριακη τη Δευτέρα αλλά σκέφτομαι ν πάω το Σάββατο ν κάνω μια να πάρω την κρυάδα

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σου εύχομαι να δεις μια θετικότατη χοριακη οπότε κι αν πας! Κάνε λίγη υπομονή ακόμη.. κι εγώ προσπαθώ να δω τι θα κάνω να γεμίσω τις ώρες μου.. σου στέλνω δύναμη!!!

• Ευχή 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Αχ...Σαν ονειρο ε?Σπανια κρατανε οι πρωτες αγαπες για παντα..

Το μωρακι ναι...Το θελαμε και οι δυο...

Ειμαστε παντρεμενοι με πολιτικο απο τον Ιανουαριο

και 1Μαγια ηρθε και το μπεμπε!!!

Κατα παραγγελια κιολας!!χαχα

b353ca0f41.png26lWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μακαρι Ηλιαννα μου...

Υγεια και αγαπη να 'χουμε και ολα τ 'αλλα ερχονται..

Και σεις οτι επιθυμειται να γινει πραγματικοτητα στη ζωη σας...

Σ' αφηνω να κανω μαμ γιατι δεν αντεχω αλλο :tongue:

Φιλακια και στους δυο σας...Καλο μεσημερι...

b353ca0f41.png26lWp2.png

Καλησπέρα!Μόλις γύρισα...πήγα και πήρα τις μπογιές για να βάψουμε την Κυριακή το δωμάτιο επιτέλους!!!

Χτές το βράδυ ανέβασα πίεση μετά από αρκετό καιρό κι εκεί που νόμιζα ότι το ξεπεράσαμε να σου τη η κυρία αποφάσισε να ξαναανέβει χωρίς λόγο :mad: μετά με πιάσανε και κάτι ψιλοσυσπάσεις και μου χάλασε την διάθεση...Το μόνο καλό είναι ότι επιτέλους σήμερα ξύπνησα στις 8! ούτε για τουαλέτα δεν σηκώθηκα όλο το βράδυ δεν είχα κουράγιο να πάω μέχρι εκεί...

Τζενάκο,πόση γλυκόζη πήρες;100 ή 75 γρ; Έχει σημασία....Αν πήρες 75 γρ οι τιμές σου λογικά θα πρέπει να είναι χαμηλότερες από τα όρια που δίνω εγώ ώς ανώτερα φυσιολογικά.(εγώ μιλάω για 100 γρ γλυκόζη)

Μου φαίνεται λίγο οριακή η 60'. Και η 120. Κανονικά το όριο στα 120(για λήψη 100γρ γλυκόζη) είναι 165 σύμφωνα με τον Ζούπα αλλά η δική μου είναι ακόμη πιο αυστηρή, στο 155.Ο γιατρός τι λέει;

Έκανα τον 100 γρ. οι τιμές είναι οριακές...Δεν μίλησα με τον γιατρό λέω να του τα δώσω μια και καλή την Τετάρτη που θα πάω από εκεί...

Ολόκληρος παίδαρος ο μπεμπάκος σου...Πιπιλούσε και το δαχτυλάκι του???Τι γλυκό...

Λιανα την kandy εχεις αβαταρ...αχ παναγια μου ειχα πορωση μικρη...Τι κλαμα ειχα κανει θεε μου οταν σκοτωθηκε ο Αντονι..

Μη μιλάς γι'αυτό το επεισόδιο ακόμη δεν έχω ξεπεράσει τον θάνατο του Άντονι...:-(:sad::-(:sad: Πολύ κλάμα λέμε...έκλαιγα καμιά εβδομάδα...Κι ακόμη δεν έχω καταλάβει για ποιόν λόγο σε ένα παιδικό καρτούν σκοτώνουν τον αγαπημένο της πρωταγωνίστριας...αυτά δεν υποτίθεται ότι έχουν Happy End??????:mad::-x:-x:-x:-xΤα νέυρα μου...

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

και ναι εφτασα σπιτι νωριτερα απο της 4και ναι μου συνδεσανε επιτελους το ιντερνετ...θα τα λεμε απο το σπιτι πλεον...φιλια σε ολες ωρα για φαγητο και χαλαρωση....

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...