Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου!!

Και εγώ πίστευα ότι δεν πέτυχε η δικιά μου γιατί δεν είχα ούτε αίμα εμφύτευσης, ούτε πρησμένο στήθος.Που και που είχα κάτι πονακια στην μήτρα και λίγο την μέση μου.Ειναι πολύ νωρίς για συμπτώματα! Όλα καλά θα πάνε θα δεις♥️

Μακάρι να είναι και σε μένα έτσι !!! ❣️❣️

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!!!

αντε vasdelaki την γλυτωσες την ινσουλινη!μπραβο κουκλα!αν και ημουν σιγουρη για αυτο!!

λες να γεννησουμε μαζι την ιδια μερα??ουαου!!

δεχομαστε στοιχηματα ποια θα γεννησει πρωτη!χαχαχαχα!!

εγω σημερα εχω ταχυκαρδιες και χτες ειχα και λιγες συσπασεις....

candy candy for ever!!

Καλημέρα κοριτσάκια!Ιωάννα, παλιοσειρά είσαι, χαχα!Κάντυ Κάντυ, τάο τάο και δε συμμαζεύεται.Εγώ πριν κανα χρόνο από το gamato κατεβάσει ένα επεισόδιο από τα κινέζικα παραμύθια.Το έβλεπες?33 και δεν ξέχασα τη μουσική του ακόμη...:):) Μπήκαμε στην 25η εβδομάδα, ζήτω ζήτω! Βασδελάκι μου σούπερ τα νέα του μπεμπουλίνου σου!Πραγματικά στο τετραδιάστατο φαίνεται πεντακάθαρα το μωρό.Κι εμένα μου είπαν ότι μοιάζει στο Φάνη, άρα στον άντρα μου το κιντεράκι:P:p Όλα καλά λοιπόν.Με το καλό το νοέμβριο τώρα κι όχι νωρίτερα.Κάνε ό,τι σου είπανε, άλλωστε παλιά εσύ...:tongue::tongue:

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

Καλέ, καλά σας λέει η Ιωάννα!Μην βιάζεστε ακόμη.Απολαύστε τα μηνάκια που σας έμειναν ώσπου να έρθουν τα μπουμπούκια σας, δε θα τα ξαναβρείτε χαχα!Πλάκα κάνω...

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Φαγκρι μου περναει ο καιρος ..εγω μπαινω στην 27η εβδομαδα...7ε μηνα σαυ ηρθα και εγω

την μουσικη απο τα κινεζικα παραμυθια λες και την ακουω τωρα...γεια σου ρε φαγκρι παλιοσειρα!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Δε μπορώ να μπω στο fb και πολύ τσατίζομαι...γιατί δε μπορώ να δω τα μηνύματά σας.:(:(:(Μαράκι, πριν με πετάξει έξω έκανα το τεστ πόσα παιδιά θα κάνω και βγάζει 2 κορίτσια κι 1 αγόρι:shock::shock::shock: Αν δεν εννοεί στο ....μέλλον, ψιλοάκυρο το τεστ δε νομίζεις?:-P:razz::-P:razz:

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου τι κανετε??

Εμεις συνεχιζουμε και γκρεμιζουμε στο σπιτι(λογο της ανακαινησης)

και μολις σταματησε το κομπρεσερ!!

Ο αντρας μου εφυγε αμεσως για δουλεια, ενα πτωμα..

Ο πατερας μου off απ τη μεση...

Και εγω με τη μανα μου απο πονοκεφαλο!!!

Α!Το μπεμπακι κλοτσουσε καθε που ακουγοταν κτ εντονο!!χιχιχι

Κατα τα αλλα μια χαρα :tongue:

b353ca0f41.png26lWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...