Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!

Χαίρομαι πολυ με τα θετικά σας αποτελέσματα!! Εύχομαι τελειομηνες εγκυμοσύνες και μωράκια το 25!!

Για μένα πιστεύω θ είναι αρνητικό δεν νμζω ν πέτυχε.

Έχω χοριακη τη Δευτέρα αλλά σκέφτομαι ν πάω το Σάββατο ν κάνω μια να πάρω την κρυάδα

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σου εύχομαι να δεις μια θετικότατη χοριακη οπότε κι αν πας! Κάνε λίγη υπομονή ακόμη.. κι εγώ προσπαθώ να δω τι θα κάνω να γεμίσω τις ώρες μου.. σου στέλνω δύναμη!!!

• Ευχή 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Γεια χαρα κι απο μενα κοριτσαρες!!!

Τζενη,αχ ποσο ζηλευω τις κουνιστες πολυθρονες!!!

Γιατι να τη βαλεις στο παιδικο?

Μια χαρα ειναι διπλα στο τζακι..

Κι οταν θα ρθει κ το μωρο κουνατο εκει διπλα :D

Εμενα ο αντρας μου δεν ξερω αν θα βοηθαει αλλα πιστευω πως

με λιγη προσπαθεια στην αρχη κα βοηθεια απο 'μενα..

και θα το ταιζει και θα το παιζει και θα το κοιμιζει...

Εκεινο που μου'χει ξεκαθαρισει πως δεν προκειται να κανει

ειναι να το ξεσκατισει!!! Sorry κιολας!! :tongue:

Κοριτσια δεν ξερω τι μπορει να φταιει αλλα απο χθες το πρωι

νιωθω ενα υπερβολικο βαρος στο στομαχι μου!!

Σαν κατι να χω ακουμπησμενο πανω και να με πιεζει!!

Η σαν να 'χω κανει γυμναστικη και να με ποναν οι μυς!

Ειναι ακριβως κατω απο το στηθος!!

Δεν ειναι με τιποτα απο κατι που εφαγα,ειναι αλλη αισθηση!!

Λετε να ειναι κρυωμα η ενδεχεται να φταιει ο μπεμπουλης γι αυτο??:?

Αφηστε που απο χθες κιολας δεν εχει σταματημο ο ατιμος!!!

Κλοτσαει και κουνιεται 21 ωρες το 24 ωρο χωρις υπερβολες!!!!!!!!!!!!

b353ca0f41.png26lWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κορίτσια! τελειωσα το διαβασμα!

Liana κι εμένα νωρίς μου είπε να την κάνω την καμπύλη πάντως, μετά τη Β επιπέδου. από 5ο μήνα μάλιστα μου είπε ότι τη δίνουν (εγώ ειμαι στον 6ο). πήγα χθες που λετε και ολα καλα μου φαινονται, αλλά στο 0 και το 120 είμαι κάτω από το οριο. θα τον ρωτήσω την άλλη εβδομάδα που θα πάω.

Για τα κιλα, εμένα μου είπε 12 ως το πολύ 15 να πάρω. αλλά νομίζω πως στην καθε μια λένε άλλα, ανάλογα με τον αρχικό σωματότυπο. και ανάλογα με το γιατρό φυσικά. τώρα υπερβολές αν πήρε κάποια 5-6 κιλά ως τώρα να της την πουν. Εμένα μου λέει ότι τα κιλά μου είναι πολύ καλά όταν πάω, έχω παρει 3 ως τώρα. αλλά έχουμε καιρό..

may23, συμφωνώ με αυτά που λες για λητώ και laro. Στο Laro όντως δεν έχει ποικιλία σε βρεφικά, αλλά έχει πολύ ωραία παιδικά. θα πάω εν καιρώ, με το καλό όταν χρειαστώ! για βρεφικά ακόμη στο ψάξιμο είμαι, κλίνω προς bebejou.

jenny τι πολυθρόνα πήρες? μπορείς να βάλεις το Link?

Λοιπόν μόλις πήρα τα αποτελέσματα από την καμπύλη...Έχουμε και λέμε:

0' - 85

30' - 181

60' - 182

90' - 181

120' - 154

Είναι λίγο τσιμπημένη ή είναι η ιδέα μου???

Χριστινάκι αυτή είναι η πολυθρόνα

http://cgi.ebay.co.uk/Nursing-Chair-in-Pink-White-Rocking-Glider-Recliner_W0QQitemZ170546076626QQcategoryZ53675QQcmdZViewItemQQ_trksidZp5197.m263QQ_trkparmsZalgo%3DSIC%26itu%3DUCI%252BIA%252BUA%252BFICS%252BUFI%26otn%3D20%26pmod%3D170543019655%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D4991839400633653590

Ο ίδιος πωλητής την έχει και σε άλλα χρώματα.

I3hdp3.png

jenny πολύ ωραία η πολυθρόνα! και πολύ καλή τιμή, είδα μια στο λητώ χθες που είχε 300+.

τι να σου πω για την καμπύλη, δεν ξέρω. και η δική μου με προβληματίζει, είναι υπερβολικά χαμηλή:

0: 88, 60: 86, 120: 92, 180: 65 :?

Και στεναχωριέσαι?ότι πρέπει για να τρώς σοκολατίτσες...μιαμ...

Κι εγώ έψαξα πρώτα στην εγχώρια αγορά αλλά είναι πανάκριβες...την πιό φθηνή την βρήκα στην ποδηλατούπολη 260 ? κι εμένα με τα μεταφορικά μου βγήκε 160 ?...είναι μεγάλη διαφορά

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!

Επιτέλους, είδα τον μπέμπη μου!!!

Είναι κούκλος, μοιάζει πολύ του αδερφού του, για την ακρίβεια είναι ίδιος!!!!Βγάλαμε καταπληκτικές 3D φωτό με τον γιατρούλη μου!!!!:P

Πέρασα και από την διαβητολόγο, ξεκινώ διατροφή 1800 θερμίδων ό,τι ακριβώς έκανα και στον Παυλάκη μου....Όλα καλά! Μετρήσεις 4 φορές τη μέρα και φαξ τις τιμές στην διαβητολόγο την Παρασκευή. Αν οι τιμές είναι καλές, θα σκαπουλάρω την ινσουλίνη! Έχω καλό προαίσθημα!!!!Σήμερα πάντως ήταν πολύ καλές οι τιμές μου....

Ο μπέμπαρος είναι 1240 γραμμάρια!Είναι λίγο μεγαλούτσικος(στο 89%) αλλά με την διατροφή ελπίζουμε να τον κρατήσουμε σε νορμάλ επίπεδα και να μην ξεφύγει. Μου βρήκε λίγο αυξημένο και το αμνιακό, γεγονός που συνάδει με τον διαβήτη κύησης (ο μπέμπαρος κατουράει πολύ!) αλλά μου είπε ο γιατρός ότι με την διατροφή θα μαζευτεί και το υγρό...(Μακάρι Θεέ μου)

Τρέφεται καλά το μανάρι μου, η ροή αίματος ήταν άριστη στον ομφάλιο λώρο. Ο τράχηλος πολύ καλός, βαστάει γερά...

Συνέστησε πολύ ξεκούραση, αποφυγή πετρωμάτων και χαλάάάάάάρωση....(Ρε γιατρούλη μου, με άλλα 2 παιδιά πώς να τα καταφέρω;):P

Είμαι πολύ χαρούμενη!!!!!:P:p:p:p:p

Μπεμπούλη μου, σήμερα σε είδα να πιπιλάς τον αντίχειρά σου και σκέφτηκα όταν θα θηλάζουμε!!!! Αχ, τι συγκίνηση...

Και μια και ήμουν και στο Ιασώ, πέρασα και πήρα και τις τιμές των δωματίων....Ρε κορίτσια, τι killers είναι αυτοί; Υπάρχει, λέει, 3κλινο και 3κλινο superior, 2κλινο και 2κλινο superior (Mη χ@σ*):evil: Όταν τους ρώτησα ποια είναι η διαφορά μου είπανε ότι το superior είναι πιο άνετο...(κατάλαβα, το άλλο θα είναι κουτί...:evil:)

Τεσπά, κόβω και το ασβέστιο και αρχίζω trofocard....

Επόμενο ραντεβού, αν οι τιμές είναι καλές κατά τις 10 Νοέμβρη...αλλιώς πιο μπροστά....(φτου, κακα!:-P).

Μαριαέφη, μπορεί και να συναγωνιστούμε στο ποια θα γεννήσει πρώτη....:D:D:D Ε, μα...πόσες ομοιότητες πια....:D

Λοιπόν μόλις πήρα τα αποτελέσματα από την καμπύλη...Έχουμε και λέμε:

0' - 85

30' - 181

60' - 182

90' - 181

120' - 154

Είναι λίγο τσιμπημένη ή είναι η ιδέα μου???

Τζενάκο,πόση γλυκόζη πήρες;100 ή 75 γρ; Έχει σημασία....Αν πήρες 75 γρ οι τιμές σου λογικά θα πρέπει να είναι χαμηλότερες από τα όρια που δίνω εγώ ώς ανώτερα φυσιολογικά.(εγώ μιλάω για 100 γρ γλυκόζη)

Μου φαίνεται λίγο οριακή η 60'. Και η 120. Κανονικά το όριο στα 120(για λήψη 100γρ γλυκόζη) είναι 165 σύμφωνα με τον Ζούπα αλλά η δική μου είναι ακόμη πιο αυστηρή, στο 155.Ο γιατρός τι λέει;

τι να σου πω για την καμπύλη, δεν ξέρω. και η δική μου με προβληματίζει, είναι υπερβολικά χαμηλή:

0: 88, 60: 86, 120: 92, 180: 65 :?

Πράγματι, όλες οι τιμές είναι πολύ-πολύ χαμηλές, υπογλυκαιμικές....εκτός από την νηστείας που είναι καλή.Ειδικά η τελευταία, στα 180 είναι καθαρή υπογλυκαιμία....Δεν έπεσες κάτω; Δεν ίδρωσες; Συμβουλέψου άμεσα διαβητολόγο....

Εγώ είχα υπογλυκαιμικές τιμές στην πρώτη καμπύλη που έκανα, στην 9 εβδομάδα....Ο γιατρός τότε μου είχε πει πως οι τιμές αυτές(οι υπογλυκαιμικές) δείχνουν προδιάθεση για να εμφανίσω αργότερα διαβήτη κύηση....όπερ και έγινε τώρα στον 7ο....

Δες κι εδώ

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=55801

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

καλημέρα!

vasdeli τι τιμές σου δώσανε στο Ιασώ δηλαδή για τους 2 τύπους 3κλινου?

Πράγματι ίδρωσα αφού έφυγα από το μικροβιολογικό, αλλά θεώρησα ότι συνέβη λόγω του ότι ήμουν νηστική για 15 ώρες. Λες να πάω κατ' ευθείαν σε διαβητολόγο? να μην περιμένω το ραντεβού με το γιατρό την άλλη εβδομάδα? Και η τιμή στα 120 είναι καλή πάντως. εννοώ μέσα στα όρια ενηλίκων που δείχνει δίπλα. :confused:

καλημέρα!

vasdeli τι τιμές σου δώσανε στο Ιασώ δηλαδή για τους 2 τύπους 3κλινου?

Πράγματι ίδρωσα αφού έφυγα από το μικροβιολογικό, αλλά θεώρησα ότι συνέβη λόγω του ότι ήμουν νηστική για 15 ώρες. Λες να πάω κατ' ευθείαν σε διαβητολόγο? να μην περιμένω το ραντεβού με το γιατρό την άλλη εβδομάδα? Και η τιμή στα 120 είναι καλή πάντως. εννοώ μέσα στα όρια ενηλίκων που δείχνει δίπλα. :confused:

Καλημέρα!:P

Θα σε στενοχωρήσω λίγο....

Η τιμή που σου δίνει δίπλα προφανώς είναι η τιμή για τον άλλο πληθυσμό, όχι τις έγκυες!:| Άρα η τιμή σου στα 120 είναι υπογλυκαιμική....

Οι τιμές φυσιολογικών ορίων για καμπύλη ζαχάρου ύστερα από λήψη 100 γρ γλυκόζης για τις έγκυες είναι οι ακόλουθες:

0' 90-105

60' 165-180/190

120' 145-165/155

180' 125-145

Αν μια ή δύο τιμές βγει παθολογική(εκτος οριων) τότε η έγκυος θεωρείται ότι έχει διαβήτη κύησης και πρέπει να δει άμεσα τον γιατρό της....

Στη θέση σου θα έπαιρνα τον γιατρό να του πω τις τιμές....πριν το ραντεβού. :cool:

Πάντως, από το να είσαι πάνω από τα φυσιολογικά....προτιμότερο που είσαι κάτω από αυτά.... :)

Ωστόσο με τόσο χαμηλό ζάχαρο δεν νιώθεις κομμάρες; Δεν ζαλίζεσαι; Να έχεις πάντα καραμελίτσες στην τσάντα σου...αν νιώσεις κρύο ιδρώτα και ζάλη θα είναι από το χαμηλό ζάχαρο, να φας μια αμέσως!

qwlrp3.png

Καλημεραααα

Οι καμπυλες δινουν και παιρνουν στο καφε μας ...αχ την Δευτερα παω και εγω αλλα για την μικρη την καμπυλη με 50 μλ ..

Vasdeli μας, διαβητολογε μας!!!ο μπεμπαρος ολοκληρος αντρας ..χαιρομαι που ειχατε πολυ καλα νεα απο τον γιατρο !!!

Εγω ειμαι τοοοοσο κουρασμενη ..δεν μπορουσε να με παει στον προαστιακο ο ανδρας μου και πηρα λεωφορειο και εχω φτασει στο γραφειο εξαντλημενη...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Όσο για τις τιμές, όταν γυρίσω σπίτι θα τις σκανάρω και θα τις ανεβάσω...

Χριστίνα, η διαφορά στα 2 δωμάτια είναι περίπου στα 300-400 ευρώ....

qwlrp3.png

Καλημεραααα

Οι καμπυλες δινουν και παιρνουν στο καφε μας ...αχ την Δευτερα παω και εγω αλλα για την μικρη την καμπυλη με 50 μλ ..

Vasdeli μας, διαβητολογε μας!!!ο μπεμπαρος ολοκληρος αντρας ..χαιρομαι που ειχατε πολυ καλα νεα απο τον γιατρο !!!

Εγω ειμαι τοοοοσο κουρασμενη ..δεν μπορουσε να με παει στον προαστιακο ο ανδρας μου και πηρα λεωφορειο και εχω φτασει στο γραφειο εξαντλημενη...

Καλημέρα!

Έχω διαβάσει τόσο πολύ για τον διαβήτη που άμα πω και καμιά κουβέντα παραπάνω μην με παρεξηγείτε!!!!:P

Joa, επειδή βγήκε η δική μου παθολογική δεν σημαίνει ότι θα είναι και η δική σου:tongue::tongue: Ηρέμησε, όλα θα είναι καλά! Τσ, τα 50 γρ θα τα ξεπετάξεις αμέσως!!!

qwlrp3.png

Βρε κοριτσια κι εμενα κατω ηταν απο τις φυσιολογικες τιμες διπλα

αλλα μου ειπαν οτι ειμαι μια χαρα..

Ισως να χω μια ελαφρα υπογλυκαιμια αλλα δεν πειραζει...

Κανω πολυ καυση του ζαχαρου μου ειπε..

Η γραμματεας βεβαια τα ειδε οταν τα πηγα.. :?

b353ca0f41.png26lWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...