Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Makelen είπε:

Καταρχην το θεμα με την καρδια σου ελπιζω να ηταν περαστικο και τυχαιο γεγονος..! Οσον αφορα το σπερμα, εφοσον εδωσε 2 φορες, στο εργαστηριο επιλεγουν το 'καλυτερο'.. οπότε δεν εχει να κανει. Κι εμεις 3 φιαλιδια ειχαμε και επελεξαν 'αυτο που επρεπε'. Εφοσον γονιμοποιηθηκε ενα 50% δεν ειναι καθολου ασχημο. Κι οσον αφορα τον αριθμο των εμβρυων.. δεν εχει να κανει τοσο με την ποσοτητα οσο με την ποιοτητα. Ειναι πχ. Καλυτερα να εχεις 3 βλαστοκυστες 4ΑΑ παρα 6 βλαστοκυστες ΒΒ. Αν ξερεις απο ποιοτητες. Ωστοσο και οι μη αριστες βλαστοκυστες δινουν εγκυμοσυνες, απλως με μικροτερα ποσοστα. Και παντα.. με ενα καλο ενδομητριο. Ειναι προτιμοτερο να αργουμε μια εμβρυομεταφορα παρα να την κανουμε αμεσα με μετριο ενδομητριο.

Δε φτανει η αναμονη της χοριακης.. εχουμε και την αναμονη του υπερηχου..! Στην δικη σου περιπτωση χωρις λογο! Μιας φιλης της ειχε αργησει κι εκεινος το ραντεβου.. κι επειδη ηταν 'αυστηρος' για να του αλλαξει γνωμη, πηγε σε αλλον μεχρι να ερθει η μερα του ραντεβου με τον δικο της. Εγω μαλλον θα τον εβριζα!😂 Η δικια μου τοτε, Δευτερα ειχα 1500+ χοριακη, και μου ειπε να παω Πεμπτη.

Μου είπε αν θέλω να πάω και νωρίτερα,αλλά δε θα φανεί κάτι καλά και να πάω σε δύο εβδομάδες.Νομίζω πως στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάει νωρίτερα και είχαμε δει απλά σάκους και μετά την παλινδρόμηση ακούσαμε την καρδουλα της κόρης μου 

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Καλημέρα κι από Γιαννιτσά.Τσατίστηκα με το γιο μου πρωί πρωί που θυμήθηκε να κάνει κ@κ@ στις 7.45 και μετά μούσκεψε και βρακάκι και παντελόνι, οπότε άντε ανέβα στο 2ο (μεζονέτα βλέπεις) και φέρε καθαρά.Άσε το βάλε βγάλε τις μποτούλες....Δράμα.

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Υπομονή Μαράκι...Τι στην ευχή πανσέληνο έχει????Τι ζώδιο είναι ο καλός σου?γιατί του δικού μου το λένε ξεκάθαρα τα άστρα "προσοχή στη έλλειψη συντροφικότητας το ταίρι σας θα αρχίσει να παραπονιέται και δικαιολογημένα"...Κοντεύω να παραμορφωθώ με όλα αυτά τα πρωινάδικα...:tongue:

Κι εγώ θέλω να πάω στο Αττικό πάρκο και στο Allou Fun Park!!!Παρακαλάω τον δικό μου κοντά δυό χρόνια να με κατεβάσει Αθήνα αλλά με γράφει εκεί που δεν πιάνει μελάνι...Το πιό κορυφαίο ήταν ότι μου πρότεινε να κατέβουμε όταν ήμουν στον 4ο λίγο μετά την αποκόλληση...Να κατέβω τότε να κάνω τι???Νομίζω ότι το πρότεινε επίτηδες γιατί ήξερε ότι θα αρνηθώ...

Πάλι ξύπνησα στις τρείς...Αυτή τη φορά είδα εφιάλτη (καιρό είχα να δώ όνειρο) κατά τις 4 ξανακοιμήθηκα όπου και ξύπνησα στις 5.15 όπως πάντα...Τι σόι προετοιμασία είναι αυτή για το μωρό?είμαι σχεδόν σίγουρη ότι όταν θα χω το μωρό θα με αφήνει να κοιμάμαι περισσότερο...

Ευάκι μου εγώ πιστεύω ότι ο πόνος στα πλευρά είναι φυσιολογικός...εγώ έχω έναν πόνο στα αριστερά πλευρά εδώ και δυό βδομάδες...αλλά έχω παρατηρήσει ότι εμφανίζεται ανάλογα με την στάση του σώματος μου...

Άν έχει υγρασία στην Αθήνα φαντάσου τι γίνεται στην Θεσσαλονίκη...κοντεύουμε να μουχλιάσουμε..

I3hdp3.png

τοξοτης jenny μου ειναι....

ασε θα μπει θελει δεν θελει σε αλλο προγραμμα σε λιγο καιρο που δεν θα οδηγαω......

τι του ειπα να παει την Εφη σχολειο το πρωι ...........ναι καλα....

τουλαχιστον θα παει το απογευμα απο την πεθερα μου να την παρει για να μην ξανακατεβαινω κατω παλι...ηδη κοριτσια η κοιλια μου κοντευει να φτασει στο τιμονι δεν κανω πλακα...

Κοπελιά, εγώ στον 6ο κι έχω αρχίσει να μη μπορώ να βάλω παππούτσι ούτε να σηκωθώ χωρίς στροφές του σώματος, εσύ στον 7ο και λες για οδήγηση?και καλά είσαι.Κορίτσια, για στρώστε λίγο τους άντρες σας, γιατί δε σας βλέπω καλά.Εμένα θα αναλάβει τους μεγάλους λέει, εκτός από τη νύχτα που θα ξυπνάω ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, γκλουπ.Κορίτσια, ζητήστε βοήθεια, γιατί όταν θα είστε κομμάτια θα μαλώνετε μαζί τους για ψύλλου πήδημα, σας το λέω.........;)Άλλο κανένα παιδί, άλλο ένα (Τζένη) άλλο δύο (Μαράκι).

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

Εμένα για να φτάσει η κοιλιά στο τιμόνι θα πρέπει να εγκυμονώ πεντάδυμα γιατί έχω πολύ μακριά πόδια και χέρια και το κάθισμα είναι τέρμα πίσω...Απλά βλέπω ότι με κουράζει και ότι έχω αρχίσει να φοβάμαι αρκετά...παραλίγο να κι όλας να τρακάρω χτές πετάχτηκε ένας ηλίθιος ευτυχώς πρόλαβα και έκοψα το τιμόνι αλλά κόντεψα να γεννήσω από τον φόβο μου...

I3hdp3.png

Είσαι τυχερή fangri μου και μόνο την ημέρα που θα τους αναλάβει είναι μεγάλη υπόθεση...Για μένα είσαι ήρωας...το ίδιο και η μανούλα μου που είχε τρία παιδιά και βοήθεια από πουθενά ούτε κάν από τον πατέρα μου...

Να σου πώ την αλήθεια τον καλό μου τον λυπάμαι λίγο...κάνει δύο δουλειές, σήμερα έφυγε το πρωί στις 5.30 θα γυρίσει στις 17.00 ίσα ίσα να φάει και θα ξαναφύγει στις 17.30 για να γυρίσει μετά τις 22 στο σπίτι...μπορώ όταν γυρίζει να του ζητάω να ταΐζει-αλλάζει το μωρό???είναι λίγο κρίμα...

I3hdp3.png

Είσαι τυχερή fangri μου και μόνο την ημέρα που θα τους αναλάβει είναι μεγάλη υπόθεση...Για μένα είσαι ήρωας...το ίδιο και η μανούλα μου που είχε τρία παιδιά και βοήθεια από πουθενά ούτε κάν από τον πατέρα μου...

Να σου πώ την αλήθεια τον καλό μου τον λυπάμαι λίγο...κάνει δύο δουλειές, σήμερα έφυγε το πρωί στις 5.30 θα γυρίσει στις 17.00 ίσα ίσα να φάει και θα ξαναφύγει στις 17.30 για να γυρίσει μετά τις 22 στο σπίτι...μπορώ όταν γυρίζει να του ζητάω να ταΐζει-αλλάζει το μωρό???είναι λίγο κρίμα...

Κοίτα, εμένα ο άντρας μου είναι στον ΕΛΓΑ κι όταν βγαίνει χωράφια σχολάει 2 κι όταν είναι γραφείο σχολάει 3 οπότε 4 παρά είναι σπίτι.Τα παιδιά σχολάνε 3 και 3.30 ε, εντάξει να ξεκουραστεί κι ο Γιώργος, αλλά το απόγευμα θα τα αναλαμβάνει.Δε γίνεται αλλιώς ρε παιδιά.Θα πεθάνετε, ειδικά εσύ Μαράκι, κι εγώ όταν γεννήθηκε ο Φάνης είχα πει ''πωπω και παραπονιόμουν για το Γρηγόρη''. Ένα ίσον κανένα, Μαράκι!Βέβαια, εσένα έχουν και μια καλή διαφορά, γιατί εμένα ήταν 20 μηνών ο μεγάλος.Φαντάζεσαι τι δράμα ζούσα, να θέλει ο ένας φρούτα στο καρεκλάκι κι ο άλλος να είμαστε πάνω στην εκπαίδευση γιο-γιο και να θέλει κακά στον άλλο όροφο .....

jenny εχεις δικιο φανταζομαι οτι θα ειναι πολυ κουραστικο αυτο...εμενα κανει 12ωρα στην ιδια δουλεια βεβαια αλλα οχι συνεχεια...υπαρχουν περιοδοι που ζοριζεται πολυ ας πουμε Χριστουγεννα απογραφη αλλαγες σεζον κτλ...και βεβαια στις αδειες.

Τις αλλες φορες ειναι πιο χαλαρα και τωρα που δουλευει 1-9 μου την δινει που ξυπναει στις 12 μιση!! αληθεια μου την δινει!

ηττα τρελη καταλαβα!

ενταξει εμενα η Εφη ειναι μεγαλη δεν εχουμε τετοια θεματα θα φαει μονη της θα παει τουαλετα και αν την βαλω στο μπανιο θα κανει μονη της και εγω θα την βγαλω..ομως θελει να την διαβασεις να την παιξεις να κανεις πραγματα μαζι της...

ειπε ο συζυγος οτι θα βοηθαει αλλα δεν θα ξεσκατιζει ολα τα αλλα θα τα κανει....για να δουμε........

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια...τι κανετε???

Ευτυχως αρχισε να φυσαει λιγο γιατι δεν παλευοταν αλλο η υγρασια...να στεγνωσει κανενα ρουχο επιτελους...!

Σημερα εχω την κυρια που με βοηθαει,κι ετσι νιωθω υπεροχα,γιατι θα ξανανιωσει το σπιτακι μου!

Μαρακι κι εγω για τη δημοσια τραπεζα σκεφτομαι,μετα κι απ'τον εξαντα κιολας...!!!

Jennaki σ'ευχαριστω για τα καλα λογια....να 'σαι καλα! Εη προσεχε με το αυτοκινητο,κυκλοφορουν πολλοι τρελοι....

μεγια την πολυθρονα και καλα κουνηματα...πωπω ακουγεται ονειρο....

1a0fd6e0b8.png

κι εμενα χθες ο αντρουλης μου γυρισε στις 9 απ'το πρωι...εεε μετα τι να του πω ???να με βοηθησει κιολας....κανω οτι μπορω κι απο κει και περα δε με νοιαζει τιποτα εγω να 'μαι καλα για να 'ναι καλα και η μπεμπού μας;);)

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...