Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα 

Χτες έκανα την ωοληψια και πήραμε 15 ωάρια.σημεαρα μας πήραν οι εμβρυολογοι και μας είπαν ότι γονιμοποιηθηκαν τα 8 και τώρα περιμένουμε να μάθουμε πόσα αναπτύχθηκαν...νομίζω ότι είναι λίγα τα 8 ή είναι η ιδέα μου;;;πόσα μπορεί να συνεχίσουν;;;

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

και εμενα ποναγε το στομαχι jenny και με ειχε πιασει και ταχυκαρδια αλλα οχι για πολυ ωρα ειναι απο την γλυκοζη..πιες πολλα νερα να φυγει απο τον οργανισμο πιο γρηγορα!!

αντε καλα αποτελεσματα να εχεις...

εγω σιδερωσα επιτελους αλλα πολυ ζορι..διαβασα και την μικρη και τα εφτυσα απλωσα και ενα πλυντηριο ρουχα και τωρα ειμαι κομματια...ουφ! και πρεπει να καθαρισω τα ψαρια και τα παντζαρια.........

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και διαβαζω και διαβαζω .....και τελειωμο δεν εχει......ουφ τα καταφερα!!!!!

Λοιπον προσθεστε και τριτη στην παρεα τω διαβητικων μαλλον με ειχατε ξεχασει!Απο τις αρχες της εγκυμοσυνης εχω διαγνωσμενο διαβητη,κανω διατροφη συγκεκριμενη με διαβητολογο και καθε βραδυ ινσουλινη για να ρυθμιζεται η πρωινη μετρηση.Ηινσουλινη δεν ειναι τιποτα παρα μια συνηθεια και μια πολυ μικρη θυσια προκειμενου να αγκαλιασω τη μικρη μου μπουμπου!!!!!!!!!!Ασε που η ενεση ειναι τοσο μικρη δεν καταλαβαινεις τιποτα...πιο πολυ ποναω με τα τσιμπηματακια για τις μετρησεις παραμε την ινσουλινη!Επισης η ινσουλινη δεν ειναι τιποτα,δεν ειναι φαρμακο,ειναι ορμονη που δεν ειναι επαρκης στον οργανισμο μου οποτε χρειαζομαι refill....xaxaxaxa .....ωχ σας επρηξα λιγο sorry.....

Vasdeli εμενα μου τις γραφει τις ταινιες στο βιβλιαριο και το δεχονται ισως επειδη γραφει πανω πανω διαβητης κυησης.

Με το καλο να ανταμωσεις το γιοκαρινο σου και να πεταξεις απο χαρα.....μακαρι να μπορουσα την Παρασκευη αλλα εχω μια αλλη συναντηση,σιγουρα θα το κανονισουμε οταν ξαναρθεις.:P

Liana μια χαρα η καμπυλουλα,τι καλα θα τρως οτι θες....:P

που θα παει δεν θα γεννησω με το καλο θα το ξεσκισω...!

Μαρακι μ' αρεσει που απορεις για τις ζαλαδες ....αφου δεν εχεις σταματησει να κανεις δουλειες μονο που σ' ακουω κουραστηκαααααααα..............πως μπορεις????Ξεκουρασου!

ααααα....ναι το θυμηθηκα...σ' ευχαριστω πολυ για το ντοκιμαντερ του εξαντα να υποθεσω πως δεν εχεις κανει βλαστοκυτταρα...?

1a0fd6e0b8.png

καλως το νικακι μας!!!

εννοειτε οτι οι τσιμπιες δεν παιζουν κανενα ρολο μπροστα στην ευτυχια την δικη μας και του μωρου μας!!!

για τα βλαστοκυτταρα στην Εφη δεν ειχα κρατησει τοτε δεν ηταν διαδεδομενο.Τωρα περιμενω επικοινωνια απο την δημοσια τραπεζα αλλα ακομη τιποτα....εχω επικοινωνησει μαζι τους εδω και μια βδομαδα και ουτε τηλεφωνο με πηραν πισω ουτε mail ουτε τιποτα....

Νικάκι μου δεν το θυμόμουν καθόλου ότι έχεις διαβήτη...μ'αρέσει όμως πολύ ο τρόπος που το αντιμετωπιζεις...

Είμαι κομμάτια...πήγα να ξαπλώσω λίγο το μεσημέρι αλλά ήρθε με κούριερ η κουνιστή πολυθρόνα που είχα παραγγείλει μέσω e-bay...κορίτσια είναι καταπληκτική, μου βγήκε ο πάτος να την συναρμολογήσω (βλέπετε ο σύζυγος γυρνάει κάθε μέρα στις 11 και δεν έχω υπομονή να περιμένω να δώ πότε θα ευκαιρήσει...) αλλά είναι τόόόόόόσο άνετη...πρός το παρόν την στόλισα μπροστά στο τζάκι όταν με το καλό στηθεί το παιδικό θα την μετακομίσω...Τώρα λέω να πάω να ξεραθώ στην πολυθρονίτσα μου!!!

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

να μη σε πιανει καθολου αγχος, ολα θα ειναι καλα

στην παρεα φτανουν 2 με τσιμπημενο σακχαρο...καλα τα λεω βασδελακι?

Ξέχασες το Νικάκι, που έδωσε δυναμικό παρόν!;)

Ναι, φτάνουμε εμείς!

α ρε vasdelaki ζηλευω που θα πας Αθηνα το πιστευεις?!

αν με αφηνε ο γιατρος θα ερχουμουν για σκ αλλα δεν με αφηνει να ταξιδεψω...

Αχ, τι καλά να ερχόσουν...τώρα όσο για την Αθήνα το μόνο που μου αρέσει είναι που θα δω τον μπέμπη μου και φυσικά οι βόλτες στο Golden Hall kai to Avenue.... όχι τίποτα ...να περάσει και η ώρα....

Πετάω στις 7.30 το πρωί και έχω ραντεβού πρώτα στις 14.00 με την διαβητολόγο στο ΙΑΣΩ και μετά στις 17.00 στον γιατρούλη...

Το στομάχι μου με πονάει πολύ...λέτε να φταίει η γλυκόζη???

Άντε, καλέ....μην το ξαναπείς!:P Καλά αποτελέσματα!!!!

Εγώ κορίτσια όταν την έκανα στην 9 βδομάδα είχα κρυάδες...μιλάμε για φοβερό κρύο και ήταν ντάλα Ιούνιος μήνας....Αλλά τότε οι τιμές μου ήταν σχεδόν υπογλυκαιμικές, μάλλον γι΄αυτό.

Σήμερα έκανα του κόσμου τις δουλειές...τελείωσα και με τα χειμωνιάτικα τοων παιδιών...

Κορίτσια σας καληνυχτώ...ελπίζω να μπορέσω να σας ενημερώσω με το σύστημα του κλοπι ιντερνετ!!!:shock:

Ανέτ, έχεις πμ

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημεραααααααααααα

Βροχερη και με τρομερη υγρασια η Αθηνα σήμερα...χαλι απελπισια...

Jenny καλα αποτελεσματα στην καμυλη σου ..

Εμεις ειμαστε καλα αν και το μπεμπακι μου εχει ηρεμησει πολυ και με ειχε μαθει διαφορετικα και αν δεν τον ακουω ανησυχω..ο χρηστακος μου κοιμηθηκε σαν πουλακι ..το συζητησαμε εκτενως για να δουμε να ειναι τυχαιο ή φοβαται και φοβαται ....την μαιμου ...μαλλον θα τον παμε στο αττικο παρκο να τις δει να του φυγει ο φοβος..

Αχ σήμερα πρεπει να ετοιμασω τα πραγματα για το τριημερο και βαριεμαιιιιιιιι...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

καλημερα!!

vasdelaki τωρα θα εισαι στα Σπατα...

ζηλευω!!!!!!!

Joa μου τριημερο ειναι αυτο χαλαρωσε και απολαυσε το!

εγω οταν ημουν μικρη φοβομουν........το κουκουναρι!!!χαχα!

τεσπα το Αττικο Παρκο ειναι τελειο !!! αλλα ειναι τεραστιο και θελει περπατημα πολυ και υπομονη να παρετε και μαζι σας σνακς γιατι η καντινα φωτια!!

αλλα ειναι υπεροχα!!!

4 ωρες ειμασταν μεσα.

Καλημερα μαριαεφακι !!!

να δουμε μονο τωρα ποτε θα παμε γιατι χειμωνιαζει και θα αρχιζουν να λιγοστευουν οι καλες μερες...4 ωρες ????βλεπω να πηγαινει μονο με τον μπαμπα του και εγω να καθομαι στην καντινα της φωτιας..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

καλημερα!!!!

ναι 4 ωρες καναμε και δεν το γυρισαμε και ολο να φανταστεις..τωρα εχουν φερει και δελφινια μου ειπαν...

το εισητηριο ειναι λιγο ακριβο για μια οικογενεια αλλα πραγματικα αξιζει!!

και στο κηπο του Λονδινου που εχω παει συγκριτικα ειναι καλυτερος ο δικος μας (απλα του Λονδινου εχει πολυ μα πολυ πρασινο).

Εμεις ειχαμε παει μετα την πρωτομαγια περσι.

Διαφημίσεις

καλημέρα κοπελούδες τι κάνετε??

σήμερα μάλλον λόγω της βροχής τα νέυρα μου και η ψυχολογία μου γενικά είναι χάλια!

εχθές πήγα και έκανα υπέρηχο άνω κοιλίας αλλά τίποτα παθολογικό που να δικαιολογεί τον πόνο στα πλευρά..αμάν πία όλο κάτι έχω και όλο δεν μπορούν να μου πούν τι είναι!!!:evil::evil::evil: θα αρχίσω να πιστεύω ότι είμαι κατά φαντασίαν ασθενής:?:-?

μαράκι μου ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό με τον αντρουλή σου :?

Joa μου εγώ δεν έχω πάει πότε στο αττικό αλλά ξέρω ότι είναι φανταστικά!!

vasdelaki ποίος την χάρη σου και μωρό και βόλτες!!!!;);)

0eOLp2.png

Καλημέρα στα βιαστικά από Ελ. Βενιζέλος!

Ήρθα κανονικά, περίμενα λίγο στο αεροδρόμιο και φεύγω για βόλτες τώρα....

Καλέ τι υγρασία είναι αυτή!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...