Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Εύχομαι να είστε όλες καλά!

Έκανα την επαναληπτική και βγήκε 1500.

Την Δευτέρα ήταν 344.

Καλή είναι;;

Συγχαρητηρια κοριτσι μου.. αψογη!! Να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη σου ευχομαι!❤

1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!Μιλήσα.με τον γυναικολόγο μου,όχι αυτόν της εξωσωματικής και μου είπε να πάω για υπέρηχο σε δύο εβδομάδες,για να δούμε καλά το σάκο κτλ. Μου είπε πως είναι νωρίς ακόμα και δεν υπάρχει λόγος να πάω από τώρα.Τριτη χοριακη μου είπε να μην κάνω και να ηρεμήσω,γιατί ξέρει πως είμαι πολύ αγχωδης.Να θυμίσω πως οι χοριακες μου είναι 9ημερα 257 και 11η 550.Δεν ξέρω,μου φαίνονται πολύ αυτές οι δύο εβδομάδες,πίστευα πως την επόμενη εβδομάδα θα φαινόταν έστω ο σάκος στον υπέρηχο..

Το παρακανε ο γιατρος σου! Θα μπορουσες να πας ανετα πχ την Δευτερα για υπερηχο, για να δειτε οτι ο σακος ειναι ενδομητριος και να τσεκαρετε για εμβρυικα στοιχεια. Σε 2 εβδομαδες μαλλον θα ακουσεις κατευθειαν και καρδια. Με τσατιζουν οι γυναικολογοι που δεν καταλαβαινουν την αγωνια μας..!!

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλέ, Ανετ, μην αντιδράς έτσι στο άκουσμα της λέξης ινσουλίνη!:P

Γιατί όλες την φοβούνται; (Μάλλον λόγω τρυπήματος το οποίο παρεμπιπτόντως ξέρω ότι δεν πονά καθόλου!)

Ίσα ίσα βοηθάς τον εαυτό σου και το νινί σου να αντιμετωπίσει το όποιο πρόβλημα προκύψει....;)

(Αλλά κι εγώ έτσι την έβλεπα στην προηγούμενη εγκυμοσύνη....μετά πήρα μια σφαλιάρα και συνήλθα.Τώρα τίποτα δεν με πτοεί! Ε, Μαριαέφη;;))

Θα σου στείλω πμ!

αχ τα νινια μας να ειναι γερα βασδελακι μου και εμεις ας ταλαιπωρουμαστε

αλλα εχω ενα μικρο θεματακι με τις ενεσεις...να φανταστεις σε καθε μετρηση του σακχαρου περνω θαθεια ανασα και μετα παταω την σκανδαλη χαχαχα κι ας ξερω πως δεν ποναει...ειναι ψυχολογικο

θα περιμενω το πμ σου

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

καλως και την αννετ ...

αχ σας ακουω με μετρησεις - ινσουλινες και σακχαρα και με πιανει αγχος για την δευτερα...

να μη σε πιανει καθολου αγχος, ολα θα ειναι καλα

στην παρεα φτανουν 2 με τσιμπημενο σακχαρο...καλα τα λεω βασδελακι?

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

τα τσιμπηματακια δεν ειναι τιποτα...θεμα συνηθειας ειναι ολα!!

ντεπον δεν παιρνω και μονο 3 voltaren υποθετα εχω βαλει ολα παροτι ειχα πονους.

α ρε vasdelaki ζηλευω που θα πας Αθηνα το πιστευεις?!

αν με αφηνε ο γιατρος θα ερχουμουν για σκ αλλα δεν με αφηνει να ταξιδεψω...

οσο για τον υπνο αχ τι εχω τραβηξει...η Εφη χτυπιοτανε κοριτσια στην κουνια μεσα και εκλαιγε δεν ηρεμουσε με τιποτα 16 μηνων την εβαλα σε κρεβατι με καγκελο προστατευτικο και καπως ηρεμησε..ονειρα βλεπει και παραμιλαει και φωναζει.

Νιωθει μονη στο δωματιο αν εισαι μαζι της ολα καλα.Πιστευω οτι οταν θα ερθει το μωρο με το καλο θα νιωθει την παρουσια του και θα μειωθουν αυτα ευελπιστω.Σημερα στις 4 το πρωι ηρθε στο δωματιο μου με κλειστα τα ματια με ξυπνησε μου εδωσε ενα φιλι και πηγε παλι στο δωματιο της! στις 7 βεβαια ηρθε παλι ειναι η ωρα της αγκαλιας!

μια φορα γυρω στις 3 ειχε σηκωθει ο αντρας μου για τουαλετα και ειδε την Εφη στην γωνια του δωματιου της ορθια και κοιταζε τον τοιχο!! κοντεψε να τα κανει πανω του (blairwitch project) την γυρισε και συνεχισε να περπαταει προς το κρεβατι της και επεσε για υπνο....

Διαφημίσεις

μια φορα γυρω στις 3 ειχε σηκωθει ο αντρας μου για τουαλετα και ειδε την Εφη στην γωνια του δωματιου της ορθια και κοιταζε τον τοιχο!! κοντεψε να τα κανει πανω του (blairwitch project) την γυρισε και συνεχισε να περπαταει προς το κρεβατι της και επεσε για υπνο....

Χαχαχα!Εγώ πολύ τρομάζω με τα βήματα τουκ τουκ τουκ μες στη νύχτα, που τους βλέπω ξαφνικά σαν το Χάρο πάνω από το κεφάλι μου να με κοιτάνε τα πουλάκια μου, χαχαχα!Τώρα γελάω, αλλά....Κορίτσια, αρχίζω να οργανώνομαι για την άδεια.Πάμε για ιντερνετ κι αρχίζω τους ανεφοδιασμούς σε βιβλία από τις συναδέλφους...Τι καλά:rolleyes::rolleyes: Μαράκι, θα τα έχεις τα παιδάκια μαζί?Το σπίτι δεν είπες είναι μεγάλο? Πώς και δεν τα χωρίζεις? Αν είναι αγόρι, γιατί αν είναι κορίτσι...κι εγώ μαζί τους έχω και το σγουμπάκι θα πάει στο άλλο παιδικό. Ε ρε και να είναι αγόρι, θα με κράξει σε λίγα χρόνια ο μεγάλος (εμ μεγάλος σου λέει κι έχω ξεμείνει με το Φάνη κι ο πιτσιρικάς δωματιάρα μόνος του).Αχ, τι ονειρεύεται η δόλια μάνα από τώρα...Χαχα!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

μεγαλο ειναι το σπιτι και εχω και αλλο δωματιο κ αλλο παιδι να κανω-λεμε τωρα- παλι μπορω να φτιαξω και αλλο γιατι το σαλονι ειναι μεγαλο. ομως θελω να τα βαλω μαζι για αρχη τωρα αν ειναι αγορι θα παει στο αλλο δωματιο φυσικα αλλα αργοτερα..

εγω παντως κοριτσια θα τον βαλω τον δευτερο γιο μονο τους στο αλλο υπνοδωματιο(που ακομη να ξεκινησουμε να φτιαχνουμε) ...να εχει ο καθενας το δωματιο του και προπαντως αμα ξυπναει το μικρο το βραδυ μην ξυπναει και ο μεγαλος και εχουμε παρτυ στο σπιτι ..για τριτο παιδι το εχουμε αποκλεισει απο καιρου..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

μεγαλο ειναι το σπιτι και εχω και αλλο δωματιο κ αλλο παιδι να κανω-λεμε τωρα- παλι μπορω να φτιαξω και αλλο γιατι το σαλονι ειναι μεγαλο. ομως θελω να τα βαλω μαζι για αρχη τωρα αν ειναι αγορι θα παει στο αλλο δωματιο φυσικα αλλα αργοτερα..

Eγώ με φαντάζομαι με τη μικρή και τους γιους να την έχουν πριγκήπισσα, να την προστατεύουν, να τα βάζουν με όποιον την πειράζει και τέτοια.Καλά κι αν ο Θεός έχει άλλα σχέδια, τους φαντάζομαι να κρατάνε τον μικρό από το χεράκι για να πάνε σχολείο (έκτη, τετάρτη και πρώτη αντίστοιχα).Φαντάζομαι όλες οι παλιές μαμάδες τα ίδια ονειρεύεστε για τα υπάρχοντα και ερχόμενα παιδιά σας.Καμιά δε φαντάζεται ότι θα μαλώνουν για τα πλεημομπίλ ή τις μπάρμπι:tongue::tongue:

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

απλα πιστευω οτι δεν θα μαλωνουν για ρουχα και παιχνιδια ετσι και μαζι να ειναι δεν θα τους πειραξει...θα δειξει στην πραξη....!!!!!!!!!παντως η μικρη δεν το συζητα καθε μερα ρωταει ποτε θα βαλουμε την κουνια??

Kορίτσι παιδί μου, είναι το μητρικό ένστικτο...:P.

Ξέρεις, πάντως, είσαι πολύ μικρή, όχι τρίτο αλλά και τέταρτο και πέμπτο προλαβαίνεις. Ακούς, μαριοσύζυγε,χαχα!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλησπέρα! ή μήπως να πώ καληνύχτα?Από το κακό στο χειρότερο πάω...χτές ξύπνησα στις 3!!!! κοιμήθηκα γύρω στις 6.30 και ξύπνησα στις 7.15 γιατί πήγα για την καμπύλη...και από τις 8 γύρισα σπίτι στις 13.30, περιμένω να τελειώσει το φαγητό και να πάω για ύπνο...

Πάντως η γλυκόζη ήταν καλύτερη απ'ότι την περίμενα...την τελευταία φορά που είχα κάνει ήταν μια σκόνη που την αραίωνες στο νερό και δεν πινόταν με τίποτα...αυτή τη φορά ήταν δύο μπουκαλάκια από 200ml με γεύση πορτοκάλι σκέτο πετιμέζι μπλιάχ...το πρώτο το κατέβασα με τη μία στο δεύτερο όμως κ@λ@σα μια αηδία άλλο πράμα...Εντωμεταξύ δεν ξέρω γιατί αλλά μετά από κανένα τέταρτο με έπιασε μια ταχυκαρδία άλλο πράγμα και μετά από αυτό μια νύστα τρομερή...η μικροβιολόγος μου είπε ότι οι περισσότερες έχουν υπνηλία μετά την γλυκόζη...τα αποτελέσματα θα τα πάρω αύριο το απόγευμα γιατί μεζί έχω κάνει και την έμμεσο κούμς δεν ανησυχώ γιατί την Δευτέρα που έκανα τις γενικές το ζάχαρο μου ήταν 74!!! και είχα φάει και μια σοκολάτα το προηγούμενο βράδυ φανταστείτε πως θα είναι η σημερινη εξέταση που χτές δεν έφαγα γλυκό και ήμουν και νηστική από τις 19.30...

στις 3 ειχε σηκωθει ο αντρας μου για τουαλετα και ειδε την Εφη στην γωνια του δωματιου της ορθια και κοιταζε τον τοιχο!! κοντεψε να τα κανει πανω του (blairwitch project) την γυρισε και συνεχισε να περπαταει προς το κρεβατι της και επεσε για υπνο....

Να σαι καλά Μαράκι με έκανες και γέλασα...αλλά να σου πώ και την αλήθεια κι εγώ μόλις διάβασα την πρώτη σειρά το μυαλό μου πήγε στην ίδια ταινία :tongue::tongue::tongue:

Vasdeli με γειά το μαλλί!!!!Είναι μεγάλη υπόθεση να έχεις δικό σου γιατρό εγώ έχω μια φίλη μικροβιολόγο έρχεται το πρωί παίρνει το αίμα και τα ούρα και μου φέρνει το μεσημέρι τα αποτελέσματα και το ακόμη καλύτερο είναι ότι δουλεύει σε νοσοκομείο και μου τα κάνει όλα τζάμπα!

Το στομάχι μου με πονάει πολύ...λέτε να φταίει η γλυκόζη???

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...