Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Εύχομαι να είστε όλες καλά!

Έκανα την επαναληπτική και βγήκε 1500.

Την Δευτέρα ήταν 344.

Καλή είναι;;

Συγχαρητηρια κοριτσι μου.. αψογη!! Να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη σου ευχομαι!❤

1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!Μιλήσα.με τον γυναικολόγο μου,όχι αυτόν της εξωσωματικής και μου είπε να πάω για υπέρηχο σε δύο εβδομάδες,για να δούμε καλά το σάκο κτλ. Μου είπε πως είναι νωρίς ακόμα και δεν υπάρχει λόγος να πάω από τώρα.Τριτη χοριακη μου είπε να μην κάνω και να ηρεμήσω,γιατί ξέρει πως είμαι πολύ αγχωδης.Να θυμίσω πως οι χοριακες μου είναι 9ημερα 257 και 11η 550.Δεν ξέρω,μου φαίνονται πολύ αυτές οι δύο εβδομάδες,πίστευα πως την επόμενη εβδομάδα θα φαινόταν έστω ο σάκος στον υπέρηχο..

Το παρακανε ο γιατρος σου! Θα μπορουσες να πας ανετα πχ την Δευτερα για υπερηχο, για να δειτε οτι ο σακος ειναι ενδομητριος και να τσεκαρετε για εμβρυικα στοιχεια. Σε 2 εβδομαδες μαλλον θα ακουσεις κατευθειαν και καρδια. Με τσατιζουν οι γυναικολογοι που δεν καταλαβαινουν την αγωνια μας..!!

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Συμφωνω μαριαεφη μου ...το μονο αρνητικο ειναι οι ιωσεις αλλα βλεπω και την γειτονισσα που τα κραταει σπιτι και ειναι πιο αρρωστα απο τον χρηστο τα μωρα της (διδυμα αγορακια..)

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

στην αρχη ειναι πολλες οι ιωσεις οταν περναει ο καιρος φτιαχνει η κατασταση και καλυτερα joa μου να ειναι μικρα παρα να πανε κατευθειαν δημοτικο ή και νηπιο και να αρρωσταινουν τοτε...

στην αρχη ειναι πολλες οι ιωσεις οταν περναει ο καιρος φτιαχνει η κατασταση και καλυτερα joa μου να ειναι μικρα παρα να πανε κατευθειαν δημοτικο ή και νηπιο και να αρρωσταινουν τοτε...

Θα συμφωνήσω.Εμένα ο μεγάλος πάει από 15 μηνών παιδικό κι ο μικρός από 12,5 μηνών.Ναι μεν την πρώτη χρονιά είχαν ξεπατωθεί στις ιώσεις, αλλά κάθε χρόνο και καλύτερα.Συμφωνώ 100% ότι 1000 φορές παιδικό παρά γιαγιά και παππού (αν βέβαια υπάρχει η οικονομική δυνατότητα).Μαθαίνει με παιδάκια, μιλάει καλά κ.λ.π. κι ό, τι χειρότερο να το κρατάς σπίτι λόγω ασθενειών.Δε θα πάρει τα αντισώματα και κάποια στιγμή που θα πάει αναγκαστικά σχολείο, θα είναι πιο ευαίσθητο από τα άλλα.

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

ακριβως ετσι ειναι φαγκρι μου!

ενταξει το να πανε απο 3 μηνων δεν ειμαι υπερ αλλα αφου χρονισουν ειναι πολυ καλη δραστηριοτητα.

ξαπλωσα λιγο αλλα τελικα η ζαλαδα χειροτερεψε.Μαλλον η μητρα με πιεζει και για αυτο.

εχω ενα σπιτι...μπιπ! αλλα δεν μπορω να κανω τιποτα...

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Μόλις γύρισα από τον διαβητολόγο(εδώ στο νησί) και το κομμωτήριο! Πήγα να κάνω μαλλί για να με δει κούκλα ο γιος μου αύριο!

Η διαβητολόγος μου είπε ό,τι ακριβώς περίμενα να ακούσω.Να ακολουθήσω διατροφή και αν δεν ακούσει τότε ίσως χρειαστεί και λίγη ινσουλίνη. Ειλικρινά δεν με νοιάζει και δεν με πτοεί τίποτα! Το αντράκι μου μόνο να γεννηθεί καλά!:P

Μαγείρεψα από χθες φακές(το αγαπημένο φαί της κόρης μου!:?), ήξερα ότι θα βγω και μετά δεν έχω όρεξη για μαγειρέματα.

Vasdeli μου αχ τι κριμα ...και ηθελα τοσο να σε δω αλλα φευγουμε για γαμο στην Λαμια με το που σχολασω την Παρασκευη...πιστευω οτι θα εχουμε ευκαιρια οταν μπεις στον μηνα σου και ειμαστε καλα να τα πουμε τοτε!!!

Δεν πειράζει! Θα το κανονίσουμε όταν με το καλό έρθω από αρχές Δεκέμβρη για την γέννα!

Όσο για τα νυχτερινά ξυπνήματα να σε ρωτήσω: Όταν ξυπνά και κλαίει και του μιλάς, σε καταλαβαίνει; απαντάει; εμένα δεν απαντά, κάνει νυχτερινούς τρόμους, που και που...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Ναι, όλα τα είχε η Μαριορή η πεθερά της έλειπε, χαχα! Μόνο της κόρης το σπίτι δεν σχολιάζουν ποτέ.... Δε σας είπα, υπάρχει περίπτωση να πηγαινοφέρνει τα παιδιά μου ο μπαμπάς μου στα σχολεία γιατί βγήκε στη σύνταξη.Χθες μου το είπε, αφού τους μάλωσε η αδερφή μου που τα κάνω όλα εγώ και με έπιασε το παράπονο, γιατί ρε γαμώτο να μην το σκεφτούν από μόνοι τους, αφού βλέπουν...Επρεπε να φτάσω στον 6ο?Και πάλι, κάτσε να δούμε αν γίνει:(:(:(

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

Καλημερα vasdeli μου ...στην αρχη σπαραζει και δεν καταλαβαινει τιποτα στο πενταλεπτο φωναζει και δεν καταλαβαινω τι λεω και με διωχνει και λεει φυγε ..δεν τον παιρνω αγκαλια γιατι δεν ξερω αν πρεπει να τον ξυπνησω ή οχι και σπαρταραει σαν το ψαρι απο τα κλαμματα ..μετα απο ενα τεταρτο και μιλοντας του συνεχεια συνερχεται ...τι να πω ???ευτυχως δεν το παθαινει συχνα ..το επαθε αλλη μια φορα πριν 2-3 εβδομαδες αλλα περισσοτερη διαρκεια την προηγουμενη φορα...με το που ηρεμησε ,ηπιε νερακι ,εφτιαξε το μαξιλαρι του ,μου εδωσε φιλακι και κοιμηθηκε σαν πουλακι..

Μακαρι να την γλυτωσεις απο τα τρυπηματα κοριτσακι μου!!!θα το ελεγχεις ομως συστηματικα πλεον λογικα ε ?

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Μοιάζει με νυχτερινό τρόμο....Κι εμένα ηρεμεί με το νεράκι!

Δεν με πειράζει το τρύπημα, αν χρειαστεί....Έχω συνηθίσει πια...Από τότε που κατάλαβα την εγκυμοσύνη μου τρυπιέμαι......Αυτό που θα μου κοστίσει είναι αν με το καλό όταν γεννήσω δεν μου φέρουν τον μπέμπη αμέσως γιατί θα πάει για παρακολούθηση...(Παρακολουθούν τα μωρά των μαμάδων με διαβήτη για μια μέρα, ήξερα). Αλλά αυτό δεν έγινε στον Παυλάκο μου, μου τον φέρανε αμέσως...Και σήμερα η διαβητολόγος μου είπε ότι το μωρό θα το παρακολουθήσουν μόνο για 2 ώρες (και αυτό αν θα κάνω τελικά ινσουλίνη).Αλλά ελπίζω να τα καταφέρω με την διατροφή και μόνο:D

qwlrp3.png

Μεγάλη εξυπηρέτηση παιδιά ο προσωπικός γιατρός!!!:-D:grin::-D

Όχι, Ανετ, δεν είναι τραγική....και στην άλλη εγκυμοσύνη έτσι μου βγήκε και με διατροφή το αντιμετώπισα...

Εσύ κάνεις ινσουλίνη;

καταρχας καλημερα κοριτσαρες μου

οχι δεν κανω ινσουλινη βασδελακι μου, αν εκανα (φτου φτου) θα μου εγραφε και τις ταινιες και τις βελονες για τις μετρησεις ο γιατρος, αλλα δεν πειραζει τι να κανουμε...δεν εμεινε και πολυς καιρος...δυο μηνακια...αυριο θα δω την διαβητολογο και μπορει να με εξηπηρετησει, να γραψει δλδ ενα μικρο ψεματακι για ινσουλινη μπας και μου τα γραφουν στο ικα

Ει, εσείς, οι Αθηναίες!!!

Έχει καμιά όρεξη για καφεδάκι την Παρασκευή το απόγευμα;:-D

μεσααααααααααααααααααααα!!!στειλε πμ να κανονησουμε

Καλημερούδια πρωινά κοιλουμπάκια!Αννετάκι, στα άλλα 2 παιδιά πήγαινα τους πρώτους 7 μήνες σε ιδιώτη (Άμφισσα στο πρώτο και Κατερίνη στο δεύτερο) και μετά ερχόμουν στο νοσοκομείο Γιαννιτσών για παρακολούθηση ως τη γέννα.Τώρα που μένω πια Γιαννιτσά κι οι ιδιώτες είναι για .... πήγα από την αρχή Νοσοκομείο. Ο διευθυντής είναι λίγο στον κόσμο του αλλά έχω κόλλημα να γεννήσω εδώ οπωσδήποτε!Άλλωστε, καλώς ή κακώς στην εγκυμοσύνη είμαι πολύ αισιόδοξη, δε με νοιάζει ποιος γιατρός θα είναι στη γέννα, το μότο μου είναι ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΧΕΙ ΒΑΡΔΙΑ.Το ξέρω ότι αυτή η άποψη ξενίζει τις περισσότερες (ειδικά τις μανούλες to be για πρώτη φορά) αλλά έτσι νιώθω και πιστέψτε με, η ψυχολογία είναι το παν στον τοκετό...:wink::wink: ΞΚαλημέρα!

φαγκρι μου, δεν με ξενιζουν τετοια θεματα..γιατι τελικα σε προσεχουν περισσοτερο αλλα διευθηντης πραμα και να ειναι τοοοοοοοσο χαλαρος?

αναρωτιεμαι αν στη γυναικα του ελεγε το ιδιο...αλλα στην τελικη το θεμα ειναι να πανε ολα καλα...τα υπολοιπα περισσευουν!

Καλημερααααααααα

Αννετ μου μπορεις να με παρεις οτι ωρα θες...το ειδα χθες το μνμ σου αλλα ειχα τοοοοση δουλεια που δεν προλαβαινα να γραψω

Εμεις ειμαστε καλα , ο χρηστακης παλι ξυπνησε το βραδυ με εφιαλτες ..εκλαιγε σπαρακτικα κανα τεταρτο ,τον ηρεμησα και ξανακοιμηθηκε...

θα τα πουμε σημερα λοιπον κοριτσακι!

αχ βρε ιωαννα μου, ο καλος μου...ειναι η ηλικια τετοια...τα εχω περασει με τις ξαδερφες μου οταν ηταν μικρακια (οταν κοιμομουν σπιτι τους)

να του δωσεις ενα τεραστιο φιλι ναι?

και καλο ταξιδι μεθαυριο και η ωρα η καλη στα παιδια...βιον ανθοσπαρτον

καλημερα!!

εβαλα το φαγητο πρωι πρωι γιατι εχουμε συχνα διακοπες ρευματος...αρακα εχει το μενου για το μεσημερι και το βραδακυ ψαρακι..σας κανω το τραπεζι!

πολυ χαλια το βραδυ ζαλιζομαι πολυ και νιωθω χαλια....πονοκεφαλο τρελο.Ημουν ματιασμενη με ξεματιασαν αλλα δεν ενιωσα καμια διαφορα...ισως φταιει ο καιρος στις 7 μιση το πρωι ειχε 27 βαθμους και εναν νοτια αλλο πραγμα..

αρακας...σλουρπ

κανα ντεπονακι περνεις μαρια μου?κοιτα ποιος μιλαει...σε ολη την εγκυμοσυνη εχω παρει 1

περαστικα σου κοριτσι μου, αλλα γιατι τοση ζαλαδα?

μηπως σου επεσε καμια πιεση?

σημερα μονο 2 φαγητα γιατι εγω θελω να φαω αρακα αλλα ο συζυγος δεν το τρωει καθολου οποτε το βραδυ θα τηγανησω ψαρακια ...τι να κανω......

επισης δεν τρωει ουτε φασολαδα ουτε φασολακια μονο φαβα και φακες και αυτα αν εχει κατι αλλο μαζι πχ πατατες τηγανητες σαρδελα ή κεφτεδακια...

κι εγω το ιδιο θεμα (με την διαφορα πως την φασολαδα την τσακιζει και μαλωνουμε για το τελευταιο πιατο) εχω με τον κυριο μαρακι μου, αλλα τα φτιαχνω και τα τρωω μονη μου γιατι τρελενομαι χιχιχι

Καλημέρα κορίτσια!

Μόλις γύρισα από τον διαβητολόγο(εδώ στο νησί) και το κομμωτήριο! Πήγα να κάνω μαλλί για να με δει κούκλα ο γιος μου αύριο!

Η διαβητολόγος μου είπε ό,τι ακριβώς περίμενα να ακούσω.Να ακολουθήσω διατροφή και αν δεν ακούσει τότε ίσως χρειαστεί και λίγη ινσουλίνη. Ειλικρινά δεν με νοιάζει και δεν με πτοεί τίποτα! Το αντράκι μου μόνο να γεννηθεί καλά!:-P

Μαγείρεψα από χθες φακές(το αγαπημένο φαί της κόρης μου!:?), ήξερα ότι θα βγω και μετά δεν έχω όρεξη για μαγειρέματα.

μακαρι να μη χρειαστει η ινσουλινη βασδελακι μου, αλλα ειπαμε τα μωρα μας να ειναι καλα!!!

και μεγεια το μαλλακι κουκλα μου!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Καλέ, Ανετ, μην αντιδράς έτσι στο άκουσμα της λέξης ινσουλίνη!:P

Γιατί όλες την φοβούνται; (Μάλλον λόγω τρυπήματος το οποίο παρεμπιπτόντως ξέρω ότι δεν πονά καθόλου!)

Ίσα ίσα βοηθάς τον εαυτό σου και το νινί σου να αντιμετωπίσει το όποιο πρόβλημα προκύψει....;)

(Αλλά κι εγώ έτσι την έβλεπα στην προηγούμενη εγκυμοσύνη....μετά πήρα μια σφαλιάρα και συνήλθα.Τώρα τίποτα δεν με πτοεί! Ε, Μαριαέφη;;))

Θα σου στείλω πμ!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...