Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα 

Χτες έκανα την ωοληψια και πήραμε 15 ωάρια.σημεαρα μας πήραν οι εμβρυολογοι και μας είπαν ότι γονιμοποιηθηκαν τα 8 και τώρα περιμένουμε να μάθουμε πόσα αναπτύχθηκαν...νομίζω ότι είναι λίγα τα 8 ή είναι η ιδέα μου;;;πόσα μπορεί να συνεχίσουν;;;

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σου βασδελακι τι κανεις????????????

Hλιάννα μου, καλά είμαι, περιμένω πως και πως το ραντεβού με τον γιατρούλη μου την Πέμπτη στις 17.00. Σήμερα του έστειλα το φαξ με την καμπύλη και μου είπε η γραμματέας ότι είναι λίγο τσιμπημένη....:P:p Για να δούμε τι θα μου πεί και ο δόκτορ!!! Αύριο πάω στην εδώ διαβητολόγο, μου έκλεισε ραντεβού ο καλός μου....Και σήμερα μου πήρε και αίμα στο σπίτι για πλήρη βιοχημικό ορμονικό έλεχγο και τοξόπλασμα...Μεγάλη εξυπηρέτηση παιδιά ο προσωπικός γιατρός!!!:D:D:D

5 πήρα, τόοοοοοοοοσο πολλά πια είναι??

Μαρία μου, μια χαρά είναι τα κιλά σου κοπέλα μου!!!!

καλημερα μανουλες!!!

βασδελακι μου, δεν μου φανηκε τοσο τραγικη η καμπυλη σου...καλη συνεχεια χωρις παρατραγουδα σου ευχομαι και καλη επιτυχια με τον γιατρο!

Όχι, Ανετ, δεν είναι τραγική....και στην άλλη εγκυμοσύνη έτσι μου βγήκε και με διατροφή το αντιμετώπισα...

Εσύ κάνεις ινσουλίνη;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

να μαι και εγω...ειμαστε στους κουμπαρους και βρηκα ευκαιρια να μπω ρε γαμωτο ποτε θα μου συνδεσουν το ιντερνετ?????:evil:

βασδελακι οντως ειναι πολυ καλο να εχεις δικο σου γιατρο και πανω απο ολα να ειναι ανθρωπος...εγω δεν ξερω καν πως τα μετρανε αυτα αντε θα μαθω την αλλη τριτη,αυτο που τρεμω πιο πολυ ειναι οι βελονες και τα τσιμπηματα που θα μου κανουν...βγαινω παραγγειλαμε σουβλακια και παω να μασαμπουκωσω και να γυρισουμε σπιτι κατα της 12γιατι αυριο δουλευω και ναι χαιρομαι γιατι ξεφευγω:Dφιλακια σε ολες τις κοιλιτσες...

Διαφημίσεις

Καλημερούδια πρωινά κοιλουμπάκια!Αννετάκι, στα άλλα 2 παιδιά πήγαινα τους πρώτους 7 μήνες σε ιδιώτη (Άμφισσα στο πρώτο και Κατερίνη στο δεύτερο) και μετά ερχόμουν στο νοσοκομείο Γιαννιτσών για παρακολούθηση ως τη γέννα.Τώρα που μένω πια Γιαννιτσά κι οι ιδιώτες είναι για .... πήγα από την αρχή Νοσοκομείο. Ο διευθυντής είναι λίγο στον κόσμο του αλλά έχω κόλλημα να γεννήσω εδώ οπωσδήποτε!Άλλωστε, καλώς ή κακώς στην εγκυμοσύνη είμαι πολύ αισιόδοξη, δε με νοιάζει ποιος γιατρός θα είναι στη γέννα, το μότο μου είναι ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΧΕΙ ΒΑΡΔΙΑ.Το ξέρω ότι αυτή η άποψη ξενίζει τις περισσότερες (ειδικά τις μανούλες to be για πρώτη φορά) αλλά έτσι νιώθω και πιστέψτε με, η ψυχολογία είναι το παν στον τοκετό...;);) ΞΚαλημέρα!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Καλημερααααααααα

Αννετ μου μπορεις να με παρεις οτι ωρα θες...το ειδα χθες το μνμ σου αλλα ειχα τοοοοση δουλεια που δεν προλαβαινα να γραψω

Vasdeli μου αχ τι κριμα ...και ηθελα τοσο να σε δω αλλα φευγουμε για γαμο στην Λαμια με το που σχολασω την Παρασκευη...πιστευω οτι θα εχουμε ευκαιρια οταν μπεις στον μηνα σου και ειμαστε καλα να τα πουμε τοτε!!!

Φαγκρι μου ο καθενας πρατει οπως αισθανεται ...εγω δεν μπορω να μην εχω τον γιατρο μου ,αν τυχει κατι να του τηλ. να νοιωθω μια ασφαλεια και ας γινομαι για δευτερη φορα μανουλα ..Εγω να φανταστεις αν μου ελεγε ο γιατρος να μην κανω αυχενικη , πολυ απλα θα την ειχα κανει απο μονη μου (καλα θα ειχα αλλαξει και γιατρο ..)..τις θεωρω πολυ σημαντικες αυτες τις εξετασεις ..και βεβαιως να πανε ολα καλα αλλα μας δινει πια η επιστημη τοσα εργαλεια γιατι να μην τα χρησιμοποιουμε και να προλαμβανουμε αν μπορουμε καταστασεις ...Ειναι και θεμα χαρακτηρα ..προτιμω να μην αφηνω τιποτα στην τυχη του ..

Εμεις ειμαστε καλα , ο χρηστακης παλι ξυπνησε το βραδυ με εφιαλτες ..εκλαιγε σπαρακτικα κανα τεταρτο ,τον ηρεμησα και ξανακοιμηθηκε...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα, Ιωάννα μου!Οι εφιάλτες είναι της ηλικίας, τουλάχιστον δεν έχει κάθε μέρα, χαχα.Ελπίζω να ξεκουραστείς το μεσημέρι λίγο. Πάει παιδικό ο μικρός σου? Κι εγώ είμαι τελειομανής γενικώς, αλλά σε αυτό το θέμα ΕΙΔΙΚΑ πιστεύω στην καλή μου τύχη (γιατί γενικώς είμαι γνωστό γκαντεμόσκυλο).:P:p

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

καλημερα!!

εβαλα το φαγητο πρωι πρωι γιατι εχουμε συχνα διακοπες ρευματος...αρακα εχει το μενου για το μεσημερι και το βραδακυ ψαρακι..σας κανω το τραπεζι!

πολυ χαλια το βραδυ ζαλιζομαι πολυ και νιωθω χαλια....πονοκεφαλο τρελο.Ημουν ματιασμενη με ξεματιασαν αλλα δεν ενιωσα καμια διαφορα...ισως φταιει ο καιρος στις 7 μιση το πρωι ειχε 27 βαθμους και εναν νοτια αλλο πραγμα..

φαγκρι μου οπως αισθανεται η καθε μια μια πραττει σε αυτο το θεμα!

εγω νιωθω ασφαλεια με τον γιατρο μου αν πηγαινε σε αλλη κλινικη θα πηγαινα και εγω εκει αν πηγαινε σε δημοσιο νοσοκομειο το ιδιο..

vasdelaki εισαι τυχερουλα που εχεις τον γιατρο Home!

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κοριτσάκια.Ρε Μαράκι, 2 φαγητά τη μέρα κάνεις?Γουάου!Εγώ έχω σπανακόρυζο για σήμερα, όσο έμεινε, γιατί τα παληκάρια το άρχισαν από χτες!Γύρισε κι ο άντρας μου από Αλεξανδρούπολη και μου έφερε μια καριοκάρα να μετά συγχωρήσεως από Κομοτηνή, μιαμ,μιαμ θα τη φάω σήμερα!!

σημερα μονο 2 φαγητα γιατι εγω θελω να φαω αρακα αλλα ο συζυγος δεν το τρωει καθολου οποτε το βραδυ θα τηγανησω ψαρακια ...τι να κανω......

επισης δεν τρωει ουτε φασολαδα ουτε φασολακια μονο φαβα και φακες και αυτα αν εχει κατι αλλο μαζι πχ πατατες τηγανητες σαρδελα ή κεφτεδακια...

ξυπνανε οι τσουπρες μια μια...

φαγκρι μου παει παιδικο ο χρηστακος απο περσι απο 16μηνων ..ηταν υπερδραστηριο μωρο και εγαλε την μαμα μου off οποτε απο το να ξεπατωσουμε την μαμα πηγε ο χρηστος σχολειο ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

μια χαρα ειναι ο παιδικος μπαινουν σε προγραμμα συνηθιζουν και κουραζονται και κοιμουνται!!χαχα!

αληθεια πιστευω οτι κανει πολυ καλο ο παιδικος.Εμενα πηγε πριν κλεισει τα 2 παιδικο αλλα ολοημερο και μετα ετσι συνεχισε μονο φετος δεν πηγε ολοημερο.Ειχε κουραστει

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...