Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , siba είπε:

τοσες πολλες εμπειριες και ιστοριες μαζεμενες εδω κοριτσια.. τοση αγωνια, τοσες ελπιδες

υπαρχει καμια κοπέλα η οποια να τα καταφερε με την πρωτη προσπαθεια? η εστω με την δευτερη?

Σας θαυμαζω ολες σας για την επιμονη σας αλλα δε ξερω αν θα αντεξω κι αλλες αποτυχιες, αυτη ειναι η τελευταια λυση και θελω να βαλω ενα οριο 

Καλώς την!!!υπάρχουν πολλά κορίτσια που τα κατάφεραν με την πρώτη δοτρια είναι η αλήθεια...

Εγώ ανήκω στην κατηγορία που τα κατάφερα με τη δεύτερη...και ήταν και εμένα αυτό το όριο μου κυρίως γιατί γονατισαμε οικονομικά.. 

Εγώ θα σου ευχηθώ να μην ζήσεις καμία άλλη αποτυχία και να πάνε όλα καλά σε αυτή τη προσπάθεια!!

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ηλιανάκι, ξεκίνησα από 55 κιλά ε, που δε νομίζω να τα λες πολλά!Καλά, ας λέει αυτός, εγώ γύρω στα 10-11 παίρνω, εκτός πια κι αν ... τι να πω! Για την αυχενική έκανα ότι είπε, δηλαδή δεν έκανα!!!Ίσως φταίω κι εγώ που τον άκουσα:oops::oops::cry::cry:

φαγκρι μου, νομιζω πως ειναι λιγο υπερβολικος ο γιατρος σου (βεβαια μαλλον προληπτικα μας ζοριζουν αλλα................) εισαι πολυ αδυνατουλα

τι να πω κι εγω...ξεκινησα 76 και εχθες ζυγιστηκα 88 παρολη τη διαιτα 6 μερες τωρα...μαλλον πρεπει να με κοψει η λορδα..αλλα σκεφτομαι τον μικρουλη μου που μολις πειναω κλωτσαει :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

στα προηγουμενα παιδια εκανες αυχενικη η η συμβουλη του ηταν η ιδια?

τον βρισκω λιγο αδιαφορο σε σοβαρα θεματα και πολυ ψειρα σε αλλα (πχ κιλα) σορρυ κιολας ετσι?

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

κοριτσια φευγω γιατι αρχισε ο δικος μου να φωναζει...του εγκλωβιζω το παιδι λεει στην καρεκλα χαχχαχαα

πολλα φιλακια σε ολες!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

και εμενα ετσι μου φαινετε φαγκρι 55κιλα και κανει σαν υστερικος???αχ σχολαω στις 3και μεχρι να φτασω στο σπιτι θα παει 5...μαλλον θα παρω καμια φιλεναδα και θα παμε για καφεδακι και ψωνια...λεω να παρω καμια φορμα γιατι δεν πολυχωραω στις προ εγκυμοσυνης

Καλο μεσημερι Αννετακι!!

Ηλιαννα καλο καφεδακι και καλα ψωνια!!

Εγω παλι σπιτι μονη μεχρι τις 10...Κι εχει και μια βροχη εξω..

Να δω πως θα περασει η μερα...

Φιλακια κοριτσακια και μπεμπακιαααα...Bye bye :-P

b353ca0f41.png26lWp2.png

Διαφημίσεις

κοπελουδες καλησπερα και απο εμενα!!

εγω παντα μπαινω οταν ολες εχετε βγει, αλλα δυστυχως το πρωι δεν προλαβαινω να σας παρακολουθω...τα διαβαζω ολα τωρα μια και καλη!!

να σας πω τα νεα μου!

ο σαββατο ξεκινησαμε για επιπλα-ερευνα αγορας..

πηγαμε λητω-οχι για να ψωνισουμε, απλα για να κοψουμε κινηση επειδη εχει ποικιλια.. γινοταν της μουρλης, κατσαμε λιγο κ φυγαμε..

μετα πηγαμε στα laro στη λεωφορο κηφισιας...

παιδια οι ανθρωποι δεν πανε καλα...μετρια σχεδια, μικρη ποικιλια...

εξωφρενικες τιμες...!! φυγαμε!!

τελος πηγαμε σε ενα συνοικιακο μαγαζι της γειτονιας μας-babyisland- λεγεται, οπου κοριτσια εξυπηρετηθηκαμε περιφημα...

τελικα το μαγαζι της γειτονιας, οσο ναναι ξεχωριζει....στην ευγενια, στην εξυπηρετηση, σε ολα..

ψιλοκαταληγουμε σε κουνια και αλλαξιερα της εταιριας pali,

μολις καταληξουμε στο ακριβες σχεδιο θα σας πω ποια ειναι.

σε καροτσι-οχι πολυσυστημα-το απλο, μαλλον θα προτιμησουμε τα inglesima-ο αντρας μου τα κοιταζε αυτα και τον αφησα να το μελετησει.

θα παρουμε και καλαθουνα γιατι τις βρηκα τρελα ρομαντικες και ας ειναι για μικρη χρονικη διαρκεια η χρηση τους.

οσον αφορα καθισματακι αυτοκινητου, βρηκαμε και ενα της inglesima και ενα αλλο της εταιριας britax για κιλα απο 0-18, δεν αποφασισαμε ακομα πιο θα παρουμε..

αν υπαρχουν αποψεις φυσικα δεκτες!!

κατα τα αλλα η κοιλια μου με εχει τρελανει στις κραμπες, δεν υπαρχει περιπτωση να θελω να αλλαξω πλευρο το βραδυ και να μην ξυπνησω απο το τραβηγμα..και παιρνω 6 trofocard ημερησιως..τελεια!!

αυτα σε γενικες γραμμες τα νεα μου τσουπρες...

ααα εννοειται πως ειδα και εγω το νησι και εννοειται οτι πλανταξα στο κλαμα...εχω διαβασει και το βιβλιο και ειμαι ελαφρως επηρεασμενη που ξερω τη συνεχεια κτλ...εχει να πεσει κλαμα κοριτσια...αλλο τιποτα!!

σας φιλω ολες!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλησπέρα!

Κι εγώ το είδα το νησί αλλά την ώρα που άρχισε το δράμα ήρθε ο σύζυγος με τρελά κέφια και κατέληξα να κλαίω από τα γέλια!Μου χάλασε την ατμόσφαιρα που είχε δημιουργήσει η σειρά...Δεν πειράζει χαλάλι του...

Αλήθεια σας είπα ότι ακόμη ξυπνάω κάθε μέρα στις 5.15?κι απ'ότι φαίνεται έτσι θα πάει μέχρι να γεννήσω...

Κι εδώ πολλή βροχή...έχουμε μουχλιάσει...καλά ότι η μπουγάδα θέλει τρείς μέρες για να στεγνώσει δεν το συζητώ...Κι εγώ θέλω να πάω για καφεδάκι.....ζηλεύω...

I3hdp3.png

anette μπραβο για την ανιψια!!

τελεια νεα οντως!

οσο για καποιες εξετασεις καποιοι γιατροι της δινουν αφου ακουσουν καρδια και μετα την 8η εβδ για να μην βαζουν τους γονεις στην διαδιακασια και μετα γινεται μια στραβη και δεν προχωραει η εγκυμοσυνη. Και εμενα ετσι εγινε την δευτερη φορα που εμεινα εγκυος και πηγα δεν μου εδωσε τιποτα την δευτερη φορα που πηγα δεν ακουσαμε τιποτα και ειπαμε να ξαναπαω και παλι τιποτα και ειχε παλλινδρομησει.Τωρα της εκανα μετα την 9η εβδ τις εξετασεις.Αλλα οχι και στον 3ο...οντως!

Φαγκρι θυμηθηκα (τα κιλα σου ειναι μια χαρα μην τρελενεσαι) για την αυχενικη αφου εκανες την β επιπεδου και ολα ειναι καλα αστο βγαλτο απο το μυαλο σου απλα θα ελεγα να κρατας μια πισινη για τον γιατρο μου φαινετε(ειχες τον ιδιο?)

για τα κιλα μην μου στεναχωριεστε καθολου μεχρι και 13 ειναι οκ θα ελεγα..εγκυουλες ειμαστε θα παρουμε και πρεπει να ειμαστε περηφανες για την κοιλιτσα μας!

οσο για τις κραμπες στην κοιλια θελει ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ μην κανετε "θυσιες" μπρος στα παιδακια σας ΚΑΝΕΙΣ δεν θα σας πει ευχαριστω!αυτο να το θυμαστε!!

Μαρια να σε ρωτησω κατι μηπως ξερεις??

Εχω καμια βδομαδα τωρα που το ποδι μου το αριστερο με ποναει!!

Ειναι σα να 'χει πιαστει πανω στο γοφο!Και ποναει και το γονατο μου!

Ειδικα οποτε παω να κοιμηθω και γυρισω απο 'κεινη την πλευρα,πεθαινω!!

Παιζει ρολο η εγκυμοσυνη σ' αυτο ή να ψαχτω για τπτ αλλο?? :confused:

b353ca0f41.png26lWp2.png

Διαφημίσεις

Λιανα πιστευω οτι ειναι λογο μεσης ο πονος στο γονατο..

επειδη τα μωρακια μας πιεζουν και πρεπει οι μυς να χαλαρωσουν για να διευκολυθουν στην εξοδο ποναμε...

μην φορας ψηλα τακουνια και γενικα μην πολυ κουραζεσαι ειτε καθοντας πολυ ωρα καθιστη ή ορθια...

τελειο το τραγουδακι! :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...