Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

μολις γυρισα απο το ικα επιτροπη στις 21 και γιατρος για την πητ στις 22 αντε παλι ταλαιπωρεια..δεν μπορει λεει να με δει στις 21! νευρα απιστευτα!

ειναι και μακρια ρε γμτ!

τουλαχιστον πιστευω οτι θα ειναι και η τελευταια φορα που παω εκει (ειναι εκτος Ηρακλειου).

εννοειτε οτι θα το ξαναδω το ΝΗΣΙ!

βρε φαγκρι μου τι λες γιατι μπερδευτηκα...ποια αυχενικη?

ειμαι και λιγο αργα τα ζα που λενε...χαχα!!

εγω λεω vasdelaki να τελειωσω πρωτα με τα του ικα και μετα απερισπαστη να ασχοληθω με τα ρουχα ...ακομα ομως γυναικα δεν εχω βρει ρε γμτ!

μια που βρηκα θελει να παω να την παρω απο Ηρακλειο και να την γυρισω κιολας...για 6 ωρες θελει 50 ευρω μου ειπε....

δεν ξερω τι να κανω να την παρω δοκιμαστικα?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και εγω το ιδιο σκεφτηκα αλλα περναει ο καιρος και δεν βρισκω!!

θα βαλω αγγελια στο τελος μπας και....

παω να φαω και να ξαπλωσω λιγο γιατι καθισα ωρα και στην ουρα του ικα Καμμια και κανενας δεν ειπε να περασω γαιδουρια και μαλιστα μια πηγε να μπει μπροστα και της εριξα ενα βλεμμα κεραυνο και σταματησε....

με εχει πιασει ενας πονοκεφαλος σημερα τρελος...παλευω να βρω και μια λαθος παραγγελια που εγινε και εχουν σπασει τα νευρα μου....γεια σου βασδελακι τι κανεις????????????μαρια εφη πολυ ωραια η ζωγραφια της κορης σου...

Μαράκι, τότε που ήταν να κάνω την αυχενική (12η εβδ) είχε πει ο γιατρός ότι δε χρειάζεται (σου είχε κάνει εντύπωση τότε και δικαίως) και τώρα που πήγα στο νοσοκομείο με τα αποτελέσματα του β επιπέδου μου λέει ο ειδικευόμενος ΚΑΚΩΣ σου είπε ο διευθυντής να μην την κάνεις,αλλά τώωρα καλά κρασιά! Εντάξει, δεν είναι κι όλα τέλεια στο νοσοκομείο,αλλά είναι και το ρέζους αρνητικό και δε μπορώ να τρέχω αν χρειαστεί κάτι (ο μη γένοιτο)!Να τρέχω από κλινική στοπ νοσοκομείο εννοώ!Αχ, πότε θα περάσουν οι 4 βδομάδες να πάρω άδεια? ΒΑΡΕΘΗΚΑ, ΛΕΜΕ!!!!! Α, στο νοσοκομείο μου είπε να προσέχω και με τα κιλά, γιατί από δω και πέρα μπαίνουν πιο εύκολα και χάνονται πιο δύσκολα (πέρασαν και 3 χρόνια από τον προηγούμενο τοκετό....). 5 πήρα, τόοοοοοοοοσο πολλά πια είναι??

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

μια χαρα μου φαινονται τα κιλα βρε εγω ειμαι +6,5...μηπως ειχες παραπανισια κιλα και για αυτο σου ειπε να προσεχεις,και γιατι καλε δεν σου εκανε αυχενικη??ειναι ο πιο βασικος υπερηχος...

Ηλιαννα ο καιρος ειναι μαλλον...

Κι εγω ειχα εχθες πονοκεφαλο παρα πολυ...

Σημερα ξυπνησα με λιγο τραχυ λαιμο αλλα εφαγα μια χολς και νομιζω κατι προλαβα! :?

Fangri 5 μια χαρα μου φαινονται αν παρω παραδειγμα απο τα δικα μου δηλαδη!! :tongue: Σιγουρα θελει προσοχη αλλα εμενα ο γιατρος μου βρε κοριτσια..

δεν ασχολειται καν με τα κιλα μου!!Με ζυγιζει και δε λεει τιποτα!!!

Βαλε οσα θες λεει...κακο του κεφαλιου σου...Ουτε αν παω καλα ουτε τιποτα!!

Αν ειχα προβλημα ομως δε θα μου λεγε κατι?? :confused:

b353ca0f41.png26lWp2.png

Καλα οτι ο καθενας εχει τα δικα του ειναι σιγουρο...

Γιατι να σας πω και το αλλο...

Βλεπω οτι ολες σας εδω κανετε την καμπυλη ζαχαρου μετα την 26 εβδομαδα..

και μενα μου ειπε πως ειχα περιθωριο μεχρι αυτην την παρασκευη και ετρεχα σαν την τρελη!!!! :mad:

b353ca0f41.png26lWp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα μανουλες!!!

βασδελακι μου, δεν μου φανηκε τοσο τραγικη η καμπυλη σου...καλη συνεχεια χωρις παρατραγουδα σου ευχομαι και καλη επιτυχια με τον γιατρο!

τζενακι μου κι εγω εχω τετοια θεματακια, τα νινακια μας εχουν φτιαξει φωλιτσα εκει χαμηλα και δεν λενε να ανυφορησουν...αλλα ας ειναι...σημασια εχει να νοιωθουν εκεινα καλα!

μαριαεφη μου ζηλεψα εγω...θελω παστουλααααααααααααααα

οσο για το ικα κλασικο φαινομενο...η γαιδουρια σε ολο της το μεγαλειο...ου να μου χαθουνε

για τον γιατρο δεν εχω να πω τιποτα...ειναι Α ΠΑ ΡΑ ΔΕ ΚΤΟΣ

ντροπη του και αισχος του, να ξερει πως κανεις ολοκληρο ταξιδι και να μη σε εξηπηρετησει την ημερα της επιτροπης...δεν νομιζω να τον εχεις χαρτζηλικωσει κιολας?

εγω νησι δεν ειδα αν και ηθελα πολυ αλλα ξεχαστηκαμε με τα καλοπαιδα...(φυγανε και 12,30)

ειχαμε ευχαριστα να συζητησουμε αφου η μεγαλη ανηψια ειναι εγκυος 3 μηνων!!!

και πριν 2 εβδομαδες το εμαθε αφου τον σεπτεμβρη ειχε περιοδο μονο 1 μερα (το προηγουμενο 2μηνο κανονικα)

και απο γιατρο την νυν, δεν το αφηνω το παιδι στον γελιο τον πρωην...της εκλεισα και αυχενικη, προγγενετικο (τα ιδια λαθη παντα ο τυπος...προγεννετικο μετα το τριμηνο..ακουσον ακουσον...και χωρις βασικες εξετασεις..βλεπε ηλεκτροφορηση, αυστραλιανο αντιγoνο κτλ) και ραντεβου με την γιατρινα μου για την πρωτη γνωριμια

αυταααααααααααααααααααααααα

joa μου τι ωρα να σε παρω να μην ενοχλησω?

φαγκρι, ηλιαννα, λιανα, ευα, στελινουλα...ξεχασα καμια? αν ναι να με συμπαθατε...ειναι κι αυτο το αιλχαιμερ χαχαχαχα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

joa μου τι ωρα να σε παρω να μην ενοχλησω?

φαγκρι, ηλιαννα, λιανα, ευα, στελινουλα...ξεχασα καμια? αν ναι να με συμπαθατε...ειναι κι αυτο το αιλχαιμερ χαχαχαχα

Χαχαχαχα!!!Αμα ειναι λογο αλτσχαιμερ σε δικαιολογουμε τοτε!!!χαχαχα

Με το καλο να ερθει και το καινουριο μωρακι στην "οικογενεια"...

Καλοτυχο κι αυτο και μ' ενα πονο!! :D

b353ca0f41.png26lWp2.png

μια χαρα μου φαινονται τα κιλα βρε εγω ειμαι +6,5...μηπως ειχες παραπανισια κιλα και για αυτο σου ειπε να προσεχεις,και γιατι καλε δεν σου εκανε αυχενικη??ειναι ο πιο βασικος υπερηχος...

Ηλιανάκι, ξεκίνησα από 55 κιλά ε, που δε νομίζω να τα λες πολλά!Καλά, ας λέει αυτός, εγώ γύρω στα 10-11 παίρνω, εκτός πια κι αν ... τι να πω! Για την αυχενική έκανα ότι είπε, δηλαδή δεν έκανα!!!Ίσως φταίω κι εγώ που τον άκουσα:oops::oops::cry::cry:

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Χαχαχαχα!!!Αμα ειναι λογο αλτσχαιμερ σε δικαιολογουμε τοτε!!!χαχαχα

Με το καλο να ερθει και το καινουριο μωρακι στην "οικογενεια"...

Καλοτυχο κι αυτο και μ' ενα πονο!! :D

χαχαχαχα αυτο τα φταιει ολα λιανα μου χαχαχαχχα

να εισαι καλα κοπελα μου...ολες με εναν πονο...μακαρι να ισχυει!!!

εχθες ειχαμε πλακα ...η μια χαιδευε την κοιλια της αλλης :tongue:

και ειχαμε την αλλη την ανηψια και ετρεχε περα δωθε!χαχαχαα

μεροκαματο επρεπε να της δωσουμε χαχαχαχχα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...