Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , siba είπε:

τοσες πολλες εμπειριες και ιστοριες μαζεμενες εδω κοριτσια.. τοση αγωνια, τοσες ελπιδες

υπαρχει καμια κοπέλα η οποια να τα καταφερε με την πρωτη προσπαθεια? η εστω με την δευτερη?

Σας θαυμαζω ολες σας για την επιμονη σας αλλα δε ξερω αν θα αντεξω κι αλλες αποτυχιες, αυτη ειναι η τελευταια λυση και θελω να βαλω ενα οριο 

Καλώς την!!!υπάρχουν πολλά κορίτσια που τα κατάφεραν με την πρώτη δοτρια είναι η αλήθεια...

Εγώ ανήκω στην κατηγορία που τα κατάφερα με τη δεύτερη...και ήταν και εμένα αυτό το όριο μου κυρίως γιατί γονατισαμε οικονομικά.. 

Εγώ θα σου ευχηθώ να μην ζήσεις καμία άλλη αποτυχία και να πάνε όλα καλά σε αυτή τη προσπάθεια!!

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Εγω καθε φορα που τα βλεπω αυτα...σκεφτομαι να ερθει η ωρα που θα το αγκαλιασωωω....

Και μετα ξερετε τι σκεφτομαι και απορω???

Πως καποιες "μανες" μετα απο ολους αυτους τους 9 μηνες παρατανε τα μωρα τους???Πως βρε κοριτσια???Με τη καρδια???

b353ca0f41.png26lWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

δεν ξερεις ποτε τι κρυβει η ψυχη τους και η καρδια τους...

εγω θελω να πιστευω να ελπιζω οτι δεν ειναι τελειως ακαρδες.....

αυτες οι ψυχες ειναι τοσο μα τοσο αθωες ανυπερασπιστες!!

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσια....τι κλάμα ήταν αυτό;

Είδα το πρώτο επεισόδιο από το σήριαλ του μέγκα ΤΟ ΝΗΣΙ....

Είχα διαβάσει και το βιβλίο αλλά δεν την περίμενα τόσο καλή την παραγωγή....

Λοιπόν η καμπύλη ζαχάρου, όπως την περίμενα κοριτσάρες μου...

0' 96

60' 199

120' 174

180' 78

Σύμφωνα με τον Ζούπα (τον γνωστό διαβητολόγο) τα ανώτερα φυσιολογικά όρια καμπύλης ζαχάρου για 100 ml γλυκόζη είναι:

0' 90-105

60' 165-190

120' 145-165

180' 125-145

Καμία έκπληξη λοιπόν...έτσι ακριβώς ήταν και στην δεύτερη εγκυμοσύνη. Το θετικό είναι ότι στα κιλά μου είμαι καλά, οπότε ο γιατρός που θα τον δω την Πέμπτη θα μου πει να κάνω διατροφή.

Οι μετρήσεις μου, τόσο το μεσημέρι όσο και το βράδυ μετά το φαγητό, ήταν πολύ καλές: 103 και 96 μια ώρα μετά το φαγητό.Αυτό είναι πολύ καλό:P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημέρα!

Vasdeli μου όντως είναι λίγο τσιμπημένη η καμπύλη σου αλλά είναι οριακή...φαντάζομαι ότι με λίγη διατροφή θα μπορέσεις να το ελέγξεις...

Σήμερα ήταν να πάω κι εγώ για την καμπύλη αλλά δεν έχω πολλή διάθεση, με πονάει λίγο κι η κοιλίτσα μου και ο καιρός δεν βοηθάει ιδιαίτερα...

Χτές όλη τη μέρα ήμουν ξάπλα, με πονάει τόσο πολύ η λεκάνη μου :cry: έχει αλλάξει θέση το μαϊμουδάκι και με χτυπάει κάτω χαμηλά και μου προκαλεί τρομερούς πόνους στον κόλπο...Αφού προχτές το βράδυ ήμουνα σίγουρη ότι προσπαθούσε να βγεί με το ζόρι...Ακόμη δεν έχω καταλάβει γιατί πρέπει να έιναι τόσο χαμηλά, ολόκληρη κοιλιά δεν της φτάνει???Δε θα βγεί έξω θα την κανονίσω εγώ...:cool: Το άλλο το καλό δεν σας το είπα που κάθε φορά που ακούει τον μπαμπά της τρελαίνεται...χωρίς υπερβολές μπορεί να είναι ήσυχη να έχω καμιά ώρα να την ακούσω με το που θα έρθει ο άντρας μου και μου μιλήσει αρχίζει τις κλωτσιές ειδικά άν βάλει το χέρι του πάνω στην κοιλιά μου με το που το παίρνει αρχίζει τα κλωτσομπουνίδια...είναι δυνατόν να τον καταλαβαίνει???ξέρω ότι ακούγεται υπερβολικό αλλά το έχω παρατηρήσει εδώ και μια βδομάδα...αφήστε που τον μπαμπά της δεν τον κλωτσάει ποτέ, μόνο εμένα ταράζει...Ήδη έχει αρχίσει να δημιουργείται η συμμαχία :tongue:

I3hdp3.png

Καλημερα σε όλες!!

απλα τελεια η σειρα !!! και Λεχου Μαινας παιζανε απιστευτα! εγω στον καναπε να τρωω παστουλα (μην ζηλεψεις vasdelaki) και να με εχουν παρει τα ζουμια!

η καμπυλη σου παντως λιγο τσιμπημενη θα ελεγα οχι ομως πολυ με διατροφουλα θα το παλεψεις πιστευω!

τι πιστευω ειμαι σιγουρη!!

θα τρως τα ψαρακια σου μιας και νησι το κρεατακι σου ε και θα μειωσεις ζυμαρικα και ρυζι εννοειτε γλυκα και θα δεις που θα γεννησεις με κανονικες μετρησεις!

jenny χτες και εμενα μου μιλαγε ο αντρας μου και το μπεμπε κλωτσαγε εβαζε το χερι πανω σταματαγε πολυ γελιο ειχε!

ασε σε καποια στιγμη μαλιστα αρχισε να του λεει : πες μπαμπα?!! και εγω ειχα λυθει στα γελια!

α το βραδυ με επιασε κραμπα και ξυπνησα ειχε και εναν αερα αλλο πραγμα...δεν μπορεσα να κοιμηθω καλα...

Καλημεραααα

Λιανα η καμπυλη σου τελεια!!!!μπραβο κοριτσαρα ...φαε αφοβα..

Vasdeli μου ειναι λιγο πειραγμενη η καμπυλη σου , περιμενουμε νεα απο τον γιατρο!!!ευχομαι να γλυτωσεις το τρυπημα!!!

Εμεις ειμαστε καλα και ο μπεμπης συμμετεχει στο γραψιμο της μαμας κλωτσοντας..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα!!!!

Βλέπω αρκετές έχουμε μάλλον πρησμένα μάτια από το κλάμα!!!:cry::cry::cry:

Vasdelaki εγώ δεν ξέρω από μετρήσεις αλλά για να το λέτε όλες έτσι θα είναι, κάνε κουράγιο και όλα θα είναι καλά!! ;)

Λιάνα μου μπράβο σου για τις μετρησούλες σου!!:cool:

εγώ σήμερα πήγα στο ικα για τα φάρμακα και μετά παρακαλούσα την πεθερά μου να με απαγάγει για να μην έρθω για δουλειά!!!:tongue::tongue:

θέλω ζεστή σοκολάτα και χαζολόγιμα στα μαγαζιά!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ωχ ακριβώς 100 μέρες ακόμα άντε και φτάνουμε!!!!!!

0eOLp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου τι καταπληκτικος μουντος καιρος ειναι αυτος???τρελαινομαι μιλαμε....ειδατε χτες το νησι??πολυ συγκινητικη σειρα εχω να ριξω κλαμα..γεννησε και η συναδελφος μου σημερα στις 9,30εναν κοριτσαρο 3890με καισαρικη γιατι ειχε περασει τις 40βδομαδες κ ο γιατρος φοβοταν να την αφησει κι αλλο....

η καμπυλη ζαχαρου τοσο ασχημη ειναι βρε κοριτσια??εμενα γιατι μου την εβαλε τοσο αργα???

Καλημέρα, τώρα μπαίνω, μας έχουν ξεσκίσει οι αμπελάδες με τα τσίπουρά τους!Λοιπόν, είδα και εγώ το νησί, πολύ ωραία παραγωγή αλλά δε νομίζω να το ξαναδω... Ήμουν και μόνη, έσκασα στο κλάμα, δεν είναι για εγκύους σειρά, χαχα... Κορίτσια, εμένα καμπύλη μου είπαν 28η εβδομάδα να κάνω κι ο ειδικευόμενος που ήταν την Παρασκευή τα έβαλε με το διευθυντή της μαιευτικής (απουσία του) γιατί είπε να μην κάνω αυχενική.Λίγο αγχώθηκα, αλλά τώρα χαιρετίσματα.Ας ελπίσουμε ότι όλα θα είναι καλά, είμαι και 33:oops::oops::oops:

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Καλημερα σε όλες!!

απλα τελεια η σειρα !!! και Λεχου Μαινας παιζανε απιστευτα! εγω στον καναπε να τρωω παστουλα (μην ζηλεψεις vasdelaki) και να με εχουν παρει τα ζουμια!

η καμπυλη σου παντως λιγο τσιμπημενη θα ελεγα οχι ομως πολυ με διατροφουλα θα το παλεψεις πιστευω!

τι πιστευω ειμαι σιγουρη!!

θα τρως τα ψαρακια σου μιας και νησι το κρεατακι σου ε και θα μειωσεις ζυμαρικα και ρυζι εννοειτε γλυκα και θα δεις που θα γεννησεις με κανονικες μετρησεις!

Hello γκαστρούλες!!!

Τι να ζηλέψω Μαράκι μου...τα έχω κόψει τα γλυκά εδώ και καιρό...στην αρχή δε που ήμουν χεσμεντεν με τις μετρήσεις δεν έτρωγα τίποτα...τώρα κάτι τσιμπούσα αλλά απο Πέμπτη δεν με βλέπω να το συνεχίζω...:rolleyes: Δεν βαριέσαι, μια ιδέα είναι όλα.... Ας γεννηθεί γερός ο μπέμπης και όλα τα άλλα θα ξεχαστούν! Δεν με πτοεί τίποτα!!!

Καλά, ε! Τέλειο το νησί!!! Και, όχι, fangri μου, εγώ θα το ξαναδώ(φαντάζομαι και η Μαρία!). Με συγκλόνισε αυτή η σειρά....

Τζένη, κι εγώ χθες είχα κάτι κλώτσους και είπα χαρακτηριστικά στον σύζυγο ότι αυτό το παιδί βιάζεται να βγει....(Παναγίτσα μου, φύλαγε...).Στις 3.30 τα χαράματα δε ξύπνησα με έναν οξύ πόνο στην κοιλιά, πάει έλεγα πεθαίνω....πήγα τουαλέτα τίποτα:?, ευτυχώς μετά ηρέμησα....

Άρχισα να ασχολούμαι με τα χειμερινά, κορίτσια...Τελείωσα με την ντουλάπα του Παύλου σήμερα....Ένα σωρό ρούχα μικρά βγήκαν αλλά τα φυλάω...Να δω τα κοριτσίστικα που θα τα βάλω...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλησπερα κοριτσαρες!!!

Vasdelaki ολα καλα θα πανε...Ουτε εγω ξερω πολλα απο μετρησεις ζαχαρου αλλα για να λενε και οι συμφορουμιτησες πως με διατροφη θα εισαι οκ,το πιστευω κι εγω!!Υπομονη και ετσι να σκεφτεσαι οπως και τωρα!!Το μπεμπακι να ναι καλα!!

Ηλιαννα εγω δεν το ειδα το νησι γιατι σχολασε ο αντρας μου απο τη δουλεια και δε με αφησε να το δω!! :(

Απ οτι βλεπω εδω ομως τρελαθηκαν ολες, οποτε θα πιασω την κρεβατοκαμαρα απο δω και περα και θα το παρακολουθω κι εγω!! :tongue:

Jenny, δεν ξερω αν οντως καταλαβαινει η μπεμπα το μπαμπα της και ηρεμει αλλα το θεωρω πολυ πιθανον...

Εμενα ο μπεμπης οποτε βαζω εγω το χερι μου δεν κανει τιποτα...

Οποτε το βαζει ο αντρας μου τον καταλαβαινω που κουνιεται και παει ακριβως κατω απ το χερι του..Καθεται για λιγο,τεντωνεται προς τα πανω κι αρχιζει και κλοτσαει!!! :D Μαλλον παιζουν μαζι!!!χαχαχα

Τωρα βεβαια μπορει να μαστε εμεις χαζομαμαδες και να τα φανταζομαστε ολα αυτα...αλλα δε νομιζω σε τετοιο βαθμο!!:?

b353ca0f41.png26lWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...