Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 2

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Λιανα μου καλα αποτελεσματα ...

λογικα το μονο που εχουμε τωρα ειναι το ντοπλερ ..στην πρωτη εγκυμοσυνη βεβαια δεν ειχα κανει(ειχα κανει μονο nst) αλλα η τωρινη μου γιατρος το ζητα ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σ ευχαρηστω Ευα!!Χαλαλι ναι αλλα ειχε βαρυ χερι ο ατιμος!!

Πρωτη φορα μου ηρ8ε να βαλω τα κλαμματα απο εξεταση αιματος!!!

Μαλλον θα μπορεσω να ξαναμπω και το βραδακι γιατι ο αντρας μου ειναι απογευματινος αυτη τη βδομαδα..οποτε θα μαι μοναχουλα μου :(

Joa τι ειναι παλι αυτο????Οχι αλλο καρβουνοοοοοοο!!!!χαχαχα :P

Σας χαιρετω προς το παρον να παω για φαγητο...

Φιλια σε ολεςςςςς!!!!!

b353ca0f41.png26lWp2.png

ο υπερηχος του τριτου τριμηνου ,ελεγχουν ωριμανση πλακουντα αν αιματωνεται σωστα κλπ κλπ...σαν εναν απλο υπερηχο ..

Εγω ειχα κανει και nst ...δλδ σαν να κανουν καρδιογραφημα του μωρου ...σου βαζουν κατι ζωνες και καταγραφουν την δραστηριοτητα..Αυτο θα το κανουμε και ολες ξανα πριν μπουμε να γεννησουμε..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Καλε ενα πιατακι απο εδω...πειναμε και εμεις.....μονο εγω σχολαω στις 4????

όχι καλέ και εγώ! δεν είσαι μόνη σου αλλά δεν βλέπω να είμαστε και πολλές οι πεινασμένες υπάλληλοι !!!:lol::lol::lol::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

0eOLp2.png

κοριτσαρες μου ομορφες!!!!!!!!ηρθα κι εγω!!!!!

και μη ρωτησετε που ημουν...χωρις πισι για ακομη μια φορα...και ο φταιχτης ηταν ο συζυγος...ηθελε αναβαθμηση (τρομαρα του) τα win 7....και διαφορα δεν βλεπω ιδιαιτερη...μονο να μεινω χωρις ιντερνετ τοσες μερες...γκρρρρρρρρρ

εσεις τι κανετε κοπελιες?τα νινια σας?σας λειψαμε καθολου?

ααααααααααααααχ μυριζει το φαγακι μου...μιαμ μιαμ

πειτε μου τα νεακια σας γιατι σε λιγο θα ερθουν κατι ανηψια για φαγητο...σλουρπ

και θα πρεπει να σας αποχωριστω.

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Γεια σας κορίτσια!

Σήμερα πήγα για την καμπύλη, πήρα μαζί μου τα περιοδικά μου, τα βιβλία μου...

Πώς πέρασαν αυτές οι 3 ώρες....βαρέθηκα.

Τα αποτελέσματα θα τα ξέρω μετά τις 7μμ αλλά για να πω την αλήθεια λίγο πολύ τα περιμένω τσιμπημένα....Βλέπετε έχω ιστορικό(μπαμπάς με ζάχαρο)και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη έκανα αυστηρή διατροφή γιατί 2 τιμές ήταν λίγο πιο πάνω από το φυσιολογικό.

Μάλλον θα κάνω διατροφή...

http://exandas.ert.gr/el/kentriko-eksantas/featured-documentaries/to-polytimo-kyttaro

το ντοκιμαντερ για τα βλαστοκυτταρα του εξαντας

Μαράκι με έσωσες από ψάξιμο...Μπράβο κοπελάρα μου...

Ο άντρας μου λείπει Αλεξανδρούπολη (βασδελάκι, ακούς?) και θα είμαι εγώ κι οι παλήκαροι σήμερα κι αύριο.

Όλα καλά κατά τ' άλλα!Σχολάω εντός ολίγου, α, με πιθανή ημερομηνία 4/2/2011 η άδεια κύησης αρχίζει στις 4/12/2010 και αν πάρω και την κανονική 10/11 την κάνω και χαίρομαι τρελά γιατί ΒΑΡΕΘΗΚΑ και θέλω να πάω σπίτι να κάααααααααααθομαι και να μαγειρεύω και να κάνω όλα αυτά της καλής νοικοκυρούλας...

Α! ρε πατρίδα! Πήγε για δουλειά φαντάζομαι, ε;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

επισης ξεχασα να σας πω πως εχω ξεκινησει διαιτα και να τρυπιεμαι τρεις φορες την μερα για το σακχαρο (χ 2)...δαχτυλακι δεν εχει μεινει......αχ

μου εδωσε και ο ενδοκρινολογος τ4 των 50 γιατι η tsh τα επαιξε χιχιχι

αλλα παιδια χαλαλι...τα μωρακια μας να ειναι γερα κι εμεις σε δευτερη μοιρα

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Ωχ βρε αννετακι ...υπομονη ...λιγο εμεινε...τι να κανουμε ???ολα για τον γιο ...

την αλλη εβδομαδα τι λες να τα πουμε ???στειλε πμ..

Vasdeli μου καλα αποτελεσματα...

καλε τι πμ...θα σε παρω αυριο τηλ...να ξελασκαρω σημερα...χεχεχε θα βαλω και τις τσουπριτσες να μου κανουν καμια δουλιτσα...τι μονο μασα?χαχαχαχαχα

και το φαι ηταν παραγγελια...γιαυτο θα τις στρωσω για τα καλα μετα την χωνεψη χαχαχα αμμμμμμ πως!!!

βασδελακι ολα για τα σπλαχνα μας!!!

σου ευχομαι τα καλυτερα αποτελεσματα κοριτσακι!!!

μια ερωτηση...το ικα δικαιολογει τις ταινιες και τις βελονες μετρησης?

γιατι ενας π@π@ρ@ς γιατρος μου ειπε πως για να τις γραψουν πρεπει να κανω ινσουλινη (για να μου τις γραφουν)...48,5 ευρω ρε κοριτσια καθε 9 μερες ειναι too much...και δεν εχω και κανεναν διαβητικο (τακ τακ χτυπαω ξυλο :roll:) να με εξηπηρετει κι εμενα...........:mrgreen:

IB5Vp2.png

πωπω είναι φορές που νομίζω ότι όταν με το καλό γεννηθούν θα έχουν ανοσία με τόσα χάπια, τρυπίματα κτλ!!!

vasdelaki και annete υπομονή και όλα θα πάνε καλά!!!

annete πήγες σε άλλο γιατρό να δείς αν στις γράφει???

0eOLp2.png

πωπω είναι φορές που νομίζω ότι όταν με το καλό γεννηθούν θα έχουν ανοσία με τόσα χάπια, τρυπίματα κτλ!!!

vasdelaki και annete υπομονή και όλα θα πάνε καλά!!!

annete πήγες σε άλλο γιατρό να δείς αν στις γράφει???

εκλεισα ραντεβου με ενδοκρινολογο του ικα στις 12 νοεμβριου (για το χαρτι πως κανω ινσουλινη...φτου φτου φτου)..νωριτερα δεν εχει...οσο για το αν θα με αφησει να μπω κανεις λογω εγκυμοσυνης χλωμο...σημερα τσακωθηκα με μια γκιοσα γιατι μπηκε χωρις ραντεβου με το ετσι θελω...εννοειτε την ωρα που βγηκε εγινε Ο χαμος...(ο αντρας μου με φοβηθηκε χαχαχαχα)...και μπουκαρε και μεσα την ωρα της επισκεψης μου γιατι δεν της ειχε βαλει σφραγιδα ο γιατρος...μου ηρθε να την πιασω απτο μαλλι την καρακαξα :evil::evil::evil:

και οταν περιμενα κατω για να κλεισω ραντεβου ειχε το θρασος να με πιασει απτον ωμο και να μου πει "ειμαι πισω απο σενα"(για να παει μαλλον στο φαρμακειο)...κι εγω ομως...την κοιταω με υφος δολοφονικο και της λεω "ΝΑΙ ΚΑΛΑ..ΤΡΑΓΟΥΔΑ)εννοειτε πως δεν τολμησε στον γυρισμο να διεκδικησει την θεση πισω απο μενα...αυτο της ελειπε...σου λεει σκυλα ειναι αυτη..ασε μη με βουτηξει απτο μαλλι και μετα ποιον θα υπερασπιστει ο κοσμος?χαχαχαχαχα

IB5Vp2.png

αντε vasdeli μου να παρεις τα αποτελεσματα κουκλα μου!!!

ανετ πες του αντρα σου να αφησει τα πειραματα με τον η/υ πρεπει να βγαζουμε καπου το αχτι μας!!!χχαχαχα!!

οσο για αυτα που λες αν στα γραψει ο γυναικολογος σου και πας στο ικα στο δεν νομιζω οτι δεν θα στα γραψουν(επισης αν πας πρωι σε καποιο κεντρο υγειας δεν ξερω αν εχετε εκει) παλι θα στα γραψουν και μαλιστα λογικα δνε πρεπει να δωσεις καθολου συμμετοχη λογω εγκυμοσυνης...και ψαξτο λιγο το θεμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...