Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , MK2012 είπε:

Οι τιμές της καμπυλης ινσουλίνης είναι αυτές που προανέφερα κ δε φαίνονται υψηλές.. αλλά στην κατηγορία αντίσταση στην ινσουλίνη λέει πως έχω αρχομενη αντίσταση. Τι σημαίνει αυτό ;

Δεκέμβριο την έκανα. Πήγα σε άλλο γιατρό κ μου τις έβαλε. Οχι ο γιατρός που ήμουν. Θα αρχίσω να χτυπάω το κεφαλι μου στον τοίχο 

Μην τρελαινεσαι κοριτσι μου δεν ειναι extreme οι τιμες. Στο λεω εγω που εχω προδιαβητη και ψαχνομαι νια ζωη. Ισως σου δωσει γλουκοφαζ (το πιθανοτερο) και σου πει να προσεχεις τα βασικα στη διατροφη (οχι πολλη ζαχαρη, λιπαρα, και πρωτεινη παντα με τον θδατανθρακα). Σιγουρα παιζει ρολο στην ποιοτητα των ωαριων, αλλα να στο πω ετσι, οχι και τοσο μεγαλο, σιγουρα οχι μεγαλυτερο απο αυτο με την αμη που σου ανεφεραν. δεν πιστευω να στο πω ετσι οτι εχεις χασει εμβρυα απο αυτο. μην σκεφτεσαι πισω τωρα, μονο το μπροστα.

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

χαχαχα ειναι δουλεια γραφειου ευτυχως ασχολουμαι μονο με υπολογιστη και τηλεφωνο....αχ και εγω πειναω αλλα πινω εναν γαλλικο γιατι νυσταζω ταυτοχρονα...αλλαξε ολη η διαθεση μου με την δουλεια....ρε κοριτσια εχω ξεχασει τον κωδικο στο fb και δεν μπορω να μπω:mad::(

ζητα να στον στειλουν στο μαιλ σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχαχα ειναι δουλεια γραφειου ευτυχως ασχολουμαι μονο με υπολογιστη και τηλεφωνο....αχ και εγω πειναω αλλα πινω εναν γαλλικο γιατι νυσταζω ταυτοχρονα...αλλαξε ολη η διαθεση μου με την δουλεια....ρε κοριτσια εχω ξεχασει τον κωδικο στο fb και δεν μπορω να μπω:mad::(

κάπου λέει αν έχετε ξεχάσει τον κωδικό και σου στέλνει στο mail σου βήματα να ακολουθήσεις για να αλλάξεις κωδικό!;)

0eOLp2.png

Ευακι γυρω εικασαρια μερες πριν την ημερομηνια που πρεπει να φυγεις με αδεια ικα παρε και κλεισε ραντεβου σε κεντρο μανας και παιδιου με μαιευτηρα -γυναικολογο . Λογικα θα σου δωσουν ραντεβου για την επομενη εβδομαδα οποτε θα εισαι περιπου λογικα 10 μερες πριν την μερα αδειας . Πας σου δινεις ενα χαρτι που εχει συμπληρωσει κατι ο γιατρος του ικα , θα πρεπει να συμπληρωσουν τα αντιστοιχα πεδια και εσυ και ο εργδοτης και μολις βγεις σε αδεια μαζι με ενσημα ,βιβλιαριο ασθενειας και το χαρτι αυτο πληρωνεσαι ..

Καλως την Ηλιαννα μας!!!ευχομαι να πηγαινουν ολα καλα..

ναι αλλά εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό μου την άλλη εβδομάδα!! δεν πρέπει να μου δώσει εκείνος κάποιο χαρτί με πητ?? όχι τίποτα άλλο γιατί θέλω να μου γράψει 2-3 μέρες πιο νωρίς!!

0eOLp2.png

εγω ειχα παρει χαρτι και απο τον γιατρο μου αλλα αυτο που κοιταει ο γιατρος του ικα ειναι τον υπερηχο που γραφει την πητ βασει ΤΕΡ .κανε μια δοκιμη και αμα πιασει ..το χαρτι παρτο απο τωρα παο τον γιατρο και ας μου βαλει μετεπειτα ημερομηνια..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

εγω ειχα παρει χαρτι και απο τον γιατρο μου αλλα αυτο που κοιταει ο γιατρος του ικα ειναι τον υπερηχο που γραφει την πητ βασει ΤΕΡ .κανε μια δοκιμη και αμα πιασει ..το χαρτι παρτο απο τωρα παο τον γιατρο και ας μου βαλει μετεπειτα ημερομηνια..

ωχ αν δεν τα καταφέρω θα έχω πρόβλημα με την δουλειά!!:?:???:

0eOLp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας!Λοιπόν, από βδομάδα ελπίζω να έχω ιντερνετ σπίτι, γιατί δε σας προλαβαίνω πια! Το μωρουδέλι μας έχει γίνει πολύ δραστήριο και το νιώθουν κι οι γιοι μου πλέον!! Ο άντρας μου λείπει Αλεξανδρούπολη (βασδελάκι, ακούς?) και θα είμαι εγώ κι οι παλήκαροι σήμερα κι αύριο. Όλα καλά κατά τ' άλλα!Σχολάω εντός ολίγου, α, με πιθανή ημερομηνία 4/2/2011 η άδεια κύησης αρχίζει στις 4/12/2010 και αν πάρω και την κανονική 10/11 την κάνω και χαίρομαι τρελά γιατί ΒΑΡΕΘΗΚΑ και θέλω να πάω σπίτι να κάααααααααααθομαι και να μαγειρεύω και να κάνω όλα αυτά της καλής νοικοκυρούλας...

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Γεια σας!Λοιπόν, από βδομάδα ελπίζω να έχω ιντερνετ σπίτι, γιατί δε σας προλαβαίνω πια! Το μωρουδέλι μας έχει γίνει πολύ δραστήριο και το νιώθουν κι οι γιοι μου πλέον!! Ο άντρας μου λείπει Αλεξανδρούπολη (βασδελάκι, ακούς?) και θα είμαι εγώ κι οι παλήκαροι σήμερα κι αύριο. Όλα καλά κατά τ' άλλα!Σχολάω εντός ολίγου, α, με πιθανή ημερομηνία 4/2/2011 η άδεια κύησης αρχίζει στις 4/12/2010 και αν πάρω και την κανονική 10/11 την κάνω και χαίρομαι τρελά γιατί ΒΑΡΕΘΗΚΑ και θέλω να πάω σπίτι να κάααααααααααθομαι και να μαγειρεύω και να κάνω όλα αυτά της καλής νοικοκυρούλας...

με το καλό fangri μου!!!!:D:D:D

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

μια χαρά περνάνε οι μέρες γρήγορα!!!! γιούπι!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

0eOLp2.png

Διαφημίσεις

εγω παλι δεν ξερω αν σας το ειπα αλλα εχω σκοπο να δουλεψω μεχρι τουλαχιστον 10/12...ειμαι λογιστηριο και νοιωθω ασχημα να τους κρεμασω παραπμονη γιορτης ..αρκει βεβαιως να μπορω..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλησπερα κοριτσια!!!Τι κανετε??

Εγω εχω φοβερο πονο στα χερακια μου!!!

Καναμε καμπυλη ζαχαρου σημερα το πρωι!!

3 ωρες με ειχε εκει!!5 τριπηματα!!

Το απογευμα θα εχω και τα αποτελεσματα..

Θα τα παω και στο γυναικολογο για να κλεισω και το επομενο ραντεβου...

Ουφφφφ...Παει κι αυτο!!!

Δεν πιστευω να 'χουμε και τιποτα αλλο τωρα???

b353ca0f41.png26lWp2.png

εγω παλι δεν ξερω αν σας το ειπα αλλα εχω σκοπο να δουλεψω μεχρι τουλαχιστον 10/12...ειμαι λογιστηριο και νοιωθω ασχημα να τους κρεμασω παραπμονη γιορτης ..αρκει βεβαιως να μπορω..

και εγώ έτσι έλεγα αλλά το θέμα είναι ότι δεν το αναγνωρίζει το αφεντικό ότι και να κάνω....:mad::mad::mad: και έτσι θα φύγω 1η του μήνα!

0eOLp2.png

Καλησπερα κοριτσια!!!Τι κανετε??

Εγω εχω φοβερο πονο στα χερακια μου!!!

Καναμε καμπυλη ζαχαρου σημερα το πρωι!!

3 ωρες με ειχε εκει!!5 τριπηματα!!

Το απογευμα θα εχω και τα αποτελεσματα..

Θα τα παω και στο γυναικολογο για να κλεισω και το επομενο ραντεβου...

Ουφφφφ...Παει κι αυτο!!!

Δεν πιστευω να 'χουμε και τιποτα αλλο τωρα???

λιανα μου καλά αποτελέσματα να έχεις!!!!

θα περιμένουμε νέα αύριο, όσο για τα τριπήματα χαλάλι βρε!!! ένα βήμα πιο κοντά στο θαυματάκι σου!!!!

0eOLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...