Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 2

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!

Τι κάνετε???

Κοριτσια έχω έναν πόνο ο οποίος με ταλαιπωρεί τον τελευταίο 1.1/2 μήνα....

Ο πόνος βρίσκετε ακριβώς στο κέντρο και πάνω απο το τριχωτό μας.....Δηλαδή πολύ πολύ χαμηλα στην κοιλιά....Είναι όξύς, έντονος και μερικές φορές με ακινιτοποιεί.......

Το περιεργο ξέρετε πιο είναι ότι δεν με πονάει όταν είμαι ακίνητη ή όταν είμα ξαπλωμένη...Μόνο όταν σηκώνομαι για να περπατήσω, σε κάθε εναλαγή βήματος και όταν αλάζω πλευρό....Κοινώς μυικά....

Σας συμβαίνει ή σας έχει συμβεί σε παλιότερη εγκυμοσύνη???

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

μαράκι πρέπει να κλείσουμε ραντεβού για την πητ?? και που??:confused::confused::confused:

εμείς έχουμε κέντρο μάνας και παιδιού εκεί ή στις υπηρεσίες του ικα???

αμάν πια δεν μπορούνε να τις κάνουν απλές τις διαδικασίες???:evil::evil:

0eOLp2.png

καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!

Τι κάνετε???

Κοριτσια έχω έναν πόνο ο οποίος με ταλαιπωρεί τον τελευταίο 1.1/2 μήνα....

Ο πόνος βρίσκετε ακριβώς στο κέντρο και πάνω απο το τριχωτό μας.....Δηλαδή πολύ πολύ χαμηλα στην κοιλιά....Είναι όξύς, έντονος και μερικές φορές με ακινιτοποιεί.......

Το περιεργο ξέρετε πιο είναι ότι δεν με πονάει όταν είμαι ακίνητη ή όταν είμα ξαπλωμένη...Μόνο όταν σηκώνομαι για να περπατήσω, σε κάθε εναλαγή βήματος και όταν αλάζω πλευρό....Κοινώς μυικά....

Σας συμβαίνει ή σας έχει συμβεί σε παλιότερη εγκυμοσύνη???

ο γιατρός σου τι σου έχει πεί??

μαγνήσιο πέρνεις??? δεν ξέρω τι μπορεί να είναι αλλά μήπως έχει πάρει θέση το μωρό και σε πιέζει???:confused::confused:

0eOLp2.png

Πολυ καιρο εχεις βρε joa...!!! εγω στην Εφη ειχα σταματησει στην 28η εβδ αντι για 32η δεν την παλευα αλλο...το τωρα ειναι αλλη υποθεση...

για ραντεβου μου ειπαν στο κεντρο υγειας και παιδιου και αυριο που θα παω ικα θα κλεισω απο την γραμματεια....

στελινα ποτε ειχες κανει τελευταια φορα υπερηχο? ηταν μηπως με τα ποδια κατω το μωρο?

γιατι και εγω νιωθω μια πιεση εκει αλλα ειναι με τα ποδια κατω...

Διαφημίσεις

ο γιατρός σου τι σου έχει πεί??

μαγνήσιο πέρνεις??? δεν ξέρω τι μπορεί να είναι αλλά μήπως έχει πάρει θέση το μωρό και σε πιέζει???:confused::confused:

Παίρνω κάτι βιταμίνες εγκυμοσύνης Pregnant Care αντι σιδήρου και ασβεστίου και φολικού οξέως ξεχωριστά....Με εντολή γιατρού βεβαίως όπου έχει μέσα και μαγνήσιο....

mariaefi Στον υπέρυχο που κάναμε στην Β επιπέδου που με έλεγξέ ο γιατρός εκτενέστερα, μου είπε ότι δεν βλεπει απολυτως τίποτα....

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

κοριτσακια μου τι κανετε??μου λειψατε πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ..δεν εχω νετ στο σπιτι γιατι αλλαξαμε συνδεση και ακομα να το περασουν:twisted::twisted:ειμαι στην δουλεια ξαναγυρισα γιατι εφυγε μια κοπελα ν αγεννησει και αναγκαστικα μεχρι να βρουν καποια αλλη να την αντικαταστησει την αντικατεστησα εγω:-D καλυτερα γιατι βαριεμε ολη μερα στο σπιτι....ειμαστε πολυ καλα ολοι τα φιλια μου σε ολες σας:):)

Παίρνω κάτι βιταμίνες εγκυμοσύνης Pregnant Care αντι σιδήρου και ασβεστίου και φολικού οξέως ξεχωριστά....Με εντολή γιατρού βεβαίως όπου έχει μέσα και μαγνήσιο....

mariaefi Στον υπέρυχο που κάναμε στην Β επιπέδου που με έλεγξέ ο γιατρός εκτενέστερα, μου είπε ότι δεν βλεπει απολυτως τίποτα....

εμένα γιατί ρε γμτ μου έχει δώσει και ξεχωριστά??? και φαντάσου ότι παίρνω τις ίδιες αλλά αυτές που έχουν και καρτέλα με Ω3

γιατί δεν του κάνεις ένα τηλέφωνο να του το πείς να δείς τι θα σου πεί??

εγώ πάντως σε αυτούς τους πόνους δεν ξέρω πως να τους περιγράψω :rolleyes::rolleyes:

0eOLp2.png

κοριτσακια μου τι κανετε??μου λειψατε πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ..δεν εχω νετ στο σπιτι γιατι αλλαξαμε συνδεση και ακομα να το περασουν:twisted::twisted:ειμαι στην δουλεια ξαναγυρισα γιατι εφυγε μια κοπελα ν αγεννησει και αναγκαστικα μεχρι να βρουν καποια αλλη να την αντικαταστησει την αντικατεστησα εγω:-D καλυτερα γιατι βαριεμε ολη μερα στο σπιτι....ειμαστε πολυ καλα ολοι τα φιλια μου σε ολες σας:):)

βρε καλώς το κοριτσάκι!!!

κοίτα τώρα που είσαι στην δουλεία χαλαρά όχι και πολλά πολλά!!!

0eOLp2.png

μην ανυσηχεις δεν νομιζω οτι ειναι κατι ........να ξεκουραζεσαι και αν δεις και γινεται πιο εντονος ή πιο συχνα να το πεις στο γιατρο.

εμενα μου το δικαιολογησε γιατι ειναι με τα ποδια κατω!!

Ηλιαννα μου και εμενα μου ελειψε λιγακι η δουλεια αλλα δεν παω τωρα ...σε λιγο δεν θα μπορω να οδηγησω ετσι και αλλιως!

να προσεχεις και να ξεκουραζεσαι!!

φιλακια πολλα!

παω να φαω γιατι σημερα δεν εχω φαει τιποτα απο χτες και τωρα πεινασα!

Διαφημίσεις

εμένα γιατί ρε γμτ μου έχει δώσει και ξεχωριστά??? και φαντάσου ότι παίρνω τις ίδιες αλλά αυτές που έχουν και καρτέλα με Ω3

γιατί δεν του κάνεις ένα τηλέφωνο να του το πείς να δείς τι θα σου πεί??

εγώ πάντως σε αυτούς τους πόνους δεν ξέρω πως να τους περιγράψω :rolleyes::rolleyes:

και εγω ξεχωριστα τα επαιρνα...μην ανυσηχεις καθε γιατρος δινει αυτα που ξερει καλυτερα οτι θα κανουν δουλεια...

αυριο θα σου πω τι εγινε στο ικα...

παω να φαω γιατι σημερα δεν εχω φαει τιποτα απο χτες και τωρα πεινασα!

καλή όρεξη!!!!

φάε και για μας τίποτα γιατί έχω άλλες 3 ώρες στην δουλειά αλλά μετά δεν θα με χωρίζει τίποτα από την ψαρόσουπα!!!!:tongue::tongue::tongue:

0eOLp2.png

χαχαχα ειναι δουλεια γραφειου ευτυχως ασχολουμαι μονο με υπολογιστη και τηλεφωνο....αχ και εγω πειναω αλλα πινω εναν γαλλικο γιατι νυσταζω ταυτοχρονα...αλλαξε ολη η διαθεση μου με την δουλεια....ρε κοριτσια εχω ξεχασει τον κωδικο στο fb και δεν μπορω να μπω:mad::(

Ευακι γυρω εικασαρια μερες πριν την ημερομηνια που πρεπει να φυγεις με αδεια ικα παρε και κλεισε ραντεβου σε κεντρο μανας και παιδιου με μαιευτηρα -γυναικολογο . Λογικα θα σου δωσουν ραντεβου για την επομενη εβδομαδα οποτε θα εισαι περιπου λογικα 10 μερες πριν την μερα αδειας . Πας σου δινεις ενα χαρτι που εχει συμπληρωσει κατι ο γιατρος του ικα , θα πρεπει να συμπληρωσουν τα αντιστοιχα πεδια και εσυ και ο εργδοτης και μολις βγεις σε αδεια μαζι με ενσημα ,βιβλιαριο ασθενειας και το χαρτι αυτο πληρωνεσαι ..

Καλως την Ηλιαννα μας!!!ευχομαι να πηγαινουν ολα καλα..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...