Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 2

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

καλημερα!!

κοριτσια χτες τα ειδα ολα το βραδυ νομισα οτι θα γεννησω αληθεια σας λεω δεν ηξερα τι να κανω...

καθαρισα λιγο την ντουλαπα μας (ειναι μεγαλη) και κατεβασα τα χειμερινα (κρυο Joa ειδικα το βραδυ και το πρωι ψοφο!! και ξαφνικα επιασε) το απογευμα .Μετα με πονεσε λιγο η μεση και τα παρατησα ο αντρας μου πηγε για καφε με τους φιλους του και η μικρη νανακια .... παω και εγω γυρω στις 11 στο κρεβατι για υπνο και ξαφνικα με επιασε δυσπνοια πονοι σε πλευρα πισω στην πλατη στην μεση και στηνκοιλια...μιλαμε να μην μπορω οχι να σηκωθω απο το κρεβατι αλλα να μην μπορω να κουνηθω απο τους πονους!!

το κιν το ειχα στο σαλονι και δεν μπορουσα να σηκωθω να το παρω!!!

αρχισα αναπνοες να ηρεμησω λεω τουλαχιστον τιποτα η ωρα ειχε παει 12 και εγω πονουσα με τα χιλια βασανα και σχεδον σερνωντας το κορμι μου εβαλα ενα voltaren υποθετο ο πονος καταλαβαινω οτι ηταν μυικος αλλα δεν μπορουσα να καταλαβω γιατι να με εχει πιασει ολος ο πανω κορμος και να νιωθω τετοια δυσπνοια.ανοιξα και το παραθυρο. το κιν μου δεν ειχε μπαταρια λεω στον εαυτο μου παει Μαρια αυτο ηταν!

τελικα μετα απο 20 λεπτα επιασε το voltaren και συνηλθα και παραλληλα ηρθε και ο αντρας μου...!

δεν κοιμηθηκα ολο το βραδυ απο το αγχος μου!!

τι ηταν αυτο ρε κοριτσια!δεν μου εχει ξανασυμβει και φοβηθηκα!!

αληθεια φοβηθηκα!

ο αντρας μου τσιριζε οτι επρεπε να τον παρω και τι τα εχω τα τηλ χωρις μπαταρια..ειχε δικιο....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

vasedelaki εχουμε πολλαααα κοιναααα!!!!!!

κριμα να μην ειμαστε κοντα!

αντε πες του αντρα σου να παρει καμμια αποσπαση για Κρητη εχουμε και Πανεπιστημιακο νοσοκομειο εδω!!χαχαχαχα!!!! εκει να δεις τι φρικη θα φαει!

(μου αρεσει που κανω και χιουμορ μετα απο αυτα που περασα χτες το βραδυ)

εγω τα χαλια και τις μοκετες τα καθαριζω οσο μπορω πιο συχνα με ξυδακι και νερο ζεστο και φυσικα τις καλες μερες με ηλιο τερμα τα παραθυρα σε ολα τα δωματια εναλλαξ ε να μην κρυωσουμε κιολας!

οσο για το αρθρο πολυ διαφωτιστικο...

εγω μονο υγρο χρησιμοποιω και σε χαμηλες θερμοκρασιες μεχρι 40 βαθμοι αντε 60 σε κατι πολυ βρωμικο αλλα 90 ποτε!!

και καθαριζω και την θηκη του απορυππαντικου.τωρα τις σωληνωσεις και αυτα γενικα εγω δεν το κανω που και που το κανει ο καλος μου αλλα οχι συχνα μπορει 1-2 φορες το χρονο..ειναι μπελαλιδικο πολυ.

καλημερα!!

κοριτσια χτες τα ειδα ολα το βραδυ νομισα οτι θα γεννησω αληθεια σας λεω δεν ηξερα τι να κανω...

καθαρισα λιγο την ντουλαπα μας (ειναι μεγαλη) και κατεβασα τα χειμερινα (κρυο Joa ειδικα το βραδυ και το πρωι ψοφο!! και ξαφνικα επιασε) το απογευμα .Μετα με πονεσε λιγο η μεση και τα παρατησα ο αντρας μου πηγε για καφε με τους φιλους του και η μικρη νανακια .... παω και εγω γυρω στις 11 στο κρεβατι για υπνο και ξαφνικα με επιασε δυσπνοια πονοι σε πλευρα πισω στην πλατη στην μεση και στηνκοιλια...μιλαμε να μην μπορω οχι να σηκωθω απο το κρεβατι αλλα να μην μπορω να κουνηθω απο τους πονους!!

το κιν το ειχα στο σαλονι και δεν μπορουσα να σηκωθω να το παρω!!!

αρχισα αναπνοες να ηρεμησω λεω τουλαχιστον τιποτα η ωρα ειχε παει 12 και εγω πονουσα με τα χιλια βασανα και σχεδον σερνωντας το κορμι μου εβαλα ενα voltaren υποθετο ο πονος καταλαβαινω οτι ηταν μυικος αλλα δεν μπορουσα να καταλαβω γιατι να με εχει πιασει ολος ο πανω κορμος και να νιωθω τετοια δυσπνοια.ανοιξα και το παραθυρο. το κιν μου δεν ειχε μπαταρια λεω στον εαυτο μου παει Μαρια αυτο ηταν!

τελικα μετα απο 20 λεπτα επιασε το voltaren και συνηλθα και παραλληλα ηρθε και ο αντρας μου...!

δεν κοιμηθηκα ολο το βραδυ απο το αγχος μου!!

τι ηταν αυτο ρε κοριτσια!δεν μου εχει ξανασυμβει και φοβηθηκα!!

αληθεια φοβηθηκα!

ο αντρας μου τσιριζε οτι επρεπε να τον παρω και τι τα εχω τα τηλ χωρις μπαταρια..ειχε δικιο....

Ρε Μαρία, τι έπαθες κοπέλα μου;

Ελπίζω σήμερα να είσαι καλύτερα....

Πω, πω...δύσκολες στιγμές!

vasedelaki εχουμε πολλαααα κοιναααα!!!!!!

οσο για το αρθρο πολυ διαφωτιστικο...

εγω μονο υγρο χρησιμοποιω και σε χαμηλες θερμοκρασιες μεχρι 40 βαθμοι αντε 60 σε κατι πολυ βρωμικο αλλα 90 ποτε!!

και καθαριζω και την θηκη του απορυππαντικου.τωρα τις σωληνωσεις και αυτα γενικα εγω δεν το κανω που και που το κανει ο καλος μου αλλα οχι συχνα μπορει 1-2 φορες το χρονο..ειναι μπελαλιδικο πολυ.

Αυτό με την σόδα και το ξύδι το έκανα χθες!!!

Σήμερα ο μπέμπης είναι πολύ κινητικός! Μάλλον κρυώνει! Κορίτσια, ψόφος...Το πρωί είχε 11 βαθμούς έξω!

Σήμερα θα ανάψουμε τζάκι!!!!!

Άντε και καλό χειμώνα!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Πωπω ρε Μαρακι ...τι ηταν αυτο που επαθες νυχτιακτικα και μονη σου?????παντως τωρα που μπαινουμε και σε πιο δυσκολους μηνες το κιν παντα φορτισμενο!!!!

ελπιζω σήμερα να εισαι καλυτερα!!!

Vasdeli μου καλο χειμωνα!!!αχ τζακακι ...εμεις λεμε οχι ακομα..αλλα ενα καλοριφερ λεμε να το αναψουμε σήμερα...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

ειμαι αρκετα καλυτερα ομολογω αλλα χτες τα επαιξα.........

τωρα που σηκωθηκα απο τον απογευματινο υπνο νιωθω οταν αναπνεω οτι ποναω και ισως τελικα να εχω κρυωσει ή να επαθα καποια ψυξη...αυριο θα παω στο γιατρο για το χαρτι της ανναρωτικης και ετσι θα τον ρωτησω και για αυτο.

Διαφημίσεις

Μαρια περαστικα σου...

Αφου περασε ολα καλα...

Αλλα ειχε δικαιο ο αντρας σου...

Ποτε το κιν μακρια μας και δει αφορτηστο...

Vasdeli καλο χειμωνα...

Ποσο σε ζηλευω με το τζακακι σου...

Αμα ειχαμε και μεις δεν θα το κουνουσα ρουπι!!!

Ζεστανε το κοκκαλακι σου και για μας λιγακι!!!χιχι :tongue:

Εμενα ο αντρας μου ειναι απο χθες ολο βηχα..

Τον εχει πιασει και μια καταροη και το στομαχι του...

Σαν μικρο παιδακι ειναι τωρα...Ολο χαδια και φροντιδα θελει...

Ευτυχως δεν εκανε πυρετο κι ετσι δεν αναγκαζομαι να τον απομακρινω...

b353ca0f41.png26lWp2.png

Καλησπέρα και καλό χειμώνα σε όλες μας!!

Μαρακι μου τι ήταν αυτό;; Τωρα είδα είσαι καλύτερα αλλά μήπως να ρωτήσεις και τον γιατρό σου;;; Εμενα με αυτόν τον πόνο μου είπε υπερηχο άνω κοιλιας!!

Εμείς σήμερα κάναμε πολλές δουλειές και η αλήθεια είναι ότι τα έχω παίξει τώρα !!

Έβαλα να κάνω και μια ψαροσουπα για αύριο και εχω χαλαρώσει με τον καλό μου στον καναπέ

σήμερα κατάλαβα ότι σε πολύ λίγο καιρό θα έχουμε τα αγγελουδακια μας αγγαλια!!!!! Ζητω!!!

0eOLp2.png

καλημερα !

χτες με ετριψε ο καλος μου με κρεμα ευκαληπτου της apivita που ειχα παρει για την Εφη οταν ειχε κρυωσει και σημερα σηκωθηκα και δεν πονουσα καθολου....

βεβαια θα ρωτησω και τον γιατρο σημερα αφου ετσι και αλλιως θα τον δω.

ευα ολα καλα??

ναι σε λιγο καιρο θα εχουμε τα μωρακια μας!!!

ουαου!!!!

καλημέρα καλή εβδομάδα

πως είστε σήμερα??

μαράκι πολύ χάρηκα που είσαι καλύτερα σήμερα, αλλά για καλό και κακό πες το στον γιατρό σου να δείς τι θα σου πει!

καλέ σήμερα κάποια δεν έχει καμπύλη ζαχάρου??? βοηθήστε με γιατί τα έχω χάσει!!

liana μου πως είναι ο καλός σου?? κοίτα μην την πατήσεις και εσύ!!

0eOLp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια! διάβασα όλα τα νέα του Σ/Κ! Mariaefi ελπίζω να είσαι καλά και να μην σε ξαναπιάσει τέτοιο πραγμα!

evapgf και liana87 κι εώ δυσκολεύομαι με τα ρούχα, αλλά έχω βρει ένα πολύ ωραίο site το www.asos.com, έχει ωραια και οικονομικα ρουχα, πολύ ωραία τα παντελόνια σε στενη γραμμη για μεσα από τη μπότα. παρηγγειλα κάποια πράγματα και ειμαι πολύ ευχαριστημένη, θα ξαναπαραγγείλω. αφού ολοι με ρωτάνε αν ειναι πραγματι εγγυμοσύνης. δεν μπορώ να ειμαι και με τις φορμες συνεχεια γιατί δουλευω, οπότε χρειαζονται αρκετα ρουχα. η καθαριστρια ερχεται και σιδερωνει καθε 2 εβδομαδες, οπότε καταλαβαινετε τι μαζεύω!

Vasdeli τέλειος ο winnie! όντως φαίνεται σαν έτοιμο! κι εγώ πάντως δεν το χω καθόλου, ούτε με ράψιμο ούτε με κέντημα. ο άντρας μου ράβει καλύτερα τα κουμπιά από εμένα, και έμαθε στο στρατό! χα-χα! ευτυχώς η κυρία που έρψεται και καθαρίζει πιάνετια πολύ με ράψιμο, έχει και μηχανή στο σπίτι της οποτε οτι χρειαζεται το φτιάχνει.

may23 πως πηγε η ερευνα για επιπλάκια? πήγα κι εγώ το Σάββατο, θέλω να πάω και σε 1-2 μαγαζιά ακόμη. πολύ όμορφα πράγματα, είδα και καρότσι αυτό το stokke μου άρεσε πολύ. θα μας το πάρουν και δώρο οπότε δεν με απασχολεί το οικονομικό. το έχει καμία?

mariaefi δεν μπόρεσα να δω το αρθρο για τα απορρυπατικά, είναι κομένο το site. τι λέει? κι εγώ 30 κα ι40 πλένω, πολύ σπανια 60. έχω αγοράσει κι ένα φάρμακο που βάζω κάθε 3 μήνες στο πλυντήριο για να καθαρίζει το εσωτερικό του και να απομακρύνει τα χνούδια, από την αντιπροσωπεία.

καλως το χριστινακι μας!!!

τελικα τι θα κανεις με την καμπυλη??

για το καροτσι δεν ξερω δεν το εχω αυτο ειναι παλιο το δικο μας...της chicco αλλα πολυ καλο!

φευγω παω στον γιατρο μου για το χαρτι!

φιλακια!!

καλως το χριστινακι μας!!!

τελικα τι θα κανεις με την καμπυλη??

για το καροτσι δεν ξερω δεν το εχω αυτο ειναι παλιο το δικο μας...της chicco αλλα πολυ καλο!

φευγω παω στον γιατρο μου για το χαρτι!

φιλακια!!

λέω να κλείσω ραντεβού για την άλλη εβδομάδα, με βάση ΄το πως με μετράει ο γιατρός μου (σύμφωνα με την ηλικία του μωρού και τη β επιπέδου), είμαι 23w + 3d τώρα. οποτε Παρασκευη κλείνω 24 w. διάβασα ότι η καμούλη γίνεται από 24 ως 28 w. θα πάρω και τηλ να το βεβαιώσω όμως. τι χαρτί θα πάρεις? για το ικα?

πηρα το χαρτι για το ικα για αναρρωτικη αλλα και για πητ....θα καταθεσω το χαρτι για την αναρρωτικη για να περασω επιτροπη και να κλεισω ραντεβου για την πητ.

Την αδεια μου την υπολογισε βαση τελευταιας περιοδου παντως και οχι βαση υπερηχου δεν ξερω γιατι....

μου ειπε οτι αυτο τους νοιαζει στο ικα.

οποτε η αδεια τοκετου αρχιζει 11/11 τοτε τελειωνει και η αναρωτικη ....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...