Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 2

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λιανα επειδη ειμαστε εγκυουλες δε σημαινει οτι θα σταματησουμε να 'μαστε κουκλαρες και να περιποιουμαστε τον εαυτο μας.........!η κοκεταρια κοκεταρια ααααααααα ολα κι ολα!Εγω ακομη τα βολευω με μπλουζες ριχτες αλα οχι για πολυ ακομα οποτε θα ξεχυθω κι εγω στα μαγαζια!!!!!!!!

Εννοειται!!!!Αν και να σου ω την αληθεια..ηδη μέχει πιασει η κριση του:

"Δε θυμαμαι τον εαυτο μου αδυνατο με τα ρουχα που θελω!!...και...

Αραγε θα ξαναγινω οπως πριν"??

Χαζομαρα μου το ξερω αλλα παντα ειχα ψχωση με τα κιλα..

Οποτε επερνα κανα δυο διαιτα αμεσως...Και τωρα μου φαινομαι καπως!!:cry:

Καληνυχτα vasdelaki...Εμενα το αμορε βλεπει ονειρα οποτε θα ακολουθισω αργοτερα :tongue:

b353ca0f41.png26lWp2.png

Εννοειται!!!!Αν και να σου ω την αληθεια..ηδη μέχει πιασει η κριση του:

"Δε θυμαμαι τον εαυτο μου αδυνατο με τα ρουχα που θελω!!...και...

Αραγε θα ξαναγινω οπως πριν"??

Χαζομαρα μου το ξερω αλλα παντα ειχα ψχωση με τα κιλα..

Οποτε επερνα κανα δυο διαιτα αμεσως...Και τωρα μου φαινομαι καπως!!:cry:

ποσα εχεις παρει πουλακι μου???

1a0fd6e0b8.png

ποσα εχεις παρει πουλακι μου???

Η ζυγαρια μου παιζει αναμεσα στα 6 με 7 αλλα η κοιλια μου ειναι τεραστια!!!

Αφου λεω...ολοκληρη μεζονετα του χτιζω του μπεμπαρου να 'ναι ανετος!! :tongue:

b353ca0f41.png26lWp2.png

Διαφημίσεις

οσα και να 'χεις παρει δεν εχει σημασια γιατι οπως λες κι εσυ ερχεται ο μπεμπαρος και θα ταραξει ολο το γυναικειο πλυθησμο και πραωτα πρωτα εσενααααααααααα..............αυτο εχει μονο σημασια τιποτα αλλο.......στα κιλα σου θα επανελθεις!

...λεω να παω για νανι φιλακια

1a0fd6e0b8.png

Η ζυγαρια μου παιζει αναμεσα στα 6 με 7 αλλα η κοιλια μου ειναι τεραστια!!!

Αφου λεω...ολοκληρη μεζονετα του χτιζω του μπεμπαρου να 'ναι ανετος!! :tongue:

χαχαχαχαχαχαχαχα...........

εισαι large τυπος μου φαινεται.....δεν μπορεις να αρκεστεις στο να του φτιαξεις ενα μικρο σπιτακι.....;)

φιλακια καληνυχτα και στον μπεμπαρο...

1a0fd6e0b8.png

χαχαχαχα....εχεις δικαιο....με ταραζει ηδη στις κλοτσιες..που να βγει κιολας??χαχαχα...

αχ κι εγω ετσι προσπαθω να σκεφτομαι αλλα καποιες φορες με περνει απο κατω...

ελπιζω να ναι φυσιολογικο τι να πω??

καλη σου νυχτα και ονειρα γλυκα νικακι και σε σενα και στο νινακι σου... :D

b353ca0f41.png26lWp2.png

Καλημέρα!Πάλι ξύπνια από τις 5.15 αλλή αυτή τη φορά έφταιγε ο σύζυγος, έπαθε κράμπα και ξεσήκωσε όλο τον κόσμο στο πόδι, βέβαια αυτός ξανακοιμήθηκε κι εγώ το πάλεψα αλλά απέτυχα...

Σήμερα δεν έχω καθόλου καλή διάθεση...με πονάνε τα σωθικά μου :? φαντάζομαι ότι είναι φυσιολογικό, έκανα μια ωραιότατη ραγάδα μπροστά στην κοιλιά (δεν ξέρω τι άλλο να κάνω πιά), συνειδητοποίησα πόσο δύσκολο θα είναι από δω και πέρα να σηκώνομαι από το κρεβάτι (πονάνε σχεδόν τα πάντα πλάτη-πλευρά-γοφοί-κοιλιά κλπ) άσε που θέλω κανένα 10λεπτο κι η μικρούλα έχει από χτές που επιδίδεται στα οριζίντια τεντώματα στην κοιλιά μου νιώθω σα να με ξεσκίζει κάθε φορά που το κάνει. Κατέληξα

στο συμπέρασμα ότι όταν με το καλό γεννήσω ελπίζω να τα έχω ξεχάσει όλα αυτά γιατί αλλιώς δεν με βλέπω να κάνω δεύτερο...Με έπιασε το παράπονο πρωινιάτικα...παραλίγο να μπήξω τα κλάμματα (τι πρωτότυπο...άλλη μια από τις χαρές της εγκυμοσύνης)...

αχ εγώ που τα έχω πάρει αλλά είμαι στην ίδια φάση με έσενα??? μέχρι που του είπα να το βάψω μόνη μου!!!!!!

Βασικά κι εγώ το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το κάνω...

αχ ναι Jenny τωρα που το λες το θυμηθηκα και θα ειναι και πολυ super!!!!!!Eγω σκεφτομαι η ροζ με φουξια η ροζ με λαχανι η πορτοκαλι με κιτρινο,τι λες???Παντως θα γινει αρκετα εντονο,μας αρεσουν πολυ τα εντονα,φαντασου οτι την κουζινα μας την εχουμε κανει λαχανι με σοκολα!Εχω αποφασισει να φτιαξω και μια κουρτινα με κορδελες το θεμα μου μονο ειναι πως θα την πλενω αλλα που θα μου παει θα το βρω κι αυτο!

Μου αρέσουν όλοι αυτοί οι συνδιασμοί, βέβαια θα τα διαλέξεις σύμφωνα με τα έπιπλα και την προίκα του μωρού...Όσο για την κουρτίνα τι σε προβληματίζει?Θα την βουτάς σε ένα λεκανάκι με λίγο απορρυπαντικό και θα την απλώνεις, μήπως θα έχει λεκέδες επάνω και θα θέλει τρίψιμο?απλά ένα φρεσκάρισμα μια στο τόσο...

Σοβαρά το λες αυτό για τα ρουχα του H&M; Πιθανότατα δεν θα έχουν ποικιλία, εκεί στην Λάρισα. Γιατί στο κατάστημα της Αθήνας έχω βρει εκπληκτικά κολάν, φορεματάκια, σορτσάκια, τζινάκια και μπλουζάκια!!!:rolleyes:

Μου κάνει ειλικρινά μεγάλη εντύπωση! ίσως είδες σε λάθος μαγαζί!

Συμφωνώ το Η&Μ έχει την μεγαλύτερη ποικιλία σε ρούχα εγκυμοσύνης και με τις καλύτερες τιμές...θέλω να πάω μια βόλτα να πάρω κανένα κολανάκι εγκυμοσύνης...

I3hdp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑΑΑΑΑ!!

διαβαζω τοσην ωρα τα νεα τα χτεσινα που δεν προλαβα να μπω!!

με εχετε κομπλαρει πολυ οι κεντιστρες κοριτσια, δε μπορω αλλο,

βλεπω τις φωτο που βαλατε και δεν το πιστευω οτι δεν ειναι ετοιμα!!

μπραβο κ παλι μπραβο!!

τζεννακι, μη σε παιρνει απο κατω..ετσι ειναι η ψυχολογια, μια στα πανω μια στα κατω..,και το κλαμα ειναι φυσιολογικο και το αγχος και ολα, αρκει να μην τα αφηνουμε για πολυ να μας καταβαλλουν..

κοριτσια μου εσεις οι υπολοιπες τι κανετε?

εμενα η μπεμπα ειναι καπωςηρεμη τις τελευταιες 2-3 μερες και μου εχει "λειψει"..λιγο την εχω αισθανθει και μονο το βραδυ, αλλα ισως φταιει οτι ειχε πεσει πολυ δουλεια τις τελευταιες μερες και δεν την καταλαβα..

εγω κοριτσια,ειμαι απογοητευμενη με τα κιλα.

ζυγιζομαι καθε σαββατο, πρωι, νηστικη και απο το προηγουμενο σαββατο πηρα 1200 γραμμαρια..επαθα σοκ πρωι πρωι..

θα κανω την καμπυλη την αλλη βδομαδα και ευχομαι ολα να βγουν καλα γιατι δε θα το αντεξω που λενε..

συνολικα απο την αρχη εχω παρει ακριβως 7 κιλα..νομιζω ειναι πολλα!

κατι αλλο..

εκανα την πρωτη αγορα για το δωματιο της μπεμπας και αυτη ηταν το χαλι!!

ως σθνηθως ξεκινησα αναποδα..

μη σας τα πολυλογω, το πα σε μια φιλη μου-μανα και αυτη-και μου λεει

"μα καλα εβαλες στο δωματιο του μωρου χαλι?δεν ξερεις οτι δεν επιτρεπεται γιατι τα χαλια αναπτυσσουν ακαρεα και μπορει να προκαλεσουν αλλεργιες στο μωρο...κτλ κτλ"

ρε κοριτσια....ισχυει κατι τετοιο??????:(

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

καλημερουδια!!!!!!!!!!

ειχα γραψει ενα κατεβατο και τελικα το εχασα ουφ!!

Vasdelaki τελειος ο winnie φοβερος!!

οσο για τις ταινειες κατεβαζω απο gamato με το προγραμμα μtorrent. εχει πολλα παιδικα αλλα και για εμας α και σειρες...!!

may και εγω μοκετα ειχα στην Εφη μου και απλα καθε μηνα την καθαριζα με ξυδι και νερο και μετα σκουπισμα με την ηλεκτρικη που την ειχα καθαρισει πιο πριν δεν επιανε ολο το δωματιο απο ακρη σε ακρη και αλλωστε τι μπορεις να κανεις για το κρυο? επισης θα τα βαλουμε σε γυαλα??οχι φυσικα!!

περσι την αλλαξα και πηρα κομματια μοκετας και μπορω και τα τιναζω και να τα βγαζω κ στον ηλιο οποτε μια χαρσ..

οσο για τα ρουχα εμεις εδω δεν εχουμε h&m αλλα εχουν οι κινεζοι (εδω ανοιγουν τετοια μαγαζια σε καθε γωνια) πολυ ωραιες μπλουζες και φθηνες οποτε κατι γινεται...

και με στρας πανω και σχεδια μοντερνα..και ας κρατησουν μονο μια σεζον και τι εγινε λες και θα τα ξαναβαλουμε τα ιδια...

Γεια σας κορίτσια!

Τζένη, δεν με ξενίζει τίποτα από όλα αυτά που περιγράφεις!!! Τα κλάματα δε είναι που δεν με ξενίζουν καθόλου...Συμβαίνουν τόσα πολλά μέσα στο σώμα μας, οι ορμόνες παίζουν τέτοια τραμπάλα, που ειλικρινά ώρες ώρες σκέφτομαι ότι δεν είναι τυχαίο που οι γυναίκες γίνονται μόνο μάνες....

Αν σε ανακουφίζει να σου πω ότι κι εγώ πέρασα από αυτή τη φάση...

Υπομονή....και να είσαι σίγουρη ότι ΟΛΑ θα τα ξεχάσεις μόλις την δεις....

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑΑΑΑΑ!!

εμενα η μπεμπα ειναι καπωςηρεμη τις τελευταιες 2-3 μερες και μου εχει "λειψει"..λιγο την εχω αισθανθει και μονο το βραδυ, αλλα ισως φταιει οτι ειχε πεσει πολυ δουλεια τις τελευταιες μερες και δεν την καταλαβα..

εγω κοριτσια,ειμαι απογοητευμενη με τα κιλα.

ζυγιζομαι καθε σαββατο, πρωι, νηστικη και απο το προηγουμενο σαββατο πηρα 1200 γραμμαρια..επαθα σοκ πρωι πρωι..

θα κανω την καμπυλη την αλλη βδομαδα και ευχομαι ολα να βγουν καλα γιατι δε θα το αντεξω που λενε..

συνολικα απο την αρχη εχω παρει ακριβως 7 κιλα..νομιζω ειναι πολλα!

κατι αλλο..

εκανα την πρωτη αγορα για το δωματιο της μπεμπας και αυτη ηταν το χαλι!!

ως σθνηθως ξεκινησα αναποδα..

μη σας τα πολυλογω, το πα σε μια φιλη μου-μανα και αυτη-και μου λεει

"μα καλα εβαλες στο δωματιο του μωρου χαλι?δεν ξερεις οτι δεν επιτρεπεται γιατι τα χαλια αναπτυσσουν ακαρεα και μπορει να προκαλεσουν αλλεργιες στο μωρο...κτλ κτλ"

ρε κοριτσια....ισχυει κατι τετοιο??????:(

Λοιπόν, τα κιλά σου είναι μια χαρα....μην τρελλαθούμε δηλαδή!:? Έλεος ρε κορίτσια πια....ζωή δημιουργούμε, είπαμε να μην γίνουμε και φάλαινες αλλά έως 11-13 κιλά είναι φυσιολογικότατο το βάρος!!!!

Τώρα για το χαλί....ναι, λέγεται ότι μαζεύει ακάρεα που ευνοούν τις αλλεργίες....αλλά, αν βγαίνει και πλένεται, τινάζεται, καθαρίζεται δεν νομίζω ότι πια υπάρχει και μέγα πρόβλημα....Καλά λέει η φιλενάδα μου η Μαρία, δεν θα τα κλείσουμε και σε γυάλα, πια....Μετά γίνονται υπερευαίσθητα και την παθαίνουν με την πρώτη....

Όσο για το ότι το μωράκι έχει ηρεμήσει κάπως, μην ανησυχείς! Μεγαλώνουν πια τα μανάρια μου και δεν τους μένει πολύς χώρος και έτσι περιορίζονται οι κινήσεις τους....Κι εμένα ο δικός μου έχει περιοριστεί....πιο πολύ σέρνεται στα τοιχώματα της μήτρας....

Μαρία, για άλλη μια φορά βρίσκουμε κάτι κοινό....κι εγώ από το gamato κατεβάζω!!!! Με μτόρεντ! Ρε παιδί μου, κοίτα να δεις....

Απλά το προηγούμενο (που το κλείσανε) ήταν πολύ πιο γρήγορο και με μεγαλύτερη ποικιλία αλλά μια χαρά είναι και αυτό....Όταν το είχανε κλείσει είχα πέσει σε κατάθλιψη, ένα πράγμα!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημερα...

Πωπω καλε τι κρυο ειναι αυτο ???δεν θυμαμαι ποτε ξανα τοσο νωρις τον Οκτωβρη να εχουμε τοοοοσο κρυο στην Αθηνα..

Εμεις ειμαστε καλα και το μπεμπε το εσωτερικο και το εξωτερικο ..φτου φτου...αναμενουμε την επομενη δευτερα που θα κανω την καμπυλη σακχαρου -ευτυχως την μικρη- καθως και το πακετακι αιματος -ουρων ..

Πωπω σε λιγο μπαινω στον 7ο ..πως περναει ο καιρος..

Καλα ψωνια σε οσες ξεκινησαν τα ψωνακια τους ...εμεις ακομη φεεεεεετα.....δεν εχουμε κανει τιποτα...για χρωματα τωρα το αναβαλλαμε να παμε μεσα στην εβδομαδα..

Σκεφτομαστε να βαλουμε το μωρο στο δωματιο του Χρηστου που ειναι ηδη μπεμπε με θεμα τον γουινι και να παει ο Χρηστος στο νεο δωματιο που θα εχει θεμα cars ...το θεμα ειναι κατα ποσο θα δεχτει ο Χρηστος να αλλαξει δωματιο ..τα χρωματα τα εχουμε σκεφτει ηδη...Το δωματιο θα το βαψουμε ενα γκρι-μπλε , μια κολονα που εχουμε μπλε πιο εντονο και τα ραφακια που εχουμε φτιαξει απο γυψοσανιδα κοκκινα..στα χρωματα των cars...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...