Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 2

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Καλα θα κανεις....ειναι μεγαλος χωρος????

το πατωμα τι χρωμα εχει????

Ειναι 3.17 x 2.70 περιπου..

Εχει και παραθυρο και μπαλκονοπορτα διπλα διπλα

και απο τον απεναντι τοιχο, την πορτα της εισοδου..

Στο πατωμα εχουμε μαρμαρο προς το μπεζ..

Ευα κι εγω αυτο το αγχος εχω...Με τι ρουχα θα βγαλω το χειμωνα..

Ολα οσα βρισκω δεν ειναι του γουστου μου η δε μου κανουν..

Ηθελα και πιζαμες αλλα το ακυρωσα γιατι βολευτικα με του αντρα μου!!χαχα

Ας κανω οπου μπορω και λιγο οικονομια!!!χαχα :tongue:

b353ca0f41.png26lWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

να μαι και εγω!

εμενα η μικρη ηθελε κινηματογραφο σημερα αλλα δεν μπορω την καρεκλα ρε γτμ..ετσι της κατεβαζω 2 ταινιες να τις δουμε πιο απογευμα στο σπιτι δεν ειναι το ιδιο αλλα ο αντρας μου δουλευει τρελες ωρες και δεν μπορει να την παει...

Vasdelaki ηρθε το απορρυπαντικο??

Μαρία μου, από που κατεβάζεις; Γιατί επιδίδομαι κι εγώ στο άθλημα....Έχω κάνει φοβερό αρχείο και από παιδικά και από ταινίες.

Το περιμένω τέλη της άλλης βδομάδας γιατί είχε έλλειψη ένα οικολογικό λευκαντικό που ζήτησα και τους είπα να περιμένουν να έρθει και να μου τα στείλουν όλα μαζί!

Κοριτσια εγω αν δε κεντησω και τα παρω ετοιμα πειραζει???γιατι δεν ειμαι του κεντηματος...εσεις απ'οτι βλεπω ειστε χρυσοχερες...:P

Vasdeli μου μεγια το τικερακι...οσο για το συζυγο καλιο αργα παρα ποτε!!!!Απ'οτι θυμαμαι εχεις πει οτι θα δωσεις βλαστοκυτταρα στη δημοσια τραπεζα,μπορεις να μου πεις γιατι το προτιμησες σε σχεση με τα ιδιωτικα???εχω αρχισει να το ψαχνω....αν μπορεις help!!!!!!!!!

Καθόλου δεν πειράζει...ακούς εκεί...είναι να σου αρέσει, εγώ ας πούμε δεν μπορώ καθόλου το ράψιμο....πα,πα,πα.....Μόνο κουμπάκια και κανένα στρίφωμα στις παιδικές φόρμες....μέχρι εκεί!:mrgreen:

Όσο για τα βλαστοκύτταρα, ναι, στη δημόσια τράπεζα θα τα δώσω...Οι ιδιωτικές δυστυχώς είναι αφερέγγυεες...Ειδικά μετά το ντοκιμοντέρ του εξάντα(νομίζω) παρενέβη εισαγγελέας για να γίνει επιτέλους νομοθεσία για το ζήτημα...Μέχρι τώρα όποιος ήθελε δημιουργούσε μια τράπεζα με αμφιβόλου ποιότητας εγκαταστάσεις....

Θα ψάξω να βρω το λινκ με το ντοκιμοντέρ να το βάλω, να το δείτε....

Απλά, έδωσα υπόσχεση στον εαυτό μου να ασχοληθώ εκτενώς με το ζήτημα μετά το ραντεβού στις 14 Οκτώβρη με τον γιατρό μου(θα πάω πάλι Αθήνα να δω τον μπέμπη). Θα επανέλθω όμως με λεπτομέρειες επί του θέματος.

όσο για την βόλτα δεν βρήκα τίποτα ούτε για τον μικρό ούτε για μένα!!! Άντε να δούμε με τι ρούχα θα βγάλουμε τον χειμώνα;!;!;:mad:

Σας έχω πει ότι στα H&M, στο Avenue έχει καταπληκτικά ρούχα και πολύ φθηνά; Εσείς οι Αθηναίες, τι κάθεστε; Ωραία βρεφικά φορμάκια έχει επίσης στα Sam και είναι και Ελληνικά....

Κορίτσια, μόλις τελείωσα την πάνα με τον Γούινι, πώς σας φαίνεται; Ελπίζω να μπορείτε να την δείτε...αν όχι δοκιμάστε στο album μου με τα κεντήματα!:P

picture.php?albumid=459&pictureid=3030

picture.php?albumid=459&pictureid=3029

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Vasdelaki πολυ ωραια η πανα...

Χαρα στο κουραγιο σας που καθεστε και πλεκεται...

Εγω το βαριεμαι απιστευτα :oops:

Δεν ξερω αν ειναι επειδη ειμαι μικρη ακομα και μου βγει αργοτερα

αλλα γενικα τα πλεκτα, τα σεμιεδακια κτλ δεν ειναι καθολου φιλικα σε μενα!:tongue:

Οσο για τα H&M εδω στη λαρισα εχουν καποια εγκυμοσυνης αλλα ειναι πολυ "γεροντιστικα"

Ουτε στα prenatal βρηκα κατι νεανικο...Μονο σε κανα μαγαζι αν βρω τυχαια πλεον...μονο ετσι κανω αγορες...Αλλα πολυ τρεξιμο...

b353ca0f41.png26lWp2.png

Ειναι 3.17 x 2.70 περιπου..

Εχει και παραθυρο και μπαλκονοπορτα διπλα διπλα

και απο τον απεναντι τοιχο, την πορτα της εισοδου..

Στο πατωμα εχουμε μαρμαρο προς το μπεζ..

Ευα κι εγω αυτο το αγχος εχω...Με τι ρουχα θα βγαλω το χειμωνα..

Ολα οσα βρισκω δεν ειναι του γουστου μου η δε μου κανουν..

Ηθελα και πιζαμες αλλα το ακυρωσα γιατι βολευτικα με του αντρα μου!!χαχα

Ας κανω οπου μπορω και λιγο οικονομια!!!χαχα :tongue:

ωραια δεν ειναι πολυ μικρουλη για να μικραινει με τα σκουρα χρωματα....κι αφου εχει και παραθυρο και πορτα super!εχεις και το μπεζακι μαρμαρο ,νομιζω θα 'ναι πολυ καλη επιλογη!!!!!

Οσο για τα ρουχα......ΚΟΛΑΝ και παλι ΚΟΛΑΝ τουλαχιστον μεχρι στιγμης τα βολευομαι πολυ!!!!!!αργοτερα h&m που λεει και η Vasdeli μας!!!!

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια καλησπέρα τη κάνετε;;

Ωραία τα χρώματα που λέτε αλλά νομίζω ότι λένε τα χρώματα να είναι παλ για να μην κουράζεται το μωρακι!! Αλλά πάλι δεν ξέρω ότι σας αρέσει:?

όσο για την βόλτα δεν βρήκα τίποτα ούτε για τον μικρό ούτε για μένα!!! Άντε να δούμε με τι ρούχα θα βγάλουμε τον χειμώνα;!;!;:mad:

Ευακι το 'χω ακουσει κι εγω αλλα ακουσα κι εναν παιδιατρο στην τηλεοραση που ελεγε οτι τα μωρακια διακρινουν τα εντονα χρωματα...τωρα τι να πω....

σιγουρα μ΄αρεσουν πιο πολυ τα εντονα οποτε θα εκμεταλευτω τα λογια του γιατρουλη!!!χαχα..........

1a0fd6e0b8.png

Vasdelaki πολυ ωραια η πανα...

Χαρα στο κοραγιο σας που καθεστε και πλεκεται...

Εγω το βαριεμαι απιστευτα :oops:

Δεν ξερω αν ειναι επειδη ειμαι μικρη ακομα και μου βγει αργοτερα

αλλα γενικα τα πλεκτα, τα σεμιεδακια κτλ δεν ειναι καθολου φιλικα σε μενα!:tongue:

Οσο για τα H&M εδω στη λαρισα εχουν καποια εγκυμοσυνης αλλα ειναι πολυ "γεροντιστικα"

Ουτε στα prenatal βρηκα κατι νεανικο...Μονο σε κανα μαγαζι αν βρω τυχαια πλεον...μονο ετσι κανω αγορες...Αλλα πολυ τρεξιμο...

Το κέντημα είναι να σου αρέσει....δεν έχει να κάνει με την ηλικία. Όσο μου άρεσε στα 6 που το ξεκίνησα, μου αρέσει και τώρα.....Βέβαια είχα πολύ καιρό να το πιάσω(8 χρόνια, από τότε που γέννησα το πρώτο μου) αλλά τώρα μου ξαναβγήκε!:D

Σοβαρά το λες αυτό για τα ρουχα του H&M; Πιθανότατα δεν θα έχουν ποικιλία, εκεί στην Λάρισα. Γιατί στο κατάστημα της Αθήνας έχω βρει εκπληκτικά κολάν, φορεματάκια, σορτσάκια, τζινάκια και μπλουζάκια!!!:rolleyes:

Μου κάνει ειλικρινά μεγάλη εντύπωση! ίσως είδες σε λάθος μαγαζί!

qwlrp3.png

Λιανα επειδη ειμαστε εγκυουλες δε σημαινει οτι θα σταματησουμε να 'μαστε κουκλαρες και να περιποιουμαστε τον εαυτο μας.........!η κοκεταρια κοκεταρια ααααααααα ολα κι ολα!Εγω ακομη τα βολευω με μπλουζες ριχτες αλα οχι για πολυ ακομα οποτε θα ξεχυθω κι εγω στα μαγαζια!!!!!!!!

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Σοβαρά το λες αυτό για τα ρουχα του H&M; Πιθανότατα δεν θα έχουν ποικιλία, εκεί στην Λάρισα. Γιατί στο κατάστημα της Αθήνας έχω βρει εκπληκτικά κολάν, φορεματάκια, σορτσάκια, τζινάκια και μπλουζάκια!!!:rolleyes:

Μου κάνει ειλικρινά μεγάλη εντύπωση! ίσως είδες σε λάθος μαγαζί!

Σοβαροτατα!!Εχουμε δυο καταστηματα!Το ενα δεν εχει καθολου τετοιο τμημα!

Το αλλο που εχει, εχει λιγα πραγματα και οπως σου τα λεω...

Μαλλον οτι περισσευει η δεν φευγει στις "μεγαλουπολεις"

Εχω ακουσει πως και αυτο καθως και το zara που εχουμε εδω

φερνει τα δευτερης "διαλογης" κομματια τους και δυσκολα να βρεις κατι καλο...

Για το zara το εχω διαπιστωσει κι εγω...

Το h&m το ενα (που δεν εχει εγκυμοσυνης) εχει πολυ ωραια ρουχα.

Το αλλο ειναι Θεος φυλαξη...Ολα καρακιτσαριες...Αστα να πανε!!

b353ca0f41.png26lWp2.png

Εγω ακομη τα βολευω με μπλουζες ριχτες αλα οχι για πολυ ακομα οποτε θα ξεχυθω κι εγω στα μαγαζια!!!!!!!!

Εμένα πάλι ρε παιδιά ένα περίεργο πράγμα!

Η μέση μου υφίσταται ακόμη!!! Μπήκα στον 7 και αν με δεις από πίσω δεν έχω διαφορά...μόνο μια κοιλίτσα!

Στις άλλες εγκυμοσύνες δεν συνέβαινε αυτό! Δεν είναι ανάγκη να φοράω ριχτά(αν και το κάνω που και που) φοράω τα μπλουζάκια μου!

qwlrp3.png

Vasdeli υπεροχα αυτα που εχεις φτιαξει,μπραβο ποτε προλαβες??

Ευχαριστω και για τις πληροφοριες για τα βλαστοκυτταρα.Η δημοσια τραπεζα σου δινει συμβατα η τα δικα σου ξερεις???

1a0fd6e0b8.png

Σοβαροτατα!!Εχουμε δυο καταστηματα!Το ενα δεν εχει καθολου τετοιο τμημα!

Το αλλο που εχει, εχει λιγα πραγματα και οπως σου τα λεω...

Μαλλον οτι περισσευει η δεν φευγει στις "μεγαλουπολεις"

Εχω ακουσει πως και αυτο καθως και το zara που εχουμε εδω

φερνει τα δευτερης "διαλογης" κομματια τους και δυσκολα να βρεις κατι καλο...Για το zara το εχω διαπιστωσει κι εγω...

Το h&m το ενα (που δεν εχει εγκυμοσυνης) εχει πολυ ωραια ρουχα.

Το αλλο ειναι Θεος φυλαξη...Ολα καρακιτσαριες...Αστα να πανε!!

Έτσι εξηγήται!!!:D

qwlrp3.png

Εμένα πάλι ρε παιδιά ένα περίεργο πράγμα!

Η μέση μου υφίσταται ακόμη!!! Μπήκα στον 7 και αν με δεις από πίσω δεν έχω διαφορά...μόνο μια κοιλίτσα!

Στις άλλες εγκυμοσύνες δεν συνέβαινε αυτό! Δεν είναι ανάγκη να φοράω ριχτά(αν και το κάνω που και που) φοράω τα μπλουζάκια μου!

μπρααααααβο και εισαι και προχωρημενη εσυ οσο να πεις!!!!τυχερουλαααα...

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...