Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 2

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!!

Εύα, τι έγινε με την αναιμία σου; Θα κάνεις τελικά θεραπεία με ενέσεις σιδήρου;

καλημέρα vasdelaki μου τι κάνεις?

εσύ βλέπω είσαι καλύτερα σήμερα! μπράβο ποιός την χάρη σου;);)

εγώ θα ξέρω σε δύο βδομάδες που θα ξαναπάω στον γιατρό τι θα κάνω τελικά!!

προς το παρόν έχω πλακωθεί στα "'σίδερα" χαχαα:tongue::tongue::tongue:

0eOLp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλά μην νομίζεις και εγώ κάπου εκεί θα είχα αλλά θα πάρω την άδεια του 2010 γιατί αλλιώς θα την χάσω, ε θα γράψω και μια δυο μέρες πιο νωρίς τον τοκέτο και βγαίνουν 14

0eOLp2.png

Vadeli μου καλιο αργα παρα ποτε ο συζυγος !!!!εγω απο συσπασεις δεν εχω εμπειρια ...ουτε στην πρωτη ουτε τωρα ...μονο στην γεννα

Καμυπλη εγω ευτυχως θα κανω την μικρη ...μπλιαχ.....18/10 θα παω..Με το καλο η καμπυλη σου να εχεις πολυ καλα αποτελεσματα..

Τυχερή είσαι! Οι συσπάσεις είναι άτιμο πράγμα....είχα και στον μικρό μου....μόνο στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν είχα....

Επίσης τυχερή είσαι που θα κάνεις την μικρή καμπύλη!!!

Εγώ επειδή είχα κάποια οριακά αποτελέσματα την προηγούμενη φορά στην καμπύλη και αναγκάστηκα να κάνω διατροφή τώρα την περιμένω και λίγο πειραγμένη, να σου πω την αλήθεια!

καλημέρα vasdelaki μου τι κάνεις?

εσύ βλέπω είσαι καλύτερα σήμερα! μπράβο ποιός την χάρη σου;);)

εγώ θα ξέρω σε δύο βδομάδες που θα ξαναπάω στον γιατρό τι θα κάνω τελικά!!

προς το παρόν έχω πλακωθεί στα "'σίδερα" χαχαα:tongue::tongue::tongue:

Πλακώσου και προσπάθησε να αποφύγεις τις ενέσεις σιδήρου.....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Αμάν βρε κορίτσια δεν σας προλαβαίνω :-D:-D:-D

τι χρωμα θα το κανεις τελικα το δωματιο...??????

sorry που δε θυμαμαι...ριγες νομιζω ειχες πει???:tongue:

Το πάνω μέρος θα το κάνω πράσινο και το κάτω ρόζ χωρίς ρίγες...τις σκέφτηκα τις ρίγες αλλά επίσης σκέφτηκα την ταλαιπωρία και το μέτρημα και ειδικά αφού δεν είναι δικό μας το σπίτι και μπορεί να φύγουμε σε ένα χρόνο...

Καλημερα !!!

Λαλιστατες σας βρισκω σήμερα...πολυ δουλεια σήμερα μετα την χθεσινη αδεια....αχ ποτε θα ερθει η αδεια μου ???κουραστηκα πια...

Μακια ..

Joa μου το καλύτερο που έχω κάνει στην εγκυμοσύνη μου ήταν να σταματήσω την δουλειά...Δε νομίζω ότι θα μπορούσα να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις της δουλειάς...Αφού να φανταστείς ότι σήμερα κάθισα λίγο να κάνω κάποια λογιστικά χαρτιά που τα έχω παραμελλημένα και η μικρή με τάραξε στην κλωτσιά, με έπιασε δυσφορία και αναγκάστηκα να τα παρατήσω και να ξαπλώσω...να μη μιλήσω και για τον πόνο στο γοφό που με τρέλανε και για το θέμα του ύπνου και της ξεκούρασης...

Απλά πρέπει να τις συνηθίσω αυτές τις παλιοbraxton hicks!!!!:mrgreen:Ειδικά όταν περπατάω, σαν να μου σφίγγει κάποιος την κοιλούμπα και τότε γίνεται πέτρα!

Αυτές είναι οι Χίκς????Εγώ το παθαίνω σχεδόν κάθε φορά που περπατάω και αναρωτιόμουνα γιατί πετρώνει έτσι η κοιλιά μου...Μπράβο Βασδελί είσαι τίγκα στην πληροφορία :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

I3hdp3.png

Αυτές είναι οι Χίκς????Εγώ το παθαίνω σχεδόν κάθε φορά που περπατάω και αναρωτιόμουνα γιατί πετρώνει έτσι η κοιλιά μου...Μπράβο Βασδελί είσαι τίγκα στην πληροφορία :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

τι είναι αυτό ρε κορίτσια πείτε και σε μένα?????:confused::confused::confused::confused:

0eOLp2.png

Διαφημίσεις

Nαι, Τζενάκο....αυτές είναι οι λεγόμενες braxton Hicks, οι ψευδοσυσπάσεις όπως λέγονται....

qwlrp3.png

μονο εγω δεν ξερω απο συσπασεις ..θα γεννησω σε λιγο το δευτερο και δεν ξερω πως ειναι....

Vasdeli μου μεγια το τικερακι !!

Εμεις λεμε το ΣΚ να παμε να παρουμε χρωματα ...να βγαλω το κρεβατι που υπαρχει μεσα (ειχα το δωματιο σαν ξενωνα/γραφειο)και να βαλω και το πισι στο δωματιο μου..μεγαλωνει η οικογενεια ,μικραινουν οι χωροι ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

τι είναι αυτό ρε κορίτσια πείτε και σε μένα?????:confused::confused::confused::confused:

Είναι οι ψευδοσυσπάσεις που κάνει η μήτρα ως προετοιμασία για τον τοκετό, Εύα μου!

qwlrp3.png

Μεγειά το τικεράκι!!!

Εγώ θέλω να πάρω τις μπογιές εδώ κι ένα μήνα αλλά υπολογίζω χωρίς τον ξενοδόχο/σύζυγο...Βαρέθηκα να γκρινιάζω/παρακαλάω και απλά ευελπιστώ ότι θα το βάψουμε πρίν έρθουν τα έπιπλα τέλη Νοεμβρίου ή τουλάχιστον πρίν έρθει το παιδί :D

I3hdp3.png

Vasdeli μου μεγια το τικερακι !!

Αναγκάστηκα να το αλλάξω γιατί πήρα κίτρινη κάρτα από τον συντονιστή....

Αργά ή γρήγορα το περίμενα....

Το μέγιστο επιτρεπόμενο ύψος για τικεράκι όπως έμαθα είναι 2,5 εκατοστά...

Τζενάκο, ακούς;

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

απντως το καινουργιο ειναι πολυ κομψο και elegant...αλλα μεταξυ μας ρε φιλεναδα πολυ ροζουλι ....ολοκληρο αντρακλα κυοφορεις!!!

Καλέ την μπλέ πάνα δεν την βλέπεις που είναι τυλιγμένος;:D:D:D

Ο μπέμπαρος θα είναι τέτοιος άντρακλας που δεν κολλάει εκεί!!!!:D

Μαριαέφη είδα το άλμπουμ με τα κεντήματα!!!! Τέλειο, μπράβο χρυσοχέρα!!!

Έφτιαξα κι εγώ αλμπουμ με τα δικά μου!

qwlrp3.png

Μεγειά το τικεράκι!!!

Εγώ θέλω να πάρω τις μπογιές εδώ κι ένα μήνα αλλά υπολογίζω χωρίς τον ξενοδόχο/σύζυγο...Βαρέθηκα να γκρινιάζω/παρακαλάω και απλά ευελπιστώ ότι θα το βάψουμε πρίν έρθουν τα έπιπλα τέλη Νοεμβρίου ή τουλάχιστον πρίν έρθει το παιδί :D

αχ εγώ που τα έχω πάρει αλλά είμαι στην ίδια φάση με έσενα??? μέχρι που του είπα να το βάψω μόνη μου!!!!!!

0eOLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...