Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Καλημερα ...αδειουχα σήμερα !!!και απο το πρωι τρεχω να πληρωσω τραπεζες ,για ψωνια κλπ κλπ ..ο μικρος μου κοιμηθηκε καλα σήμερα και εμεις επισης αν εξαιρεσεις τα σταθερα ξυπνηματα για τουαλετα ....

Φαγκρι μου τελεια τα νεα σου!!!!!ενας τελειος β επιπεδου!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τέλεια fangri μου τα νέα σου!!!!

Μαριαεφη μεγειά το μαλλί!!!

Βασικά δεν με βλέπω να πολυκουράζομαι πιό πιθανό το βρίσκω να πάθω τενοντίτιδα...μόλις έκλεισα οκτάωρο :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: έτσι όπως πάω θα την έχω τελειώσει σε τρείς μέρες...

I3hdp3.png

Εδώ είμαι, γιουχου!!Κοριτσάκια, όλα σούπερ με το σγουμπάκι μας!Είναι 542 γρ. (Μαράκι, είχες δίκιο, το περάσαμε το μισό κιλό!) κι είναι ακριβώς για την εβδομάδα και τις μέρες του.Α, πητ είναι 4/2/2011 από την αρχή εγώ μπερδεύτηκα. Βασδελάκι, κάνε την αλλαγή στη λίστα, ναι? Όλα καλά, καρδιά, κεφαλάκι και χέρια πόδια στη θέση τους.Όση ώρα περίμενα να μπω(Τζενάκι, ήμουν τυχερή, μόνο μισή ώρα καθυστέρηση), το μωρό τρελάθηκε στην κλωτσιά!! Μόνο που δε γύριζε να δούμε την πλατούλα του.Μια χαρά κορίτσια αν κι ο β επιπέδου μου είπε έχει μόνο 60-65% ακρίβεια, αλλά μια χαρά τουλάχιστον! Α, στο τετραδιάστατο μόλις είδαμε τη μουρίτσα του κι εγώ κι ο Γιώργος είπαμε αγορίστικη φάτσα!!Βέβαια, δεν έχουμε δει και κοριτσίστικη για να συγκρίνουμε, χαχα!Κορίτσια, έχει μυτούλα ίδια με των αγοριών μου, ευτυχώς, το είχα έννοια να μη μοιάξει στο σόι της πεθεράς μου που έχουν στενή μύτη (:confused::confused::confused:), αλλά εντάξει τη γλιτώσαμε, χαχα!Α, κανα τσουτσούρι δεν είδα, αλλά για αγόρι το κόβω, γερό να 'ναι το κοντοπίθαρό μου!:P:p:pΧριστινάκι, μαζί μαζί, 4 φεβρουαρίου δεν είσαι κι εσύ?Καλή επιτυχία σήμερα στο δικό σου υπέρηχο.Περιμένουμε νεάκια:P:p

Γεια σας κορίτσια! ήρθα κι εγώ, τελείωσα με Β επιπέδου και όλα καλά! το δικό μας νινί ζυγίζει 481 gr, δεν είδα καλά το πρόσωπό του γιατί γύρισε αμέσως από την άλλη! Φαγκρί μαζί εμείς 04/02! καλέ που καταλάβατε αγορίστικη και κοριτσίστικη φάτσα? στα μικρά μωράκια δεν φαίνεται το φύλο αν δεν τα ντύσεις ανάλογα! εμείς το είδαμε στιγμιαία το τσουτσούρι, οπότε το επιβεβαιώσαμε!

Χαρά στην υπομονή σας που πλέκετε κορίτσια, είχα μάθει κάτι λίγα από πλέξιμο όταν ημουν 12-13 χρονών, αλλά τα έχω ξεχάσει μάλλον. προτιμώ να διαβάζω κανένα βιβλίο για να σκοτώνω την ώρα μου. ή να μαγειρεύω. δυστυχως δεν μπορώ να δω τα έργα σας, για κάποιο λόγο δεν φάινονται οι εικόνες. μαλλον επειδή είμαι εδώ στη δουλειά και κόβουν κάποια πράγματα. θα δοκιμάσω από το σπίτι. αν και είμαι σίγουρη ότι θα έχετε φτιάξει όμορφα ρουχαλάκια και κουβερτάκια!

Γεια σας κορίτσια! ήρθα κι εγώ, τελείωσα με Β επιπέδου και όλα καλά! το δικό μας νινί ζυγίζει 481 gr, δεν είδα καλά το πρόσωπό του γιατί γύρισε αμέσως από την άλλη! Φαγκρί μαζί εμείς 04/02! καλέ που καταλάβατε αγορίστικη και κοριτσίστικη φάτσα? στα μικρά μωράκια δεν φαίνεται το φύλο αν δεν τα ντύσεις ανάλογα! εμείς το είδαμε στιγμιαία το τσουτσούρι, οπότε το επιβεβαιώσαμε!

Χαρά στην υπομονή σας που πλέκετε κορίτσια, είχα μάθει κάτι λίγα από πλέξιμο όταν ημουν 12-13 χρονών, αλλά τα έχω ξεχάσει μάλλον. προτιμώ να διαβάζω κανένα βιβλίο για να σκοτώνω την ώρα μου. ή να μαγειρεύω. δυστυχως δεν μπορώ να δω τα έργα σας, για κάποιο λόγο δεν φάινονται οι εικόνες. μαλλον επειδή είμαι εδώ στη δουλειά και κόβουν κάποια πράγματα. θα δοκιμάσω από το σπίτι. αν και είμαι σίγουρη ότι θα έχετε φτιάξει όμορφα ρουχαλάκια και κουβερτάκια!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!! είδες?? πάει και αυτο!!!!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

τέλεια!!!! άντε και άλλο ένα αγοράκι μισόκιλο :shock::shock:!!!

τελικά έχω αρχίσει να πιστέυω οτι τα αγόρια "βγένουν" μόνο σε μισόκιλα στον β'επιπέδου :tongue::tongue::tongue:

όσο για την καμπύλη καλό κουράγιο (αν δεν σου αρέσουν τα γλυκά) εμένα μου είπε να μην την κάνω και έτσι δεν θα τη δοκιμάσω:wink::wink::wink:

0eOLp2.png

ολα σε μισόκιλο, ε? χα-χα! ρώτησα το γιατρό για το βάρος και μου είπε ότι είναι το φυσιολογικό για αυτή την ηλικία. ανησυχούσα λίγο γιατί η κοιλιά μου είναι μικρή, μήπως είναι μικρούλης! αλλά οκ.

τα γλυκά μου αρέσουν πολύ, αλλα αυτό με τη γλυκόζη πρέπει να είναι αηδία! θα σας πω την εμπειρία μου την άλλη εβδομάδα, αν και όλες προηγείστε μου φαινεται ή τα έχετε ήδη περάσει με το 1ο σας παιδάκι! τυχερή που δεν κάνεις την εξέταση, ο δικός μου τη δίνει σε όλες

Χριστινα μου τελεια η β επιπεδου οποτε και αλλο ενα αγορακι σιγουρο στην λιστα μας!

σου ειπε ο γιατρος σε ποια βδομαδα να κανεις την καμπυλη??

γιατι συνηθως την κανουν μετα την 24η εβδ εκτος αν υπαρχει προδιαθεση...μην την κανεις τωρα και μετα σου πει ξανακαντην!!

και οχι τιποτα αλλο ειναι διαδικασια....

α και να εισαι νηστικη απο το βραδυ μην το ξεχασεις δηλ μην φας κατα τις 11 ...

Μπράβο λοιπόν!

Όλα καλά Χριστίνα!!!:D

Πάμε γερά για την καμπύλη τώρα....

Τζένη, πολύ πόρωση μιλάμε, ε; άμα αρχίζεις δεν σταματάς!!!

Σήμερα βγήκα στην αγορά και αγόρασα κλωστές για το κέντημά μου(είχανε τελειώσει) και βρήκα κάτι καταπληκτικές σαλιάρες έτοιμες για κέντημα! Τελείωσα και την πάνα αγκαλιάς που κεντούσα(θα ανεβάσω φωτο) και θα αρχίσω τα σεντονάκια...

Κορίτσια, είχα πάλι συσπάσεις!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημέρα!!!!

Κορίτσια έγινε το θαύμα!!!Ξύπνησα 7 το πρωί κι αυτό όχι οικοιοθελώς...Είμαι πολύ χαρούμενη και ξεκούραστη!!!Τελικά Μαριαέφη δίκιο είχες, το πλέξιμο το έκανε το θαύμα του!!!!!

Κατά τα άλλα το χειμωνιάτικο τοπίο συνεχίζεται και σήμερα...

Χριστίνα μου μπράβο, όλα τέλεια!!!Μήπως όμως είναι λίγο νωρίς για την καμπύλη?

Αμάν βρε Vasdeli θα με σκάσεις που τα βρίσκεις όλα αυτά πάνες-σαλιάρες κλπ???έχω ξεσηκώσει ολόκληρη Θεσσαλονίκη και τίποτα κι εσύ τα βρίσκεις στο νησί:confused::confused::confused::confused:

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

παλι συσπασεις ρε vasdelaki?εκανες κατι ή εγινε κατι?

εμενα σημερα με επισκεφτηκε πρωι πρωι ο κυριος εμετουλης και απο εκεινη την ωρα δεν μπορω να ηρεμησω γμτ...με ποναει η κοιλια μου αριστερα.και νιωθω χαλια...

καλημερα jenny πολυ χαιρομαι που κοιμηθηκες επιτελους!!

ισως απλα σε χαλαρωνει αυτο που κανεις και εισαι πιο ηρεμη και κοιμασε!

μακαρι να συνεχιστει ετσι!!

οσο για του που θα βρεις τετοια ειδη για κανε ενα google ειδη κεντηματος Θεσ/κη συνηθως (τουλαχιστον εδω) ειναι μικρα μαγαζια σε οχι πολυ κεντρικους δρομους αλλα παραλληλους...

Καλημέρα Μαράκι...Γιατί βρέ πουλάκι μου έτσι σήμερα?Ούτε μήνα να άλλαζες...Η αλήθεια είναι ότι σήμερα κι εγώ έχω κάτι πονάκια ψηλά στην κοιλιά αλλά φαντάζομαι ότι είναι από την μπέμπα...

Έχω πάει σε τέσσερα μαγαζιά και δεν βρήκα τίποτα...

Μάλλον έχεις δίκιο για το πλέξιμο πρέπει να με χαλάρωσε, το πιό τρομερό είναι το κόλλημα που έχω φάει, είναι σαν τα σπόρια εάν τα ξεκινήσεις δεν μπορείς να σταματήσεις...έτσι όπως πάω σε τέσσερεις μέρες θα έχω τελειώσει ολόκληρη κουβέρτα, άν και η αλήθεια είναι ότι σήμερα δεν μπορώ να πολύ ασχοληθώ με πονάει το χεράκι μου...

I3hdp3.png

Καλημέρα Μαράκι...Γιατί βρέ πουλάκι μου έτσι σήμερα?Ούτε μήνα να άλλαζες...Η αλήθεια είναι ότι σήμερα κι εγώ έχω κάτι πονάκια ψηλά στην κοιλιά αλλά φαντάζομαι ότι είναι από την μπέμπα...

Έχω πάει σε τέσσερα μαγαζιά και δεν βρήκα τίποτα...

Μάλλον έχεις δίκιο για το πλέξιμο πρέπει να με χαλάρωσε, το πιό τρομερό είναι το κόλλημα που έχω φάει, είναι σαν τα σπόρια εάν τα ξεκινήσεις δεν μπορείς να σταματήσεις...έτσι όπως πάω σε τέσσερεις μέρες θα έχω τελειώσει ολόκληρη κουβέρτα, άν και η αλήθεια είναι ότι σήμερα δεν μπορώ να πολύ ασχοληθώ με πονάει το χεράκι μου...

εμ και εσυ το πηρες μονοτερμα!!χαχα!!

αστο λιγο αργοτερα να αρχισεις παλι...

εγω εμετους κανω συνεχεια απο την αρχη απλα τις τελευταιες μερες δεν εκανα και ημουν χαρουμενη σημερα μια απο τα ιδια παλι....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...