Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γύρισα κι εγώ αλλά δεν σας πρόλαβα...Φαίνεται κουραστήκατε από την λογοδιάρροια που σας έπιασε :lol::lol::lol::lol:

Πήγα πήρα μαλλί (αλήθεια ξέρατε ότι το κουβάρι το λένε κουκλα???) κάτι υποαλλεργικά ειδικά για μωράκια αλλά δεν άντεξα τον πειρασμό και τις πήρα σε λευκό-ρόζ (ακούς fangri???) και επίσης πήγα και από το βιβλιοπωλείο για να δώ κανένα βιβλίο με σχέδια και βρήκα ένα εκπληκτικό για αρχάριους με αναλυτικές οδηγίες βήμα-βήμα αλλά και για άλλα τεχνικά θεματάκια...

Νικάκι τα αυτοκόλλητα είναι της μάρκας Decofun.com τα περισσότερα σχέδια μπορείς να τα βρείς στο praktiker και σε τέτοια μαγαζιά...Τα δικά μου ζορίστηκα πολύ να τα βρώ και τελικά τα παράγγειλα από ένα site στην Γερμανία το daniolo.de (μιλάμε για πολύ ταλαιπωρία μέχρι να τα βρώ)

Εμείς κοριτσάκια όσες φορές που συνευρεθήκαμε ερωτικά με τον σύζυγο μετά είχαμε αιμορραγίες επομένως το κόψαμε το άθλημα :lol::lol::lol: αφήστε που ο σύζυξ φοβόταν να με ακουμπήσει και έπρεπε να κάνουμε ολόκληρη ανάλυση...Καλά ακόμη φοβάται να με ακουμπήσει αφού αποφεύγει να βάζει το χέρι του στην κοιλιά μου γιατί φοβάται μην ενοχλήσει το μωρό και με μαλώνει που πολλές φορές την σκουντάω απαλά για να κάνω την μπεμπούλα να κουνηθεί...

Κορίτσια πάω να μαγειρέψω γιατί η ανεπρόκοπη δεν κάνω που δεν κάνω δουλειές τουλάχιστον άς κάνω ένα φαί...:lol::lol::lol: αααα εμάς το μενού σήμερα έχει μπαρμπουνοφάσουλα....

I3hdp3.png

καλέ τι ήταν αυτό σήμερα????όλες να είστε μέσα και εγώ σήμερα να έχω δουλεία.Απίστευτο!!!!!

Νικακι η κοράκλα μεγαλώνει τέλεια!!! (για πες μεταξύ μας που κάνω αίτηση για συμπεθερίο????χαχαχα):tongue::tongue::tongue:

εμάς ο γιατρός δεν μας αφήνει για πολλά πολλά σύν ότι λίγο ο φόβος λίγο το άγχος δεν τα πολυκαταφέρνουμε σε αυτό το κομμάτι :(:(:(:(:(

αφήστε που μου είπε το θεϊκό ο άντρας μου προχθές....τον είχα πάρει αγκαλία από πίσω το πρωί πριν σηκωθούμε για δουλειά και ο μικρός κλωτσούσε ασταμάτητα και γυρνάει και μου λέει "Αγάπη μου με ενοχλεί που με κλωτσάει στον π....π.. μου πρωί πρωί" :lol::lol::lol::lol::lol:

αν είναι δυνατόν!!!!! εμένα που με κλωτσάει πρώι μεσημέρι βράδυ τι να πώ????

αααα εχθές που πήγα στον γιατρό είδα ότι είμαι στα 7 κιλά είναι καλά (για πείτε εσείς οι παλιές)

0eOLp2.png

εγω μια χαρα σε βρισκω ...ειχα παρει 6 κιλα μεχρι την προηγουμενη εβδομαδα..

μωρέ με έχουν αγχώσει ο γιατρός μου λέει λίγα έχεις πάρει, η μαμά μου και η αδελφή μου αρκετά έχεις πάρει :confused::confused::confused::confused::confused:

ουφ δεν ξέρω πόσα πρέπει να πάρω :?:???::?

0eOLp2.png

Διαφημίσεις

καλε μην αγχωνεστε για τα κιλα!! καθε γυναικα ειναι διαφορετικη εγω ειμαι +1 απο τα αρχικα αλλα εχασα πολλα απο τους εμετους...

jenny ξεκινα το πλεξιμο! θελουμε να δουμε τι θα φτιαξεις!!

ρε κοριτσια!!

πραγματικα αυτη η παρεα του δεκεμβριου-ιανουαριου, ειναι λαλιστατη!!!

4 ωρες ειχα να μπω και τα νεα βροχη!!! σαν τη βροχη που ριχνει τωρα..

ρομαντικα ε?

ΝΙΚΑΚΙ, ωραια τα νεα απο το μωρουλινι, πλησιαζει και ο μεγαλος υπερηχος,

και ποιος στη χαρη σου!!

ΤΖΕΝΝΗ το,πες και το'κανες!!

καλη αρχη στο κεντημα-πλεξιμο και αν ειναι ευκολο, τι να πω, πες και σε μενα την ανεπροκοπη..

ΦΑΝΓΡΙ καλη επιτυχια τον υπερηχο!! αναμενουμε τα νεα σου!!

εγω κοριτσια ειμαι στα +7 κιλα κι ο γιατρος ολο φωναζει, αλλα τι να κανω

και γω η γυναικα? την τελευταια φορα που πηγα μου λεει "δεν τα γλιτωνουμε τα 14.."... οχουυυυυ

οσο για το σεχ....πονεμενη ιστορια...

πως λεμε "πιανω πατο"...ε καπως ετσι ειναι και η ερωτικη μου ζωη και νιωθω τοσο ασχημα ρε κοριτσια γιατι φταιω εγω..μα καθολου ορεξη??

αλλα καθολου??

αυτος ο φουκαριαρης ο αντρας μου κανει υπομονη..αλλα ποιος ξερει τι περναει...

αλλα φοβομαστε και λιγο, οποτε και οι μετρημενες φορες ειναι σα να μην γιναν ποτε...:?:???:

78xyp2.png

RUAmp3.png

Αχ βρε κορίτσια που με ξεσηκώνεται και ξαναρχησα το πλεξιμο!! Είχα αρχίσει μια κουβέρτα για τον ανηψιο μου αλλά τώρα με βλέπω να του την δώσω (2 χρόνων) χαχαχα

σε λίγες μέρες ελπίζω να είναι έτοιμη για να βάλω φωτογραφία

άντε may πάρτι απόφαση δεν είναι δύσκολο ( το πλεξιμο για βελονακι δεν ξέρω)

0eOLp2.png

Καλημέρα!

Και σήμερα από τις 5 είμαι ξύπνια αλλά ήμουν απασχολημένη με το πλέξιμο!!!Έχω ξεκινήσει από χτές υπερεντατικά μαθήματα πλεξίματος :-D Πρός το παρόν κάνω ξανά και ξανά τα βασικά μέχρι να αρχίσει να συνηθίζει το χέρι μου...Νομίζω ότι σε λίγο θα βγάλω φουσκάλα στον αντίχειρα :mrgreen: Πάντως είναι τρομερό το πόσο σε ηρεμεί, χάνεις τελείως την αίσθηση του χρόνου...Λέω να παίξω λίγο ακόμη με τα γαϊτανάκια και τα ποδαράκια και μετά να αποπειραθώ να ξεπατηκόσω ένα σχέδιο για κουβερτούλα που είδα στο youtube!!!!

Εντωμεταξύ η μπέμπα από χτές που άρχισα το πλέξιμο έχει αφηνιάσει...Τώρα από την χαρά της χοροπηδάει ή της έχω σπάσει τα νεύρα έτσι όπως κάθομαι ανακούρκουδα για να βολευτώ να πλέξω????

Σήμερα ο καιρός είναι ιδανικός για πλέξιμο...Έχει κρύο, βαριά συννεφιά, ψιλόβροχο και ένα ωραίο αεράκι...μόνο το αναμμένο τζάκι μου λείπει και η κουνιστή πολυθρόνα δίπλα...

Fangri που είσαι???????

I3hdp3.png

καλημέρα!!!!!

τι ωραίος καιρός 8-)8-):cool:!!!!!

jennny μου πόσο δίκιο έχεις αλλά να προσθέσω και μια ζεστή σοκολάτα στο πλάνο???

τι καλά που θα ήταν να μην έπρεπε να είμαι στην δουλειά :(:(

θέλω να έρθει η 1η Νοεμβρίου να κάτσω σπιτάκι μου...

Μαράκι τι έγεινε με την Β'επιπέδου όλα καλά???

0eOLp2.png

Διαφημίσεις

Εδώ είμαι, γιουχου!!Κοριτσάκια, όλα σούπερ με το σγουμπάκι μας!Είναι 542 γρ. (Μαράκι, είχες δίκιο, το περάσαμε το μισό κιλό!) κι είναι ακριβώς για την εβδομάδα και τις μέρες του.Α, πητ είναι 4/2/2011 από την αρχή εγώ μπερδεύτηκα. Βασδελάκι, κάνε την αλλαγή στη λίστα, ναι? Όλα καλά, καρδιά, κεφαλάκι και χέρια πόδια στη θέση τους.Όση ώρα περίμενα να μπω(Τζενάκι, ήμουν τυχερή, μόνο μισή ώρα καθυστέρηση), το μωρό τρελάθηκε στην κλωτσιά!! Μόνο που δε γύριζε να δούμε την πλατούλα του.Μια χαρά κορίτσια αν κι ο β επιπέδου μου είπε έχει μόνο 60-65% ακρίβεια, αλλά μια χαρά τουλάχιστον! Α, στο τετραδιάστατο μόλις είδαμε τη μουρίτσα του κι εγώ κι ο Γιώργος είπαμε αγορίστικη φάτσα!!Βέβαια, δεν έχουμε δει και κοριτσίστικη για να συγκρίνουμε, χαχα!Κορίτσια, έχει μυτούλα ίδια με των αγοριών μου, ευτυχώς, το είχα έννοια να μη μοιάξει στο σόι της πεθεράς μου που έχουν στενή μύτη (:confused::confused::confused:), αλλά εντάξει τη γλιτώσαμε, χαχα!Α, κανα τσουτσούρι δεν είδα, αλλά για αγόρι το κόβω, γερό να 'ναι το κοντοπίθαρό μου!:P:p:pΧριστινάκι, μαζί μαζί, 4 φεβρουαρίου δεν είσαι κι εσύ?Καλή επιτυχία σήμερα στο δικό σου υπέρηχο.Περιμένουμε νεάκια:P:p

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

μπραβο Μαρακι!!

πολυ χαρηκα με τα νεα και τα κιλα του σουπερ! οσο για το φυλο αφου δεν ειδες τσουτσουνι τοτε μπορεις να ελπιζεις ακομη για ροζ φορμακια!!χαχα!!

εγω μολις γυρισα απο κομμωτηριο ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εγινα ανθρωπος!!!

εβλεπα τον εαυτο μου στον καθρεπτη και ελεγα δεν μπορει λαθος βλεπω!

κουρεμα και χτενισμα και αλλαζεις βρε παιδι μου!

α τις φωτογραφιες της εβγαλα αλλα δεν αναγνωριζε ο υπολογιστης την φωτογραφικη δεν ξερω γιατι θα το δω ομως και θα τις βαλω σιγουρα!

jenny καλο το πλεξιμο εε??!

αντε μπας και κουραστεις κιολας και κοιμηθεις λιγο περισσοτερο!

Καλημέρααααα!!!

Συννεφιά σήμερα στο Αιγαίο, είμαι με τα παιδάκια μου στο σπίτι γιατί έχουν απεργία και το διασκεδάζω!

Τζένη, σήμερα σε θυμήθηκα στις6 το πρωί που ξύπνησα....Λέω, πάει, με κόλλησε η Τζένη...μετά βέβαια γύρισα από το άλλο πλευρό αλλά δεν έκανα καλό ύπνο...μια κοιμόμουν,μια ξυπνούσα....

Πήγα πήρα μαλλί (αλήθεια ξέρατε ότι το κουβάρι το λένε κουκλα???) κάτι υποαλλεργικά ειδικά για μωράκια αλλά δεν άντεξα τον πειρασμό και τις πήρα σε λευκό-ρόζ (ακούς fangri???) και επίσης πήγα και από το βιβλιοπωλείο για να δώ κανένα βιβλίο με σχέδια και βρήκα ένα εκπληκτικό για αρχάριους με αναλυτικές οδηγίες βήμα-βήμα αλλά και για άλλα τεχνικά θεματάκια...

Μπράβο, Τζένη!!! Το είπες και το έκανες!!! Σε βλέπω ξεφτέρι σε λίγες μέρες!

"Αγάπη μου με ενοχλεί που με κλωτσάει στον π....π.. μου πρωί πρωί" :lol::lol::lol::lol::lol:

Απλά, θε'ι'ικό!!!!:lol::lol::lol:

Εδώ είμαι, γιουχου!!Κοριτσάκια, όλα σούπερ με το σγουμπάκι μας!Είναι 542 γρ. (Μαράκι, είχες δίκιο, το περάσαμε το μισό κιλό!) κι είναι ακριβώς για την εβδομάδα και τις μέρες του.Α, πητ είναι 4/2/2011 από την αρχή εγώ μπερδεύτηκα. Βασδελάκι, κάνε την αλλαγή στη λίστα, ναι? Όλα καλά, καρδιά, κεφαλάκι και χέρια πόδια στη θέση τους.Όση ώρα περίμενα να μπω(Τζενάκι, ήμουν τυχερή, μόνο μισή ώρα καθυστέρηση), το μωρό τρελάθηκε στην κλωτσιά!! Μόνο που δε γύριζε να δούμε την πλατούλα του.Μια χαρά κορίτσια αν κι ο β επιπέδου μου είπε έχει μόνο 60-65% ακρίβεια, αλλά μια χαρά τουλάχιστον! Α, στο τετραδιάστατο μόλις είδαμε τη μουρίτσα του κι εγώ κι ο Γιώργος είπαμε αγορίστικη φάτσα!!Βέβαια, δεν έχουμε δει και κοριτσίστικη για να συγκρίνουμε, χαχα!Κορίτσια, έχει μυτούλα ίδια με των αγοριών μου, ευτυχώς, το είχα έννοια να μη μοιάξει στο σόι της πεθεράς μου που έχουν στενή μύτη (:confused::confused::confused:), αλλά εντάξει τη γλιτώσαμε, χαχα!Α, κανα τσουτσούρι δεν είδα, αλλά για αγόρι το κόβω, γερό να 'ναι το κοντοπίθαρό μου!:P:p:pΧριστινάκι, μαζί μαζί, 4 φεβρουαρίου δεν είσαι κι εσύ?Καλή επιτυχία σήμερα στο δικό σου υπέρηχο.Περιμένουμε νεάκια:P:p

Μπράβο ρε Μαράκι! Όλα καλά με το kinderaki σου! Λες να είναι πάλι τσουτσουνάτος;:-D

Πάω να κάνω την αλλαγή στην ΠΗΤ!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

mariaefi-kinder εκπληξη! ΑΣΚΛΗΠΕΙΟ Κρήτης (ΠΗΤ 03.01.11)καισαρική μέχρι 20.12.10

vasdeli-αγοράκι :-PΙΑΣΩ (ΠΗΤ 10.01.11) καισαρική 27.12.10

Jenny-κοριτσάκι ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ (ΠΗΤ 06.01.11)

Ηλιάννα-αγοράκι ΙΑΣΩ (ΠΗΤ 10.01.11)

annete-αγοράκιΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΠΗΤ 12.01.11)

evapgf-αγοράκι ΛΗΤΩ (ΠΗΤ 20.01.11)

joa- αγοράκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΠΗΤ 23.01.11)

liana87-αγοράκι ΥΓΕΙΑ Λάρισας (ΠΗΤ 23.01.11)

may23-κοριτσάκι ΙΑΣΩ (ΠΗΤ 25.01.11)

stellinula-αγοράκι ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ (ΠΗΤ 30.01.11)

kxristina-αγοράκι ΙΑΣΩ (ΠΗΤ 04.02.11)

Fangri1523-Kinder έκπληξη Γιαννιτσά (ΠΗΤ 04.02.11)

Νικάκι-κοριτσάκι (ΠΗΤ 22.02.11) καισαρική κατά τις 05.02.11

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...