Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

νικακι εφτασες στην μεση ειδες πως περναει ο καιρος!???!!

ρε κοριτσια τι να κανω με τον ανδρα μου που με κυνηγαει αν με νοειτε......εγω ορεξη μηδεν και φοβαμαι και τον 7ο οπως πολυ σωστα ειπατε....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλώς το Νικάκι!

Σούπερ τα νέα από την μπεμπούλα!!!:D

Εγώ η ανεπρόκοπη τώρα θα μαγειρέψω...αλλά ήταν η κυρία που καθαρίζει στην κουζίνα ως τώρα και δεν ήθελα να είμαι στα πόδια της....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

νικακι εφτασες στην μεση ειδες πως περναει ο καιρος!???!!

ρε κοριτσια τι να κανω με τον ανδρα μου που με κυνηγαει αν με νοειτε......εγω ορεξη μηδεν και φοβαμαι και τον 7ο οπως πολυ σωστα ειπατε....

Αχ, αχ, αχ.....σε νοώ!:-D

Υπομονή.....

qwlrp3.png

Μπράβο, Νικάκι μου!Μια χαρά η μπουμπού σου!!! Άντε, κάπου κοντά γεννάμε.Ρε κορίτσια, πολλές ξέρετε πότε γεννάτε ακριβώς.Ρε βασδελάκι, κάνε μια τροποποίηση στη λίστα, αφού 4 αν θυμάμαι καλά ξέρετε στάνταρ ημέρα.Εσύ, η συνονόματή μου, η jοα και το Νικάκι, χαχα!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

δηλ?? τον απομακρυνω ευγενικα ή του κανω το χατηρι εννιοτε φυσικα...??

εγω μαγειρεψα και τωρα καθομαιιιι..................

θα ερθει και η πεθερα μου το απογευμα για καφε λεει....

Μπράβο, Νικάκι μου!Μια χαρά η μπουμπού σου!!! Άντε, κάπου κοντά γεννάμε.Ρε κορίτσια, πολλές ξέρετε πότε γεννάτε ακριβώς.Ρε βασδελάκι, κάνε μια τροποποίηση στη λίστα, αφού 4 αν θυμάμαι καλά ξέρετε στάνταρ ημέρα.Εσύ, η συνονόματή μου, η jοα και το Νικάκι, χαχα!

αχ ναι τι καλα!!!!εσυ θελεις φυσιολογικα να γεννησεις αν θυμαμαι καλα εε???

Εχουμε κλεισει β επιπεδου στις 22 Οκτωβρη και ανυπομονωωωωωωω......

1a0fd6e0b8.png

Εγω μαρια μου θα γεννησω μεταξυ 5-10/1 !!!

Μαρια το απογευμα ειναι ο β επιπεδου??

Αυτο το βραδυνο εμενα δεν το εχει ξανακανει ...ξυπνησε ουρλιαζοντας και δεν μπορουσαμε να τον ηρεμησουμε...σήμερα ειχαμε τον βηχα να δουμε τι μας επιφυλασσει το σημερινο βραδυ..

Εμεις φακες σημερα...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εμεις κοριτσια σε αυτο το θεμα συνεχιζουμε κανονικα....δεν εχει αλλαξει τιποτα απο μερια μου...Στον 9ο κοβουμε διπλωματικες σχεσεις..

Νικακι σουπερ η μπουμπου!!!

εμενα δεν θελει καθολου.........φοβαται πολυυυυ!!!!!!!ισως επειδη ειναι το πρωτο,εχουμε και το ιστορικο μας οποτε δεν τον αδικω!;)

1a0fd6e0b8.png

Για κάτσε να πάω να ψάξω...Βοήθα με λίγο με ημερομηνίες...

Vasdelaki τι θα φτιαξεις???

Μπριάμ κατσαρόλας!:lol:

Εμεις κοριτσια σε αυτο το θεμα συνεχιζουμε κανονικα....δεν εχει αλλαξει τιποτα απο μερια μου...Στον 9ο κοβουμε διπλωματικες σχεσεις..

...είναι επειδή, ευτυχώς, δεν σας έτυχε καμιά στραβή .....

δηλ?? τον απομακρυνω ευγενικα ή του κανω το χατηρι εννιοτε φυσικα...??

:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Αχ, τι να απαντήσω τώρα και με διαβάζουν κι άλλοι!:mrgreen:

qwlrp3.png

Είπατε κ'ατι για κυνήγι συζύγου?Εγώ όταν δεν είμαι κομμάτια έχω τρελή όρεξη (χαρά στο Γιωργάκη μου!),αλλά χθες μου έκανε παράπονα και λέει το σεχ το κόψαμε που το κόψαμε, έλα μια αγκαλιά να κάνουμε.Ναι, του ' ρθε ενώ εγώ καθάριζα το ψάρι για την ψαρόσουπα κι αυτός έγραφε για τη δουλειά του... Ρε βασδελάκι, εγώ όταν φώναζα γυναίκα φρόντιζα να λείπω γιατί ούτε να κάτσω μπορώ άμα είναι αυτή, πωπω, σε καταλαβαίνω, πολύ άβολο...

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...