Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Ναι ναι πλέκω και που να δείτε ευχαριστηση που νιώθετε όταν τελειώνετε ένα εργο σας...Περιφανες....χαχαχαχα

fangri μου ΟΛΑ θα πάνε τέλεια...Σε καταλαβαίνω πως νιώθεις...έτσι ένιωσα πριν 2 βδομάδες που έκανα την δική μου Β επιπέδου...

Μέσα απο την καρδιά μου να είναι όλα όμορφα!!!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πράσινη ή κόκκινη???

πείτε κορίτσια ότι ξέρετε να τον ανεβάσουμε!!!! :wink::wink::wink::wink:

ΠΡΑΣΙΝΗ....1 τέτοια έχει τον σίδηρο όσο 1 κιλό φακές....:-D:-D:-D

Εγώ ξεκίνησα την εγκυμοσύνη με 70 σίδηρο και εχω και σιδιροπενική αναιμία..Περίεργο ε?

uop51syge.png

Καλημέρα κορίτσια!

Χαίρομαι που σας άρεσαν τα έργα μου!!! Ήταν τα κεντήματα που έκανα για τα προηγούμενα 2 παιδάκια μου...Χθες με έπιασε μια πόρωση και τελειώνω σχεδόν την πανα αγκαλιάς του μπέμπη!

Στελινούλα σου κάνω αίτηση φιλίας αν θες να δεις κι εσύ τα έργα! Βάλε και κανένα δικό σου, καταπιάνεσαι κι εσύ πολύ απ' ότι διαβάζω...

Εμένα κέντημα και πλέξιμο(Με βελόνες και βελονάκι) μου έμαθα η καλή μου γιαγιά, η συνονόματη καλή της ώρα!!!

Πράγματι είναι ωρααία η αίσθηση να τελειώνεις κάτι και μετά να το βλέπεις, να είναι το δικό σου έργο!

Καλημέρα τι κάνετε??

εγώ εχθές πήγα στον γιατρό ευτυχώς το αγγελουδάκι μου είναι καλά και δεν τον έχει επιρεάσει καθόλου η αναιμία μου :D:D

έχει φτάσει 850γρ και είναι μια χαρούλα!!!:D:D

όσο για μένα θα ξαναπάω σε 2 βδομάδες με νέα εξέταση αίματος και αν δεν έχει υπάρξει βελτίωση θα κάνω ή θεραπεία με ενέσεις ή μετάγγιση :?:???:

για τον πόνο στα πλευρά μου είπε να κάνω υπέρηχο άνω κοιλίας γιατί μπορεί να έχει διωγκωθεί η σπλήνα μου!!!!!:confused::confused::confused::confused:

Εύα πλακώσου στο κόκκινο κρέας και στις φακές σπανάκι....Προσπάθησε να αποφύγεις όσο γίνεται τις ενέσεις σιδήρου(πονάνε πολύ και γεμίζουν μελανάδες το δέρμα που αργούν πολύύύ καιρό να φύγουν). Βέβαια ο γιατρός σου ξέρει πολύ καλύτερα.....

Αλλά το μωράκι, μια χαρά, είδες;

Κορίτσια, κάντε μια προσευχούλα για μένα γιατί έφτασε η μεγάλη μέρα, σήμερα στις 17.30 έχουμε το μεγάλο υπέρηχο!!!

Με το καλό Μαρία, να το απολαύσεις!!!

Καλέ, θα αντέξεις να μην ρωτήσεις πάλι το φύλο;:roll::roll:

Σήμερα είναι εδώ η κυρία που καθαρίζει και έχω περιοριστεί στο δωμάτιό μου.....πάντα βαριέμαι αυτή τη μέρα....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Στελλινούλα, μιας και το κατέχεις το άθλημα μήπως έχεις καμιά ιδέα που μπορω να βρω παιδικά σχέδια πισωβελονιάς; Λες να υπάρχει τίποτα στο ίντερνετ;

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα οληηηη μεραααα!!!Τι κανετε??

Ευα μην ανυσηχεις,ολα καλα θα πανε...

Βελτιωσε λιγο τη διατροφη σου οπως σου ειπαν και οι συμφορουμιτησες :tongue:

και μην αγχωνεσαι...Το μπεμπακι οτι ειναι να παρει θα το παρει οτος η αλλος!

Fangri καλη τυχη με τη β επιπεδου...

Τι καλααααα!!!Θα δεις το μωρακι σου σημερα για πιο πολυ ωρα!

Μακαρι να ταν ολοι οι υπερυχοι ετσι?

Αληθεια ι εγω την εχω την απορια!!Θα μαθεις τελικα το φυλο??

Jenny ζηλευω...Θελω κι εγω να μπω στον 7ο !!!Με το καλο!!

Μαρια μου περαστικα σου κοπελα μου...Ξεκουρασου και ολα θα πανε μια χαρα..Σκεψου το μπεμπακι και παρε δυναμη...

Σας ευχαρηστω ολες για την απαντηση σας..Γιατι με αγχωσαν εδω οι γονεις...που να ξερουν αυτοι..που να ξερουμε κι εμεις...και αμεσως σκεφτηκα εσας!!:D

Πηγαμε κι εμεις χθες στο γυναικολογο μας και ειμαστε μια χαρα!

Ο μπεμπης ειναι καπου στα 700 με 800 γραμμαρια μας ειπε...

Ηταν και ξυπνητο το πουλακι μου και ετρωγε ως συνηθως..

Μας εβγαλε και γλωσιτσα!!!!

Παω να δω πως παει το ξυλωμα στο σπιτι τωρα...

Σας φιλω ολες.... :D

b353ca0f41.png26lWp2.png

Στελλινούλα, μιας και το κατέχεις το άθλημα μήπως έχεις καμιά ιδέα που μπορω να βρω παιδικά σχέδια πισωβελονιάς; Λες να υπάρχει τίποτα στο ίντερνετ;

δεν το έχω ψάξει!!!

Στελινούλα σου κάνω αίτηση φιλίας αν θες να δεις κι εσύ τα έργα! Βάλε και κανένα δικό σου, καταπιάνεσαι κι εσύ πολύ απ' ότι διαβάζω...

Εμένα κέντημα και πλέξιμο(Με βελόνες και βελονάκι) μου έμαθα η καλή μου γιαγιά, η συνονόματη καλή της ώρα!!!

Πράγματι είναι ωρααία η αίσθηση να τελειώνεις κάτι και μετά να το βλέπεις, να είναι το δικό σου έργο!

Καταπληκτική δουλειά...μαρεσαν πολύ!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!

uop51syge.png

αν καταφερω να τις βγαλω φωτογραφια θα σας βαλω και..κατι επαθε η φωτογραφικη ρε γμτ αλλα εχω και το κιν του ανηρ μου που βγαζει ωραιες κατσε να ερθει το βραδυ....

αν καταφερω να τις βγαλω φωτογραφια θα σας βαλω και..κατι επαθε η φωτογραφικη ρε γμτ αλλα εχω και το κιν του ανηρ μου που βγαζει ωραιες κατσε να ερθει το βραδυ....

εγώ θα τον βάλω σημερα το βράδυ που θα έρθει απο την δουλειά να μου τα κατεβάσει που τα έχω πακετάρει και θα τα βγάλω φωτογραφίες και θα τα προσθέσω να τα δείτε!!!

Πρέπει όμως να έχουμε όλες friend request ε? Αντε ξεκινηστε !!!

uop51syge.png

Διαφημίσεις

Ξαναγύρισα, γιατί ήρθε στο γραφείο επίσκεψη ο κουμπάρος μου οπότε...Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας κοριτσάκια, αύριο θα μπω με νέα καλά εύχομαι.Άντε σε κανα δίμηνο να βάλουμε ιντερνετ σπίτι να μην αργώ τόσο να δω νέα σας και να γράφω!

-Στα κοριτσάκια που μπήκανε στον 7ο, ΠΡΟΣΟΧΗ και όχι τρέλες γιατί είναι επικίνδυνος μήνας, ναι, πουλάκια μου?Με ρέγουλα όλα!!

-Τζόα μου, κράτα γερά με τα ξενύχτια, κι εμένα ο Φάνης μέχρι 2 χρονών και 3 μηνών σηκωνόταν ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ και ερχόταν στο κρεβάτι μας, συνήθως κατά τις 5!!Πού να ξανακοιμηθώ μετά...Εγώ εφάρμοσα σταδιακή απομάκρυνση κι από τότε κοιμάται καλύτερα κι από το μεγάλο.Αν θες σου λέω λεπτομέρειες!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

εγώ θα τον βάλω σημερα το βράδυ που θα έρθει απο την δουλειά να μου τα κατεβάσει που τα έχω πακετάρει και θα τα βγάλω φωτογραφίες και θα τα προσθέσω να τα δείτε!!!

Πρέπει όμως να έχουμε όλες friend request ε? Αντε ξεκινηστε !!!

Άντε μπράβο...

αυτό με το αίτηση φιλίας να σου πω ούτε εγώ το πολυκατάλαβα....αλλά από τότε που σας έκανα request μπορέσατε και τα είδατε όλες....

Μαριαέφη...αναμένουμε!!!

qwlrp3.png

Ξαναγύρισα, γιατί ήρθε στο γραφείο επίσκεψη ο κουμπάρος μου οπότε...Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας κοριτσάκια, αύριο θα μπω με νέα καλά εύχομαι.Άντε σε κανα δίμηνο να βάλουμε ιντερνετ σπίτι να μην αργώ τόσο να δω νέα σας και να γράφω!

-Στα κοριτσάκια που μπήκανε στον 7ο, ΠΡΟΣΟΧΗ και όχι τρέλες γιατί είναι επικίνδυνος μήνας, ναι, πουλάκια μου?Με ρέγουλα όλα!!

-Τζόα μου, κράτα γερά με τα ξενύχτια, κι εμένα ο Φάνης μέχρι 2 χρονών και 3 μηνών σηκωνόταν ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ και ερχόταν στο κρεβάτι μας, συνήθως κατά τις 5!!Πού να ξανακοιμηθώ μετά...Εγώ εφάρμοσα σταδιακή απομάκρυνση κι από τότε κοιμάται καλύτερα κι από το μεγάλο.Αν θες σου λέω λεπτομέρειες!

Εμένα πάλι, Μαράκι, κάνει κάτι νυχτερινούε τρόμους ο μικρός μου και στη φάση αυτή ότι και να του πεις(κλαίει στον ύπνο του) δεν καταλαβαίνει ούτε απαντάει....

Όσο για τον 7ο, ναι, η αλήθεια είναι ότι τότε αρχίζουν και οι ψευδοσυσπάσεις....

qwlrp3.png

Εμένα πάλι, Μαράκι, κάνει κάτι νυχτερινούε τρόμους ο μικρός μου και στη φάση αυτή ότι και να του πεις(κλαίει στον ύπνο του) δεν καταλαβαίνει ούτε απαντάει....

Όσο για τον 7ο, ναι, η αλήθεια είναι ότι τότε αρχίζουν και οι ψευδοσυσπάσεις....

Η αλήθεια είναι ότι στους τρόμους δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γιατί είναι μες στον ύπνο του, στους εφιάλτες μπορείς να τον ηρεμείς απλώς.Έχω πάρει ντοκτορά στα προβλήματα ύπνου λόγω Φάνη... Α, όσο για το φύλο, αν είναι αγόρι κάνει μπαμ και το Φάνη τον είχα καταλάβει ενώ δε μας το είχανε πει...Τώρα αν δεν κάνει μπαμ....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Καλημερα κοριτσια...αν και μεσημεριασε,ειπα να βαλω το φαγητο και μετα να μπω,οποτε περασε η ωρα!

Πηγαμε για υπερηχο και ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι η μπουμπου μας ειναι μια χαρα,ειναι πλεον 350 γρ. και μεγαλωνει φυσιολογικα.Κι εμεις θα γεννησουμε λιγο πιο νωρις κατα τις 5 Φλεβαρη λογω καισαρικης και ζαχαρου!Ευτυχως το ζαχαρο εχει ρυθμιστει μια χαρα με τη διατροφη κι ετσι ολα πανε καλα...ευτυχως!;)

Αντε fagri να κανεις τη β επιπεδου σημερα και να ειναι ολα καλα,να μπεις να μας γραψεις τα ευχαριστα!

Vasdeli καταπληκτικα τα δημιουργηματα σου...εμενα δεν πιανει το χερι μου σε τετοια.

Μαρακι ξεκουραση και παλι ξεκουραση,εγω αυτο κανω σημερα γιατι απ' το πρωι που σηκωθηκα νιωθω πτωμα,σε λιγο θα την πεσω παλι!!

Jenny πολυ συγκινητικο αυτο που εβαλες!

Εχω αρχισει να ψαχνω χρωματα και αυτοκολλητα για το δωματιο μηπως θυμασαι το site που πηρες τα δικα σου???

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...