Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Είδες τελικά που δεν έχει τίποτα το νινάκι???Επομένως τώρα πλακώσου στις φακές και στο σπανάκι για να τον ανεβάσεις...

Επίσης αν μπορεί να τρώει και μια πιπεριά πράσινη κάθε μέρα (έτσι σαν μηλαρακι) είναι γιατρειά για τον σίδηρο!!!:D

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ax ρε Τζενάκι, με κατέστρεψες πρωί πρωί.Δάκρυσα κι είμαι και στο γραφείο, τι υπεροχα λόγια, αλλά είναι ΑΛΗΘΕΙΑ,τουλάχιστον για τις περισσότερες μάνες...

Οι εντοιχιζόμενοι φούρνοι γιατί είχα και στα 2 σπίτια μου δεν έχουν κανένα πρόβλημα.

Κορίτσια, κάντε μια προσευχούλα για μένα γιατί έφτασε η μεγάλη μέρα, σήμερα στις 17.30 έχουμε το μεγάλο υπέρηχο!!!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

ε αφου εχεις χαμηλο αιματοκριτη απο την αρχη λογικο ειναι να μην νιωθεις ζαλαδες γιατι ο οργανισμος εχει συνηθισει χαμηλα μην ανυσηχεις κανε σωστη διατροφη (σου εδωσε σιδηρο αληθεια?)

το προβλημα ειναι πιο εντονο (απο ζαλαδες εννοω) οταν ξεκινας με υψηλο εγω ξεκιναω με 44 και τωρα εχω 33 οποτε ο οργανισμος γινεται σμπαραλια.....

Ax ρε Τζενάκι, με κατέστρεψες πρωί πρωί.Δάκρυσα κι είμαι και στο γραφείο, τι υπεροχα λόγια, αλλά είναι ΑΛΗΘΕΙΑ,τουλάχιστον για τις περισσότερες μάνες...

Οι εντοιχιζόμενοι φούρνοι γιατί είχα και στα 2 σπίτια μου δεν έχουν κανένα πρόβλημα.

Κορίτσια, κάντε μια προσευχούλα για μένα γιατί έφτασε η μεγάλη μέρα, σήμερα στις 17.30 έχουμε το μεγάλο υπέρηχο!!!

ολα καλα θα πανε Μαρακι μου!!!!!!!!!!

καλα ολες οι προκομενες νοικοκυρες εδω μαζευτηκαμε!!!χαρα στους αντρες μας!!!!!

eua μου μην ανησυχεις για την αναιμια...

το μωρακι δεν εχει αναγκη απ'οτι φαινεται...μαλλον το αντιθετο...σε ρουφηξε κανονικα!!

βελτιωσε τη διατροφη σου, ξανακανε την εξεταση και μπορει να μη χρειαστεις εξτρα αγωγη..μακαρι!!!!

τζεννυ, οπως λενε κι τα κοριτσια κανε αυτο που σε ευχαριστει και θα νιωθεις και πολυ δημιουργικη!!

stellinula ολες αρχισατε το πλεξιμο????:D

μα τι γινεται βρε προκομενη ομαδα??

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Stellinula σ'ευχαριστώ πολύ...έχεις δίκιο έχει πολύ ωραία βίντεο και πολύ αναλυτικά...

Ντύνομαι και πάω να πάρω κλωστές!!!

Fangri μου χαίρομαι που σ'άρεσε...Καλή επιτυχία σήμερα με τον υπέρηχο, περιμένουμε το συντομότερο δυνατό τα νέα σου!!!!

Μαριέφη πρόσεχε μην κάνεις τίποτα σήμερα κάτσε και ξεκουράσου...Εμένα σήμερα με τραβάνε οι κοιλιακοί μου...νιώθω σα να έκανα όλο το βράδυ κοιλιακούς...:D

I3hdp3.png

Μήπως Μαράκι επειδή είσαι πάνω στην αλλαγή μήνα (3/01 αν θυμάμαι καλά)πονάς?Ξεκουράσου, μεγαλώνει η κοιλίτσα να κάνει χώρο για το νινάκι!!!!:P:p

Σαν προκομμένη κι εγώ, έχω ψαρόσουπα για σήμερα, μιαμ μιαμ, όπως βρέχει κιόλας, τέλεια!;);)

Εγώ πάλι φοβάμαι για το σάκχαρο, γιατί όλο γλυκά τρώω τελευταία.ελπίζω την Παρασκευή που θα πάω νοσοκομείο να μου γράψουν την καμπύλη σακχάρου να μου φύγει το άγχος.:confused::confused:

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααα...

Ευακι ολα καλα με το μπεμπε!!!καλη διατροφη , πολυ κρεατικο και ολα θα πανε καλα!!!

Μαριαεφη μου πολυ ξεκουραση σήμερα και θα περασουν τα πονακια..

Λιανα εχω και εγω τον φουρνο σε στηλη ..βγαινει απο την πορτα ο αερας ...εξαιρετικα βολικο..δεν σκυβεις ποτε!!

Vasdeli μου ,καλε τι χρυσοχερα που εισαι ???εχω και εγω παρομοια σεντονια και κουβερτουλες αλλα οχι παο τα χερακια μου απο της μαμας μου και μαλιστα μερικα (πανες)ειναι αυτα που ειχε οταν γεννηθηκα εγω!!!!33 ετων πανες αγκαλιας..

Εγω σκεφτομαι να παρω αδειουλα για αυριο ...αισθανομαι πολυ κουρασμενη...ο μικρος παλι μας ξενυχτησε χθες..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Επίσης αν μπορεί να τρώει και μια πιπεριά πράσινη κάθε μέρα (έτσι σαν μηλαρακι) είναι γιατρειά για τον σίδηρο!!!:D

πράσινη ή κόκκινη???

πείτε κορίτσια ότι ξέρετε να τον ανεβάσουμε!!!! :wink::wink::wink::wink:

0eOLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...